• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar dağımın kızınının rezil oluşunu anlatayım zaten kendisi başlı başına bi rezilya neyse daha 15-16 yaşlarındayız bayram camdan bakıyoruz bakın şimdi benimkisi geçecek şöyle giyinmiş böyle saçı var işte anlatayımda aralarında onun olduğunu anlayın babam görmesin çok kızar falan diyo neyse o sırada çocuklar geçiyo bizimkinde havalar bnbeşyüz çocuklar geçiyo ben diyeyim 10 kişi siz deyin 15 kişi öyle bi gurup bizimkisi havalı havalı çıktı camdan şit demesiyle çocuk yinemi sen a......na k.........dumunun kızı sen den kurtuluş yokmu k.....ca m......eli dedi of aman allahım mahalle çocukların gülmelerinden inliyo naptın lan kızı mosmor oldu felan diye bizimkisi ağlayarak içeri girdi gösteririm şimdi ben ona dedi şimdi dönerler bak nasıl rezil etcem onu diye bi sürahi suyu aldı cama koştu tam o sıra dağım eve gelmeli oldu oda elinde sürahi ağlamaktan kızarmış bekliyo ne o çocuklar niye mahalleyi inlettiler yine ne yaptın gir içeri bacaklarını kıracam dedi bizimkide yok ben toz olmuşta su dökücektim biz yeni çıktık üst kata dedi ama inanan kim bigüzelde dayımdan yedi lafı rezillik diz boyu bidaha bayram bi,tene kadar dışarı çıkmadı utancından çocuğu nasıl bezdirdiyse ardan ne kadr zaman geçmiş hala çocuğun bağırması kulaklarımda

Çok kötüymüş bu

valla ilk olmadığı bir kesin ama geçen hafta sonu rezilliğim ;

buluştuk nişanlımla sahilde yürüyoruz. kalabalık. zaten bu sıralar iyice kıskanıyorum aşkımı. ilerden köpek gezdiren minicik şortlu bir kız geçti. ben çok istemişimdir köpek. ve bizim de hep köpek muhabbetimiz vardır. ilerde istiyoruz bakabilir miyiz yazık eder miyiz falan konuşuruz hep. neyse taa ilerden köpek ve kız geçti. aşkım bir an köpeği farkedip ;

aşkım: yaa köpek ne güzeldi ben de alıcam.
ben: sahibiyle mi? (varan 1)
...........
bir müddet sessizlik oldu ama ben böyle :63:
aşkım: haa şimdi düştü jeton.. ya hayatım kötüsün ya :44: aşk olsun sana neler düşünüyorsun :44:
zaman geçti bir yere oturduk tavla nargile muhabbet falan kaç saat geçti her şey güzel, öyle olmadığından emin olduğum halde;
ben: :19: sevgilim gerçekten kız mı dikkatini çekti köpek mi? :1:
aşkım: ya vallahi görmedim ben kız falan. (bozuldu biraz) köpek çok güzeldi. ben düşünüyorum bu aralar benim eve bir evcil hayvan almayı.
ben hiç düşünmeden heyecanla atladım: beni al aşkım :30:
sustum birden, yutkundum, bozardım,
aşkım şaşkın ben şaşkın , sessizlik, ben bir başladım gülmeye
aşkım şaşkın : ne diyim şimdi ben sana bilmiyorum ki
uzun bir süre gülme krizi yaşadık. :9:

sevgılıme degıl ama ıs arkadsıma rezıl olmusdum bıraz (+18)
tekstılde calstıgım donemlerde hazrladgmz bi patolonun aksesuar detayı vardı .aksesuarla ılgılenen arkadsımzn o gun makınesının bozulacagı tuttu.bu pantolanda acıl musterıye yetsmesı gerekıyo.bende mecburen fırmanın baska subesıne modelı gonderdım aksesuarları orada munta edılsn dıye .o gun cok yogundum.modelı gonderdgm yerden musterı temsılcısı alı bey aradı .
alı bey : suzan hanım bu modelın aksesuarları nerede ?
ben : alı bey burada makına bozukmus sıze gonderdık sız yapın dıe
alı bey : ne demek makıne bozuk daha gecen gun gondermedık mı o makıneyı bız oraya
ben : alı bey ben neyapabılrım ya alet bozuk çakamıyo, gelın aletınızle sız çakın o zman :69:
alı bey :( o asabıyetlıkten eser kalmadan ) suzan o nasıl bır cumle
demesıyle adam telefonda gulme kırızıne gırmesıyle benım kıpkırmızı olup telefnu adamın suratına kapamam bır oldu :69: cok utanmsdım ustelık yanımda sefım vardı koskocam gozlerını acıp bana bakmsdı :69: bılırsınız erkek muhabbetlerını hemen fesat anlarlar:66:o zman cok utanmsdm ama sımdı aklıma ne zman gelse cok gulerım :66::66:

Son düzenleme:
eniştem (halamın eşi) çok acayip adamdır
kısa boylu hafif tombul ve heyecanlı biridir
heyecanla birşeyleri anlatırken, ayaga kalkar, kollarını kaldırır, sesini yükseltir, güler, hop oturur hop kalkar

yine soğuk bir kış akşamı
aile toplanmış
amcamlar, halamlar falan var
eniştem eve geldi, hemen bişeyler anlatmaya başladı
yengem:
-enişte paltonu çıkarsana!!!
eniştem hiç duymamış gibi hala anlatmaya devam ediyo
anlatıyo anlatıyo anlatıyo ama nasıl heyecanlı nasıl hararetli
yengem:
yok! Bizim enişte devam anlatmaya
yengem:
-Enişte, çıkarsana paltonu!!!
cıkss... enişte hiç oralı olmuyo
yengem:
-ya hadi çıkartsana ya çıkartsana şunu!
en sonunda dayanamayan enişte yüksek sesle
-ya neyi çıkartayım ya neyi???
-Pantalonunu!!!! :37:

nasıl bir dil sürçmesi ise artık...

herkes şok olma ve gülme krizinden kurtulma çabası sarfederken eniştem anlattığı şeyden vazgeçmiş masum masum gözleri durmuş bi şekilde halıya bakıyodu:1::1:

heyecanla birşeyleri anlatırken, ayaga kalkar, kollarını kaldırır, sesini yükseltir, güler, hop oturur hop kalkar

aile toplanmış
yengem:
yengem:
yengem:
yengem:

herkes şok olma ve gülme krizinden kurtulma çabası sarfederken eniştem anlattığı şeyden vazgeçmiş masum masum gözleri durmuş bi şekilde halıya bakıyodu:1::1:

ya adamcağız o heyecanla çıkartsaydı pantolonunu alimallahhh:66:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

tekstılde calstıgım donemlerde hazrladgmz bi patolonun aksesuar detayı vardı .aksesuarla ılgılenen arkadsımzn o gun makınesının bozulacagı tuttu.bu pantolanda acıl musterıye yetsmesı gerekıyo.bende mecburen fırmanın baska subesıne modelı gonderdım aksesuarları orada munta edılsn dıye .o gun cok yogundum.modelı gonderdgm yerden musterı temsılcısı alı bey aradı .
alı bey : ne demek makıne bozuk daha gecen gun gondermedık mı o makıneyı bız oraya
ben : alı bey ben neyapabılrım ya alet bozuk çakamıyo, gelın aletınızle sız çakın o zman :69:
demesıyle adam telefonda gulme kırızıne gırmesıyle benım kıpkırmızı olup telefnu adamın suratına kapamam bır oldu :69: cok utanmsdım ustelık yanımda sefım vardı koskocam gozlerını acıp bana bakmsdı :69: bılırsınız erkek muhabbetlerını hemen fesat anlarlar:66:o zman cok utanmsdm ama sımdı aklıma ne zman gelse cok gulerım :66::66:

:65::65::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aile toplanmış
yengem:
yengem:
yengem:
yengem:

Ayyyy harika yaaa

tek başımayım şu an ve kahkahayı bastım okurken süper :1:

Bunu anlatmamıştım sanırsam;

yeni evliyiz ilk oturduğumuz ev kiraydı ve yatak odası havalandırmaya bakıyordu komşunun camıyla bitişik
biz de tabi yeni evliyiz ya,haftada 5 gün çok afedersiniz pompiş anasını satiim:52:

o gün de camı kapatmayı unutmuşuz:53:

sabah karşı komşu kapıyı çaldı:47:

-kızım kendinize gelin,neydi o sesler öyle gülüşmeler,ahlar,ohlar dedi:53:ben tabi
şu rengi aldım o an:69:ama bu pozisyona girdim:37::78:

ah oh dedi kadın yaaaaa:53:

bende;

-tamam teyze tamam yeter anlatma diyorum
o başladı bu sefer

-aaah aah bizde gençken evde kovalamaca,saklanbaç falan oynardık diye:1:
biraz sessiz olun da naaparsanız yapın diyo:1:

güler misin ağlar mısın
ama cam açıkken karşı komşunun nefesi bile duyuluyodu öyle diyeyim

eşime anlattım
aylarca gülmüştük bu olaya
çok şükür kendi evimdeyim artık açıyorum camı mis gibi :)))))))))))

ben sevgilim annem falan kahvaltıya gittik tabi benimki heycanlı farkettirmiyor ama. neyse içecekleri istiyoruz herkes söyledi sıra kardeşime geldi ve limonata istiyorum dedi bizimkisi bir başladı limonata neyli olsun neyli olsun demeye yazık gülmekten ölmüştüm o gün:9::9:

Geçen sene Kpss sınavına girdim.Eşim de destek (!) olmak için benimle geldi.Okulun girişindeki halka açık ve anaların, babaların, öğrencilerin toplaştığı merdivende, sözde bana destek olmak için , sırtıma gerdeğe giren damatmışım gibi "Hadi goçuum, sana güveniyorum, hadii goççum, sen aslansın, sen kaplansın, tüm soruları yanıtlarsın" diye vurmasıyla, bir iki yumruğa dayansam da 3. yumrukta merdivene yapıştım. Yaklaşık 500 kişiye rezil olmak tarif edilemez bir duyguydu.Millet kesin "daha merdivenden çıkmasını beceremiyor, nasıl sınavı geçsin bu mal !" demiştir. (Keza geçemedim de zaten :1:)

buna varya bayıldım şu an herkes uyuyor ben kahkaha atıyorum:9::9:

ben bir gün sabah okula gidiyorum okul da biraz aşağıda kalıyordu böyle yokuş var falan birde kış günü her yer buz. her neyse arkadaş gördü okulun kapısından çağırıyor beni çabuk ol hadi acele et diye tabi o öyle der demez ben bi kay o yokuştan aşağıya doğru kendimi okulun kapısında buldum benim canım acırken arkadaşta dalga geçiyordu aferin söz dinliyorsun diye gülsem mi ağlasam mı ağlatsam mı bilemedim:47::25::47: bir de karşımdan kamyon geliyordu Allah korudu walla beni:64::64:

:30::30::9::9::9:

bende paltonu cıkar anısını en baştan pantolon olarak okudum:) diyorum ki allah allah niye eniştesinin pantolonunu istiyor bir şey falan mı sürüllmüş acaba diyorum:52: rezillik anılarını okurken kendi kendime rezil oldum:27:

gecen sene yaz tatilinde TRdeyiz, 1 ay boyunca kayinvalidemin evinde kaldik:31::31:
kayinvalideyle beraber yasamanin zorluklarinin sonunda kendi evime ve özgürlügüme kavusmanin sevinciyle nihayet evime ulasmistim:64:
evimi nasil özlemisim anlatamam
elimdeki cantayi ve valizi firlattiktan sonra duvarlarima canimmmmm diye sarilip..
ciceklerimi kucaklayip sevmeler ve yerlere yatip halilarimi oksayip benim güzel halilarimmm diye öpmelerden sonra komsumun kapiyi acik görüpte ebrucum geldinmi canim diye seslenmesiyle beni yerde halilarimi öperken görmesi korkunc bir görüntüydü :53:
yerde öylece yata kaldim o bana ben ona bakiyorum, yanaklarimin kizardigini hissediyordum yavas yavas :17:
bir süre yerde kala kaldiktan sonra komsuma ben hep böyleyimdir evimden ayri kalinca özlüyorum iste dememle 2. rezzilligimide yasamis oldum:31:

simdi her tatile gidisimizde cabuk gelde yine yerleri öpmeye kalkisma der hep :78::78:

bende evden her ayrılışımda evime gidiim öpcem yerleri derim hep ama fiiliyata geçirmemiştim maşallah sen yapmışsın ne güzellll....:60::60::60::60::60::60::60::60:

bugün pazara gittim karpuz aldım pazar arabasına koydum domates alırken arabam devriliverdi karpuz yarılmış,bende salak gibi ayyy karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktıı:60:ama içimde kötülük yoktu valla çok utandım:17:sonra aldım hızla eve geliyorum sıcak zaten elimi diğer elimi sallaya sallaya önümde de kadın gidiyordu elimi sallayınca kadının avcunun içine girdi kadın elimi kapıverdi ayy demişim kadında bende nasıl gülüştük:1:allahtan adam değildi:18:

bir günde iki olaydan doz aşımı olmasın arkadşımm.... mahvettin beni ayyyy karpuzum yarıldıııı:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

birde ben anlatıyım evli değilim ama olsun :1: erkek arkadasımla tartıstık bi gün.. bi kac gün sonrasında faceye bir baktım sayfasında ''9 ay boyunca çıkmaya çalıstığı yere ömrü boyunca girmeye calısan canlıya erkek denir '' bunu paylasmıs. bunu gördümya ama ben kendi kendime ona nasıl kızıyorum işte neden sıkıldında bendenmi sıkıldında bu kadar cok doğmamayı istiyosun annenin karnında olmayı tercih ediyosun bana falan.. ama ona bişey söylemiyorum tabi küsümya.. sonra biz barıstık ama hala gördüğümde sıkılıyorum..neyse aradan 1-2 ay zaman gecti yine tartıscak gibi olduk söyledim işte bunu.. benden o kadarmı sıkıldında bana doğmamayı tercih ediyosun faln.. cocuk suratıma bakıyo ama bişeyde söylemiyo anlamaya calısıyo beni tabi ben dahada sinirleniyorum anlamamzlıktan geliyo diye..sonra söyledim facedeki paylastığın sey diye.. o sinirin üstüne bi kahkaha patlattı ama beni hiçç dinlemiyo bile.. sordum sakınlesnce neye gülüyosun diye.. ve söylediği an rezilliğimi farkettim :26: :26: :26::52: meğer o .. evlilikten bahsediyomus orda :D :84::52: galiba cok safım işin orasını hiç düşünmemiştm :66: hala dalga gecer benimle :63: :66:

kızlar olayı eşimin bugün hatırlatmasıyla yazayım dedim çok gaddarsın ya kan kaybından ölseydim diyo neyse yeni evliyiz ev i tuttuğumuzda wc deki sifon bağlı değildi sonradan usta tutup yaptırdık oda fayansı nasıl kırdıysa acayip sivri duruyudu bide öyle bırakmış bütün hepsi bozulur onu ordan çıkarmaya çalışırsam dedi okey dedik alafıranga tuvalet gitti evlendik 1-2 hafta geçti gece eşim ben tuvalete gidiyom dedi su istersen getireyim diye seslendi okey dedim gitti adamdan yandım allah diye bi ses ne oldu dememle bizimki nasıl kalktıysa tuvaletten o kırık fayans poposunu alı vermiş bak bak koptu canım yanıyo diyo bende uyku sersemi döndüm bakayım dedim bizimki dönmüş arkasını külodunu sıyırmaya çalışıyo ulen dedim bakmıyom akşam akşam abdestimi mi bozacan kesilmiş olmuş bitmiş yat yerine geçince bişeyi kalmaz dedim döndüm k.....mı yattım bizimki pamuk felan bulmuş yara bandı kendine aynada gördüğü kadarıyla pansuman yapmış sabah kalktık çarşaflar kanlı ay diyorum hastalandımmı acaba ama benim tarafta değil onun tarafta uyku sersemi otarafamı geçtim acaba diyorum yok ben hasta değilim ya aşkım çarşaf niye kan içinde dedim of bizim k.....çımızın yarısı gitti bak dedik bakmadın yok gece gece banyoya mı gircekmiş ölüyoduk kızım kesildi k...çımız diyo ben gülmekten yerlerdeğim ne k...çmış sen git duvardaki fayansa kestir diye tabi o sinirlendikçe sinirleniyo aman doktora ne dicektik kocamın k...çına fayansmı çarpmış kopmuş bi dikiş atın diye iyice dellendi ama çok komikti

kızlar olayı eşimin bugün hatırlatmasıyla yazayım dedim çok gaddarsın ya kan kaybından ölseydim diyo neyse yeni evliyiz ev i tuttuğumuzda wc deki sifon bağlı değildi sonradan usta tutup yaptırdık oda fayansı nasıl kırdıysa acayip sivri duruyudu bide öyle bırakmış bütün hepsi bozulur onu ordan çıkarmaya çalışırsam dedi okey dedik alafıranga tuvalet gitti evlendik 1-2 hafta geçti gece eşim ben tuvalete gidiyom dedi su istersen getireyim diye seslendi okey dedim gitti adamdan yandım allah diye bi ses ne oldu dememle bizimki nasıl kalktıysa tuvaletten o kırık fayans poposunu alı vermiş bak bak koptu canım yanıyo diyo bende uyku sersemi döndüm bakayım dedim bizimki dönmüş arkasını külodunu sıyırmaya çalışıyo ulen dedim bakmıyom akşam akşam abdestimi mi bozacan kesilmiş olmuş bitmiş yat yerine geçince bişeyi kalmaz dedim döndüm k.....mı yattım bizimki pamuk felan bulmuş yara bandı kendine aynada gördüğü kadarıyla pansuman yapmış sabah kalktık çarşaflar kanlı ay diyorum hastalandımmı acaba ama benim tarafta değil onun tarafta uyku sersemi otarafamı geçtim acaba diyorum yok ben hasta değilim ya aşkım çarşaf niye kan içinde dedim of bizim k.....çımızın yarısı gitti bak dedik bakmadın yok gece gece banyoya mı gircekmiş ölüyoduk kızım kesildi k...çımız diyo ben gülmekten yerlerdeğim ne k...çmış sen git duvardaki fayansa kestir diye tabi o sinirlendikçe sinirleniyo aman doktora ne dicektik kocamın k...çına fayansmı çarpmış kopmuş bi dikiş atın diye iyice dellendi ama çok komikti

:60::60::60::60:ayyy allahımm gece gece çok komikti yaaa ben kahkahayı basınca eşim sancılandım sanıp yerinden sıçradıııı:60::60::60:

bir gün sevgilim sevgilimin ailesi falan bi yere gittik sonra beni eve bırakıyorlar azcık yukarda bıraktılar tabi ben yorgun argın saç baş dağılmış öyle kendimden geçmiş halde herkes arkamdan bakıyor el sallıyorum falan atmosfer güzel sonra sırtım kaşındı elimi bi attım bi şey geliyor ama anlamadım sonra eve girdim dedim heralde bi şey düşmüş üstüme aynanın karşısında bi baktım sutyen askım çıkmış sırtımdan sallana sallana gelmişim öyle insan hiç mi farketmez diye çok kızdım kendime ama zaten göğüs yok nesine üzüleyim askı çıkmış çıkmamış farketmiyor ki bende:27: inşallah onlar da farketmemiştir rezillik yaa:77:

komik bir topicmiş..bende bi olay anlatayım ama benim başıma gelen bi olay diil bi arkadaşımın başına gelmişti..kız arkadaşım daha yeni sayılabilecek erkek arkadaşı ile bakırköyde buluşmuşlar ve dolmuşla taksime gelmişler..arkadaşım balık etinde ve ogünde ilk kez giydiği yeni pantolonu var üstünde,pantolon streç ve içinde de tanga var...neyse dolmuştan inmişler taksimde ve beyoğluna doğru yürüyolar aylardan temmuz bu arada...arkadan gelip yanlarından geçen herkes dönüp arkadaşımın yüzüne bakıp gülüyomuş,bir olmuş iki olmuş derken artık meraklanmış noluyo diye eliyle arkasını yoklamayı akıl etmiş ve bide ne olsun o yepyeni streç pantolonun dikişleri kopmamış mı,içinde de tanga olduğu için sanki bişey yokmuş gibi bütün popo meydanda....bi bakmış arkasında yaşlı bi kadın var ve sinirle ''teyzecim iki saattir arkamdasın ve neden uyarmıyosun'' deyince kadın demez mi ''ne biliim kızım ben moda filan zannettim'' diye..neyse erkek arkadaşı can havliyle tişörtünü çıkarıp beline sarmış ve belden yukarısı çıplak bir garip adam ve belinde tişört sarılı bir tuhaf kadın olarak beyoğluna kadar hiç konuşmadan yürümüşler ve ilk mağazaya girip bi pantolon almışlar..çok utanmış garibim hemde çooooooooookkkk:60::60::60:

bu aolayın üstünden neredeyse 10 sene geçti ama her aklıma geldiğinde ilk günki gibi gülesim gelir...

Back
X