- 31 Mart 2011
- 1.095
- 11
- 158
kızlar dağımın kızınının rezil oluşunu anlatayım zaten kendisi başlı başına bi rezilya neyse daha 15-16 yaşlarındayız bayram camdan bakıyoruz bakın şimdi benimkisi geçecek şöyle giyinmiş böyle saçı var işte anlatayımda aralarında onun olduğunu anlayın babam görmesin çok kızar falan diyo neyse o sırada çocuklar geçiyo bizimkinde havalar bnbeşyüz çocuklar geçiyo ben diyeyim 10 kişi siz deyin 15 kişi öyle bi gurup bizimkisi havalı havalı çıktı camdan şit demesiyle çocuk yinemi sen a......na k.........dumunun kızı sen den kurtuluş yokmu k.....ca m......eli dedi of aman allahım mahalle çocukların gülmelerinden inliyo naptın lan kızı mosmor oldu felan diye bizimkisi ağlayarak içeri girdi gösteririm şimdi ben ona dedi şimdi dönerler bak nasıl rezil etcem onu diye bi sürahi suyu aldı cama koştu tam o sıra dağım eve gelmeli oldu oda elinde sürahi ağlamaktan kızarmış bekliyo ne o çocuklar niye mahalleyi inlettiler yine ne yaptın gir içeri bacaklarını kıracam dedi bizimkide yok ben toz olmuşta su dökücektim biz yeni çıktık üst kata dedi ama inanan kim bigüzelde dayımdan yedi lafı rezillik diz boyu bidaha bayram bi,tene kadar dışarı çıkmadı utancından çocuğu nasıl bezdirdiyse ardan ne kadr zaman geçmiş hala çocuğun bağırması kulaklarımda
Çok kötüymüş bu