Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hehe,
Eşimle yeni tanıştığımız dönemlerde, 3. buluşmamızdı sanırım, ilk defa "O'nun mekanı"na, bir cafeye gittik. Oldukça lüks bir yerdi, bir bardak kahveye bir kucak para alıyorlar, o derece. Müşterisinden tut, garsonuna hatta yeri silen adama kadar herkes çok havalı... Tabi ben de... Şıkır şıkır giyinmişim, üzerimde süper seksi kazağım var... Çok etkileyiciyim kısaca.
Oturduk bir yere, kahvelerimizi ısmarladık, sohbete başladık. Hala çok havalıyım. Kahvelerimiz geldi, flört had safhada, hatta kahve bilgimle hava atıyorum.
Derken kahvemden bir yudum aldım.
Ve kustum...
Bildiğiniz kustum, böyle "Böeü" diye. Masaya, yerlere, üstüme, başıma... Sebepsiz yere...
Kalakaldık bir süre. Sonra kimseye çaktırmadan temizlememe yardım etti garibim. Hesabı ödeyip wc'ye kaçtık. Bir de gidip kazak aldı bana da üstümü değiştirdim.
Niye evlendi ki benle bu adam?

25 sayfa kadar okudum bazı yerlerde gözlerimden yaş geldi gülmekten
Şimdi sorum şu ki, ben henüz evli değilim "gülme komşuna gelir başına" dedikleri doğru çıkarsa ve bütün güldüklerim başıma gelirse.. :18: Eyvah eyvah :26: Arada bir gelip kaldığım yerden devam edeceğim okumaya, paylaşımlara teşekkürler, eşlerinizle nice mutlu yıllara hanımlar

çooook iyi ya

Eşim uykusunda pırt yaptı diye dalga geçerken, uyanık kanlı canlı ben pırt yaptım accık...

kızlar süper ya şimdi çıkmam lazım ama bidaha geldiğimde bende anlatacam bişeyler

aşk işte aşk:) insanlık hali her şey olabilir...isal olup sevişirken altına yapanı duydum ben

çok güldürdü bu topic beni ya alemsiniz valla :76:
nişanlımla taksimdeyiz bigün pasajda bi mağazaya girdik içerisi biraz loş dükkanın her tarafında asılı kıyafetler.. bakına bakına yürüyorum sevgilimde peşimden. biraz ileride insan topluluğu "aa şurayada bakalım daha çok elbise var orda kesin bişeyler buluruz" dedim önüme bakmadım ki hiç yukarıda asılı kıyafetlere bakmamla aynaya çarpmam bir oldu bizimki de şaka yapıyorum falan sanmış çok utanmıştım :90:

"ne bileyim kızın,ben moda falan zannettim" teyzeye bittim ben yaa bu çift hala birlikte mi acaba

Çok Güldüm. O zaman Kötüdür Ama Şuan Komik :)

ayy aynısı başıma gelmişti
şimdi bunu okuyunca gözümden yaş geldi
ne komik duruma düşmüşüm megerse:))

çok iyiymiş bu yaaa
tutamadım kendimi bastım kahkahayı
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım

bende sözlüme ve ailesine yemek hazırlıyodum herkes içerdeydi =) ben mutfakta o aceleyle salatanın tadına bakmak için bi avuçladım salatayı o andada sözlüm mutfağa geldi ve şok oldu benim ne kadar yabani olduğumu görüncee 1 yıl oldu nerdeyse hala unutmuyo kötü yer etti hafızasınaa =)))

allahım çok komikkkkkkk

ayy aynısı başıma gelmişti
şimdi bunu okuyunca gözümden yaş geldi
ne komik duruma düşmüşüm megerse:))

piuvv neye uğradımı şaşırdım ya gözüm mü kararmış o loşlukta nolduysa bana direkt girdim aynaya ne dalga geçmişti sevgilim :90:

çok kötü bişeyyyy

hahahaha

Yemekteyiz yarışmasında bir kadın zeytinyağlı barbunya pişiriyordu.Attı tüm malzemeleri tencereye, "şimdi bir karıştıralım" dedi ve elini kürek misali tencereye daldırıp o yemeği hoooop bir karıştırmıştı ki, ben direk böyle kalmıştım. Kadın 70 milyona rezil oldu, sizinki en azından dalgınlıktan ve bir kişiye karşı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…