• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evli olmasakta erkek arkadaşımla yasadıgıklarım anlat anlat bıtmez..Hala bana katlanıyor ama :D

daha yenı tanısma donemımız..19 mayıs..ben yarım gun calısıyorum..o ızınlı evden gelıp benı alacak..cıktım ısten bulustuk.dogayla ıcıce bı yere gıttık..Yemek yıyecegız ardından cıkıp dolasacagız.Yemegımızı yedık.Ben lavoboya gıttım geldım..Başladık yürüyüse..cımlere oturduk denızı seyrettık.Cok gulduk cok eğlendık donecegız.Bana kaş göz İşareti yapıyo bakıyorum.Çözmeye çalısıyorum ama bı anlam veremıyorum.Meğer fermuarım açıkmış.artık bozuldumu, açık mı kaldı..o gunden sonra o pantolonu gıymedıgım ıcın bır daha :77: tabi ceketini vermişti sağolsun.Önümü kapatmam için.İlk defa dısarıda yasadıgım bu rezıllıgı onun yanında yasıyor olmak cok utanc verıcıydı.:93:

yıne bırgun avmlerden bırındeyız.Ben cok su tuketırım.:52: susuzluktan olecegım sankı.Gittik su aldık şişeyi cantama koydum ve gelen sese irkildin :) kapagını tam kapayamamısım..çantamdan su dırekt yere :58:

sanayı bolgesı gıbı bı yerdeyız.Hırdavatcı dukkanının onunden gececegız..Seyyar raflardan bırıne ayagım çarptı.Çarpmanın etkısıyle yere.bırazcık daha ilerde olsa cama çarpacak.Tabi yan dükkanın sahıbı, bu seyyar rafların sahıbı olan kısıyle basladı tartısmaya..ben guluyorum..O sinirleniyo..

Burayı okurken fark ettim ki ben şimdiye kadar hiç rezil olmamışım:1::9:
Bir de kendi yaptıklarıma gülüyordum onlar hiçmiş:1:

Benim değil ama annemin +18 komik bir kasap anısı var:37: Gayet kısa ve öz :)

Yıllar yıllar önce bir gün annem kasaba gider. Sakatat falan birşeyler alacakmış.
Etleri göstererek yaşlı kasap amcaya sorar:
-Amca yumurtalıklarınız taze mi?
Amca:
-!?......:37::86:

Yıllar yıllar önce bir gün annem kasaba gider. Sakatat falan birşeyler alacakmış.
Amca:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy:27::27::27::27::1::1::1::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::90::90::90:

kızlar eşimin bi rezilliğini anlatayım 10 katlı bi apartmana taşındık çift daire her kat neyse eşimde bende çalışıyoruz o benden önce evde oluyodu sen katı şaşır başkasının kapısını açıcakmış tam anahtarı eline almış kapı açılmış içerden küçük bi çocuk abi bizemi geldin demiş bizimki de topuk yok biz üst kata yeni taşındık yukarı çıkıcam demiş eve geldim ya şu kapıya bişey as ben alışana kadar sonra alırsın yanlışlıkla başkasının evine girmeye çalışcaktım allahtan çocuk dışarı çıktı dedi tabi ben koptum kapının koluna ayakkabı bağı astık tabi sonra alıştıda çıkardık

Amca:

Amca ''yok yavrum bu yaşta taze mi olur rahmetli oldular'' dememiş allahtan:9::9::9:

bi gün temizlik yapıyorum sulu elektrikli süpürgem vardı çalışırken güzel koksun diye suyun içine biraz yüzey temizleyici koydum müziğide açtım keyifle ev temizliyorum:21::21: Ama arkama hiç bakmıyorum eşimin funda napıyosun sen diye bağırmasıyla arkama bi döndüm ki süpürgenin yerinde kocaman bi köpük yumağı var :26::26:süpergenin sesi var kendi yok motorundan sağından solundan her yerden köpük fırlıyo :30:sonra tabi son nefesinde verdi süpürgem bende bi ton fırça yedim eşimden yeni evliyiz bütün eşyalar yeni bi dünyada borç :26::26:ceza olarak yeni süpürge almadı 1 ay ot süpürgeyle ev süpürdüm:1::1:

ay canım kıyamam ya :60: Ben de aynı hatay ı yaptım ama çabuk farkettim allahtan ve de çok pişmanım şu an sulu aldığıma ama ne güldüm yaaa:60:

Merhaba bayanlar,
5 yillik eviliyim fakat evliligim bitmek uzere..yazdiklarinizi okuyunca benimde bir cok aci tatli hatiralarim ca landi:(((
Yeni evliyiz henuz 2 ay ya var ya yok.beni esim yabanci,yurtdisina gelin gittim ben.tabi bizim yedigimiz ictigimiz ,suyumuz dahi farkli..ingilteredeyiz bigub esim beni hindistan lokantasina goturdu.sozum ona oryantal yemek yicez..neyse yedik ictik evimize donduk.aradan bi gun gecti ben motoru bozmusum,soylemesi ayip gaz cikariorum ama nasil pis ve agirbirkoku..:))) esimden utancima kivraniyorum,soguk terler dokuorum..esim canim neyin var mosmorsun diyip duruo neyse esime biraz hava alalim disari cikar beni dedim.beni alisveris merkezine goturdu.ohhh dedim burda rahat rahat gaz c ikaririm..neyse sagi solu kontrol ettim gazi saldim:))sansa yanima kopekli bir bayan yaklasti ama yuzunu gormelisiniz bayanin..kopegi goren esim kosarak yanima geldi neyse kopegi sevmek istedi tabi bu arada oda kokuyu almis bana belli etmio.kopegi sevdi,sahibesiylekonustu.donuste esim bana "askim hayatimda bukadar pis osuran bi kopek gordum" demez mi:))) ben sekilden sekile...aradan bikac yl gecti ama her konu acilisinda herkeze kokan kopegi anlatiyordu.bi gu dayanAmadim askim o kopek bendim,koku benden ciki dedim:)))adam once inanmadi sonra sok icinde gulmeye basladi..bu olayi anlatmaz olaydim bigun esimin arkadaslari yavrukopek almislar evlerine gittik,esim kopegi sevio..aradan biraz zaman gecti kopek koltugun altina kakasini yapmis nasil pis kokuo..esim herkezin icinde bana demez mi askim yerimi burasigaz cikiriosun:))) canim ben degilim kopektir dedim:)) inanmadi.tabi kopegin kakasini bulunca isin asli ortaya cikti ama utancimdan yerin dibine girmistim

ayy çok fenaaa :))

Bundan 7 yıl önce filan aveada arandıkça kontör kazanıyordun. O zamanlar kuzenimle kardeşim önüne gelen çağrı atıyo kontör kazanmak için. Bi gün köyde yaşayan biri aramış, kuzende konuşuyo oyalıyo. O sıradada müzik dinliyoruz. Yalından ben bilmem çalıyor. Adam sormuş hangi şarkıyı dinliyorsun diye. Kuzende ben bilmem dedi. Adam ' sen bilmecende ben mi bilecen' demiş.

Bundan 7 yıl önce filan aveada arandıkça kontör kazanıyordun. O zamanlar kuzenimle kardeşim önüne gelen çağrı atıyo kontör kazanmak için. Bi gün köyde yaşayan biri aramış, kuzende konuşuyo oyalıyo. O sıradada müzik dinliyoruz. Yalından ben bilmem çalıyor. Adam sormuş hangi şarkıyı dinliyorsun diye. Kuzende ben bilmem dedi. Adam ' sen bilmecende ben mi bilecen' demiş.

:1::1::1::1::1::1::1::9::9::9:

Annemden bir inci daha: +18 :)

Şöyle bir 6-7 yıl önce bizim duş bozulmuştu su tazikli fışkırmıyordu.
Babam da yenisini almış getirip takmış. Biraz farklıymış o zamana göre..
Ben ve kardeşim odamızdayız kapı açık, içerden konuşma sesleri geliyor
fakat konuyu bilmiyoruz. Konuşmalar aynen şöyle(eksiği var fazlası yok
yazdıklarımın):

- Ali biliyor musun senin o şeyinin başı var ya,, o dönüyormuş meğer.
Böyle çevirince 5 farklı şekilde fışkırtıyormuş. (sonradan öğrendik ki
eliyle de çevirme işareti yapıyormış):52:
-Yoo Ayşe dönmüyor ben denedim.
-Yok yok şöyle şu tarafa doğru çevireceksin böyle, dönüyor dönüyor.
-Fazla çevirip kırmayayım.
-Yok yok kırılmıyor kırılmıyor dene bak sen de.
-Neyse sen gelince gösterirsin artık...

Not: Annem konuşurken "şey"i çok kullanır. Çoğu rezillik de burdan çıkar:27:
Not2: Annemin adı Ayşe olsun babamın adı Ali mesela:61:

Annemden bir inci daha: +18 :)

Şöyle bir 6-7 yıl önce bizim duş bozulmuştu su tazikli fışkırmıyordu.
Babam da yenisini almış getirip takmış. Biraz farklıymış o zamana göre..
Ben ve kardeşim odamızdayız kapı açık, içerden konuşma sesleri geliyor
fakat konuyu bilmiyoruz. Konuşmalar aynen şöyle(eksiği var fazlası yok
yazdıklarımın):

- Ali biliyor musun senin o şeyinin başı var ya,, o dönüyormuş meğer.
Böyle çevirince 5 farklı şekilde fışkırtıyormuş. (sonradan öğrendik ki
eliyle de çevirme işareti yapıyormış):52:
-Yoo Ayşe dönmüyor ben denedim.
-Yok yok şöyle şu tarafa doğru çevireceksin böyle, dönüyor dönüyor.
-Fazla çevirip kırmayayım.
-Yok yok kırılmıyor kırılmıyor dene bak sen de.
-Neyse sen gelince gösterirsin artık...

Not: Annem konuşurken "şey"i çok kullanır. Çoğu rezillik de burdan çıkar:27:
Not2: Annemin adı Ayşe olsun babamın adı Ali mesela:61:

Peki konuyu bilmiyodunuz ya ne anladınız acaba:))

kızlar dağımın kızınının rezil oluşunu anlatayım zaten kendisi başlı başına bi rezilya neyse daha 15-16 yaşlarındayız bayram camdan bakıyoruz bakın şimdi benimkisi geçecek şöyle giyinmiş böyle saçı var işte anlatayımda aralarında onun olduğunu anlayın babam görmesin çok kızar falan diyo neyse o sırada çocuklar geçiyo bizimkinde havalar bnbeşyüz çocuklar geçiyo ben diyeyim 10 kişi siz deyin 15 kişi öyle bi gurup bizimkisi havalı havalı çıktı camdan şit demesiyle çocuk yinemi sen a......na k.........dumunun kızı sen den kurtuluş yokmu k.....ca m......eli dedi of aman allahım mahalle çocukların gülmelerinden inliyo naptın lan kızı mosmor oldu felan diye bizimkisi ağlayarak içeri girdi gösteririm şimdi ben ona dedi şimdi dönerler bak nasıl rezil etcem onu diye bi sürahi suyu aldı cama koştu tam o sıra dağım eve gelmeli oldu oda elinde sürahi ağlamaktan kızarmış bekliyo ne o çocuklar niye mahalleyi inlettiler yine ne yaptın gir içeri bacaklarını kıracam dedi bizimkide yok ben toz olmuşta su dökücektim biz yeni çıktık üst kata dedi ama inanan kim bigüzelde dayımdan yedi lafı rezillik diz boyu bidaha bayram bi,tene kadar dışarı çıkmadı utancından çocuğu nasıl bezdirdiyse ardan ne kadr zaman geçmiş hala çocuğun bağırması kulaklarımda

Back
X