Sevgilime değilde sevgilim zannettiğim adama rezil oldum ben.
Bi gece arkadaşla içtik zil zurna sarhoş olduk
Gecenin başında sözleştik ne olursa olsun sevgililerimizi aramıcazz diye
Tabi kafa güzelleşince inat ettim ben arıcaamm diye:84:
Kızcağız hayır dedi beni ikna etmeye çalıştı filan ama söz geçiremedi
Zaten sarhoşum diye çenem düştü, yerli yersiz gülmeye başladım filan
Neyse o ara telim tamirdeydi. Arkişimin telefonunu aldım aradım sevdiceği
Hemen açtı benimki. Normalde bi iki çaldırırımöyle açar. bu sefer hemen açtı. Kafada güzel başladım ben azarlamaya.
Gecenin bu vakti tanımadığın biri arıyo ve sen hemen açıyorsun diye payladım adamı. Tam konuşacaktı yavrucağızzz. Dur benim söliiceklerim var dinle biraz dedim ve nefes almadan başladım anlatmaya. Zaten bana hak ettiğim ilgiyi göstermiyorsun kadrimi kıymetimi bilmiyorsun ben seni çok seviyorum çocuklarıma baba ol istiyorum sen beni hiç iplemiyorsun benim gibisini zor bulursun kimse tahammül etmez sana dedim karşı taraf sana kim tahammül ediyorsa onda peygamber sabrı var Allah kurtarsın adamcağızı manyak karı dedi kapadı teli. Tabii ben şok oldum

Arkadaşım ne oldu diye sordu önce bön bön baktım kıza sonra gülme krizine girdim adam bana manyak dedi kapadı manyak dedi bana ben dırdırcımıyım sevgilim bana zor mu tahammül ediyoo diye diye uyuya kalmışım. tabii sevdiceğin bu olaydan asla haberi olmadı. burayı okumadıkça da olmazz

O gece ii ki yanlış numara çevirmişim diye şükrettim sonradan. Yoksa sevdicekle aram açılacaktı
Gece gece kafasını ütülediğim adamcağıza da özür mesajı attım. Adam nasıl tiksindiyse benden nezaketen bile cevap vermedi

Bi gece arkadaşla içtik zil zurna sarhoş olduk

Gecenin başında sözleştik ne olursa olsun sevgililerimizi aramıcazz diye

Tabi kafa güzelleşince inat ettim ben arıcaamm diye:84:
Kızcağız hayır dedi beni ikna etmeye çalıştı filan ama söz geçiremedi

Zaten sarhoşum diye çenem düştü, yerli yersiz gülmeye başladım filan

Neyse o ara telim tamirdeydi. Arkişimin telefonunu aldım aradım sevdiceği

Hemen açtı benimki. Normalde bi iki çaldırırımöyle açar. bu sefer hemen açtı. Kafada güzel başladım ben azarlamaya.

Son düzenleme: