• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Sevgilime değilde sevgilim zannettiğim adama rezil oldum ben.

Bi gece arkadaşla içtik zil zurna sarhoş olduk:7:
Gecenin başında sözleştik ne olursa olsun sevgililerimizi aramıcazz diye:27:
Tabi kafa güzelleşince inat ettim ben arıcaamm diye:84:
Kızcağız hayır dedi beni ikna etmeye çalıştı filan ama söz geçiremedi:37:
Zaten sarhoşum diye çenem düştü, yerli yersiz gülmeye başladım filan:17:
Neyse o ara telim tamirdeydi. Arkişimin telefonunu aldım aradım sevdiceği:52:
Hemen açtı benimki. Normalde bi iki çaldırırımöyle açar. bu sefer hemen açtı. Kafada güzel başladım ben azarlamaya.:47: Gecenin bu vakti tanımadığın biri arıyo ve sen hemen açıyorsun diye payladım adamı. Tam konuşacaktı yavrucağızzz. Dur benim söliiceklerim var dinle biraz dedim ve nefes almadan başladım anlatmaya. Zaten bana hak ettiğim ilgiyi göstermiyorsun kadrimi kıymetimi bilmiyorsun ben seni çok seviyorum çocuklarıma baba ol istiyorum sen beni hiç iplemiyorsun benim gibisini zor bulursun kimse tahammül etmez sana dedim karşı taraf sana kim tahammül ediyorsa onda peygamber sabrı var Allah kurtarsın adamcağızı manyak karı dedi kapadı teli. Tabii ben şok oldum:53::53::53: Arkadaşım ne oldu diye sordu önce bön bön baktım kıza sonra gülme krizine girdim adam bana manyak dedi kapadı manyak dedi bana ben dırdırcımıyım sevgilim bana zor mu tahammül ediyoo diye diye uyuya kalmışım. tabii sevdiceğin bu olaydan asla haberi olmadı. burayı okumadıkça da olmazz:60::60::60: O gece ii ki yanlış numara çevirmişim diye şükrettim sonradan. Yoksa sevdicekle aram açılacaktı:9::9: Gece gece kafasını ütülediğim adamcağıza da özür mesajı attım. Adam nasıl tiksindiyse benden nezaketen bile cevap vermedi:62::60::60:

Son düzenleme:
Sevgilime değilde sevgilim zannettiğim adama rezil oldum ben.

Bi gece arkadaşla içtik zil zurna sarhoş olduk:7:
Gecenin başında sözleştik ne olursa olsun sevgililerimizi aramıcazz diye:27:
Tabi kafa güzelleşince inat ettim ben arıcaamm diye:84:
Kızcağız hayır dedi beni ikna etmeye çalıştı filan ama söz geçiremedi:37:
Zaten sarhoşum diye çenem düştü, yerli yersiz gülmeye başladım filan:17:
Neyse o ara telim tamirdeydi. Arkişimin telefonunu aldım aradım sevdiceği:52:
Hemen açtı benimki. Normalde bi iki çaldırırımöyle açar. bu sefer hemen açtı. Kafada güzel başladım ben azarlamaya.:47: Gecenin bu vakti tanımadığın biri arıyo ve sen hemen açıyorsun diye payladım adamı. Tam konuşacaktı yavrucağızzz. Dur benim söliiceklerim var dinle biraz dedim ve nefes almadan başladım anlatmaya. Zaten bana hak ettiğim ilgiyi göstermiyorsun kadrimi kıymetimi bilmiyorsun ben seni çok seviyorum çocuklarıma baba ol istiyorum sen beni hiç iplemiyorsun benim gibisini zor bulursun kimse tahammül etmez sana dedim karşı taraf sana kim tahammül ediyorsa onda peygamber sabrı var Allah kurtarsın adamcağızı manyak karı dedi kapadı teli. Tabii ben şok oldum:53::53::53: Arkadaşım ne oldu diye sordu önce bön bön baktım kıza sonra gülme krizine girdim adam bana manyak dedi kapadı manyak dedi bana ben dırdırcımıyım sevgilim bana zor mu tahammül ediyoo diye diye uyuya kalmışım. tabii sevdiceğin bu olaydan asla haberi olmadı. burayı okumadıkça da olmazz:60::60::60: O gece ii ki yanlış numara çevirmişim diye şükrettim sonradan. Yoksa sevdicekle aram açılacaktı:9::9: Gece gece kafasını ütülediğim adamcağıza da özür mesajı attım. Adam nasıl tiksindiyse benden nezaketen bile cevap vermedi:62::60::60:

:60::60::60: Sevdiceğiniz öğrense iyi alay konusu olurdunuz sanırım.Ama çok güzeldi yahu. :60:

Merhaba bayanlar,
5 yillik eviliyim fakat evliligim bitmek uzere..yazdiklarinizi okuyunca benimde bir cok aci tatli hatiralarim ca landi:(((
Yeni evliyiz henuz 2 ay ya var ya yok.beni esim yabanci,yurtdisina gelin gittim ben.tabi bizim yedigimiz ictigimiz ,suyumuz dahi farkli..ingilteredeyiz bigub esim beni hindistan lokantasina goturdu.sozum ona oryantal yemek yicez..neyse yedik ictik evimize donduk.aradan bi gun gecti ben motoru bozmusum,soylemesi ayip gaz cikariorum ama nasil pis ve agirbirkoku..:))) esimden utancima kivraniyorum,soguk terler dokuorum..esim canim neyin var mosmorsun diyip duruo neyse esime biraz hava alalim disari cikar beni dedim.beni alisveris merkezine goturdu.ohhh dedim burda rahat rahat gaz c ikaririm..neyse sagi solu kontrol ettim gazi saldim:))sansa yanima kopekli bir bayan yaklasti ama yuzunu gormelisiniz bayanin..kopegi goren esim kosarak yanima geldi neyse kopegi sevmek istedi tabi bu arada oda kokuyu almis bana belli etmio.kopegi sevdi,sahibesiylekonustu.donuste esim bana "askim hayatimda bukadar pis osuran bi kopek gordum" demez mi:))) ben sekilden sekile...aradan bikac yl gecti ama her konu acilisinda herkeze kokan kopegi anlatiyordu.bi gu dayanAmadim askim o kopek bendim,koku benden ciki dedim:)))adam once inanmadi sonra sok icinde gulmeye basladi..bu olayi anlatmaz olaydim bigun esimin arkadaslari yavrukopek almislar evlerine gittik,esim kopegi sevio..aradan biraz zaman gecti kopek koltugun altina kakasini yapmis nasil pis kokuo..esim herkezin icinde bana demez mi askim yerimi burasigaz cikiriosun:))) canim ben degilim kopektir dedim:)) inanmadi.tabi kopegin kakasini bulunca isin asli ortaya cikti ama utancimdan yerin dibine girmistim

Merhaba bayanlar,
5 yillik eviliyim fakat evliligim bitmek uzere..yazdiklarinizi okuyunca benimde bir cok aci tatli hatiralarim ca landi:(((
Yeni evliyiz henuz 2 ay ya var ya yok.beni esim yabanci,yurtdisina gelin gittim ben.tabi bizim yedigimiz ictigimiz ,suyumuz dahi farkli..ingilteredeyiz bigub esim beni hindistan lokantasina goturdu.sozum ona oryantal yemek yicez..neyse yedik ictik evimize donduk.aradan bi gun gecti ben motoru bozmusum,soylemesi ayip gaz cikariorum ama nasil pis ve agirbirkoku..:))) esimden utancima kivraniyorum,soguk terler dokuorum..esim canim neyin var mosmorsun diyip duruo neyse esime biraz hava alalim disari cikar beni dedim.beni alisveris merkezine goturdu.ohhh dedim burda rahat rahat gaz c ikaririm..neyse sagi solu kontrol ettim gazi saldim:))sansa yanima kopekli bir bayan yaklasti ama yuzunu gormelisiniz bayanin..kopegi goren esim kosarak yanima geldi neyse kopegi sevmek istedi tabi bu arada oda kokuyu almis bana belli etmio.kopegi sevdi,sahibesiylekonustu.donuste esim bana "askim hayatimda bukadar pis osuran bi kopek gordum" demez mi:))) ben sekilden sekile...aradan bikac yl gecti ama her konu acilisinda herkeze kokan kopegi anlatiyordu.bi gu dayanAmadim askim o kopek bendim,koku benden ciki dedim:)))adam once inanmadi sonra sok icinde gulmeye basladi..bu olayi anlatmaz olaydim bigun esimin arkadaslari yavrukopek almislar evlerine gittik,esim kopegi sevio..aradan biraz zaman gecti kopek koltugun altina kakasini yapmis nasil pis kokuo..esim herkezin icinde bana demez mi askim yerimi burasigaz cikiriosun:))) canim ben degilim kopektir dedim:)) inanmadi.tabi kopegin kakasini bulunca isin asli ortaya cikti ama utancimdan yerin dibine girmistim

ayyyyyyyyyyyyyy ınanmıyorum gene evde yalnızım suan esım gene gece vardıyasında ayyyyyyyy gulmekten gozumden yaslar geldııııııı ay bu gelın delı kendı kendıne hahkaha atıyo dıcekler dıye cok korkuyorum ama kendımı tutamadım:52::52::52::52::52: ay cok komık okudugum en komık olay bu

bende aklima gelmisken yazayim okuyup gulup gitmek olmaz,
bu kis magazalarda her yil oldugu gibi indirimler vardi ,biz yurtdisinda yasiyoruz ve bunun verdigi rahatlikla isimize geldigi gibi turkce konuyoruz turklerin olmadigi yerlerde yabancilar anlamsin diye ,iste magazadayiz ic camasirlarindaki indirimlere yanastim bakiyorum baska musterilerde var tabi,esime dedimki gel beraber secelim dedim oda yok dedi (ic camasirini birlikte almaktan rahatsiz oluyo) bende dedimki aaa bak bunlar erkek degil mi ayol gel, esim kas goz atiyo ama ben konusuyorum bak adam karisiyla ne guzel birlikte aliyo diyorum ama hic yuzlerine bakmadim turk mu yabancimi bilmiyorum bi dondum turkler iccamasiri secenler yani benim kastettiklerim ,tamda yanimdalar allahim ordan bir kacis kactim ama nasil esim diyorki ;sana isaret ettim sen gormedin habire konustun dedi ama nasil utandim:37:

bu kis magazalarda her yil oldugu gibi indirimler vardi ,biz yurtdisinda yasiyoruz ve bunun verdigi rahatlikla isimize geldigi gibi turkce konuyoruz turklerin olmadigi yerlerde yabancilar anlamsin diye ,iste magazadayiz ic camasirlarindaki indirimlere yanastim bakiyorum baska musterilerde var tabi,esime dedimki gel beraber secelim dedim oda yok dedi (ic camasirini birlikte almaktan rahatsiz oluyo) bende dedimki aaa bak bunlar erkek degil mi ayol gel, esim kas goz atiyo ama ben konusuyorum bak adam karisiyla ne guzel birlikte aliyo diyorum ama hic yuzlerine bakmadim turk mu yabancimi bilmiyorum bi dondum turkler iccamasiri secenler yani benim kastettiklerim ,tamda yanimdalar allahim ordan bir kacis kactim ama nasil esim diyorki ;sana isaret ettim sen gormedin habire konustun dedi ama nasil utandim:37:

bu bana da cok oluyor yaaa:1::1::1::1:
gecen arkadasla bir yerde oturuyoruz.yanimizda da sirayla bir suru kadin oturuyor.arkadas bana sirayla soruyor bu zayifmi sisman mi falan diye.neyse tam benim yanimda oturan kadini sordu bu balik etlimi yoksa zayifmi diye.bende kocaman bir cüsssss diyerek obez be nerdeyse ne balik etlisi demezmiyim.ama kadin hic turke benzemiyordu.ve hicbir tepki vermedi.aradan iki dakika gecmedi kadin cantasindan kitap cikardi okumaya basladi veee bir baktik ki turkceydi:9::9:rezillik yaaa.hemen lafi degistirip karsida oturan kadina demisim gibi konusmaya basladim:26:

Benimde komik bir anim var:)) bir donem irlandada yasadim orada calisiyordum.isimde ilk is gunum heyecanliyim neyse benim gibi bir turk bayan daha calistigini ogrendim.pot kirmayayim die her gordugum bayan icin acaba bumu die fikir yurutuorum.heyecandan sikistim,tuvalte girdim.tuvalet dolu altima yapacam..dikkatim dagilsin die kiz kardesimi aradim,konustuk ettik.tuvaletimin geldigini sikistigimi tuvaletteki bayanin motorunun bozuldugunu cok pis kokuttugunu falan soyledim:)) bayan tuvaletten elini yikamaya ciktiben hala konusuyorum ayyy kisacikboyluymus ama cikardigi kendinden buyukmus die dalga geciorum..bayan bozunuya vermio:)) en sonunda dayanamadi cikarken gulmeye basladi:))) bdn gdne xafff kiz kardesime ayyy turkce bilio galiba guldu dedim:))
O bir hafta icinde sirketteki herkez mudur dahi bu kirdigim potu ogremis ama nasil utanmiztim:((( benimle uzun bir sure dalga gecmislerdi:)))

Benimde komik bir anim var:)) bir donem irlandada yasadim orada calisiyordum.isimde ilk is gunum heyecanliyim neyse benim gibi bir turk bayan daha calistigini ogrendim.pot kirmayayim die her gordugum bayan icin acaba bumu die fikir yurutuorum.heyecandan sikistim,tuvalte girdim.tuvalet dolu altima yapacam..dikkatim dagilsin die kiz kardesimi aradim,konustuk ettik.tuvaletimin geldigini sikistigimi tuvaletteki bayanin motorunun bozuldugunu cok pis kokuttugunu falan soyledim:)) bayan tuvaletten elini yikamaya ciktiben hala konusuyorum ayyy kisacikboyluymus ama cikardigi kendinden buyukmus die dalga geciorum..bayan bozunuya vermio:)) en sonunda dayanamadi cikarken gulmeye basladi:))) bdn gdne xafff kiz kardesime ayyy turkce bilio galiba guldu dedim:))
O bir hafta icinde sirketteki herkez mudur dahi bu kirdigim potu ogremis ama nasil utanmiztim:((( benimle uzun bir sure dalga gecmislerdi:)))

bdn gdne xafff ne demek ,anlayamadım:44:

Son düzenleme:

sende nedense hep bu tarz konularda pot kirmissin :26:
neden acaba:1:

nedir benim bu çektiğim:D

2 gün önce ablamlara yardıma gittik eşimle evlerinde tadilat vardı.
neyse eşimde enişteme yardım etti badana yaptılar ustalarla beraber
o gün çok yorulmuştu gerçekten eşim neyse eve geldik hemen uyumuşuz yogunluktan..:)
gözümü bi açtım konuşuyo dinlesemmi kulaklarımı tıkasama arkamımı dönsem dedim
baktım abi orsaı olmaz gel önce şurayı boya vurduralım diyo yada ver ben yapayım diyo
canım hadi yat dedim o kadar iş var nasıl yatayım ben şurayı bitirmemiz lazım demezmi
işin daha ürkütücü tarafı abi böylemi yapalım diye soruyo birde ona cevap alıyo:53: baktım ciddi ciddi bu kalkıştı badanaya.
demesinmi sende gel yere damlayanları sil olmazsa yook dedim canım yerlere zaten prke olucak ya gerek yok hadi gel yat sonra beraber yaparız deyip zorla yatırdım..
işin en kötüsüde bişey hatırlamıyo :9:

elbette ki eşim olduğu ilk gece:) düğünümüz oldu evden herkes dağıldı. biz eşimle başbaşa kaldık. bu arada bizim memlekette kına, kendi memleketlerinde düğün derken, yaz sıcağında evi karaböcekler basmış. resmen istila etmişler. tabi bilen bilir karaböcekler gündüz görünmezler. gece karanlıkta ortaya çıkarlar. ben tabi düğün sonu yorgunluktan biraz uyudum gece eşim beni uyandırdı. ben duş alıp, özenle aldığım geceliğimi giymek üzere yan odaya geçtim. bu arada uyku sersemliği ışığı da açmadım, giydim mini geceliğimi, adımımı attım ama ayağıma bişey battı. gidip lambayı yakmamla yerde karaböceklerin annesi galiba eşşek kadar bi böcek ve antenleriyle göz göze geldim! nasıl bir çığlık attım anlatamam:) bir yandan ısırdı! ısırdı! diye bağırıyorum bir yandan banyoya koşuyorum. tabi banyo ıslak ve ben kayıp popomun üzerinde sürüklenerek banyo duvarına tosladım:) hala bağırıyorum avaz avaz ısırdı! ısırdı! diye eşim bişey anlamadı peşimde koşturuyor ne oldu diye bir yandan da gülüyor, beni kaldırmaya uğraşıyor ama nafile:) neyse sonra biraz sakinleştim ama bir daha ne o geceliği giydim, nede terliksiz yere bastım. sonradan öğrendim ki komşular kayınvalideme sizin gelin gece ısırdı ısırdı diye bağırıyodu demişler. rezilliğe bakın:)

Harika bir anı,çok güldüm inan:)Hele komşularının,kayınvalidene ısırdı ısırdı diye bağırmanı anlatmasına koptum:9::9::9:

bi gün temizlik yapıyorum sulu elektrikli süpürgem vardı çalışırken güzel koksun diye suyun içine biraz yüzey temizleyici koydum müziğide açtım keyifle ev temizliyorum:21::21: ama arkama hiç bakmıyorum eşimin funda napıyosun sen diye bağırmasıyla arkama bi döndüm ki süpürgenin yerinde kocaman bi köpük yumağı var :26::26:süpergenin sesi var kendi yok motorundan sağından solundan her yerden köpük fırlıyo :30:sonra tabi son nefesinde verdi süpürgem bende bi ton fırça yedim eşimden yeni evliyiz bütün eşyalar yeni bi dünyada borç :26::26:ceza olarak yeni süpürge almadı 1 ay ot süpürgeyle ev süpürdüm:1::1:

aynısı benimde başıma geldi.. kuzenle temizlik yapıyoorsuz arkamı bi döndüm heryer bembeyz köpük tamam dedik filtre kısmında tekrar süpürgeye çekip köpüğü temzileyelim mantığa bakarmısın kuzenim bi anda noel baba gibi oldu kırmızı t-short le bembeyzm yüz...

daha tazecikk yeni çıktı fırından :D
eşimle akşam üstü oturuyoruz pazar süprizi var showda mert di galiba adamın adı hafta içide denk gelmiştimhaber saati program yapıyollar o adam sunuyo yine. dedimki "aşkım bak adama yazık dimi hafta sonu bile çalışıyo sürekli kamera karşısında falan.."sağır duymaz uydurur ya demesinmi "bencede aşkım bu tam bir o...pu programı izlemeyelim" bende dumur tövbe yarabbim ben ne dedim diyorum aptal aptal bakmamdan anladı sanırım kocişim yanlı anladığını patlattık kahkahayı...

ayy evet bu konuda bende cok dikkatsiz davraniyorum sen yine kacabilmissin :10::60:
ben ayni asansörde aaaa kadina bak nasilda sappur suppur yiyo elindekini dedigim kisiyi hala görüyorum:53: renkten renge gelde girme :9::9::9::9:kadin birgün beni biyerde kistiracak ben biliyorum :57::57::57::60:

gecen sene yaz tatilinde TRdeyiz, 1 ay boyunca kayinvalidemin evinde kaldik:31::31:
kayinvalideyle beraber yasamanin zorluklarinin sonunda kendi evime ve özgürlügüme kavusmanin sevinciyle nihayet evime ulasmistim:64:
evimi nasil özlemisim anlatamam
elimdeki cantayi ve valizi firlattiktan sonra duvarlarima canimmmmm diye sarilip..
ciceklerimi kucaklayip sevmeler ve yerlere yatip halilarimi oksayip benim güzel halilarimmm diye öpmelerden sonra komsumun kapiyi acik görüpte ebrucum geldinmi canim diye seslenmesiyle beni yerde halilarimi öperken görmesi korkunc bir görüntüydü :53:
yerde öylece yata kaldim o bana ben ona bakiyorum, yanaklarimin kizardigini hissediyordum yavas yavas :17:
bir süre yerde kala kaldiktan sonra komsuma ben hep böyleyimdir evimden ayri kalinca özlüyorum iste dememle 2. rezzilligimide yasamis oldum:31:

simdi her tatile gidisimizde cabuk gelde yine yerleri öpmeye kalkisma der hep :78::78:

Son düzenleme:
yine bizim yaramaz yeni yeni dişleri çıkmış altan iki tane üstten iki tane eşim öğretiyo git annenin arkasından kın de diye bak yapma alışır sonra herkesi ısırır diyorum yok dinlemiyo kın kın derken çocuk hedefi şaşır bizimkinin takımlarını bi ısır nasıl çocuğu atıyo üstünden yandım diye oh dedim iyi oldu bi daha de kın diye göreyim seni ya sus diyo kan oturdu zaten çok canım yanıyo çocukta onu oyun yapıyo sanıyo baba kın kın deyip peşinden dolaşıp duruyo

sizin hikayelerde ya +18 ya şiddet ve korku okumucam vallahi bi daha :51:

Pazar günü oldu, keşke hiç olmasaydı... :5:
Amcamın böbreklerinde taş vardı ve ameliyat oldu, hastanede yatıyor biz de ailecek ziyaretine gittik...
Odada takriben kadın erkek 10 kişi vardır, babam da dahil :(
İşte konuşuyoruz amcamla ağrın sızın var mı cart curt...
Bir baktım amcam yatakta otururken birden sırtını yasladı yatağa, ben şok tabi :53:
(Amcamla aramda 9 yaş falan var ve birlikte büyüdük)
Ben dikişler falan sırtında sanıyorum ya şok olmuş bir şekilde konuşuyorum ''olum, naptın ya arkana niye yaslanıyon, ayyy acımadı mı, ayyy dikişler'' falan zırvalıyorum...
Millette hafif bir tebessüm oluştu ama ben anlamadım...
Amcam diyor ''yok sırtımda dikiş yok ki''
İyice şaşırıyorum ''olum eee nerden girdiler nerden'' diye saskınlıkla soruyorum...
Erkekler kızarıp bozarıyor ama benı uyaran yok,ben hala canı yanıyor mu dıye saskınlıkla devam edıyorum nerden ya nerden :52:
En son yengemin kahkahayı patlatıp odadan kendını atmasıyla ben yerın kac kılometre altına gırdıgımın farkına varıyorum ama artık cok gec oluyor hersey ıcın :58:

Hep amcamın suçu ama yaa, baktın ben saf saf devam edıyorum bı kas goz ısaretı yap da susayım demi :45:

Çok kotuydu ya cok :14: :14:

Kanala nerden gırdıklerını soylememe gerek yok anladınız demı :((((

Son düzenleme:
Back
X