Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

valla harikasınız:)))
bi keresindede kocam bana rezil olmuştu onu da anlatacam çatlarım yoksa:KK9:
birgün eşimin kalbi ağrıdı diye hastaneye gittik,mevsim kışş yerler buzzzz..
hastanenin önüne park ettik arabayı indik ikimizde..bi yerden canım canım diye bi ses geliyo etrafıma bakıyorum kocam yok sonra bi soluma döndüm yerden bana el sallıyo gel beni kaldır diyee:KK52::KK52:
kaldırdım hastaneye gittik ama kafa filmi çektirmek için:KK60::KK60::KK60:

Ben de eşime sordum bi şeyler daha yapmışım ben:KK1: Anlatıverdi bana:)
Biz nişanlanmıştık 1 hafta sonra da eşimin kuzenin düğünü vardı. Düğünde ben lavaboya gidicektim. Eşim de ben seni götüreyim dedi.Neyse lavaboların olduğu bölüme gittik büyük bi kapı içerde erkek-bayan ayrılıyor. Eşim o kapıdan geçmedi ben burdayım dedi. Tabi ben akıllı geçmişim erkek tuveletine. Hiç anlamadım da...Kimsede yok.Lavaboya girdim erkek sesleri geliyor...O an aklım başımdan gitti. Çıkamıyorum utancımdan...Bekle bekle adamlar gitmiyor.Epey bekledim çıkamıyorum:KK43: Eşim de merak etmiş bayanlar tuvaletinin önünde çıkanlara tarif ediyormuş içeride öyle biri var mı? Adam tutuşmuş hatun yok diye:) Nerdeyse ananos yaptırcakmış:KK1: Tabi aklından bile geçmiyor benim erkek tuvaletinde olacağım:KK1: Ben eşime msj attım "Hayatım ben yanlışlıkla erkek tuvaletine girmişim çıkamıyorum gel beni kurtar" Eşimden gelen yanıt "Yuhhh aşkım,nasıl başardın bunu? Takdir ettim geliyorum seni kurtarmaya"

:KK60: Hahaha süper ya :KK60:

ya kızlar bende çok rezil olmuştum sevgilime. babasının arabası vardı ama sevgilim kullnıyordu devamlı. tüm gün gezdik arabayla akşam oldu hava karardı beni eve bırakcak. ben biraz ıslaklık hissediyorum bide kokuyorum sanki regl olcağım zamana denk gelmiş. evin önüne getirdi incem ama kalkarsam sanki koku çoğalcak gibime gelior çünkü gittikse ıslaklık artıor. sonunda kalktık oturduğum yere göz ucuyla baktım kapıyı kaparken çaktırmadan. Aman Allahım kıpkırmızı olmuş koltuk. arkama bile bakmadım eve nasıl gittiğimi bilmiorum. ertesi gün gene arabayla gelip aldı beni baktım tertemiz mis gibi koltuk heralde arkamdan sildi ama hiç konusunu açmadı çok utanmıştım malesef:KK1:

ya kızlar bende çok rezil olmuştum sevgilime. babasının arabası vardı ama sevgilim kullnıyordu devamlı. tüm gün gezdik arabayla akşam oldu hava karardı beni eve bırakcak. ben biraz ıslaklık hissediyorum bide kokuyorum sanki regl olcağım zamana denk gelmiş. evin önüne getirdi incem ama kalkarsam sanki koku çoğalcak gibime gelior çünkü gittikse ıslaklık artıor. sonunda kalktık oturduğum yere göz ucuyla baktım kapıyı kaparken çaktırmadan. Aman Allahım kıpkırmızı olmuş koltuk. arkama bile bakmadım eve nasıl gittiğimi bilmiorum. ertesi gün gene arabayla gelip aldı beni baktım tertemiz mis gibi koltuk heralde arkamdan sildi ama hiç konusunu açmadı çok utanmıştım malesef:KK1:
konu sahibi olarak en uçlara kupa dağıtıyorum,siz de o şanslılardansınız,tebrikler::KK19:
hep beraber ayakta alkışlıyos::KK9::KK9::KK9:

Televizyonda zeka testi programı vardı.Telefonla önceden konuştuk, o gece izleyip, canlı canlı testi yapacağız ve kim daha zeki diye yarışacağız.1 soru, 2 soru, 3 soru derken sıkıldım ben.Kanalı değiştirdim, film izlemeye başladım.Reklam aralarında da arıyor beni, "cevaplayıp, not alıyor musun?" diyor "evet" diyorum.Programın sonuna yetiştim.Tabii elde data yok, benim de aklımda iq dereceleri maksimum 110 kalmış.Dedim kendi kendime Einstein olacak değilim ya, ortalama bir sonuç söyleyeyim, mutlu mutlu hayatıma devam edeyim.Maksimum değer 110 ise ben de hadi 65 olayım.Aradı , dedim "65".
"Aşkım kusura bakma ama bu sonuçla moron oluyorsun" dedi. :KK1: :KK1:

(Benim gibi pek alakası olmayanlar için iq seviyeleri ;idiot 0-24, embesil 25-49, moron 50-69, düşük zekalı 70-79, tutuk zekalı 80-89, üstün zekalı 110-119, çok üstün zekalı 120-139, dahi 140+ şeklinde kategorize edilmiş seviyelerdir.)

Hem rezil hem de moron olmuştum kısaca :KK1:

gerçekten rekor sendeymiş:KK60::KK60:bende kupayı sana veriyorum:))):KK19:

benimkinin anasına rezil olmuştum ben o geldi aklıma şimdi :KK76:
ben ananeme gideceğim zaman bi kaç gün kalıcam onu göremicem vedalaşayım dedim,gittim evlerinin oraya.
odasının camının altında bekliyorum telefonlada arıyorum cama çıksında göreyim diye.daha ilk zamanlar tam aptal aşık gibi cama bakıyorum :KK53:
açtı telefonu ben hihi hoho aşkım bil bakalım nerdeyim derken perdenin arkasından annesi çıkmazmı :KK52:
telefon kulağımda kadınla birbirimize bakakaldık :KK53: hala düşündükçe kötü oluyorum :KK53:

hahha birde aklıma geldi şimdi annesi yemek yapmış çağırmıştı bizi gittim bende tabi. sevgilim nasıl sıkışmış nasıl sıkışmış kıvranıyor. benden başka komşularıda vardı evde. ben yanındayım hadi girsene diyorum yok sen biraz git salona ben öle girerim diyor. :KK1: çok gülmüştüm. ne var ya tamam gidiyorum gir hadi dedim zor ikna ettim en son gittim mi diye kapıdan başını uzatıp bakmıştı gidiyordum bende öle girdi tuvalete :KK1::KK1: ama hiç soğumamıştım hatta çıktıktan sonra üşütmüşüm demişti gülmüştüm.

:KK19:mersi şekerim, teskere aldıktan sonra tarih tekerrür etti ve ben hür irademle tövbe ettim. :KK68:
bende çok vardır gülünesi mevzu lakin hatırlayamıyorum, bazen hatırlayıp gülmekten kırıldığımız anlar oluyor ama neydi onalr çıkaramıyorum. Aklıma gelince yazarım. Arkadaşlar yalnız sizden bir ricam var bu topik lütfen gelin kaynana çekişmesine dönemsin, gülelim eğlenelim.

şüphen olmasın zaten o konu birkaç gün öncesinde kaldı bile rahatsızlık verecek bi, boyutta değil kimse rahatsız olmasın

şüphen olmasın zaten o konu birkaç gün öncesinde kaldı bile rahatsızlık verecek bi, boyutta değil kimse rahatsız olmasın
Yok hayatım rahatsızlık değil de sadece konu oraya giderse bir çok kişi o konu hakkında yazmaya başlar gülünecek mevzu kalamz diye düşüdüğümden yazdım.

ay gündüz burayı okuyup size güldüm akşam başıma geldi olaylar arka arkaya.işten çıktık erkek arkadaşımla buluştuk yemek yiyelim dedik.neyse ben eve haber veriyim dedim aradım söyledim geç kalıcağımı anneme bi 15 dk sonra baktım yine arıyo annem aaa cvp veremicem sana dedim açmadım teli msj atmış ben açmayınca marketten şunu al diye bende hızlıca tamam yazdım attım bizimki telefonu eline alıo gözüme bakıyo gülüyo bende anlam veremiyorum.tamam canım ama unutma al dedi.annem yerine çocuğa attım msjı ama napim alışkanlık :KK1:

erkek arkadaşımla her sabah tanışmadan önce aynı yerde karşılaşıyoduk işe giderken bi gün karar vermiş tanışmak için ofisin karşısındaki cafede benim çıkmamı beklemiş hatta bizim mesai 6'da biter ofisi aramış ben çıkmışım telefona mesainiz kaçta bitiyo deyip öğrenmiş neyse ben bi ara dışarı çıktım saf saf yandaki büfeden bişeyler alıyorum baktım arkamda bu duruyo tanıyamadım sivil kıyafetle önümde durdu bişeyde demiyo ben şaşkın o şaşkın acemilikle merhaba ben.... tanışabilirmiyiz dedi napim demiştim heyecandan neyse onu toparladık ilk buluşmada ikimizde nefes alamıyoruz ben seni seviyorum galiba dedi bu seferde biliyorum dedim.konuşamıyorumki yanında heyecandan şimdi kafama kakıyo sen beni hiç iplemiyodun o zamanlar diye :KK17:

aynı buluşma günü wcye gitti biraz açılmak için bizimki yüzünü yıkamış lavaboda peçete bulamamış bizimki geldi oturdu yanımda yüzünden sular akıyo şıp şıp masaya bişeyde diyemiyorum peçete bulamadım ya dedi gülsemmi ağlasammı bilemedim.canım yaa :KK69:

ay gündüz burayı okuyup size güldüm akşam başıma geldi olaylar arka arkaya.işten çıktık erkek arkadaşımla buluştuk yemek yiyelim dedik.neyse ben eve haber veriyim dedim aradım söyledim geç kalıcağımı anneme bi 15 dk sonra baktım yine arıyo annem aaa cvp veremicem sana dedim açmadım teli msj atmış ben açmayınca marketten şunu al diye bende hızlıca tamam yazdım attım bizimki telefonu eline alıo gözüme bakıyo gülüyo bende anlam veremiyorum.tamam canım ama unutma al dedi.annem yerine çocuğa attım msjı ama napim alışkanlık :KK1:

biz yıllar öncesini hatırlayıp yazana kadar senden sıcağı sıcağına dinleyeceğiz desene
ben de yaptım aynısı ama eşim yerime abime gelirken bana sigara alır mısın diye yazmıştım toparlayamadım tabii..
flock cum yaa tavsiyeni dinledim ama maalesef eşimde birşey hatırlamıyomuşş yani galiba b izim absürt durumlarımız hiç olmamış ama ısrarla düşünmeye devammm.. :KK53:

biz yıllar öncesini hatırlayıp yazana kadar senden sıcağı sıcağına dinleyeceğiz desene
ben de yaptım aynısı ama eşim yerime abime gelirken bana sigara alır mısın diye yazmıştım toparlayamadım tabii..
flock cum yaa tavsiyeni dinledim ama maalesef eşimde birşey hatırlamıyomuşş yani galiba b izim absürt durumlarımız hiç olmamış ama ısrarla düşünmeye devammm.. :KK53:
hayret valla...ben bir kere sorma gafletinde bulundum da eşim önce gözlerini kısıp tavana dikti,0.5saniye sonra sırıttı ve:'aaa,bence şunu yazmalısın...'dedi.''iyi fikir,'dedim,daha parmaklarım klavyeye değmeden 'bunu da yaz...'dedi.'tamam hayatım' dedim.gülmeye başladı:'ama bak bunu da yazmalısın.'dedi...bozulmaya başladım 'iyi.'dedim. 'ha bir de şu olay vardı...'dedi ve adamı susturmakta güçlük çekmeye başladım.odur budur susmuyor!!!!ya ben natürel bir soytarıyım ya da adamın hafızası çok iyi....bence sen düşünmeye devam et,eminim kıyıda köşede bişeyler saklı kalmıştır:KK9:...

:KK1: :KK1: :KK1: Valla bu gün son kez şansımı deniycem eşime sormak için çok uyumlu da değilim ama galiba eşim çok unutkann

:KK1: :KK1: :KK1: Valla bu gün son kez şansımı deniycem eşime sormak için çok uyumlu da değilim ama galiba eşim çok unutkann
unutkan olması aslında senin faydana :KK9:.benimki makinalı tüfek gibi takır takır sayyo valla,bazılarını ben çoktan unutmuşum 'hadi be,bunu da mı yaptım?'diyorum:KK61:.

Bi tane daha:) Bizim düğünden önce evi yerleştirmek için Urfaya gittik.Orada çalışıyoruz. Annem kayınvalidem,eşim ben geldik,bi kamyondada eşyalarımız geldi. Neyse evi yerleştirdik ustalar falan gelip gidiyor,makinaları kurdular. Sonra annem ve kayınvalidem alışverişe çıktılar eksikler için. Eşimle bende evdeyiz. Tabi o zamanlar evli değiliz. Eşim duş aldı.Ben girdim sonra duşa evdede kimse yok. Bi baktım regl olmuşum,öyle çıkmıyım dedim eşimden istemek için kapıyı araladım bağırıyorum..."küçük el çantamın içinde,orkid var bana getirrimisin diye" Eşimden gelen ses "Derinnnn misafirlerimiz var!!!!" Ben şokk. Lojmanda olduğumuz için komşularımız sağolsun çay demleyip ziyarete gelmişler! Ben gene rezillerde....

Bi tane daha:) Bizim düğünden önce evi yerleştirmek için Urfaya gittik.Orada çalışıyoruz. Annem kayınvalidem,eşim ben geldik,bi kamyondada eşyalarımız geldi. Neyse evi yerleştirdik ustalar falan gelip gidiyor,makinaları kurdular. Sonra annem ve kayınvalidem alışverişe çıktılar eksikler için. Eşimle bende evdeyiz. Tabi o zamanlar evli değiliz. Eşim duş aldı.Ben girdim sonra duşa evdede kimse yok. Bi baktım regl olmuşum,öyle çıkmıyım dedim eşimden istemek için kapıyı araladım bağırıyorum..."küçük el çantamın içinde,orkid var bana getirrimisin diye" Eşimden gelen ses "Derinnnn misafirlerimiz var!!!!" Ben şokk. Lojmanda olduğumuz için komşularımız sağolsun çay demleyip ziyarete gelmişler! Ben gene rezillerde....

:KK60: banyodan çıkınca ki halini merak ettim İnş. erkek yoktuu :KK60:

X