- 22 Eylül 2010
- 2.239
- 31
ama battaniyeyi iyi akıl etmişsiniz,hani tavan filan çökseymiş o kesin korurmuş...hadi benden bi tane daha:))))
bi gece uyuyoruz birden bi sallantıyla uyandık deprem oluyor ama nasıl anlatamam(elazığ depremi)
ikimizde yatakta oturduk önce ,sonra kocam yere yat yere diyerek kendini yere attı,bende onu taklit ettim aynı şekilde kendi tarafıma yattım,sonra içime sinmedi sürüne sürüne yanına gittim üstüne serildim:))bide baktım olmuyo bide üstümüze battaniye çektim üzerimize bişey düşmesin diye:)))o da yazık boğulmak üzere ama beni öpüyo durmadan
velhasıl adamı depremden değil boğulmaktan öldürecektim az daa
hadi benden bi tane daha:))))
bi gece uyuyoruz birden bi sallantıyla uyandık deprem oluyor ama nasıl anlatamam(elazığ depremi)
ikimizde yatakta oturduk önce ,sonra kocam yere yat yere diyerek kendini yere attı,bende onu taklit ettim aynı şekilde kendi tarafıma yattım,sonra içime sinmedi sürüne sürüne yanına gittim üstüne serildim:))bide baktım olmuyo bide üstümüze battaniye çektim üzerimize bişey düşmesin diye:)))o da yazık boğulmak üzere ama beni öpüyo durmadan
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
hadi benden bi tane daha:))))
hiç rezil olmadın diyon ama bak çorap söküğü gibi geliyo...Bir oturuşta 30 küsür sayfayı okudum ve yıkıldım gülmekten resmen kızlar süpersiniz yaa.
Ben 8 yıllık evliyim ama hiç eşime rezil olmamışım üzüleyimmi sevineymmi bilemedim sadece bir keresinde 4-5 sene önce
Büyük alışveriş merkezlerinden birinde yürüyen merdivenden inerken dükkanın birinde gömlek 5 tl yazıyordu. Aşkımm bak gömlekler felan çok uygunmuş girip bi bakalımmı dedim. Eşim baya bi gülerek aşkım orası kuru temizlemeci demişti. Aslında kuru temizlemeciyi vs. ilk defa gördüğümden değil ama nedense o sırada anlamamışım. Eşim hala kuru temizlemeci gördüğümüzde fiyatlar çok uygun girelimmi diyor
derincim harikasın yine. Bu kaç oldu seni kurtardığı