• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

:60: :60: :60:

Bunu okuyunca aklıma geldi...
Bir gün annemle pazara gidiyoruz annemin elinde de pazar arabası ama ehliyet yok tabi... :60:
Katil gibi gidiyor sokaklarda arabayı savura savura :51:
Dar bir ara sokaktan geçiyorduk, teyzeler mahallede toplanmış, yerde çuvallarla sebzeler, kış hazırlıklarını yapıyorlar...
Annem o çuvalların ordan geçerken direksiyonu kıramadı :60: veee mutlu son çuvalların üstüne çıktı pazar arabasıyla...
Teyzeler şaşkın, annem telaşlı :53:
Ezdiği sebze de bezelye...
Annemin şaşkınlıktan ağzından şu sözler dökülüyor ''ayyyy pardon, ben onları fasülye sanmıştım'' :60: :60: :60:
Ben gerçekten o sözden sonra koptum, kaldırıma oturdum kaç dakika kahkaha attığımı hatırlamıyorum...
Canım annem benim demek içinde yıllarca fasülyeyi ezme güdüsü taşıyormuş da haberimiz yokmuş...

ayyy çok güldüm çook
:9::9::9::9:

sabah kalktıklarında hatırlamıyor oluşları beni öldürüyor:52::52::52::52::52:
dün gece bizde uyuyorduk ha bire dürtüyor beni :9::9::9::9::9:
ne istiyorsun yat uyu diyorum
bikerecik öpsene nolurrrrr diye uzatıyor:52::52::52::52::52:
öpüyorum yetmedi burdan da öp şurdan da öp diyor :77::77::77::77::77:
bende saf saf yapıyorum dediklerini:1::1::1::1:
ve sonuç sabah kahvaltı ederken diyorum ki; gece uyandırdın beni kendini öptürdün :1::1::1:
aaa hiç hatırlamıyorum diyor:53::53::53::53::53:
hatırlamıyor olsan bile bozuntuya verme be adam :63::63::63:

hadi yaaa böyle şeyler de mi oluyo :37::53::53:
ben olsam onu da uyandırırdım :37::37::119::103:

Eşimle yeni evliyiz bu koltukta uyuya kaldı bende hayatım hadi kalk yatağımıza gidelim rahat rahat yatalım dedim.Ne dese beğenirsiniz "sen koltuğun arkasına geç ben geliyom" artık rüyasında kimi düdüklemeye kalktıysa benden şaplağı yiyince kendine geliverdi.Birde ben öyle bişey demedim diye inkar etmezmi boğacaktım :47: :1:

Bir gece de saat 03:00 gibi uyandım henüz evime alışamamıştım çünkü bir de baktım kocişko yok oturma odasının da ışığı yanıyor halbuki beraber yatmıştık.Kalktım bir bakayım dedim ne göreyim bizimki tekli koltuğa oturmuş ellerinide önünde birleştirmiş arkasına bile yaslanmadan uyuyor.. :53: neye uğradığımı şaşırmıştım acayip korkmuştum ondan sonradan alıştım uyurgezerliğine :27:

Bu da babamın kırdığı pot, buyrun arkadaşlar:

Şimdi annemle babam yeni nişanlılar, babam annemlere yemeğe gidiyor tek başına.
Eve giderken de mantı türü bir şey alıyor sanırım. Dedem de çok beğeniyor ve aralarında şu diyalog geçiyor:

Dedem: Çok güzelmiş oğlum nereden aldın?
Babam: Ananın yerinden -Öyle bir yer var, mantı vs. yapan-
Dedem, annem, anneannem : HÖNK!:37::36::52::1:

kızlar tekrar merhaba daha önce yazmıştım eşimin uyurken konuştuğunu yine dün gece coştu bi baktım ellerini açmış başlamış döktürmeye

"-AMA BENİM ELVAN DALTON BEN GEZERİM BALKON BALKON GELİPTE KOYNUNUNA GİRERİM AMA KOBRAYI DOLARIM BOYNUNAAAAA" çik çiki çik çiki çiki çiki çiki :64::64::64::64::66::66::66: ellerinide şıklatıyo yaaa:9::9::9:( ankara oyun havaları bilenler bilir bilmeyen google a aratabilir çalgı çengide elvan dalton diye (izle kop:) öyle bişe yani şarkı)

Bu ne şimdi diyorum bakıyorum :53::53::53: anlam veremiyorum...
tam bitti derken benim koca gece boyu o bar :32::32::32:senin bu pavyon:32::32::32: benim gezdi durdu:37::37: sabah hatırlamadığı gibi rüyanda ne gördün bakiim sen dedim cevap; kurtlar vadisinde polatla beraber emine aynanın evini basıyomuşlar eve bi girmişlerki her yer aynaymış hayal gücüne bi bakarmısınız :1::1: ah ahhh bu ne çelişkidir kızlar biri bana bunu bi açıklasın:kkk:

bende anneme olduğum rezilliği anlatiyim size:1::1:
kardeşimi seviyorum daha4 aylık bebek..
annem yanımda ben bebeği hoplatıyorum sıktırıyorum falan..gülüşüyoruz annemle..
dedim ki..:78:
ayyy ne tatlısın ya sen böyle anneee sen bu bebeği yaparken ne kattın içine çok tatlı bişey bu:78:
annemi görmeliydiniz höe diye kaldı:78::78:
bende şeker katmış şeker ehe ehe..diye içeri kaçtım:52::52:
ayy çok utanıyorummmm:53::53:

bende anneme olduğum rezilliği anlatiyim size:1::1:
kardeşimi seviyorum daha4 aylık bebek..
annem yanımda ben bebeği hoplatıyorum sıktırıyorum falan..gülüşüyoruz annemle..
dedim ki..:78:
ayyy ne tatlısın ya sen böyle anneee sen bu bebeği yaparken ne kattın içine çok tatlı bişey bu:78:
annemi görmeliydiniz höe diye kaldı:78::78:
bende şeker katmış şeker ehe ehe..diye içeri kaçtım:52::52:
ayy çok utanıyorummmm:53::53:

neden canım bana küçükken neden bu kadar tatlısın dediklerinde annem bal katmış dermişim hep :1:

kızlar tekrar merhaba daha önce yazmıştım eşimin uyurken konuştuğunu yine dün gece coştu bi baktım ellerini açmış başlamış döktürmeye

"-AMA BENİM ELVAN DALTON BEN GEZERİM BALKON BALKON GELİPTE KOYNUNUNA GİRERİM AMA KOBRAYI DOLARIM BOYNUNAAAAA" çik çiki çik çiki çiki çiki çiki :64::64::64::64::66::66::66: ellerinide şıklatıyo yaaa:9::9::9:( ankara oyun havaları bilenler bilir bilmeyen google a aratabilir çalgı çengide elvan dalton diye (izle kop:) öyle bişe yani şarkı)

tam bitti derken benim koca gece boyu o bar :32::32::32:senin bu pavyon:32::32::32: benim gezdi durdu:37::37: sabah hatırlamadığı gibi rüyanda ne gördün bakiim sen dedim cevap; kurtlar vadisinde polatla beraber emine aynanın evini basıyomuşlar eve bi girmişlerki her yer aynaymış hayal gücüne bi bakarmısınız :1::1: ah ahhh bu ne çelişkidir kızlar biri bana bunu bi açıklasın:kkk:

Arkadasim yaa sen uyurken yatagin karsina bi kamera koy esinin yaptiklarini kayit etsin sonra yapimcilara satar zengin olursun :)))) saglam komedi cikar senin kocisten :66:

benn gezerimmm balkonnn balkonnnn cikkk cikk hoppaaa:64::64::64::64::64:

çok içtiğim bi gece eşim beni tuvalete götürmüştü ayakta zor duruordum. kapıda beklerken ben bi türlü çıkmak bilmemişim oda seslenmiş aşkım iyimisin die.. bende " iyiyim ; son damlalar hep geç gelir " demişim atasözü söyler gibi . ... sabah anlatınca ikimizde çok gülmüştük hala söyler..

birde eşim prens of persia filmini izleyelim dedi ama söylerken telaffuzu bana garip geldi o öyle söylenmez dedim ve bi dolu dalga geçtim.. bi kaç gün sonra filmi izliyoruz film başladı ve başlangıcında adam aynı eşimin söylediği gibi telaffuz etti.. tabi ben möosmor ve eşim aylarca benle dalga geçmişti. oan çok kötü olmuştum

hahahahahahahahahahahhahahahahah ben bilirim bu elvan dalton şarkısını hahahahahahahahaha heryerdede söylerim bundan başka eğlenceli şarkı tanımaam açııııın gızlaaar arayıııı salıyoooooom gobrayııı varooooooooooooooooooo

hahahahahahahahahahahhahahahahah ben bilirim bu elvan dalton şarkısını hahahahahahahahaha heryerdede söylerim bundan başka eğlenceli şarkı tanımaam açııııın gızlaaar arayıııı salıyoooooom gobrayııı varooooooooooooooooooo
:9::9::9::9::9::9::64::64::64::64:
işte bilenler daha iyi anlar komediyi:) canım kocişim yaaa:54:

ben çok sakarım yaa:)) sevgilimin herşeyini yere düşürmüşümdür muhakkak..
çok yeniydik o zamanlar bana cam bardakta su vermişti ayaktaydı yere oturacaktı bende hemen içtim verecektim ki oturmaya çalışırken burnunun altı bardağa geçti:D burnum büyük geldi herhalde azcık koparayım mı dedin dedi:D
geçen günde ağzındaki sakızı çıkarıp kenara koyuvermişti ben onun üstüne telefonu koymuşum sonra birde ikisini tutup onun cüzdanın üstüne bir süre sonra ben telefonumu aldım oda cüzdanını baktık telefonla cüzdan arasında birşey uzuyor:D:D

kızlar ya iyiki varsınız...
şimdi aklıma geldi eşim ayıptır söylemesi alaturka tuvaletten başkasında işini halledemiyodu vardır ya öyle tipler.. yeni nişanlıyız buluştuk ayrıldık evine gitti. sonra telefon etti. gayet telaşlı bir sesle "aşkım bugün dünyanın en kötü günü ben bittimm mahvoldum daha asla kenndime gelemem ölsemdaha iyiydi" diyom aşkım noldu o hala zırvalıyo bende kesin annesi falan öldü ne desemki diye onu telkin ediyorum korkudan elim ayağım titriyo falan demesinmi "aşkım babamvarya bizim yedek olan alaturka tuvaleti yıkmış ve oturmalı yapmış hayatım karadıı bittim benn" Allah seni kahretmesin manyakdedim ben burda donuma işedim sen hala tuvalet derdindesin :D

Benimde kayinvalidem ile ilgili cok güldügüm bir hikayem var:
Görümcem hamileydi, bebege isim düsünüyorlardi. Kayinvalidem bize sordu: "sizin ilerde cocuklariniza koymak istediginiz isim bellimi diye"?
Esim saymaya basladi isimleri, kayinvalidem hicbirini begenmedi. Yok o isim bana sunu hatirlatiyor, bunu hatirlatiyor falan.
Sonra ben dedimki: "Kizlarda Doga ismi hosuma gdiyor su siralar"
Kayinvalidem: "Aaaa yok olmaz o isim, o isim bizim akrabalarda var zaten"
Allah allah dedim icimden, ben hic duymadim esimden böyle bir akraba.
Benden önce esim sordu: "Kim varki anne? Ben hic bilmiyorum"
Kayinvalidemin o muhtesem cevabi: " Ee Oglum varya Erdogan abin"
Kayinvalidem yalnis anlar diye ilk önce kendimi tutayim dedim ama dayanamadim, masanin üstüne yatarak gülmekten catladim resmen.:60:

......................................

Son düzenleme:
Benimde kayinvalidem ile ilgili cok güldügüm bir hikayem var:
Görümcem hamileydi, bebege isim düsünüyorlardi. Kayinvalidem bize sordu: "sizin ilerde cocuklariniza koymak istediginiz isim bellimi diye"?
Esim saymaya basladi isimleri, kayinvalidem hicbirini begenmedi. Yok o isim bana sunu hatirlatiyor, bunu hatirlatiyor falan.
Sonra ben dedimki: "Kizlarda Doga ismi hosuma gdiyor su siralar"
Kayinvalidem: "Aaaa yok olmaz o isim, o isim bizim akrabalarda var zaten"
Allah allah dedim icimden, ben hic duymadim esimden böyle bir akraba.
Benden önce esim sordu: "Kim varki anne? Ben hic bilmiyorum"
Kayinvalidemin o muhtesem cevabi: " Ee Oglum varya Erdogan abin"
Kayinvalidem yalnis anlar diye ilk önce kendimi tutayim dedim ama dayanamadim, masanin üstüne yatarak gülmekten catladim resmen.:60:

hahahaha deseydın erkek olsa erdogan, kız olursa doga koyacagız dıye:))))

salatalık mevzusundan sonra bende gafımı anlatcam...ailece markete alış verişe gittik ama marketi gorsenız iğne atsan yere düşmüoo... ben raflarda duran o.k kondomu gördüm tabi bilmiodum o zaman ne oldugunu hanı hatırlarsınız reklamında adamın biri kapıdan gecerken ooooookkkeeeeyyy!!!die bağırıo yaa...bende bastım cıglıgıı ooookeeeyyyy!!bi baktım babamın gözleri kızarmıs.. gerisi yokkk:36::36:

inanmıyorum ya şaka gibi :53::53:

Eşimin ve benim oynadığımız bir online oyun var.Eşim oynarken mikrofon ve kulaklıkla oynuyor.Böylelikle oynadığı 30 kişilik hepsi erkekten oluşan grupla iletişim içinde oynuyorlar.Ben onun odasına gidince de mikrofon sistemini dışarı verdirtiyorumki bende duyabileyim ve daha anlaşılır bir şekilde izleyeyim.
Bu arada geçen hafta eşimin çalışma odasının duvarlarına 3 tane minik raflardan çaktım.Bir kedimiz var, raftan rafa zıplasın, atlasın oyun olsun diye.Meraklı kaynana gibi herşeye ilgili olmasına rağmen bir türlü o raflarla ilgilenmedi bir hafta boyunca.
Neyse dün akşam eşim oyun oynarken, ben de kediyi aldım duvarın en üst rafına koydum.Sanki mesafe 1 metre falan değilde 8 apartman boyuymuş gibi benim kedi bir tırstı, bir tırstı, inemiyor.
Kediye bakıp; "Yapabilirsin, hadi zıpla, bana atla, gel kucağıma atla,hadi herkes nerelerden atlıyor, sen ordan bana atlayacaksın, çok mu zor? Hem bak çok hoşuna gidecek, hadi yapabilirsin" dedikten sonra....
"Abiii, abiii mikrofonun açık kalmışş abiiiii.." lafı ve rezillik....
Allahımm, millet neler düşünmüştür.Abinin hanımı, abiyi cambaz etmiş, zıp zıp zıplatıyor mu demişlerdir, "bana atla" diyecek kadar açık sözlü ve sapık mı demişlerdir, abiyi hem bilgisayarda oynatıyor, hem kendisine atlatıyor mu demişlerdir,abi yapamıyormuş, hanımı da o yüzden "yapabilirsin" diye abiye gaz veriyormuş mu demişlerdir...
Off aile içi küçük çaplı rezilliklerden sanal dünyaya da açıldım.Uluslararası rezilliklere ismimin karışması an meselesi, kendimden korkuyorum :26:

Eşimin ve benim oynadığımız bir online oyun var.Eşim oynarken mikrofon ve kulaklıkla oynuyor.Böylelikle oynadığı 30 kişilik hepsi erkekten oluşan grupla iletişim içinde oynuyorlar.Ben onun odasına gidince de mikrofon sistemini dışarı verdirtiyorumki bende duyabileyim ve daha anlaşılır bir şekilde izleyeyim.
Bu arada geçen hafta eşimin çalışma odasının duvarlarına 3 tane minik raflardan çaktım.Bir kedimiz var, raftan rafa zıplasın, atlasın oyun olsun diye.Meraklı kaynana gibi herşeye ilgili olmasına rağmen bir türlü o raflarla ilgilenmedi bir hafta boyunca.
Neyse dün akşam eşim oyun oynarken, ben de kediyi aldım duvarın en üst rafına koydum.Sanki mesafe 1 metre falan değilde 8 apartman boyuymuş gibi benim kedi bir tırstı, bir tırstı, inemiyor.
Kediye bakıp; "Yapabilirsin, hadi zıpla, bana atla, gel kucağıma atla,hadi herkes nerelerden atlıyor, sen ordan bana atlayacaksın, çok mu zor? Hem bak çok hoşuna gidecek, hadi yapabilirsin" dedikten sonra....
"Abiii, abiii mikrofonun açık kalmışş abiiiii.." lafı ve rezillik....
Allahımm, millet neler düşünmüştür.Abinin hanımı, abiyi cambaz etmiş, zıp zıp zıplatıyor mu demişlerdir, "bana atla" diyecek kadar açık sözlü ve sapık mı demişlerdir, abiyi hem bilgisayarda oynatıyor, hem kendisine atlatıyor mu demişlerdir,abi yapamıyormuş, hanımı da o yüzden "yapabilirsin" diye abiye gaz veriyormuş mu demişlerdir...
Off aile içi küçük çaplı rezilliklerden sanal dünyaya da açıldım.Uluslararası rezilliklere ismimin karışması an meselesi, kendimden korkuyorum :26:

winstonlight adamımsın yaaaa şu deprem anını hatırladıkça gülüyorum benim kupalarım sanaaaa:65::65::65::65::65:

Back
X