• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

dün annemle konuşurken küçükken başıma gelen bir olay aklıma geldi ve çok güldük:)

küçüktüm ama hatırlıyorum yaşadıklarımı..:)
ablam kuzenim ben annemin yan sokoktaki arkadaşını çağırmaya gittik..
apartmana girmiştik ama lambayı bulamamıştık..
neyse çıktık kafamıza göre meğer yanlış kata kadar gelmişiz ama o ev zannediyoruz ben yorulmuştum yere oturdum kapıya oturduğum yerden vuruyorum...
yavaş yavaş içerden sesler geliyo bir kadın açtı kapıyı sağa sola baktı ablamla kuzenimi görmedi karanlık yaa
bende yerdeyim teyze dedim kadın aşağıya baktı bir çığlık attı kapıyı yüzüme kapattı ben tekrar çaldım açmadı kapıyı tekrar vurdum yine açmadı hızlı hızlı vurmaya başladım sonra tekrar açtı lambayı yaktı hemen teyze dedim ayyy yavrum ya kusura bakma ben seni kedi zannettim demezmi..:::D:53:
hiç unutmuyorum uzun süre benimle dalga geçmişlerdi..:59:

ne alakaysa kedi nasıl kapıyı çalıcaksa hiç unutmuyorum..:9:

hee hee kedi :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kızlar gül gül öldüm :60:
bende bi anımızı anlatayım
sevdiğim bulunduğum şehre gelmişti,
tüm gün gezdik,yedik içtik...
neyse....sevdiğimin midesinde sorun var sık sık tuvalete çıkar,o günde hiç çıkmamıştı,
vedalaştık ayrıldık,terminalde otobüsünü bekliyor,
bi yandan da msjlaşıyoruz :69:
bana sordu;
aşkım sence dünyanın en huzurlu yeri neresidir?
vedalaşmadan evvel biraz romatik yapmıştıkya :17:
bende felsefik felsefik sayıyorum :27:
camiler,ailenle olmak,yuvanda olmak,sevdiğinle olmak,seninle olmak...bla bla bla :27:
sevdiğimde dediki;
aşkım bu yorumdan sonra ben susayım en iyisi :53:
bende dedimki:
niyeki aşkım :44: ? sen söyle bakalım en huzurlu yer neresi?
aşkımda dediki;
şeeyyyy.... :77: ben tuvalet diyecektim :86:
ben aynen böyle :53: :27: :86:
çok mu romantik kaçmışım ne :52:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bayanlar harikasınız ne diyim kendi adıma çok sevindim benim gibi reziliklere imza atanlar oldukça fazlaymış :66::66:[/[/COLOR]B][/COLOR]
Aklıma gelen bir rezilliğimi anlatayım ,sevgilimle arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir cafeye gidicez çok övdü loş ışıklı sedirli bir yer diye ama biraz karanlık basamak olduğunu dikkat etmemi söylemişti.sonrasında cafeye geldik içerisi son derece karanlık önümü göremiyorum erkek arkadaşıma tutunarak yürüyorum. son adımı attım yerime oturduğum gibi ÇATIRRRRR diye bir gürültü ve sonrasında sağımda ve solumdaki kişilerin karanlık gölgelerini üzerimde hissediyorum ne olduğunu anlamama kalmadan "aşkım istersen ayaklarını sehbanın üzerinden çek" demesiyle o an herşey bitti benim için:78::78::78: ben tabi ayaklarım basamakta olduğunu düşünüyordum. gözümün içeriye alışmasıyla yaptığım aptallık daha da netleşiyordu gözümde :52::52::

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Ya yazmıyım diyorum her seferinde ama dayanamıyorum :)

Birr zamanlarr o zamanlar çiçeği burnunda sevgiliyiz
erkek arkadaşım bir kıskançlık modlarına girmiş beni deli etmiş sabah sabah
öğle oldu 2. raund u yapıyoruz kavgaya devam
en sonunda baktm uzuyor konu
dedim daha medenice konuşsak bu konuyu birbirimizi yemenin bir alemi yok,tamam dedi sinirli bir şekilde kapattık teli.
artık iş çıkış saatine geliyor bir telefon geldi taksim ilk yardıma gitmem gerekiyor
o günde erkek arkadaşımın iş yemeği var taksimde iş yerinden arkadaşlarıyla
dedim bende taksime geliyorum, tamam dedi ben seni karşılıyım sende gel yemeğe

sinirden hiç bir şey yememişim o gün zaten
şirinevlerden taksime gidicem
bir simit aldım yoksa bayılıp kalıcam taksime varmadan
çift katlıya bindim üst kata çıktım
en önde bir kız oturuyor tek başına çantasını koymuş bide diğer koltuğa sanki babasının makam arabası
kimse oturmasın diye,
müsade eder misin dedim,çekti çantayı bi afra tafra ile neyse oturdum
elinde ciks bir moda dergisi güneş gözlükleri falan başk dünyada
neyse elim ayağım titriyor çıkardım simidi yemeye başladım
kız başladı moda dergisini sallamaya mır mır mır söyleniyor kısık sesle
dedim bir sorun mu var?
_evet şu elindeki sorun dedi
(normal bir şekilde söylese saygı duyarım hatta yemem olur insanı otobüs tutar falan ama durum o değil)
neden mırıldanıyorsun rahatsız olduysan normal bi şekilde söyle yemezdim dedim
verdiği cevap aynen şu
kes sesini öfff yiyecek yer mi bulamadın şunu
aman allahımm zaten tansiyonum sıfıra indi incek elim ayağım kesilmiş açlıktan
birde bu :47:
kapa çeneni yoksa o koca kafanla önce şu camı kırar hava alırım sonra yine başka bir koca yerinde ol deliği kaparım dedim
kız tırstı oturdu yerine artık dergide girdi çantasına
mutlu mutlu gidiyoruz taksime :66:
neyse durağa geliyor otobüs ben sewgiliyi aradım dedim 5 dk sonra iniyorum
tamam bekliyorum durakta dedi
neyse geldik artık inicez kız benden önde iniyor ben arkadasındayım
2. ve en büyük hatasını yaptı
inerken çelme taktı merdivenden düşüyordum
diğer yolcuların kalabalığıyla aşağı indim kapının yanında bekliyorum
erkek arkadaşım tamamen aklımdan çıkmış ama
kız indiği gibi yapıştım kıza
iki çevirdim kendi etrafında
erkek arkadaşım girdi araya ne oluyor falan,diğer yolcularda kızı uzaklaştırdı
(ama o gün için çok sinir bozucuydu bu )
sonra ağlama krizine girdim sinirden ama şimdi gülüyorum hatırladıkça
neyse işlerimi bitirdim yemeğe gittik beraber erkek arkadaşımla
kendime geldikten sonra bana dediği ilk cümle şuydu
( evet daha medenice çözebiliriz sorunlarımızı :52:
hele senin bu halini gördükten sonra aksini düşünemem bile :52:)

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bi gün arkadasimla kapinin önünde ama evin icerisindeyiz merdivenlerde
sirayla ayni yere vurarak duvari yumrukluyoruz
kim önce duvari kiracak diye salakca yaris yaparken duvar yumruklara dayanamadi ve benim yumrugu:D icine almisti :53:
resmen elim duvarin icine girmisti,
duvarda meger saglam degilmis büyük bi delik acildi :31:
bi kac saniye sok gecirdikten sonra panige kapildik ,,annelerimize ne diycez simdi,, :18::18:

hemen evden bi takvim bulduk ve o deligin üzerine astik ama arkadasimin annesi kapinin önünde bu takvimde ne ariyor diye cikarmis ve orda o deligi görünce tabii bize bi güzel firca atmisti :82::82:

hala o duvari nasil kirdik bilmiyorum :86:
pekte güclüymüsüm :65:

tebrik ederim güçlü kollarını:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Birtanede benden olsun . Üniversiteye gidiyoduk yanımdada çok yakın arkadaşım.otobüsteyiz en arka koltukta oturuyrz önümüzdede adamalr ayakta bitanede şalvarlı bi adam orta yaşlarda.otobüsü deli gibi kullanıyodu şoför o sıra ani fren yapınca o şalvarlı adam kucagımda ben şoktaa :1: adamı itiyorum kalkmıyo yerin dibine girdim çıktım gülemiyorumda gülsemmi ağlasammı şaştım.neyse bi indik otobüsten arkla kahkahalar felan hiç unutmam o günü...:60::60::60::60::60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bizde lisedeyiz 4 arkadaş okuldan çıktık otobüse bindik, en arkanın ortasındaki koltuk boştu, bi arkadaşımız oraya oturdu bizde elimizdeki bütün defter kitapları ona verdik, kucağına sıraladı. sonra hepimiz yer bulduk oturduk ama defterler arkadaşta kaldı. en arkanın orta koltuğunun olduğu yerdede tutma yeri falan yok, arakdaşta zaten kitap defterlere yapışmış o şekilde gidiyor.. adanada meşhur bir köprü vardır, kasım gülek köprüsü, tam ordan geçerken bi tümsek vardır, otobüsler nedense oraya hep hızla girer ve tam o tümsekten geçerken arka koltukta oturanlar yerlerinden yaklaşık 1 karış zıplar...

:37::37: o tümseğe geldiğinde aynı hızla geçti tabii otobüs ve bizim uzun boylu arkadaş otobüsün ortasına Allaaaaaaah diyerek elindeki defter kitapları yerlere savurarak düşmüştü... tam ortaya boylu boyunca uzandı kaldı, biz gülmekten uzun bir süre ne kızcağızı kaldırabildik ne defterleri toplayabildik...neyse arkadaş kalktı defterler toplandı oturduk.. gideceğimiz yere kadar da birbirimize bakmamaya çalıştık kahkaha atmamak için, ama birinden kendini gülmemek için tutarken çıkan pısss diye sesle tekrar kahkalara boğulmuştuk.. :60: :60:

:60: :60: :60:

Bunu okuyunca aklıma geldi...
Bir gün annemle pazara gidiyoruz annemin elinde de pazar arabası ama ehliyet yok tabi... :60:
Katil gibi gidiyor sokaklarda arabayı savura savura :51:
Dar bir ara sokaktan geçiyorduk, teyzeler mahallede toplanmış, yerde çuvallarla sebzeler, kış hazırlıklarını yapıyorlar...
Annem o çuvalların ordan geçerken direksiyonu kıramadı :60: veee mutlu son çuvalların üstüne çıktı pazar arabasıyla...
Teyzeler şaşkın, annem telaşlı :53:
Ezdiği sebze de bezelye...
Annemin şaşkınlıktan ağzından şu sözler dökülüyor ''ayyyy pardon, ben onları fasülye sanmıştım'' :60: :60: :60:
Ben gerçekten o sözden sonra koptum, kaldırıma oturdum kaç dakika kahkaha attığımı hatırlamıyorum...
Canım annem benim demek içinde yıllarca fasülyeyi ezme güdüsü taşıyormuş da haberimiz yokmuş...

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:60: :60: :60:

Bunu okuyunca aklıma geldi...
Bir gün annemle pazara gidiyoruz annemin elinde de pazar arabası ama ehliyet yok tabi... :60:
Katil gibi gidiyor sokaklarda arabayı savura savura :51:
Dar bir ara sokaktan geçiyorduk, teyzeler mahallede toplanmış, yerde çuvallarla sebzeler, kış hazırlıklarını yapıyorlar...
Annem o çuvalların ordan geçerken direksiyonu kıramadı :60: veee mutlu son çuvalların üstüne çıktı pazar arabasıyla...
Teyzeler şaşkın, annem telaşlı :53:
Ezdiği sebze de bezelye...
Annemin şaşkınlıktan ağzından şu sözler dökülüyor ''ayyyy pardon, ben onları fasülye sanmıştım'' :60: :60: :60:
Ben gerçekten o sözden sonra koptum, kaldırıma oturdum kaç dakika kahkaha attığımı hatırlamıyorum...
Canım annem benim demek içinde yıllarca fasülyeyi ezme güdüsü taşıyormuş da haberimiz yokmuş...

Rabbim sana geliyorum.....
:1::1::1:

durun kızlar bir tanede ben anlatayım eşimle 2 aylık evliydik gece aniden kalkıp ışıkları yakmaz mı oda da bişeyler arıyor ne arıyorsun dedim nanik arıyorum diyor ama hala uyku sersemi nanik ne diyorum hani çocuklar yaparlar ya birbirlerine kaçarken ellerini burunlarına koyup o hareketi yaptı yattı bende o kadar korktumki sinirden sabah olsunda ben sana naniği gösteririm dedim:)neyse sabah oldu eşim işe giderken öpüyordu beni bende ona yapmışım uyurken al sana nanik diye kahkahayla gülmeye başladı o ne diye bende anlattım ikimiz bastık kahkahayı:)

altıma ediyordum valla nanik:):60::60:

ay benim bir rezilliğim geldi aklıma gece gece:1::1::1:

eşimle tatildeyiz.bir otele yerleştik.cafesinde hemen yanda oturan yabancı bir turisti elinde kitap görünce döndüm eşime bak görüyomusun unuttum getirmedim kitabımı dedim ne güzel okuyo bak dedim.bilmiş bilmiş lafı uzatıyorumda uzatıyorum.napacaz güneşin altında boş boş yatmaktan başka alalım burdan bak yabancılar ne güzel okuyolar adamlar ellerinden kitap düşmüyo böyle böyle gelişiyor bunlar işte diyorum derken yabancı turist sandığım kişi yanındaki adama türkçe bişeyler söylemezmi.bıktı herhalde kadıncağız beni susturmak için en sonunda dayanamayıp türk olduğunu belli etmek istedi.rezildim yani:55::27:

arkadaşm hassas olmayan bir bayan gösterebilir misin bana bu konuda?ama kim bilir senin için gayet doğal olan bir espiri onun için ne kadar dehşet verici olur?insan bu,hata yapar ve tabiki özür dilendi ve tekrarlanmadı.şimdi benim ona olan bakışım değişti mi yo hayır.kim bilir ben ne çamlar devirmişimdir de o beni hala seviyordur...evlilik çıkma hayatı gibi değildir.burda gaz kaçıran arkadaş bunu çıkarken yapsaydı sence adama ne kadar etkileyici görünürdü ardından?evliliğin güzelliği burdadır bu yüzden.

flocke adamımsın yaa:34: :7: çok doğal ve espirili bir bayansın.ailen ve eşin çok şanslı bence

gece gece birtanede ben anlatmak istiyorumm..nişanlımla aynı fakültede ingilizce hazırlıktaydık.ikinci öğretim olduğumuz için çıkışlarımız 8-9u buluyordu.neyse yorucu bi günden sonra hawa buz gibi dersler bitti okulun içindeki dolmuş durağına gittim.hawa buzz gibi...kat kat giyinmişim.bildiğin lahana gibiyim.hareket etmekte bile zorlanıyorum.artıı çok yogunum.dolmuşta sadece en arka koltuklardan ikisi boş.cam kenarında we onun yanında nişanlımın arkadaşları onun yanındada nişanlım.iki yer boş fakat adam cüsseli.kocamaan bi adam.açmış bacaklarınıda arkaaşlarıyla sohbet ediyo.küçücüüük bi yer kalmış banada.benim oturucağımı görmedi bile.bende arkamı döndümm popom için en uygun alanı kollamaya çalışırken dolmuşcu bir gaza basttıı been cumburlooop nişanlımın kucağınaa.ama çok pis düştüm dizinin üstüne.canımda çok yandı.:27::27:sonra ne yapsa beğenirsiniz sanki ona sahip olmaya çalışıyormuşum gibi bacaklarını yapıştırıp tüm o koca bünyesini arkadaşına doğru çektii 'hoop' dedii banaaaa :37::37::37: bende aferdersin dedim ama cam tarafına yapıştım we bütüm yol salak iğrenç insan hıhh diye diye söylendim içimden. :52::52::52::52:

dün akşam olanı yazayım :9:

yaşar ne yaşar ne yaşamaz filmini izliyoruz.önceden de çekilmiş film ama ben öncekini izlemedim.

eşim:aa çok güzel filmi renklendirmişler

ben:niye daha önce siyah beyazmıydı ki??

eşimin bakışlarıyla içeriğinden bahsettiğini anlamam bir oldu :17: çok güldüm kendime :9:

Son düzenleme:
gece gece birtanede ben anlatmak istiyorumm..nişanlımla aynı fakültede ingilizce hazırlıktaydık.ikinci öğretim olduğumuz için çıkışlarımız 8-9u buluyordu.neyse yorucu bi günden sonra hawa buz gibi dersler bitti okulun içindeki dolmuş durağına gittim.hawa buzz gibi...kat kat giyinmişim.bildiğin lahana gibiyim.hareket etmekte bile zorlanıyorum.artıı çok yogunum.dolmuşta sadece en arka koltuklardan ikisi boş.cam kenarında we onun yanında nişanlımın arkadaşları onun yanındada nişanlım.iki yer boş fakat adam cüsseli.kocamaan bi adam.açmış bacaklarınıda arkaaşlarıyla sohbet ediyo.küçücüüük bi yer kalmış banada.benim oturucağımı görmedi bile.bende arkamı döndümm popom için en uygun alanı kollamaya çalışırken dolmuşcu bir gaza basttıı been cumburlooop nişanlımın kucağınaa.ama çok pis düştüm dizinin üstüne.canımda çok yandı.:27::27:sonra ne yapsa beğenirsiniz sanki ona sahip olmaya çalışıyormuşum gibi bacaklarını yapıştırıp tüm o koca bünyesini arkadaşına doğru çektii 'hoop' dedii banaaaa :37::37::37: bende aferdersin dedim ama cam tarafına yapıştım we bütüm yol salak iğrenç insan hıhh diye diye söylendim içimden. :52::52::52::52:

bende bir kadının kucagına oturmustum :) daha sanslıyım sanırım:)

kızlar bu arada osuran bir insan asla uyumuyordur. Kesinlikle uyanıktır.. Uyurken osuramayız.. Uyurken kimse osuramaz.. Kesinlikle uyanıktır... Tıbbi bir bilgii.... Hani eşiniz yatakta osurursa-canım uyuyordum farkında değilim... Derse inanmayın kesinlikle uyanömıştır osurmadan birkaç saniye önce:1::1:

bilmiyorum canım ama ben hiç farkındadeğilim evdeykende kardeşlerim söylerdi uykumda pırtlattığımı şimdi evliyim eşim söylüyor...gerçekten hatırlamıyorum yani uykumda yapıyorum o yüzden bu tez' e katılamıyacağım uykumda yaparım ben daha öncede söyledim çok kola içtiğim için oluyor ne yapayım....rlimde değil yani uyku hali yarı ölü halidir :)

Lisedeki yakın arkadaşlarımla tek hayalimiz aynı üniversiteyi kazanmaktı
Tercihleri bile birlikte yaptığımız halde her birbirimiz farklı şehirlere dağıldık :1:
Böyle olunca da ayda bir bi şehirde toplanıoduk
Sıra ankaradaydı,bütün gün gezdik dolaştık,sonunda kuğulu parka gitmek istedi bi arkadaşımız
Bu da maceramızın başladığı anlamına geliyordu :1:
Önce sakin huzurlu bi yürüyüş yaptık derken oldukça yaşlı bi karı koca bize seslendi
Ellerinde bi poşet vardı,onu çöpe atabilir misiniz yorulduk çöp de uzakta kaldı dediler
Canım arkadaşım tabi diyerek aldı bizi geride bıraktı azimle çöp kovasına doğru yürüdü
Ve o anda içindeki basketbol aşkına yenik düşerek poşeti fırlattı :53:
Poşet istenilenden daha güçlü bi performans sergileyerek çöp kovasını aştı ve en yakın arabanın farını dağıttı
Arabanın sahibi şok biz şok arkadaşım şok :53:
Binbir özürle arabanın sahibinin de müthiş anlayışıyla oradan hızla uzaklaştık derken
Diğer arkadaşım iki kişinin kullanabildiği bisikletlere binmek istedi ve onun ısrarına dayanamayıp üç tane aldık ve ikişerli bindik
Başlarda herşey güzeldi o senkronu yakalamaya çalışmalar,kahkahalar,uyum içinde sürülen bisiklet
Ama bu olaysız dakikalar kısa süre içinde geride kaldı
Benim birlikte bindiğim arkadaşım oldukça kiloluydu ve diğer arkadaşlarla yarış yapma çabasındaydı kendi kendine
Bi ara pedalların inanılmaz dönüşünü görüp 'Begüm kendine gel ikiye ayırcaksın bisikleti' diyebildim
Sorasında diğer kızların şaşkın bakışları ve Begüm'ün muhteşem hareketiyle önümüzdeki tümsekten atlayıp o hızla suyun içine gömüldük
Ve suyun içinde kendime geldiğimde şaşkın kuğular ve ayaklarını uzatıp oturan Begüm vardı karşımda
Ve tabi dışarda kahkaha atmaktan iki büklüm olmuş 4 arkadaşımız ve diğer insanlar
Ben çıktım sudan ama Begüm'ün hiiiç çıkmaya niyeti yoktu diğer kızlar onu da çıkardılar
Olayın şokunu atlatmak ve tabi güneş görüp az da olsa 'kurumak' için bi banka oturduk
Ama kızlar susamıyor kahkaha atmamak için kendilerini sıkıp ilginç sesler çıkarıp tekrar kahkahalarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.
Bi nebze olsun sırılsıklam halimizden kurtulunca eve dönmeye karar verdik
Sanki çok normal bi gün yaşamışız gibi elimi para çıkarmak için çantama attım
Ve son bomba da patladı
Gezerken Begüm acıkmıştı ve bişiler almıştı daha çok kısa bi zaman önce yemek yememize rağmen
Ayranı da içmekten vazgeçip ısrarla çantama koydurmuştu birazdan içerim diye
İşte o ayran o an benimleydi ama olanlara dayanamayıp bırakmıştı kendini
Çantamı,cüzdanımı,telefonumu herşeyimi beyaza boyamıştı
O an tek isteğim beni bi kutuya koyup eve götürmeleriydi :50:
Ve şimdi yıllar sonra tekrar ankaradayım,mezun olup buraya yerleştim.
Bi daha kuğulu park mı asla!

Son düzenleme:
Back
X