- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
dün annemle konuşurken küçükken başıma gelen bir olay aklıma geldi ve çok güldük:)
küçüktüm ama hatırlıyorum yaşadıklarımı..:)
ablam kuzenim ben annemin yan sokoktaki arkadaşını çağırmaya gittik..
apartmana girmiştik ama lambayı bulamamıştık..
neyse çıktık kafamıza göre meğer yanlış kata kadar gelmişiz ama o ev zannediyoruz ben yorulmuştum yere oturdum kapıya oturduğum yerden vuruyorum...
yavaş yavaş içerden sesler geliyo bir kadın açtı kapıyı sağa sola baktı ablamla kuzenimi görmedi karanlık yaa
bende yerdeyim teyze dedim kadın aşağıya baktı bir çığlık attı kapıyı yüzüme kapattı ben tekrar çaldım açmadı kapıyı tekrar vurdum yine açmadı hızlı hızlı vurmaya başladım sonra tekrar açtı lambayı yaktı hemen teyze dedim ayyy yavrum ya kusura bakma ben seni kedi zannettim demezmi..::

hiç unutmuyorum uzun süre benimle dalga geçmişlerdi..
ne alakaysa kedi nasıl kapıyı çalıcaksa hiç unutmuyorum..
küçüktüm ama hatırlıyorum yaşadıklarımı..:)
ablam kuzenim ben annemin yan sokoktaki arkadaşını çağırmaya gittik..
apartmana girmiştik ama lambayı bulamamıştık..
neyse çıktık kafamıza göre meğer yanlış kata kadar gelmişiz ama o ev zannediyoruz ben yorulmuştum yere oturdum kapıya oturduğum yerden vuruyorum...
yavaş yavaş içerden sesler geliyo bir kadın açtı kapıyı sağa sola baktı ablamla kuzenimi görmedi karanlık yaa
bende yerdeyim teyze dedim kadın aşağıya baktı bir çığlık attı kapıyı yüzüme kapattı ben tekrar çaldım açmadı kapıyı tekrar vurdum yine açmadı hızlı hızlı vurmaya başladım sonra tekrar açtı lambayı yaktı hemen teyze dedim ayyy yavrum ya kusura bakma ben seni kedi zannettim demezmi..::

hiç unutmuyorum uzun süre benimle dalga geçmişlerdi..

ne alakaysa kedi nasıl kapıyı çalıcaksa hiç unutmuyorum..