• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay canım ınan belkı normalde dusunsem aklıma gelmıcek ama baskalarının yazdıkları anılarımı anımsatıyo dolmus dıyınce anımsadım bende bıtane bıgun dolmustayım ınıcem fakat gerızekalı soforler yarıs yapıyo ınsan tam ınme asamasında gaza bası verıyo ay bende panık oldum bırden atladım o sırada bı amcanın ustune dustum mu amacada sapık cıktımı sarılmıs bana ocagıma dustun yavrum kucagıma dustun yavrum tarkanın sarkısının nakaratını sapı sapık soylemesıyle kendıme geldım yuh amca ya yasından basından utan noluyoruz dedım adamda sankı orda bırı dolmustan ustume dusse dıye beklıyomus orda sok oldum:53::53::53::53::53::53::53:53::53::53::53::53::53:

Son düzenleme:
KaRaLaHaNa gondol feciiiii :18::18::18::18::18:
ben de "kalbim vaar benim, indirin beniii" diye bağırmıştım ama tabi kimse yemedi :36::36:

aynen canım ya sonum olacaktı...

:60::60::60::60::60::60::60::60:

ben çok severim gondolu hatta üst üste 3 kere inmeden binmişliğimde vardır:65:
en son bindiğimde necla diye bir arkadaşla bindik ama
kız korkuyor zorla bindirdik yaniiii:1:neyse bindik yapıştı bana önümüzde
süslü kızlar falan ayaga kalkıyolar çıglıklar heyooo yuppiiii diye
ama necla böyle:53::53:gondol her hızlandıgında kızın yüzü farklı
renklere giriyor bir ara imdatttt adam öldürüyolar yetişinnnnnnnnn:60:diye çıglıgını duydum ve
önümdeki o kuaförden yeni çıkmış saçların üzerinde gondola binmeden yediğimiz hamburgeri gördüm :53::53:
adamcagız durdurdu gondolu kızlar bize çok küfretmişlerdi bende tövbe ettim bidaha gondol mondol yokkk:63::63:
puhahahahaha
sen anlatırken arkadaşını kendimi gördümn sanki valla bende az kaldı aynı şeyi kapşonuna yapıştığım çocuğa yapacaktım.aşağı indik zaten bayılmayla bayılmama arasında kendime gelemedim...

nişanlımla daha tanışma safhalarında iken, bana iltifat etmek için ''Çok tatlısın'' demişti. ben de anında ''Biliyorum :63:'' şeklinde cevap verip onun da yüzünün :53::53::53: bu şekle girmesine sebep olmuştum :52::60: utangaç olduğundan kırk yılda bir bana iltifat etti zar zor, onu da ben mahvettim gaflarımla :37::60::60: zaten bir daha da bunu söylemedi :63:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60: süpermiş yazık adamceğize

benimki biraz buruk bi anı rezil olma falan değil yeni evliğiz eşimde bende çalışıyoruz neyse akşamları beni otobüs durağından alıyo eve birlikte gidiyoruz marketten çerez felan aldık hava çok sıcak neyse apatmana geldik 1. katın önünde acayip ayakkabı var ben eşime galiba memleketten misafirleri gelmiş dedim 1 kattaki komşunun iki eşi vardı biz 3. kattayız yukarı çıktık duş felan hava sıcak sonra ........ tabi o sırada bir ağlama bağırma sokakta koşturma aman nasıl toparlanıp balkona çıktık biz bile anlamadık bi baktık aşağıda cenaze arabası adamın ilk eşi böbrek hastasıydı sabah fenalaşmış ve ölmüş tabi kızıda onu bekliyo çocuğa söylememişler akşam cenazeyi almışlar memlekete götüreceklermiş bütün kalabalık ondanmış beni bi ağlama krizi tuttu eşim olur hayat bu ölüm hepimize var diyo ama susmak ne mümkün düşünüyorum biz yukarda zeevk peşindeyken aşağıda cenaze bekleniyomuş bilmiyoduk ama sanki bizene biz işimize bakarız demiş gibi oldum dahada kafaya taktım zor zar duşumu aldım sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişmiş işe zor gittim kötü bi anı az önce yine aklıma geldi ay yine bi tuhaf oldum üzerinden 4 sene geçti ama çok etkilendim

Birtanede benden olsun . Üniversiteye gidiyoduk yanımdada çok yakın arkadaşım.otobüsteyiz en arka koltukta oturuyrz önümüzdede adamalr ayakta bitanede şalvarlı bi adam orta yaşlarda.otobüsü deli gibi kullanıyodu şoför o sıra ani fren yapınca o şalvarlı adam kucagımda ben şoktaa :1: adamı itiyorum kalkmıyo yerin dibine girdim çıktım gülemiyorumda gülsemmi ağlasammı şaştım.neyse bi indik otobüsten arkla kahkahalar felan hiç unutmam o günü...:60::60::60::60::60:

elinde poje çantası gibi bi rulo çanta var ben soruyorum o elindeki ney

cevap..ney

ben yine o ney

cevap..ney

ya elindeki ney işte diyorum

cevap..ney ney

artık iyice sinirlendim o elindeki ney diyorum sana

cevap..ya işte diyorum ya neey sonunda çıkartıp gösteriyor... ney işte ney (müzik aleti)

süper yaa çok güldüm... :1:

benimki biraz buruk bi anı rezil olma falan değil yeni evliğiz eşimde bende çalışıyoruz neyse akşamları beni otobüs durağından alıyo eve birlikte gidiyoruz marketten çerez felan aldık hava çok sıcak neyse apatmana geldik 1. katın önünde acayip ayakkabı var ben eşime galiba memleketten misafirleri gelmiş dedim 1 kattaki komşunun iki eşi vardı biz 3. kattayız yukarı çıktık duş felan hava sıcak sonra ........ tabi o sırada bir ağlama bağırma sokakta koşturma aman nasıl toparlanıp balkona çıktık biz bile anlamadık bi baktık aşağıda cenaze arabası adamın ilk eşi böbrek hastasıydı sabah fenalaşmış ve ölmüş tabi kızıda onu bekliyo çocuğa söylememişler akşam cenazeyi almışlar memlekete götüreceklermiş bütün kalabalık ondanmış beni bi ağlama krizi tuttu eşim olur hayat bu ölüm hepimize var diyo ama susmak ne mümkün düşünüyorum biz yukarda zeevk peşindeyken aşağıda cenaze bekleniyomuş bilmiyoduk ama sanki bizene biz işimize bakarız demiş gibi oldum dahada kafaya taktım zor zar duşumu aldım sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişmiş işe zor gittim kötü bi anı az önce yine aklıma geldi ay yine bi tuhaf oldum üzerinden 4 sene geçti ama çok etkilendim

danielle stell 'in armağan kitabı geldi aklıma. 2 cocuklu bir ailenin kucuk bır kızları var aksam kız basım ağrıyo diyor sonrada ateşleniyor.doktoru arıyorlar ama dışarıda yoğun kar olduğu için doktor gelemiyor aynı şekilde onlarda çıkamıyorlar. ateş dusurucu verıyorlar kız uyuyor ateşi düşüyor.sonra karı koca birlikte oluyorlar sabah uyandıklarında kızlarının (menenjitten dolayı) öldüğünü görüyorlar.ben okurken ağlamıştım.şimdi siz anlatınca direk o kitabı hatırladım.

yukarıda yazdıklarım konu başlığı ile çok alakadar değildi ama bende küçükken yaptığım bir rezilliği anlatayım; ilkokul 2. sınıftayken öğretmenin sorusunu yanıtlamak için ayağa kalkmıştım. oturduğum an zarrt diye boyumdan büyük bir sesle bütün sınıfı kahkahalara boğmuştum.sonra yine 23 nisanda hayvanlarla ilgili şiirler okuyacaktık.herkese bir hayvan şiiri düşüyordu banada inek geldi.şiirde hiç unutmam möö demem gerekiyordu.bende möö demeyi gururuma yedırememiştim.hem şiir okumak istiyordum hemde okumamak.sonra prova için tahtaya çıktığımda herkes möö dediğimde gülmüştü ağlamıştım:))) hocada şiirimi değiştirmişti:)

Son düzenleme:
Bende bi anımı anlatayım biraz buruk bi anı benimkide

Eski sevgilimle msnde konuşuyoruz kendisi il dışında olduğu için tek görüşme aracımız msn ve telefondu
neyse akşam duştan çıktım saçım başım yaş..hemen üstümü değiştirdim ve bilg başına geçtim baktım msnde o var neyse selamlaştık fln..Bana kamera açmam için davet gönderdi bende müsait değilim daha sonra dedim..Tabi oda tamam o zaman sadece ben açayım dedi tamam dedim bilgisayardan kameramı gizledim ve onun davetini kabul ettim..Benim ekranımda sadece o görünüyordu benim ismimin olduğu yerde kamera yok resmi vardı..Oh dedim kameram yok görünüyor ben görünmüyorum..Bu keyfin üstüne bi sigara yaktım..Bu arada o beni sigara içmiyor sanıyordu garip ama 1 yıl boyunca saklamıştım sigara içtiğimi..Ve kendisi de sigaradan nefret eden bi insan..Neyse yaktım sigarayı efkarlı efkarlı içiyorum tabi oda garip garip bana bakıyor..Diyorum niye öyle bakıyorsun..Yok bişi fln dedi..Uzun uzun konuştuk..Bana hiç yalan söyledin mi dedi hayır söylemedim söylememde dedim..Sohbet uzarken konunun ortasında bana 'yavaş iç boğulacaksın' dedi..İçimden ne diyor bu diyorum..Acaba kameram görünüyor mu onda..Ama imkansız bende kamera yok resmi çıkıyor görünemis imkansız diyorum içimden neyse sanırım görüntülü arama olduğu için çakmak sesini duydu dedim..Sonra çakmak sesi çıkarmamak için tam bitmek üzerinde olan sigaramı ağzımda tutup (keşler gibi) diğer sigarayı yakmaya çalıştım..Görüntüyü düşünebiliyormusunuz bi bayan ağzında bi sigara elinde bi sigara birleştirip yakmaya uğraşıyor..Neyse ağzımda sigara elim klavyede devam ettik konuşmamıza..Ama birden soğuk davranmaya başlayınca içimden yine diyorum 'Acaba sigara içtiğimi görüyor mu..Sonra yok imkansız bende kameram görünmüyor resmim çıkmıyor görünmem imkansız kamerayı engelledim' diyorum..Sele serpe yatağa uzanmışım elimde sigara saç baş darmaduman..Saçlarım başımda kurumuş kabarmış fln..Neyse sonra bana 'yavaş iç boğulacaksın' dedi ya ne içmesi sigara fln içmiyorum dedim..Gözümün içine bak doğruyu söyle dedi 'yok içmiyorum nerden çıkarıyorsun' dedim..Ama bi yandan da sigaradan fırt çekiyorum..(Ne iğrenç bi görüntü) Daha sonra öğrendim ki bilgisayardan ayarlar yapılınca karşıdaki kamerasını engellese bile görüntü çıkıyormuş..O gün bu gündür yerin dibindeyim ve görüşmedik bi daha ! Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşa dememişler bu rezilliğimi asla unutmayacağım:53:

Eski sevgilimle msnde konuşuyoruz kendisi il dışında olduğu için tek görüşme aracımız msn ve telefondu
neyse akşam duştan çıktım saçım başım yaş..hemen üstümü değiştirdim ve bilg başına geçtim baktım msnde o var neyse selamlaştık fln..Bana kamera açmam için davet gönderdi bende müsait değilim daha sonra dedim..Tabi oda tamam o zaman sadece ben açayım dedi tamam dedim bilgisayardan kameramı gizledim ve onun davetini kabul ettim..Benim ekranımda sadece o görünüyordu benim ismimin olduğu yerde kamera yok resmi vardı..Oh dedim kameram yok görünüyor ben görünmüyorum..Bu keyfin üstüne bi sigara yaktım..Bu arada o beni sigara içmiyor sanıyordu garip ama 1 yıl boyunca saklamıştım sigara içtiğimi..Ve kendisi de sigaradan nefret eden bi insan..Neyse yaktım sigarayı efkarlı efkarlı içiyorum tabi oda garip garip bana bakıyor..Diyorum niye öyle bakıyorsun..Yok bişi fln dedi..Uzun uzun konuştuk..Bana hiç yalan söyledin mi dedi hayır söylemedim söylememde dedim..Sohbet uzarken konunun ortasında bana 'yavaş iç boğulacaksın' dedi..İçimden ne diyor bu diyorum..Acaba kameram görünüyor mu onda..Ama imkansız bende kamera yok resmi çıkıyor görünemis imkansız diyorum içimden neyse sanırım görüntülü arama olduğu için çakmak sesini duydu dedim..Sonra çakmak sesi çıkarmamak için tam bitmek üzerinde olan sigaramı ağzımda tutup (keşler gibi) diğer sigarayı yakmaya çalıştım..Görüntüyü düşünebiliyormusunuz bi bayan ağzında bi sigara elinde bi sigara birleştirip yakmaya uğraşıyor..Neyse ağzımda sigara elim klavyede devam ettik konuşmamıza..Ama birden soğuk davranmaya başlayınca içimden yine diyorum 'Acaba sigara içtiğimi görüyor mu..Sonra yok imkansız bende kameram görünmüyor resmim çıkmıyor görünmem imkansız kamerayı engelledim' diyorum..Sele serpe yatağa uzanmışım elimde sigara saç baş darmaduman..Saçlarım başımda kurumuş kabarmış fln..Neyse sonra bana 'yavaş iç boğulacaksın' dedi ya ne içmesi sigara fln içmiyorum dedim..Gözümün içine bak doğruyu söyle dedi 'yok içmiyorum nerden çıkarıyorsun' dedim..Ama bi yandan da sigaradan fırt çekiyorum..(Ne iğrenç bi görüntü) Daha sonra öğrendim ki bilgisayardan ayarlar yapılınca karşıdaki kamerasını engellese bile görüntü çıkıyormuş..O gün bu gündür yerin dibindeyim ve görüşmedik bi daha ! Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşa dememişler bu rezilliğimi asla unutmayacağım:53:

bu olaydan sonra sigarayı bıraksaydın keşke :69:

Eski sevgilim dediğine göre sigara yerine çocuğu bıraktın galiba kız.

Eski sevgilim dediğine göre sigara yerine çocuğu bıraktın galiba kız.

Evet hayatımda yaptığım en büyük hata..Hem kendimi zehirleyerek bitirdim hemde onu..Bundan aslında ders çıkarılmalı içmeyin sakınnnnnnnnnnnn :1:

ayyyyyyyyyyyyyyyy ben ilk gecemde rezil olmuştum.eşimle beraber olduktan sonra eşim üzerimden çekildiğinde :17: bacaklarımı indirdim.o sırada içeri hava mı kaçmış biz beraber olurken nolduysa aynnı pırt yapmış gibi oldu.açıklamaya çalışmamda ayrı bir felaketti.çünkü ne olduunu ben bile anlayamamıştm :D

süper ya.var ya bu gaz çıkarma şeyini bu topikten öğrendim ilk:60:.streslendm aa .emininm ben çok utanırım evlenince:27::27:

Nişanlımla deniz kenarında bankta güneşin batışını izliyoruz...
Ortam süper...
Deniz iki adım ötemizde, güneş tabak gibi karşımızda :82:
Romantizm hat safhada yani...
Nişanlım dönüyor bana ''GÜNEŞİMMM'' diyor... :69:
Altta kalmamam ve hızlı olmam lazım diye düşünüyorum, yıldızım desem ondan bissürü var heh ay dan bi tane diyorum ve ''AYIMMM'' diyorum... :58:

Nişanlım şokta tabi, sağol aşkım cidden bu çok romantik oldu diyor...
O günden sonra güneş batıyor işte benim için, ay mı?
Ay lütfen bana ay demeyin :50:

Çok yaşa sen e mi:60::60::60:
Canım sıkkındı zati:45::59::59:
Uykuda tutmadı:44::44:
Sen fena rezil olmuşsun gerçide; bu cici anı beni çok neşelendirdi:9::9::9:
Keyfimi yerine getirdi valla gülmekten katıldım:60::60::60:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah:16::16::16:

Ya yazmıyım diyorum her seferinde ama dayanamıyorum :)

Birr zamanlarr o zamanlar çiçeği burnunda sevgiliyiz
erkek arkadaşım bir kıskançlık modlarına girmiş beni deli etmiş sabah sabah
öğle oldu 2. raund u yapıyoruz kavgaya devam
en sonunda baktm uzuyor konu
dedim daha medenice konuşsak bu konuyu birbirimizi yemenin bir alemi yok,tamam dedi sinirli bir şekilde kapattık teli.
artık iş çıkış saatine geliyor bir telefon geldi taksim ilk yardıma gitmem gerekiyor
o günde erkek arkadaşımın iş yemeği var taksimde iş yerinden arkadaşlarıyla
dedim bende taksime geliyorum, tamam dedi ben seni karşılıyım sende gel yemeğe

sinirden hiç bir şey yememişim o gün zaten
şirinevlerden taksime gidicem
bir simit aldım yoksa bayılıp kalıcam taksime varmadan
çift katlıya bindim üst kata çıktım
en önde bir kız oturuyor tek başına çantasını koymuş bide diğer koltuğa sanki babasının makam arabası
kimse oturmasın diye,
müsade eder misin dedim,çekti çantayı bi afra tafra ile neyse oturdum
elinde ciks bir moda dergisi güneş gözlükleri falan başk dünyada
neyse elim ayağım titriyor çıkardım simidi yemeye başladım
kız başladı moda dergisini sallamaya mır mır mır söyleniyor kısık sesle
dedim bir sorun mu var?
_evet şu elindeki sorun dedi
(normal bir şekilde söylese saygı duyarım hatta yemem olur insanı otobüs tutar falan ama durum o değil)
neden mırıldanıyorsun rahatsız olduysan normal bi şekilde söyle yemezdim dedim
verdiği cevap aynen şu
kes sesini öfff yiyecek yer mi bulamadın şunu
aman allahımm zaten tansiyonum sıfıra indi incek elim ayağım kesilmiş açlıktan
birde bu :47:
kapa çeneni yoksa o koca kafanla önce şu camı kırar hava alırım sonra yine başka bir koca yerinde ol deliği kaparım dedim
kız tırstı oturdu yerine artık dergide girdi çantasına
mutlu mutlu gidiyoruz taksime :66:
neyse durağa geliyor otobüs ben sewgiliyi aradım dedim 5 dk sonra iniyorum
tamam bekliyorum durakta dedi
neyse geldik artık inicez kız benden önde iniyor ben arkadasındayım
2. ve en büyük hatasını yaptı
inerken çelme taktı merdivenden düşüyordum
diğer yolcuların kalabalığıyla aşağı indim kapının yanında bekliyorum
erkek arkadaşım tamamen aklımdan çıkmış ama
kız indiği gibi yapıştım kıza
iki çevirdim kendi etrafında
erkek arkadaşım girdi araya ne oluyor falan,diğer yolcularda kızı uzaklaştırdı
(ama o gün için çok sinir bozucuydu bu )
sonra ağlama krizine girdim sinirden ama şimdi gülüyorum hatırladıkça
neyse işlerimi bitirdim yemeğe gittik beraber erkek arkadaşımla
kendime geldikten sonra bana dediği ilk cümle şuydu
( evet daha medenice çözebiliriz sorunlarımızı :52:
hele senin bu halini gördükten sonra aksini düşünemem bile :52:)

bi gün arkadasimla kapinin önünde ama evin icerisindeyiz merdivenlerde
sirayla ayni yere vurarak duvari yumrukluyoruz
kim önce duvari kiracak diye salakca yaris yaparken duvar yumruklara dayanamadi ve benim yumrugu:D icine almisti :53:
resmen elim duvarin icine girmisti,
duvarda meger saglam degilmis büyük bi delik acildi :31:
bi kac saniye sok gecirdikten sonra panige kapildik ,,annelerimize ne diycez simdi,, :18::18:

hemen evden bi takvim bulduk ve o deligin üzerine astik ama arkadasimin annesi kapinin önünde bu takvimde ne ariyor diye cikarmis ve orda o deligi görünce tabii bize bi güzel firca atmisti :82::82:

hala o duvari nasil kirdik bilmiyorum :86:
pekte güclüymüsüm :65:

Son düzenleme:

dedim daha medenice konuşsak bu konuyu birbirimizi yemenin bir alemi yok,tamam dedi sinirli bir şekilde kapattık teli.
artık iş çıkış saatine geliyor bir telefon geldi taksim ilk yardıma gitmem gerekiyor

en önde bir kız oturuyor tek başına çantasını koymuş bide diğer koltuğa sanki babasının makam arabası
kimse oturmasın diye,
dedim bir sorun mu var?
(normal bir şekilde söylese saygı duyarım hatta yemem olur insanı otobüs tutar falan ama durum o değil)
verdiği cevap aynen şu
kapa çeneni yoksa o koca kafanla önce şu camı kırar hava alırım sonra yine başka bir koca yerinde ol deliği kaparım dedim

buna cok güldümmm :60::60::60::60:
anlatim tarziniza bayiliyorum süperr :65::65::65:
kizada sinir oldum bu arada :22:

Okudukça aklıma geliyo birtane daha anlatayım bende ; Abimler başka şehirde biz başka şehirde oturuyoruz bu sebeple sürekli msn den görüntülü konuşuyoruz.Birgün salonda oturmuş abimle görüntülü konusuyrz yine o sırada kapı çaldı annem açtı misafr gelince bende odama geçeyim dedim tabi bilg kucakladım aldım odama eee misafr gelincede eşofmanlar çıkıyo düzgün bişyler giymek lazım diye soyunuyrm tabiii abimi unutmuşum oda beni izliyomuş o arada amannn Allahımm ben sütyen takıcam tam soyundummm giydim felan odadan çıkıcam bilg baktım açık abim kafa öne eğmiş :17: nasıl utandımm kapadım öylece 1 hafta hiiiççç konuşmamıştım abimle utancımdan oda çekinmiş bşy diyememişşş sanırım o andada kulaklık vardı diye söylediysede ben duymadım :77: ayyy artık ders oldu hatta diyorum kendi kendime çok şükür abimdi ya arkadaşlar olsaydııı amanınnnn :45:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60: süpermiş yazık adamceğize

asıl bana yazık ya, o olaydan sonra tırstı galiba, hala doğru dürüst bir iltifat etmedi bana :63: ne yapalım yani bir gaf yaptıysak, yapımız böle :37:

Son düzenleme:

kimse oturmasın diye,
dedim bir sorun mu var?
verdiği cevap aynen şu

kıza haddini iyi bildirmişsiniz ya, tebrik ederim :34::66: bu arada ben de açken çok sinirli ve tahammülsüz oluyorum, gözüm hiç birşeyi görmüyor, ben bile kendimden korkuyorum bu durumlarda bazen :37:

Son düzenleme:
Back
X