Okudukça aklıma geliyo birtane daha anlatayım bende ; Abimler başka şehirde biz başka şehirde oturuyoruz bu sebeple sürekli msn den görüntülü konuşuyoruz.Birgün salonda oturmuş abimle görüntülü konusuyrz yine o sırada kapı çaldı annem açtı misafr gelince bende odama geçeyim dedim tabi bilg kucakladım aldım odama eee misafr gelincede eşofmanlar çıkıyo düzgün bişyler giymek lazım diye soyunuyrm tabiii abimi unutmuşum oda beni izliyomuş o arada amannn Allahımm ben sütyen takıcam tam soyundummm giydim felan odadan çıkıcam bilg baktım açık abim kafa öne eğmişnasıl utandımm kapadım öylece 1 hafta hiiiççç konuşmamıştım abimle utancımdan oda çekinmiş bşy diyememişşş sanırım o andada kulaklık vardı diye söylediysede ben duymadım ayyy artık ders oldu hatta diyorum kendi kendime çok şükür abimdi ya arkadaşlar olsaydııı amanınnnn
buna cok güldümmm
anlatim tarziniza bayiliyorum süperr
kizada sinir oldum bu arada
kıza haddini iyi bildirmişsiniz ya, tebrik ederimbu arada ben de açken çok sinirli ve tahammülsüz oluyorum, gözüm hiç birşeyi görmüyor, ben bile kendimden korkuyorum bu durumlarda bazen
Çok yaşa sen e mi
Canım sıkkındı zati
Uykuda tutmadı:44::44:
Sen fena rezil olmuşsun gerçide; bu cici anı beni çok neşelendirdi
Keyfimi yerine getirdi valla gülmekten katıldım
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah
dün annemle konuşurken küçükken başıma gelen bir olay aklıma geldi ve çok güldük:)
küçüktüm ama hatırlıyorum yaşadıklarımı..:)
ablam kuzenim ben annemin yan sokoktaki arkadaşını çağırmaya gittik..
apartmana girmiştik ama lambayı bulamamıştık..
neyse çıktık kafamıza göre meğer yanlış kata kadar gelmişiz ama o ev zannediyoruz ben yorulmuştum yere oturdum kapıya oturduğum yerden vuruyorum...
yavaş yavaş içerden sesler geliyo bir kadın açtı kapıyı sağa sola baktı ablamla kuzenimi görmedi karanlık yaa
bende yerdeyim teyze dedim kadın aşağıya baktı bir çığlık attı kapıyı yüzüme kapattı ben tekrar çaldım açmadı kapıyı tekrar vurdum yine açmadı hızlı hızlı vurmaya başladım sonra tekrar açtı lambayı yaktı hemen teyze dedim ayyy yavrum ya kusura bakma ben seni kedi zannettim demezmi..::
hiç unutmuyorum uzun süre benimle dalga geçmişlerdi..
ne alakaysa kedi nasıl kapıyı çalıcaksa hiç unutmuyorum..
kızlar bana göre komik bi anımı yazacağımnikah günü almak için gerekli evrakları hazırlıyoruz kan verdik röntgen için sıramızı bekliyoruz eşim dedi nasıl çekecekler bende daha önceden çektirdiğimde bayan vardı yeşil önlük giyiliyodu hastanede dedim tamam dedi neyse eşleri birlikte alıyolar içeri bize sıra geldi eşim çekindi üstünü giyiyo çeken adam bana sıra geldi bayan iç çamaşırınızı çıkarın kolye varsa ağzınızla tutun filimde çıkmasın atletiniz kalsın dedi benimkisi dellendi adama sen dön biz makinaya birlikte geçecez sonra çekersin diyo ya aşkım adam bana niye baksın günde kaç kişi görüyo onlar çekil diyorum yok neyse önde o arkada ben çekindik filmi çıktık aşkım ya neyaptın öyle sen valla adamın yerine ben olsaydım dışarı atardım seni dedim oda bana ne yani ben görmemişim elin herifimi görecek seni ben gelemem öyle şeylere dedi yani buna ne denir al şimdi doya doya gör
dün annemle konuşurken küçükken başıma gelen bir olay aklıma geldi ve çok güldük:)
neyse çıktık kafamıza göre meğer yanlış kata kadar gelmişiz ama o ev zannediyoruz ben yorulmuştum yere oturdum kapıya oturduğum yerden vuruyorum...
yavaş yavaş içerden sesler geliyo bir kadın açtı kapıyı sağa sola baktı ablamla kuzenimi görmedi karanlık yaa
bende yerdeyim teyze dedim kadın aşağıya baktı bir çığlık attı kapıyı yüzüme kapattı ben tekrar çaldım açmadı kapıyı tekrar vurdum yine açmadı hızlı hızlı vurmaya başladım sonra tekrar açtı lambayı yaktı hemen teyze dedim ayyy yavrum ya kusura bakma ben seni kedi zannettim demezmi..::
Röntgen demişken bizde aynı yollardan geçerken sıra röntgene gelince hemşire bana da "atletiniz kalsın, sütyeni çıkarın, beni bekleyin" demişti.Küçüklükten beri atlet giymem, basar, boğar beni.Sütyeni çıkardım, memeler fora,bıngıl bıngıl bıngıldıyor.Allahım ne utanç.Kadın da gelip "atletinizi çıkarmanıza gerek yoktu" diye bana sapıkmışcasına bakınca o an öldüm direk.Len sanki ben sana memelerimi göstermeye çok meraklıyım, yok işte atlet ne yapayım ! Manyak hemşire nolcak!
rezillik yok içinde ama eşimle komik bir anımızı bende anlatıyım kızlar
evlendiğimizin ilk haftasıydı.samsunda yaz günü bir nem bir sıcak. onun etkisiyle olsa gerek gece kabus görmüşüm hemen uyanır uyanmaz eşime seslendim.aşkım kabuslar gördüm dedim.tabi evlenmeden önce filmlerde dizilerde ne görmüşüm; bayan kötü bişey yaşarsa erkek yatıştırır başını okşar tamam geçti rüyaydı der teselli eder...... hepsi yalanmışşşş:84::84:
eşim gözünü bile açmadan "ben senden daha çok kabus gördüm uyu!" demez mi:95::95::95::95::95:
önce şaka sandım seslendim tekrar meğer benimki çoktaaaan uykusuna dalmış bile.
sabah anlattım sordum niye böyle söyledin bana diye.hatırlamıyorum öyle mi dedim aşkım diyo bide gülüyo kahkahayla pisss
hayır nerden biliyosa benden çok kabus gördüğünü dinlemedin ki be adam:18::18:
her konuda benimle yarışır bi kabusun adeti eksikti onu da halletti maşallah
Bunu okuyunca aklıma geldi...
Bir gün annemle pazara gidiyoruz annemin elinde de pazar arabası ama ehliyet yok tabi...
Katil gibi gidiyor sokaklarda arabayı savura savura
Dar bir ara sokaktan geçiyorduk, teyzeler mahallede toplanmış, yerde çuvallarla sebzeler, kış hazırlıklarını yapıyorlar...
Annem o çuvalların ordan geçerken direksiyonu kıramadıveee mutlu son çuvalların üstüne çıktı pazar arabasıyla...
Teyzeler şaşkın, annem telaşlı
Ezdiği sebze de bezelye...
Annemin şaşkınlıktan ağzından şu sözler dökülüyor ''ayyyy pardon, ben onları fasülye sanmıştım''
Ben gerçekten o sözden sonra koptum, kaldırıma oturdum kaç dakika kahkaha attığımı hatırlamıyorum...
Canım annem benim demek içinde yıllarca fasülyeyi ezme güdüsü taşıyormuş da haberimiz yokmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?