• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyyyyyyyyyyyyyyy ben ilk gecemde rezil olmuştum.eşimle beraber olduktan sonra eşim üzerimden çekildiğinde :17: bacaklarımı indirdim.o sırada içeri hava mı kaçmış biz beraber olurken nolduysa aynnı pırt yapmış gibi oldu.açıklamaya çalışmamda ayrı bir felaketti.çünkü ne olduunu ben bile anlayamamıştm :D

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bi gün kapi caldi postaciymis kapida yukari cikmasini bekliyorum o sirada corabimin delik oldugunu farkettim,
rezil olmiim diye bi hizla corabimi cikartip salona dogru firlatmamla arkami dönüp postaciyla göz göze gelmem bir oldu :53::53::53::17:

nasil utandim amaa bide caktirmamak icin kedime ,,yakala oglum,, dedim sanki onunla oyun oynuyormusum gibii yaptim :53: :24:
rezil olmiim derken tam rezil oldum ya neyse :4::4:

ayy affedin çocukluğum geldi aklıma bir tane daha anlatcam
ablamda bende yine küçüğüz köydeyiz halamın arkadaşları kuzenleri gelmiş muhabbet edip çay içiyorlar ablamda bi gayret burnunu karıştırıyo bunu gören halam x cim kazma kürek lazımmı diyor herkes gülüşüyor tabi..Sonra ablam aradan kayboldu bir yarım saat ben tabi pasta börek gömülmüşüm sonra geldi bu halaaaa aşağı baktım ineklerin oraya baktım ama kazmada yok kürekte yok :53::53: herkes gülme krizine girmişti kız halam kazma kürek getir dedi anlamış gitmiş bide aramış yaaa :52::52::52:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok guldum gece gece buna ya kırıze gırcem kendımı zor tutuyorum hayır bıde evde yalnızım bu saatte esım gece vardıyasında delı sancaklar herkes yanlız oldugumu bılıyo ust katta kayınannemler var:52:::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok guldum gece gece buna ya kırıze gırcem kendımı zor tutuyorum hayır bıde evde yalnızım bu saatte esım gece vardıyasında delı sancaklar herkes yanlız oldugumu bılıyo ust katta kayınannemler var:52:::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bende öyle canim kendimi zor tutuyorum gülmemek icin yoksa kendimi biraksam apartman sakinleri noluyo gece gece diye kapiya dayanacak :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: bari ikonlari güldüreyim öyle degilmi :60::60::60::60::60::60::60::60::27::37:

aklıma gene bır anım geldı gene 13yaslarındayım tulay dıye bır arkadasım var mutfakta oturuyoz asık oldugum bı cocuk var hararetlı bırsekılde ondan bahsedıyorum sandallede oturuyorum buda karsımda oturuyor arkamdada buzdolabı var bunun ayagıda benım sandallede hafıf hafıf sallıyor benı sen benı bır dusur yere dolabın uzerındekı surup sısesıda dank kafama dustumu:53: ama nasıl kahka atıyo bense sınırımden cıldırıyorum hıc abartısız sokakta yarım saat peşledım:47::47:ama yakalayamadım zıllıyı ara ara karsılasırız ogun bugundur benı gordumu krıze gırer:19:ay nasıl dusmustun bana senı gebertıcem derkende surup sısesı dusmustu kafana der durur her karsılasmamızda aradan 15 sene gecmesıne ragmen bazı seyler unutulmuyor

ablam bi köyde halk eğitim öğretmenliği yapıyodu sene sonu sergisi vardı gittik orada bir öyrencisi bizi misafir etti evin çok bilmiş küçük bir oğlan çocuğu vardı seergiye gideceğiz evin babannesi çocuğa bi donumu getir giyeyimde gidelim dedi çocuk uzun uzun bak tı ya babanne sende iyice bunadın bidon giyilirmi hiç biz ondan su içiyoruz dedi tabi biz koptuk zavallı çocuk biz güldükçe ordan oraya zıplayıp ya ne den gülüyo bunlar bana deyip durdu

ablam bi köyde halk eğitim öğretmenliği yapıyodu sene sonu sergisi vardı gittik orada bir öyrencisi bizi misafir etti evin çok bilmiş küçük bir oğlan çocuğu vardı seergiye gideceğiz evin babannesi çocuğa bi donumu getir giyeyimde gidelim dedi çocuk uzun uzun bak tı ya babanne sende iyice bunadın bidon giyilirmi hiç biz ondan su içiyoruz dedi tabi biz koptuk zavallı çocuk biz güldükçe ordan oraya zıplayıp ya ne den gülüyo bunlar bana deyip durdu

heeheee ama cocugun bi sucu yok gayet hakli bence :60::60::60:

arkadaslar sıze bır sırrımı verıcem ben kucukken 10yasına kadar gecelerı altıma işerdım annemle babam anlasamadıgı ıcın işermisim meger ayrıldıkları gun anladık işemeyı kestım neyse bıgun esımle karsıyakaya gıttık yemek yedık bende vc ye gıttım makyaj tazelemeye bır havayla gırmısım ıcerı gerı sormayın bıde baktım esım guluyo elınde benm tlf napıyosun dedım tlfnu elınden aldım bı baktım abım msj atmış :52: NABER ÇİŞLİ :52:hiç sesin solugun cıkmıyo işte benım rezil oldugum an bu andır arkadaşlar...

Son düzenleme:
benım bır muhabbet kusum var arkadaslar cok guzel konusuyo neler neler konusuyo ama sonzamanlarda kendı kendıne surtunmeye basladı kudurdu bu aralar sureklı bıseyler yapıyo yasemın annecim seni cok sevıyorum askım benım bıtanem dıyerek bagıra bagıra okadar komık kı anlatamam annecım dıye dıye surtunuyo :60::60::60::60::60:

ben daha 7-8 yaslarindaydim arkadaslarla oyun parkindayiz
bi ara cok cisim geldi eve gidesimde yok napim napim derken bi evin karsisinda çallarin arasina girdim sanirim evin bahcesiydi :24:
tam ben çisimi yaparken o sirada "pislik" "nalet" "püüüh allah kahretmiye" diye penceresinden bana bagiran bi kadin gördüm
öyle bi korktum ve totomu görücek diye panige kapildimki ayni anda cisimi hala devam yapiyor ayni anda donumuda cekiyor ve kaciyorum ordan
tabi ayni andada üstüme isemis oldum :14::14::14:

offf hic unutamiyorum o ani ne istemisti kücücük cocuktan :19:
tabi sonra arkadaslar aaaaa ebru donuna isemiiisss diye gülmüslerdi bana :14::14::14::14:

bızım bır komsumuz vardı nezahat ablamız 36yaslarında mıdesınde rahatsızlık vardı asırı gaz cıkarırdı tutamazdı kendını bıgun marketten beraber alısverıs yaptık kasadayız tam arkamısda belkı 10kısı var nezahat abla bır saldı anında yuzu kıpkırmızı oldu yanımızda 7yasındakı ogluna donerek sercaaan dedi sankı o yapmıscasına sercanda üfffffff anne ya ossurup ossurup ustume atıyosun dıye bır bagırdı butun mıllet kendını tutmak ıstedı ama tutamadık :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:17:bi güün dolmusa bindim dolmusta dolmus yaniiii soförün hemen yaninda duruyorum mecburen artik yer yok :31:
bi ara soförün bana seslendigini duydum "efendim abi? nasıl?" diye atladim hemen....
meger kulaklığı takılı bir şekilde diğer dolmuşçularla irtibat içindeymis soför :53:
bende bana birseyler söyledigini düsünmüstüm, tüm dolmuşun: "ayy canım ya pek bi salak bu kiz" diyen bakışlarını tatma anı cok rezil bi durumdu :14::14:

Son düzenleme:
ben daha 7-8 yaslarindaydim arkadaslarla oyun parkindayiz
bi ara cok cisim geldi eve gidesimde yok napim napim derken bi evin karsisinda çallarin arasina girdim sanirim evin bahcesiydi :24:
tam ben çisimi yaparken o sirada "pislik" "nalet" "püüüh allah kahretmiye" diye penceresinden bana bagiran bi kadin gördüm
öyle bi korktum ve totomu görücek diye panige kapildimki ayni anda cisimi hala devam yapiyor ayni anda donumuda cekiyor ve kaciyorum ordan
tabi ayni andada üstüme isemis oldum :14::14::14:

offf hic unutamiyorum o ani ne istemisti kücücük cocuktan :19:
tabi sonra arkadaslar aaaaa ebru donuna isemiiisss diye gülmüslerdi bana :14::14::14::14:

ay canım bunu okuyunca benımde bır anım geldı aklıma ılkokul bırıncı sınıftayım derste altıma kacırdım tabı frketı yanımdakı cocuk hemen ıspıyonladı ogretmenım ogretmenım yasemın altına ısemıs dıye bagıyodu:47::47::47: bende hayır ısemedım sulugum dokuldu demıstım cok utanmıstım:50: ögretmende yasemın eve gıt hasta olursun bole annen uzerını degıstırsın demıstı okulda eve uzak ben kucugum bıde o halde kayboldum mu ıslak ıslak ağlamıstım yollarda kımseyede bısey dememıstım gururumdan ben kayboldum benı eve goturun dıyemedım baya baya dolastım cişli ama gururluydum:19::19::19::19:

Son düzenleme:
ay canım bunu okuyunca benımde bır anım geldı aklıma ılkokul bırıncı sınıftayım derste altıma kacırdım tabı frketı yanımdakı cocuk hemen ıspıyonladı ogretmenım ogretmenım yasemın altına ısemıs dıye bagıyodu:47::47::47: bende hayır ısemedım sulugum dokuldu demıstım cok utanmıstım:50: ögretmende yasemın eve gıt hasta olursun bole annen uzerını degıstırsın demıstı okulda eve uzak ben kucugum bıde o halde kayboldum mu ıslak ıslak ağlamıstım yollarda kımseyede bısey dememıstım gururumdan ben kayboldum benı eve goturun dıyemedım baya baya dolastım cişli ama gururluydum:19::19::19::19:

kiyamaaammm :52::52: zaten ya ispiyonlarlar yada bi güzel kahkaha atarlar :19::19:

Son düzenleme:
:17:bi güün dolmusa bindim dolmusta dolmus yaniiii soförün hemen yaninda duruyorum mecburen artik yer yok :31:
bi ara soförün bana seslendigini duydum "efendim abi? nasıl?" diye atladim hemen....
meger kulaklığı takılı bir şekilde diğer dolmuşçularla irtibat içindeymis soför :53:
bende bana birseyler söyledigini düsünmüstüm, tüm dolmuşun: "ayy canım ya pek bi salak bu kiz" diyen bakışlarını tatma anı cok rezil bi durumdu :14::14:

ay canım ınan belkı normalde dusunsem aklıma gelmıcek ama baskalarının yazdıkları anılarımı anımsatıyo dolmus dıyınce anımsadım bende bıtane bıgun dolmustayım ınıcem fakat gerızekalı soforler yarıs yapıyo ınsan tam ınme asamasında gaza bası verıyo ay bende panık oldum bırden atladım o sırada bı amcanın ustune dustum mu amacada sapık cıktımı sarılmıs bana ocagıma dustun yavrum kucagıma dustun yavrum demesıyle kendıme geldım yuh amca ya yasından basından utan noluyoruz dedım adamda sankı orda bırı dolmustan ustume dusse dıye beklıyomus orda sok:53::53::53::53::53::53::53:

ay canım ınan belkı normalde dusunsem aklıma gelmıcek ama baskalarının yazdıkları anılarımı anımsatıyo dolmus dıyınce anımsadım bende bıtane bıgun dolmustayım ınıcem fakat gerızekalı soforler yarıs yapıyo ınsan tam ınme asamasında gaza bası verıyo ay bende panık oldum bırden atladım o sırada bı amcanın ustune dustum mu amacada sapık cıktımı sarılmıs bana ocagıma dustun yavrum kucagıma dustun yavrum demesıyle kendıme geldım yuh amca ya yasından basından utan noluyoruz dedım adamda sankı orda bırı dolmustan ustume dusse dıye beklıyomus orda sok:53::53::53::53::53::53::53:

e yuuuhh artik :53::53::53:
sen anlatinca benimde aklima geldi bitane

bende bi gün alisveris yapmak icin merkezdeyim iste neyse cok yoruldum biraz dinleneyim diye bi banka oturdum yandaki bankdada bi adam oturuyor,
bi ara karsimizdan mini etekli güzelmi güzel manken gibi bi kiz gecti veee o bankta oturan adam elinde tesbihle kizi boydan asagi süzdükten sonra ''maasallah maasallah.. insallah insallah'' demez mi kendi kendine:53::53::53:
artik ne demek istedigini anlamissinizdir herhalde :19:
kendi kulaklarimla duyduguma inanamadim be :19::19:
yasindan basindan utan be adam :47::47::47:

e yuuuhh artik :53::53::53:
sen anlatinca benimde aklima geldi bitane

bende bi gün alisveris yapmak icin merkezdeyim iste neyse cok yoruldum biraz dinleneyim diye bi banka oturdum yandaki bankdada bi adam oturuyor,
bi ara karsimizdan mini etekli güzelmi güzel manken gibi bi kiz gecti veee o bankta oturan adam elinde tesbihle kizi boydan asagi süzdükten sonra ''maasallah maasallah.. insallah insallah'' demez mi kendi kendine:53::53::53:
artik ne demek istedigini anlamissinizdir herhalde :19:
kendi kulaklarimla duyduguma inanamadim be :19::19:
yasindan basindan utan be adam :47::47::47:

terbıyesız adamlar hayır abı gencler yapsa ınsan bukadar yadırgamaz

kız arkadasımın bır anısı geldı anlatayım arkadasım bu arada ozamanlar cok zayıftı 49kg falandı boy 182 ıskelet gıbıydı saclarıda asırı kıvırcık ve salıkken resmen cızgı fılmlerdekı gıbı hepsı tepeye dıkılıyo sırtına kadar falan sacları gece 4 cıvarı uyuyomus bır ses duymus balkondan bırı tırmanmıs buda kapıyı acmıs hırsızla burunburuna gelmıs o sıra hırsız balkon demrlıklerınde bu kapıda bunu gorunce hırsız bısmıllah deyıp kendını 2kattan asagı atmıs bır kacısı vardı namussuzun gorcektın yasemın dıyo arkadasım tabı bız yerlerde:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
kız arkadasımın bır anısı geldı anlatayım arkadasım bu arada ozamanlar cok zayıftı 49kg falandı boy 182 ıskelet gıbıydı saclarıda asırı kıvırcık ve salıkken resmen cızgı fılmlerdekı gıbı hepsı tepeye dıkılıyo sırtına kadar falan sacları gece 4 cıvarı uyuyomus bır ses duymus balkondan bırı tırmanmıs buda kapıyı acmıs hırsızla burunburuna gelmıs o sıra hırsız balkon demrlıklerınde bu kapıda bunu gorunce hırsız bısmıllah deyıp kendını 2kattan asagı atmıs bır kacısı vardı namussuzun gorcektın yasemın dıyo arkadasım tabı bız yerlerde:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ahaha her eve lazim öyle bi kiz :27:

Back
X