• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ay benimde kendi rezilliğim geldi şimdi aklıma. Dolmuşla kadıköye gidecektim,bekledim bekledim hep doluydu dolmuşlar. O sırada kadıköye giden bir otobüs gördüm. Biletim yok tabi. Şoföre para verip,ondan akbil alacağım. Benden öncede genç bir çocuk bindi,o da şoförden akbil aldı,bastı. Ben bu sırada şoföre para verdim ve önümdeki çocuğa dedim ki "bana da basar mısınız" !!!! Hemen frkettim ee şey benim için de basar mısınız falan dedim ama o cümle çok net duyuldu yani :((:17::17:

:9::9::9:Bana da basar mısınız:9::9::9:İşte bu süpermiş,çok güldüm:9:

bi tane daha geldi aklıma:1:
bi akşam eşimin patronları bize geldi yemeğe neyse yemeği yedik çay içiyoruz...
eşim yeni bi gözlük almıştı onu gösteriyodu patronuna bende ne o yaa turist ömer gibi olmuşun dedim:1: ...
eşimin patronunun adıda ÖMER :1: ayy adam ne kadar bozuldu:1:
eşim yüzeme baktı ve bi gülmeye başladı... be hala anlamadım tabiii
adama ne diyeceğimi şaşırdım o bana baktı ben ona :53:
farkında olmadan dedim ama adam acayip alınmştı:3:

Son düzenleme:
okuyonlar bilirler benim eşimden nasıl geceleri konuştuğu için korktuğumu her ne kadar alıştım desemde tırsmıyo değilim....:30:
rahatsızım bu günlerde çalışmadığım için evde uyumuştum geç saate kadr gecede uyku tutmadı..
eşim uyuyor bende sağ sol dönüp duruyordum...
baktım bi ses diyoki camı senmi açtın hayır canım kapalı dedim ses geliyo dedi yok yok sen yat ses yok dedim yatırdım zorakii.:37:

aradan yarım saat geçmedi ben dalmışım beni nasıl sallıyo kalk kalk diye bismillah dedim gözlerimi açtım kalk sana bişey sorcam diyo efendim dedim baksana avizenin içinde ampül varmı demezmi...:53:
evet dedimvar. kalp avize ampül belli olmuyor karanlıkda ne bileyim görmedimde sorayım demezmi...
hiç cevap veremedim bu saçma soruların devamı gelmesin diye hemen uyumaya çalıştım...:9:

ne zaman alışıcam acep...:58:

Nişanlımla deniz kenarında bankta güneşin batışını izliyoruz...
Ortam süper...
Deniz iki adım ötemizde, güneş tabak gibi karşımızda :82:
Romantizm hat safhada yani...
Nişanlım dönüyor bana ''GÜNEŞİMMM'' diyor... :69:
Altta kalmamam ve hızlı olmam lazım diye düşünüyorum, yıldızım desem ondan bissürü var heh ay dan bi tane diyorum ve ''AYIMMM'' diyorum... :58:

Nişanlım şokta tabi, sağol aşkım cidden bu çok romantik oldu diyor...
O günden sonra güneş batıyor işte benim için, ay mı?
Ay lütfen bana ay demeyin :50:

Geride ki sayfalara baktıkça arkadaşların yaptığı alıntılar sayesinde tekrar tekrar okuyup tekrar tekrar kahkahayı patlatıyorum. :60::60::60:

okuyonlar bilirler benim eşimden nasıl geceleri konuştuğu için korktuğumu her ne kadar alıştım desemde tırsmıyo değilim....:30:
rahatsızım bu günlerde çalışmadığım için evde uyumuştum geç saate kadr gecede uyku tutmadı..
eşim uyuyor bende sağ sol dönüp duruyordum...
baktım bi ses diyoki camı senmi açtın hayır canım kapalı dedim ses geliyo dedi yok yok sen yat ses yok dedim yatırdım zorakii.:37:

aradan yarım saat geçmedi ben dalmışım beni nasıl sallıyo kalk kalk diye bismillah dedim gözlerimi açtım kalk sana bişey sorcam diyo efendim dedim baksana avizenin içinde ampül varmı demezmi...:53:
evet dedimvar. kalp avize ampül belli olmuyor karanlıkda ne bileyim görmedimde sorayım demezmi...
hiç cevap veremedim bu saçma soruların devamı gelmesin diye hemen uyumaya çalıştım...:9:

ne zaman alışıcam acep...:58:

Allah kolaylık versin canım,inşallah alışırsın.Çok korkak bir yapım var maalesef.Birisi uykusunda inlese bile yorganı başıma çekip bitmesini beklerim,senin yerinde olsam napardım bilemiyorum:9:

yukarda lunapark macerasını okuyunca aklıma geldi benimde rezaletim.
biizm memlekette senelik festivallar olur.işte konserler olur,lunapark kurulur vs vs...
sülalaecek toplaşıp gitmişiz,akşam gezmesinde hadi dediler gondola binelim.
ben hayaımda hiç binmedim tırsıyorum ama merakta ediyorum.insnaın bilmediği birşeyi yapması daha kolay oluyor ki gondol maceram o binişten sonra son buldu.hayatımda yapacaklarım için kesin konuşamama ama bundan sonra gondol yapmayacaklarımın başında:27:
neyse işte bindik bi akrabamız var gondol delisi işte kızlar orta çok zevksiz kenara oturalım en uca yoksa tadıı çıkmaz falan filan cinayet mahaline çekti hepimizi.ben oturmuşum kıza bacak bacağa yanaşmışım,işte biizm cemaat dağalmış herkez bir yerde.
bu çalışmaya başladı gittik geldik neyse yavaş tabii en başta aman allahım hızlandıkça benim gözler dönüyor,aşağıya bakıyorum bizden bazıları akrabalar bize bakıyor herkes
şen şakrak gülüp eyleniyor.
her kalkışta yandaki kzıın koluna yapışıyom ama öle bişr sıkıyorum ki tabi bunu aşağı inince anladık.
neyse buralar normal olağan korkular.
bir ara gondol yükselişe gidince ben allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh naraları arasında önümdeki kim var kim yok bilmeden neyi tututuğumun farkında bile olmadan can telaşıyla öndeki çocuğun kapşonlu hırkasına yapış...
düşünsenize arkadan aniden biri sırtınıza yapışıyor.
çocuğa öle tututunca o havalandı ,onun montunun izin verdiği genişlikte ben yerimde biraz daha dikildim.
sadece hatırladığım bir telaşla döndü arkasını ama beni görünce öle gözler pörtlemiş bembeyaz gülümsedi ve sorun yok tarzı bişiy ima etti. kaldıki kendimi aşağıya atmadığıma şükrediyorum.
ne eğlenmesi ben gondolda can veriyordum....:51:

Allah kolaylık versin canım,inşallah alışırsın.Çok korkak bir yapım var maalesef.Birisi uykusunda inlese bile yorganı başıma çekip bitmesini beklerim,senin yerinde olsam napardım bilemiyorum:9:

ilk zamanlar ağlıyodum ödüm kopuyodu ama yinede zor alışıyorum...
bende aynı senin gibiydim ama alışıyo insan yada alışmaya çalışıyo:9:

KaRaLaHaNa gondol feciiiii :18::18::18::18::18:
ben de "kalbim vaar benim, indirin beniii" diye bağırmıştım ama tabi kimse yemedi :36::36:

yukarda lunapark macerasını okuyunca aklıma geldi benimde rezaletim.
biizm memlekette senelik festivallar olur.işte konserler olur,lunapark kurulur vs vs...
sülalaecek toplaşıp gitmişiz,akşam gezmesinde hadi dediler gondola binelim.
ben hayaımda hiç binmedim tırsıyorum ama merakta ediyorum.insnaın bilmediği birşeyi yapması daha kolay oluyor ki gondol maceram o binişten sonra son buldu.hayatımda yapacaklarım için kesin konuşamama ama bundan sonra gondol yapmayacaklarımın başında:27:
neyse işte bindik bi akrabamız var gondol delisi işte kızlar orta çok zevksiz kenara oturalım en uca yoksa tadıı çıkmaz falan filan cinayet mahaline çekti hepimizi.ben oturmuşum kıza bacak bacağa yanaşmışım,işte biizm cemaat dağalmış herkez bir yerde.
bu çalışmaya başladı gittik geldik neyse yavaş tabii en başta aman allahım hızlandıkça benim gözler dönüyor,aşağıya bakıyorum bizden bazıları akrabalar bize bakıyor herkes
şen şakrak gülüp eyleniyor.
her kalkışta yandaki kzıın koluna yapışıyom ama öle bişr sıkıyorum ki tabi bunu aşağı inince anladık.
neyse buralar normal olağan korkular.
bir ara gondol yükselişe gidince ben allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh naraları arasında önümdeki kim var kim yok bilmeden neyi tututuğumun farkında bile olmadan can telaşıyla öndeki çocuğun kapşonlu hırkasına yapış...
düşünsenize arkadan aniden biri sırtınıza yapışıyor.
çocuğa öle tututunca o havalandı ,onun montunun izin verdiği genişlikte ben yerimde biraz daha dikildim.
sadece hatırladığım bir telaşla döndü arkasını ama beni görünce öle gözler pörtlemiş bembeyaz gülümsedi ve sorun yok tarzı bişiy ima etti. kaldıki kendimi aşağıya atmadığıma şükrediyorum.
ne eğlenmesi ben gondolda can veriyordum....:51:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

ben çok severim gondolu hatta üst üste 3 kere inmeden binmişliğimde vardır:65:
en son bindiğimde necla diye bir arkadaşla bindik ama
kız korkuyor zorla bindirdik yaniiii:1:neyse bindik yapıştı bana önümüzde
süslü kızlar falan ayaga kalkıyolar çıglıklar heyooo yuppiiii diye
ama necla böyle:53::53:gondol her hızlandıgında kızın yüzü farklı
renklere giriyor bir ara imdatttt adam öldürüyolar yetişinnnnnnnnn:60:diye çıglıgını duydum ve
önümdeki o kuaförden yeni çıkmış saçların üzerinde gondola binmeden yediğimiz hamburgeri gördüm :53::53:
adamcagız durdurdu gondolu kızlar bize çok küfretmişlerdi bende tövbe ettim bidaha gondol mondol yokkk:63::63:

dün yaşadığım bir olayı anlatıyım bende;

kısmetse cuma günü kınagecem var son hazılrıklar için nişanlımla dışardayız arabayla ordan oraya gidiyoruz ee trafik felaket zaten arabaya park edecek bi yer bulmak imkansız nerdeyse neyse küçücük bi yer bulduk park için nişanlım benim tarafımdaki aynadan arkaya bakmaya çalışıyo ama ben dururmuyum ona fırsat vermeden yapışacam nerdeyse aynaya bakıyorum.sevdiceğimde bir iki o tarafa bu tarafa bakmaya çalıştı en sonunda ya canım bi müsade etsende ayanya ben baksamda arabayı park etsem dedi.hani direksiyon falan benim tarafta ya arabayıda ben park edicem ya ayanaya ben baksam olmaz mı dedi.bende hem utandım hemde rezil oldum bu arada görümcemde yanımızda:1::1::1:

dün yaşadığım bir olayı anlatıyım bende;

kısmetse cuma günü kınagecem var son hazılrıklar için nişanlımla dışardayız arabayla ordan oraya gidiyoruz ee trafik felaket zaten arabaya park edecek bi yer bulmak imkansız nerdeyse neyse küçücük bi yer bulduk park için nişanlım benim tarafımdaki aynadan arkaya bakmaya çalışıyo ama ben dururmuyum ona fırsat vermeden yapışacam nerdeyse aynaya bakıyorum.sevdiceğimde bir iki o tarafa bu tarafa bakmaya çalıştı en sonunda ya canım bi müsade etsende ayanya ben baksamda arabayı park etsem dedi.hani direksiyon falan benim tarafta ya arabayıda ben park edicem ya ayanaya ben baksam olmaz mı dedi.bende hem utandım hemde rezil oldum bu arada görümcemde yanımızda:1::1::1:

:60::60::60::60:
galiba bunu hepimiz yapiyoruz :9:

kızlaaarr bende geldim aranıza. hepiniz süpersiniz. kaç gecedir durmadan okuyorum daha 120. sayfadayımama bitiricem azimliyim. bi tanede benden gelsin o zmn :)

bi gün kayınvalidemle albümleri çıkarmışız oturuyoruz. eski resimlere bakıyoruz. elime kayınvalidemin süslenmiş püslenmiş bi resmi geçiyo. ve benim tepkim " aa ne kdr güzel olmuşsunuz. hiç size benzemiyo." kendi söylediğime mi yanayım, kadının ağzı açık saniyelerce bana bakakaldığına mı yanayım :50:

Super rezıl olmussun :46: :46: tebrıkler.
sıra bende , senınkı kadar komık olmasada sıgaradan bahsedıyorduk tabııkı zararlarından bende ızledıgım bır belgeselden bahsederken nıkotın yerıne nıkoteın demıs bulundum adam kahkahalar atarak benı utandırdı :30: :30:
ıkıncı rezıllıgım, devamlı gıttıgımız bır cafe vardı maalesefkı ben her gıttıgımızde erkeler tuvaletıne gıdıyormusum bunuda su sekılde anladım. Bırgun cafeye tekrar gıttık once lavaboya ugrayayım dedım oda bende gıdeyım oyle ıceceklerımızı soylerız dedı. tamam dedım. neyse yuruyoruz bana yol verdı bıraz korıdor dardı ben dırek erkekler wc sıne gırınce kahkahalar attı , burası degıl yan taraf dedı. olurmu ben hep buraya gırıyorum dedım salak gıbı. adam bır kahkaha daha patlattı :47: :47:

erkekler tuvaletine bitttiiimmmm:1::1::1:

kızlaaarr bende geldim aranıza. hepiniz süpersiniz. kaç gecedir durmadan okuyorum daha 120. sayfadayımama bitiricem azimliyim. bi tanede benden gelsin o zmn :)

bi gün kayınvalidemle albümleri çıkarmışız oturuyoruz. eski resimlere bakıyoruz. elime kayınvalidemin süslenmiş püslenmiş bi resmi geçiyo. ve benim tepkim " aa ne kdr güzel olmuşsunuz. hiç size benzemiyo." kendi söylediğime mi yanayım, kadının ağzı açık saniyelerce bana bakakaldığına mı yanayım :50:

Allah iyiligini versin emi resmen kadina makyajsiz halin bu kadar güzel degil demissin :60::60::60::60::60:

hadi bi tane daha. gerçi aklıma geldikçe kendimden iğreniyorum ama ..
bi gün kayınvalidem, sözlüm, sözlümün kardeşi ve sözlümün en yakın arkadaşı kayınvalidemlerde yemekteyiz. tıka basa yediğim yemeğin etkisiyle ve ani yaptığım bi hareketle "gaaarrtttt" sesi çıkıverdi. hayatımda daha çok utadığımı hatırlamıyorum. bozuntuya vermemek için özür flnda dilemedim hiç istifimi bozmadım tabi masada tam karşımda oturan sözlümün arkadaşının alaycı bakışlarına maruz kalmaktanda kaçamadım :63::44:

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....

ay canim yaaaaaaaa:30: okadar hazirliktan sonra :17: ama süper cok güldüm :9:

hadi bi tane daha. gerçi aklıma geldikçe kendimden iğreniyorum ama ..
bi gün kayınvalidem, sözlüm, sözlümün kardeşi ve sözlümün en yakın arkadaşı kayınvalidemlerde yemekteyiz. tıka basa yediğim yemeğin etkisiyle ve ani yaptığım bi hareketle "gaaarrtttt" sesi çıkıverdi. hayatımda daha çok utadığımı hatırlamıyorum. bozuntuya vermemek için özür flnda dilemedim hiç istifimi bozmadım tabi masada tam karşımda oturan sözlümün arkadaşının alaycı bakışlarına maruz kalmaktanda kaçamadım :63::44:

ayyyyyyyyy :1: da vetlerde cok yememekte fayda var bir kez daha anlamis olduk:92:

ayyyyyyyyyyyyyyyy ben ilk gecemde rezil olmuştum.eşimle beraber olduktan sonra eşim üzerimden çekildiğinde :17: bacaklarımı indirdim.o sırada içeri hava mı kaçmış biz beraber olurken nolduysa aynnı pırt yapmış gibi oldu.açıklamaya çalışmamda ayrı bir felaketti.çünkü ne olduunu ben bile anlayamamıştm :D

Back
X