Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben mi oldum o mu oldu bilmiyorum ama buyrun :),
Ben: Günaydın canım
O: Tatlım biraz işim var mesaj atacağım ben sana. Kendine dikkat et.

O bir dakika sonra diğer hattından şu mesajı atıyor:
Abicim çok yoruldum yaa.
Ben: Abicim?
O: Ya oğlum, aynı yaştayız da alışkanlık olmuş napayım
Ben: Oğlum?
O: Amaan yaa bıktırdın! Bıktırdın? yaz şimdi de döveyim seni
Ben: Bıktırdım?
O: Arkadaşım kardeşim canım iyimisin neredesin sen de de geleyim çektin yine kafayı dimi
Ben: Ben içki sevmem pek
O:Hadi lennn dün nasıl götürüyodun
Ben:Ben mi götürüyodum?
O: heee
Ben: Ne götürüyodum
O: Votka
Ben: Hadi be sevmem diyorum
O: Çirkin kadın yoktur az votka vardır diye bağıran da bendim zaten
Ben: Aferin sana sevgilin de çirkinmiş zaten iç sen
O: Hoop oğlum güzel olsa alacak mıydın sanane lan
Ben: Aşkım iyi misin sen dalga geçiyosun dimi iki saattir
O: Aşkımlı maşkımlı konuşmasana lan
Ben: Tamam istemiyorsan demem canım, ne olduğunu söyleyecekmisin?
O: Yoruldum diyordum da sen içmişsin heralde iyi değilsin oğlum
Ben: Canım ben Joule?
O: Hönk
Ben: Kafayı sen mi çektin bakayım?
O: hayatım kusura bakma diğer telefonda numaran kayıtlı değil (iki hattı var) Ahmetinkini alayım derken seninkini almışım avea'mdan yanlışlıkla oldu kusura bakma
Ben: gülüyorum tabi:)

bugün eşimle alışverişe gittik her girdiğim mağazada alarm öttü durdu,elimde poşet vs de yoktu,neyse bişey demediler kabine girip soyunup herşeye baktım unuttuğum etiket varmı diye bulamadım artık mağazalara girerken eşim giriyor ben bekliyorum hoşgeldiniz buyrun deyincee ben ötüyorum diyorum adamlar bakakalıyor alarm çalıyor yani diyorum olsun diyolar öyle giriyorumbir de gözlük deniyordum ben aynaya bakayım diye eğildim eşimde altta ki gözlüğü almak için eğilirken güzelce tokuştuk yanımızdan geçen teyzeler gülüştülerbikini denemek için kabine girdim dar kot giymiştim ayağımdan çıkarmaya uğraşırken perdeye bastım perde yere indi bende popo üstüne:84:allahtan kabinler arkadaydı sadece eşimle kız vardı onlara rezil oldum

ayyyy bugün sıcaktan nezle oldum şimdi hapşurup duruyordum burayı okurken bi güldüm burnumdan balon çıktıııııııeşim önce bakakaldı sonrada peçete getirdii:26:

dün akşam misafirleirm vardı dayımlar dayımların hanımları çocukları felan
mutfakda dolabım var raflı onun için örtü dikecek yengem evde olan kumaşlardan ama yetecekmi yetmiycekmi nasıl olacak diye mutfakda yarım saatten fazla elimizde metre ölçü aldık
mutfakdan içeri girdim eşim ayşen nerdeydiniz kaç saattir hiç ölçü alıyoduk
_neyin ölçüsünü
_şeyimin ölçüsünü (ama kafam o an öyle doluki bi yandna onu düşünüyorum bi yandan çay servisi topşayığ meyve servisi yapıcam )
eşim neyin ölçüsünü
_şeyimin işte yaaa şeyiminnn (bi yandna elimde tepsi geziniyorum )
_aman yaa ne sorup duruyosun istiyosan gel sen al şeyimin ölçüsünü :78:

eşim sadece tamam suuss deyip kızarmaya başladı

herkes bana acayip bir surat ifadesiyle bakınca bende anladım ne sapıkça bir pot kırdığımı

ama iş işten çoktan geçmişti mutfaga girdim utancımdan nerdeyse ağlıycaktım

Ama bu çok romantikkk

Son düzenleme:

ahuahauahua çorap ne alaka yaa

kızlar taze rezilliğim dün anneme çok kötü rezil oldum

bizim evde 1 haftadır badana var herşey karıştı
2 tane halıyı rulolayıp koyduk hole duvarda dayalılar.
ben dün gece su içmeye kalkmıştım.uykulu uykulu diyorumki halılara bide ben gözlüklüyüm farkedemedim.gecede gözlük yokhalılara sizde kimsiniz ne işiniz var evimizde diyorum.annemde meğer salondaymış.kadın gülmekten öldü.tarihin en büyük salaklığını ve rezilliğini yaşadım.evli olduğumu düşünüyorumda 2 gün bakamızdım kocamın yüzüne.

Son düzenleme:
yaaa,türkçemiz işte böyle hem güzel,hem de karmaşık bir dil....
ben de henüz 2 aylık gelinken,herkesin tabağına dondurma taksim ederken,kayınvalidemin pek tatlı sevmediğini bildiğimden ona önce bir sorayım demiştim de,pek acayip bi cümle çıkmıştı ortaya:'anne,sana da koyayım mı?'....

hahaha süper ama yaaa, siz de kimsiniz mii,halılaara :86::86: bence evli olsan eşinle güler dururdunuz buna, yani benim başıma gelse ben de kendime cok gülerdim

hahaha süper ama yaaa, siz de kimsiniz mii,halılaara :86::86: bence evli olsan eşinle güler dururdunuz buna, yani benim başıma gelse ben de kendime cok gülerdim

ama biri var gibi duruyorlardı .çok salakça bi durumum .Allah düşürmesin.ben çok takarım rezilliğimiartık gece kalkınca gözlüğümü takıyorum

aman allahm

taptaze bir rezillikk....dün kardeşim,ben, kardeşimin erkek arkadaşı alışveriş merkezine gittik. bişeyler aldık. sevgilimde arabayla bizi almaya gelicekti. aradı beni ben geldim arabayı park ediyorum siz hangi kapıdasınız diye söyledim neyse. kapıya gelmiş ama dışarda bekliyor. bizde dedik girsin içeri bişeyler filan içeriz. ben camdan onu görüyorum ama o beni farketmemiş. arayayımda bidaha çanta filan çıkarıp X-ray.de filan uğraşmıyayım dedim. hiç kontörüm olmadığı için ödemeli attım. snr aradı beni ama ço0k gürültü var.
ben :
- aşkım ben seni görüyorum gir içeri o kapıdan?
karşıdan anlamadığım sesler
ben :
- aşkım sen kulaklıkla mı konuşuosun?
karşıdan:
-hanımefendi yanlış numara
aşkım aşkım diye elin adamınla konuşmuşum. bide sevgilimi tepkisiz görünce kulaklamı konuşuo bu diyrum. bari sorma dimi iyice rezil oldum
1 numarayı farklı girmişim. eğer denerseniz telefonda sdc 1 numara farklıysa ve o numarada sizde kayıtlı değilse benzeyen numaradaki kişinin adı çıkıyor yine ararken ya da çağrı geldiğinde. adam arayıncada yine benim sevgilimin adı yazıodu ekranda nerden biliyim ben

2 gün önceki rezilligim

esimle yüzmeye gittik sabah saat 6da, o saatte hep emekliler oluyor yaslilar yani neyse ben sirt üstü yüzüyorum kendimi öyle bi kaptirmisimki o dalginlikla kafami daaannnkkk baslangic duvarina vurdum bi anda neye ugradigimi sasirdim kafamin acisinami yanayim esimle emeklilere rezil oldugumami yanayim bilemedim

bi günde asansördeyim benimle birlikte 2 genc daha var, elektrikler kesildi asansörde kaldik
bendede tabi panik atak pasladi, zifiri karanlikta bagiriyorum derin derin nefes alip veriyorum allahimmm allahimmm ölücem burda ölücemm cikarin beniii burdaaaaaaaaannnnn diye önüme gelen yeri yumrukluyorum
genclerde beni sakinlestirmeye calisiyor ,,sakin olun birazdan gelir elektrikler diyorlar,,
bende dokunmayin banaaaaaa diye bas bas bagiriyorum ölücem ben ölüceemmm kurtarriiiinnnnn nefes alamiyoruuumm diye bagirirken birden isiklar acildi
birden kendime geldim derin bir ohhh cektim ama o iki gencin surati görülmeye degerdi mort olmus suratlari sayemde tabi bende utancimdan hic birsey olmamis gibi ciktim asansörden kosa kosa eve girdim

hemen bitane daha anlatayim

ablam esim ve ben lunaparktayiz, ben öylee etrafa bakiniyorum bi ara ablami pamuk seker alirken gördüm, hemen gittim yanina ,,benim ablam pamuk sekerdemi alirmiisss dedim, bide ne göreyim meger ablam sandigim kadin baska birisiymis, hic caktirmadan sarki söylüyormus gibi yaptim, benim ablam pamuk sekerdemi alirmisss lalalalalala

biraz ötede ablamla esim saskin saskin bana bakiyorlardi :90:

lalalallallalalallalla ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…