evet kızlar bi tane daha iğrençmi iğrenç bi reziliiğim geldi aklıma hemen anlatayım
hamileliğin başlarındayım hem düşük tehlikem var hemde böbreklerimde kum var..
eşim araştırmış yoğurt suyu iyi geliyor diye dayattı illa iç geçecek diye
yaw adam yapma etme bulantım çok zaten bunuda içersem üstüne kusarım valla dedim
yok adam illa diretiyo neyse kendimi zorlamaya çalıştım ama yapamıyorum
yoğurdu pek sevmem hele suyunu görmeye bile dayanamam bide 2 aylık hamileyim bulantı almış başını gidiyo dinlemiyo tabi bu beni..
burnumu tıkadı yatırdı beni bütün yoğurdun suyunu boşallttı ağzıma ...
allahhh benim mide dönme dolap mübarek
ben ayağa bi kalktım çok afedersiniz löppppp adamın üstüne yüzüne kustum
ama çok yalvardım içirme dayanamam diye kendi etti kendi buldu garibim yazık olsun faydası olsunda ben kusmuk yemeğede razıyım dedi
ögün bugündür aşkım sen beni ne kadar seviyosun dediğimde yüzüme kusmanı bile sevecek kadar seviyorum aşkım diyo
bundan ala varmı rezillik
E dişçide bi garipmiş yani öyle söyleyeceğine ''ben eşinizin dişçisiyim şu anda konuşamayacak durumda''dese ya
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza tam rezillik denemez ama ben şokkk...
Akşam işyerinden eve geldiğimde banyoya girdim ve aman allahım bir baktımki regl olmuşum. bütün dolapları altüst ettikten sonra anladımki pedim yokhemen telefona sarıldım ve eşimi aradım ''hayatım regl oldum pedimde kalmamış gelirken getirirmisin? ama orkid istemiyorum molped al'' dedim. ''tamam hayatım'' dedi ve telefonu kapattı. 1 saat sonra eve geldiğinde baktımki elinde ped namına hiçbirşey yok... ''eee hayatı nerde benim pedim'' dediğimde ise bir de ne desin kızlar... '' hayatım molped yoktu orkid vardı bende almadım dedi bense hönk diye bakakaldım... napıcam ben şimdi sabaha kadar diyerek bağırıyorum molped yoksa orkid nie almadın diyorum ve bitanecik kocişimden gelen cevapla magmaya doğru yol alıyorum ''çorap koy sende ''
yaaa,türkçemiz işte böyle hem güzel,hem de karmaşık bir dil....dün akşam misafirleirm vardı dayımlar dayımların hanımları çocukları felan
mutfakda dolabım var raflı onun için örtü dikecek yengem evde olan kumaşlardan ama yetecekmi yetmiycekmi nasıl olacak diye mutfakda yarım saatten fazla elimizde metre ölçü aldık
mutfakdan içeri girdim eşim ayşen nerdeydiniz kaç saattir hiç ölçü alıyoduk
_neyin ölçüsünü
_şeyimin ölçüsünü(ama kafam o an öyle doluki bi yandna onu düşünüyorum bi yandan çay servisi topşayığ meyve servisi yapıcam )
eşim neyin ölçüsünü
_şeyimin işte yaaa şeyiminnn(bi yandna elimde tepsi geziniyorum )
_aman yaa ne sorup duruyosun istiyosan gel sen al şeyimin ölçüsünü :78:
eşim sadece tamam suuss deyip kızarmaya başladı
herkes bana acayip bir surat ifadesiyle bakınca bende anladım ne sapıkça bir pot kırdığımı
ama iş işten çoktan geçmişti mutfaga girdim utancımdan nerdeyse ağlıycaktım
kızlar taze rezilliğim dün anneme çok kötü rezil oldum
bizim evde 1 haftadır badana var herşey karıştı
2 tane halıyı rulolayıp koyduk hole duvarda dayalılar.
ben dün gece su içmeye kalkmıştım.uykulu uykulu diyorumki halılara bide ben gözlüklüyüm farkedemedim.gecede gözlük yokhalılara sizde kimsiniz ne işiniz var evimizde diyorum.annemde meğer salondaymış.kadın gülmekten öldü.tarihin en büyük salaklığını ve rezilliğini yaşadım.evli olduğumu düşünüyorumda 2 gün bakamızdım kocamın yüzüne .
hahaha süper ama yaaa, siz de kimsiniz mii,halılaara:86::86: bence evli olsan eşinle güler dururdunuz buna, yani benim başıma gelse ben de kendime cok gülerdim
öküz deyince annemlerin tanıdıkları geldi aklıma...bir oğulları vardı,bakar bakmaz öküz tanımını yapabileceğiniz cinsten.iş yerindeyken bu,yanında çalışan başka bir kız sadece ve sadece gülümseyip günaydın diip geçmiş.öküzümüz kız benden hoşlanıyo diip sen kalk çeyiz düzmeye başla.tv,çamaşır makinası filan almış,kızın ruhu duymuyo.2-3hafta sonna kızın yanına gidip ne zaman müsait olduğunu soruyo.kız tabe olayı anlamıyo ve:'ne?!' diyo.bizim öküz de:'e işi ciddiyete bindirmek lazım ya,istemeye göndercem ben bizimkileri...'kız şok tabe....kibarca anlatıyo sadece slm verdiğini,kendisinin zaten nişanlı olduğunu ve olmasa bile hiç böyle bişey düşünmediğini.bizim öküz depresyona giriyo,ilk yaptığı şey iş yerinden ayrılıp psikolojik tedavi almaya başlıyo annesinin ısrarıyla....siz siz olun slm vereceğiniz kişiyi ii seçin...
ayyyy bugün sıcaktan nezle oldum şimdi hapşurup duruyordum burayı okurken bi güldüm burnumdan balon çıktıııııııeşim önce bakakaldı sonrada peçete getirdii:26:
hemen bitane daha anlatayim
ablam esim ve ben lunaparktayiz, ben öylee etrafa bakiniyorum bi ara ablami pamuk seker alirken gördüm, hemen gittim yanina ,,benim ablam pamuk sekerdemi alirmiisssdedim, bide ne göreyim meger ablam sandigim kadin baska birisiymis, hic caktirmadan sarki söylüyormus gibi yaptim, benim ablam pamuk sekerdemi alirmisss lalalalalala
biraz ötede ablamla esim saskin saskin bana bakiyorlardi :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?