Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bende tatilde telefonumla arkadaşımın fotografını cekıyordum.birden aa telefonum nerde dedim:))) gözümün önünde duran teli görmeyip telefonum nerede demek nasıl bir utanc siz dusunun:)))

İlk okuldayekn ablamla dayımlara kalmaya gitmiştik. Bende bir sürü bonibon yedim midem bulanmaya başladı. Yengemler oturma odasına bizde ablamla salonda giyiniyoruz. Abla kusucam dedim. Ablam kusmazsın dedi. Ben öğürünce refleks olarak avcunu açan ablamın avcuna hiiç acımadan kusmuştum. Tabi yeni evli yengemin biricik koltuk takımı ve halılarınada

kızlar Allah iyiliğini versin gülmekten yerlere yattım benimde bir anım var ben küçüklükten beri köpeklerden cok korkarım hemde baya bi sözlüm ankarada oturuyor bizi ailecek hemde gezme maksadıyla yemege cagardıklarında gitmiştik ben hayvanlara bayılırım ama ahh su köpek fobim cok seviyorum ama işte napim sözlüm beni hayvanat bahcesine götürdü köpek bölümüne gelince üstü demirli telle kaplı oldugu halde ben önlerinden gecemedim ama iş aslana geçince nerdeyse kanka oldumu gören sözlüm gülmekten yırtılmıs

aklima bitane daha geldi

esimle daha yeni tanismistik flört bile denmez yaniii, :78::78:
neyse arkadaslarla bi cafedeyiz 6-7 kisi variz yani, hepimiz oturduk esime yer kalmadi,
,,gel yanima otur,, diycektimkiiiii heyecandan dilim tutuldu:) gegege cikti agzimdan

bugün rezillik anilarim depresti benim galiba
bitane daha anlatayim, yine flört dönemindee arkadaslarla bi cafedeyiz neyse esimde gelecekti ben dört gözle bekliyorum onu,
neyse geldi hepimiz ayaga kalktik esim arkilerle tokalasiyor falan neyse sira bana ve yanimdaki arkiye geldi ben elimi uzattim ama esim ilk yanimdaki arkiye uzatti elini benimde elim bosta kalmisti nasil utanmistim amaa

birtane dahaa ama bu tam rezillikk

en samimi bi arkadasimla bi vitrinin önündeyiz süper bi elbiseye bakakaldikk, arkadas hemen yanimdaydi bi ara cekip gitmis bende saatlerce dalmisim,
neyse bizimki yanimda diye elimi sol tarafa uzattim ayni anda hala elbiseye bakiyorum amacim itmekti hadi yaa gidelim sIKILdim muhabbeti yanii.. o ara bi yumusaklik hissettim bide ne olsunn bizim kiz gitmis yerine tombismi tombis bi teyze gelmis meger bende gögüslerini ellemisim kadinin

kadina sucsuz oldugumu anlatmak icin dört takla attim be

Gözümden yaş geldi yemin ederim.

bu ara kalbimi pırpır ettiren biri var
sabah beni aldı kahvaltıya gittik ve sohbet ederken;
-çok hoşsun çok tatlısın dedi :78::78::78:
-ohooo bu gördüğün neki tatlı niyetine sen bide tadıma bak hele diyiverdim
ama gözlerindeki şaşkınlığı görmeliydiniz
ofise gelene kadar yüzüne bakamadım utançtan

Bende annemle rezilliğimizi anlatayim.Daha doğrusu annemin
Bayramda babamın halasını ziyarete gitmiştik.Muabbet ediyoruz babamın kuzeniyle(halasının oğlu).O sırada da televizyonda magazin haberleri var ve Ebru Gündeş'le ilgili bir haber var.Neyse konu nasıl geldi tam hatırlamıyorum ama bunun o sırada sevgilisi Stelyo Pipis ti.Onu hatırlamaya çalışırken adamın adını hatırlayan annem soyadı neydi ya pipi miydi dedi ve üstüne pipi,pipi diye de emin oldu.Tabi annem de bende rezil olduk

Nişanlımla deniz kenarında bankta güneşin batışını izliyoruz...
Ortam süper...
Deniz iki adım ötemizde, güneş tabak gibi karşımızda :82:
Romantizm hat safhada yani...
Nişanlım dönüyor bana ''GÜNEŞİMMM'' diyor...
Altta kalmamam ve hızlı olmam lazım diye düşünüyorum, yıldızım desem ondan bissürü var heh ay dan bi tane diyorum ve ''AYIMMM'' diyorum...

Nişanlım şokta tabi, sağol aşkım cidden bu çok romantik oldu diyor...
O günden sonra güneş batıyor işte benim için, ay mı?
Ay lütfen bana ay demeyin

ay çok güldüm

:90::90::90:

offf ne güldümmm:101:

Bir tane de ben anlatayımsevgilimle güzel bir kebapçıya girip siparişlerimizi verdik, bi acıkmışım bi acıkmışıım ki sormayın. ayran istedik ikimiz de kebabın yanına da kendi yaptıkları ayran da varmış bol köpüklü, kutu ayran yerine ondan istedik bardakta. bardakları da otantik bir şey. neyse ben hiç umursamadım çocuk yanımdadır ayıp olur falan, hızlı hızlı yemeye başladım, bir ara kafamı kaldırdım baktım çocukcağız yemek yemeyi kesmiş beni izliyor pür dikkat neyse ben tabii ondan önce bitirdim sildim süpürdüm herşeyi, ayranı da en son içerim her zaman. Aldım bardağı nasıl bir bardaksa o ayranın yarısı çeneme aktı köpükler de en hasından gür bir bıyık yapmış ama ben onu hiç farketmedim çenemi temizlemeye çalışıyorum, sevgilimden tut garsonuna kadar herkes bana bakıp gülmeye başladı.. zaten normalde ilgi birazcık benim üstüme yoğunlaşsa bile hemencecik kızarır yüzüm, varın siz hesap edin nasıl bir durumda olduğumu.. yanaklar elma, dudaklar kiraz, bıyıklar pala

Ayy bende çocukken bayramda babamın kuzeni gelmişti dedemler falan oturuyorlar bizde bayram sabahı el öpeceğiz..Benim kuzen erken kalkıp ellerii öpmüş işte babamın kuzeni için x amcam bana 5 lira verdi dedemde 2 lira verdi dedi bunu duyan ben hemen üzerimi giyip gittim ve sadece babamın kuzeninin elini öpüp 5 liramı alıp oturdum en büyük parayı veren olarak o aklımda kalmışya herkes bana bakıyor:86: sonunda annem kızım dedenlerin amcanlarında elini öpedin dedi yumuşak bir sesle fakat alttan nasıl bir çimdik yedim anlatamam sonra dedem kızmış para vermemişti rahmetlli

süper yaa

ayy affedin çocukluğum geldi aklıma bir tane daha anlatcam
ablamda bende yine küçüğüz köydeyiz halamın arkadaşları kuzenleri gelmiş muhabbet edip çay içiyorlar ablamda bi gayret burnunu karıştırıyo bunu gören halam x cim kazma kürek lazımmı diyor herkes gülüşüyor tabi..Sonra ablam aradan kayboldu bir yarım saat ben tabi pasta börek gömülmüşüm sonra geldi bu halaaaa aşağı baktım ineklerin oraya baktım ama kazmada yok kürekte yok herkes gülme krizine girmişti kız halam kazma kürek getir dedi anlamış gitmiş bide aramış yaaa

süper ya cok güldüm buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…