- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
2 gün öncede övünüyordum kendimle
hiç kıskanç değilim ben
sıkmıyorum seni kıskançlıklarımla
şükret diye![]()
ya yaaaa hiç kıskanmıyosun maşallah!
bilinçaltı bu demek ki ya Rabbiiiimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün öncede övünüyordum kendimle
hiç kıskanç değilim ben
sıkmıyorum seni kıskançlıklarımla
şükret diye![]()
bir gün aşkımla çıktık geziyoruz... neyse gezdiğimiz yer dee benim artık avucmun içi gibi bildiğim bir yer tam giderken bir pasajın önünden geçtik.. sinema varmış alt katta son anda farkettim... ben gayet heyecanlı: aa aşkım sinema varmış burada hiç görmemişiz hadi gel bakalım ne filmler varmış dememle aşkımın hayatım orası ne sineması biliyo musun sen demesiyle susup kızarmam bir olmuştu.. hala da ıradan geçerken dalga geçer benimle uyuzz :))
yeni evliyken eşim kulunçlarından inanılmaz şikayetçi olmuştu.arabayla bi yere giderken kırmızı ışıkta durunca,sağıma bakmamla bi masaj salonu görmüştüm ve heyecanla:'aaa aşkım bak,masaj salonu.daha önce niye aklıma gelmedi ki bu,hafta sonu olunca gel istersen buraya.'demiştim de 'hey benim saf ötesi aşkım...'demişti.o vakit anlam veremediysem de,daha sonna oraya yapılan baskın haberini gasteden okuyunca anlamıştım olayıbir gün aşkımla çıktık geziyoruz... neyse gezdiğimiz yer dee benim artık avucmun içi gibi bildiğim bir yer tam giderken bir pasajın önünden geçtik.. sinema varmış alt katta son anda farkettim... ben gayet heyecanlı: aa aşkım sinema varmış burada hiç görmemişiz hadi gel bakalım ne filmler varmış dememle aşkımın hayatım orası ne sineması biliyo musun sen demesiyle susup kızarmam bir olmuştu.. hala da ıradan geçerken dalga geçer benimle uyuzz :))
bende markette satılan prezervatifleri hep en pahalı sakız sanırdım![]()
kız suss,yerin kulağı var,kaçırcan adamı, çocuk yapmazsa görürsün![]()
![]()
gece gece yeni gelişmiş bir rezilliğim size...
eşimin akrabası geldi almanyadan eşi türkçe hiç bilmiyor..
neyse ben mutfağa geçtim çay hazırlıyorum kız başladı böyle şaşkın bakışlarla bana birşeyler demeye o andada cam açık karşıdaki mağzanın alarmı çalıyor..
kadın bişeyler demeye başlayınca ben başladım bağıra bağıra anlatmaya işte hızrsız alarm diye bağırıyorum hani genelde yabancılara bağırarak konuşunca anlarlar yaa..
ama ben ondan değil yüksek alarm sesinden bağırıyorum bir baktım kapıda eşim ve o kadının eşi nasıl gülüyorlar ama ben bi yandan hırsızı anlatıyorum kadın bir yandan bana bişeyler anlatıyo...
meğer demliklerimi çok beğenmiş porselen nerden aldın diyormuş bende yarım saatden beri hırsızı anlatıyorum..
ne alakaysa bana hep güldüler o akşam...![]()
kızım 4 aylık olana kadar inanılmaz kolit sancıları çekerdi.ne gece durur ne de gündüz....sürekli ya eşimin kucağında ya da benim kucağımda hafif zıplar pozisyonda dolaştırılıp sırtına ritmik olarak hafif hafif vurulurdu...birgün eşim artık eczaneye gidip bitkisel bişeyler bakınacağını söyleyip çıkmıştı evden.kızım zıvanadan çıkmış bağırıyo ciyak ciyak.artık suratımda uykusuzluk,stres ve çaresizlik nasıl bi ifade bıraktıysa,o zamanlarda 7 yaşında olan oğlum yanıma gelip:'anne,kardeşim seni neden bu kadar üzüyo?'demişti.zoraki tebessüm ederek onun da bunu istemediğini,ama pırtlama sesi duyulana kadar onun susmayacağını anlatmıştım.oğlum da bana yardımcı olma isteği ile:'anne,madem o pırtlayamıyo o zaman ben yapiim de o sussun...'diip zart diye salıverdi.ben hem bu kadarlık bir veledin nası böylesine bi ses çıkarabildiğine hem de mantığına şok oldum...çıkan sesten kızım bile irkilip anlık olarak susmuştu....
Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo![]()
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza tam rezillik denemez ama ben şokkk...![]()
Akşam işyerinden eve geldiğimde banyoya girdim ve aman allahım bir baktımki regl olmuşum. bütün dolapları altüst ettikten sonra anladımki pedim yokhemen telefona sarıldım ve eşimi aradım ''hayatım regl oldum pedimde kalmamış gelirken getirirmisin? ama orkid istemiyorum molped al'' dedim. ''tamam hayatım'' dedi ve telefonu kapattı. 1 saat sonra eve geldiğinde baktımki elinde ped namına hiçbirşey yok... ''eee hayatı nerde benim pedim'' dediğimde ise bir de ne desin kızlar... '' hayatım molped yoktu orkid vardı bende almadım dedi bense hönk diye bakakaldım... napıcam ben şimdi sabaha kadar diyerek bağırıyorum molped yoksa orkid nie almadın diyorum ve bitanecik kocişimden gelen cevapla magmaya doğru yol alıyorum ''çorap koy sende ''
![]()
Telefon açtım. Çalıyor çalıyor bakan yok. En son kapatacaktım tam bir kadın açtı
Şu anda müsait değil, müsait olunca sizi arar dedi ve kapadı.
Ben deliye döndüm yarım saat sonra telefonum çalıyor baktım arıyor açmadım.
Bir açmadım, iki açmadım, üç açmadım en sonunda açmak zorunda kaldım. Sinirlendim tabi. Aynen şöyle bağırıyorum:
"Sen neredesin, kiminlesin. Niye müsait değilsin? Napıyordun, o kadın kimdi? Niye o açtı telefonu. Anladııım anladıııım ben senin naptığını. (Konuşmuyor cevap yok çünkü ben nefes almadan devam ediyorum) Sus konuşma! Tüm hayallerimi yıktıın! Aferin bravo sana bravo. Hiç tanıyamamışım seni hiiç!
Telefonu kapattım iki dakika sonra mesaj geldi:
Hayatım ben dişçideydim. Telefonum çalınca konuşamadığım için rica ettim o açtı. Anladın dimi benim ne yaptığımı. Tanıyamadın kısmına da katılıyorum. Ama ağzımda kaç çürük olduğunu da bilmek zorunda değilsin bebeğim.
Ben :
Sonra aradım mırın kırın özür diledim ama o baya gülüyorduuu:)