• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bir gün aşkımla çıktık geziyoruz... neyse gezdiğimiz yer dee benim artık avucmun içi gibi bildiğim bir yer tam giderken bir pasajın önünden geçtik.. sinema varmış alt katta son anda farkettim... ben gayet heyecanlı: aa aşkım sinema varmış burada hiç görmemişiz hadi gel bakalım ne filmler varmış dememle aşkımın hayatım orası ne sineması biliyo musun sen demesiyle susup kızarmam bir olmuştu.. hala da ıradan geçerken dalga geçer benimle uyuzz :))

Son düzenleme:
bir gün aşkımla çıktık geziyoruz... neyse gezdiğimiz yer dee benim artık avucmun içi gibi bildiğim bir yer tam giderken bir pasajın önünden geçtik.. sinema varmış alt katta son anda farkettim... ben gayet heyecanlı: aa aşkım sinema varmış burada hiç görmemişiz hadi gel bakalım ne filmler varmış dememle aşkımın hayatım orası ne sineması biliyo musun sen demesiyle susup kızarmam bir olmuştu.. hala da ıradan geçerken dalga geçer benimle uyuzz :))

hahahaha :)):52::52::53::51:

yeni evliyken eşim kulunçlarından inanılmaz şikayetçi olmuştu.arabayla bi yere giderken kırmızı ışıkta durunca,sağıma bakmamla bi masaj salonu görmüştüm ve heyecanla:'aaa aşkım bak,masaj salonu.daha önce niye aklıma gelmedi ki bu,hafta sonu olunca gel istersen buraya.'demiştim de 'hey benim saf ötesi aşkım...'demişti.o vakit anlam veremediysem de,daha sonna oraya yapılan baskın haberini gasteden okuyunca anlamıştım olayı:17:...birden onu anımsadım...:69:

Son düzenleme:
Bende anlatayım.

Sevgilimi benim doğup büyüdüğüm ama onun hiç bilmediği ilçeye götürdüm.
Geziyoruz.
Ordan şurdan derken baya bi ilerledik.
sonrada geri dönelim dedik
İplerde burda koptu zaten
Gidiyoruz sevgilimde beni takip ediyor.
Yürüyoruz yürüyoruz yok bir türlü merkeze ulaşamıyoruz.
:44:
O: Hayatım kaybolmadık değilmi
Ben: Yok ya benim doğup büyüdüğüm yerler ben avucumun içi gibi bilirim burları
:82:
O:Eminmisin şurdan gidersek daha iyi olur
Ben:Yok ya sen nerden biliyorsun o yoldanmı gidilir akıllım
O:Bence o yoldan gidelim
Ben:Hayır benim yön bulma duyguma güven sen
:82:

Yürümeye devam ama yok ordan burdan şurdan bulamıyorum ana yolu

O: Hayatım istersen ben yardımcı olayım
Ben:( Kendimi gülünç duruma düşürmicem ya) Olurmu öyle şey ya ben yolu biliyorum şu sokaktan sapacağız işte
:17:

Yürü yürü yok....
Benden terler dökülmeye başladı
Artık ufaktan ufaktan kendime sayıyorum yuh insan doğup büyüdüğü yerde kaybolurmu birde hava atıyorum adama ben burları biliyorum ne yapcem nasıl dicem kaybolduğumuzu.
:78:
Oda anlamış soruyor.

O:Hayatım bence yanlış yollara sapıyorsun nereye gittiğimizi biliyormusun
Ben: ee şeyyy bennnn sanırım kaybolduk.
:17:
O :Bana güveniyormusun
Ben: Güveniyorum
O: İyi ozaman hiç konuşma beni takip et.

10 dk sonra ana yolu bulup merkeze varırız
Ve benim çok iyi bildiğim deyip ahkam kestiğim bir yerde ben bu yolu bulamıyorum.
:27:

O: Nasılmış nasıl bulunurmuş gördünmü ?
Ben: Hiçte bile ben biliyordum da işte başım döndü şöyle oldu böyle oldu bla bla...
:37: :37:
O: Tabi tabi... :37:

Şimdi nereye gitsek istersen senin şu müüütttthişş yön bulma duyguna başvuralım diyor pislik. :63: :63:

geçen gece başıma geleni anlatayım:17::17::17:
bu aralar ne yesem gazman oluyorum :1:gece yattık
ben yayık ayranı gibi yayıla yayıla yatıyorum o kadar rahatım kiiii
zooooooooooooooooooooooooooorrttttt:53::53:
öyle bir ses çıkardım kii dünyanın bütün orkestrası bir araya gelip
çalsa bu kadar gürültü çıkaramazlar :9::9: yataktan bir fırlayışım vardı
noluyooo lan diyeeeee:60::60::60:eşimin hayatım yediklerin içinde
sıkılmış dışarı çıktılar demesiyle kendime geldim bari yapıyosun sus
uyur numarası yap dimi sanane kim yapmış sorguluyosun:63::57:

bende anlatiiimm ,demin aşkıma "askerden gelde havuza gidelim" diye konuşurken hatırlattı kendisi ben unutmuştum bile:17:

Beraber tatile gitmiştik havuzda dal çık falan yapıyoruz ama o bi giriyo baya uzun duruyo, bende merak attim aşkım sen nası bu kadar çok duruyosun havuzun içinde dedim oda ben dışarda aldığım nefesi içerdeyken veriyorum dedi ama ben onu içerde nefes alıp veriyorum anladım :86: du bakim bende denim dediim hooop bi daldım önce nefes verdim sonadaaa akıllı minnak benn nefesimi çektiim beynimee kadar su gittii ölüyodum nerdeyseee zar zor çıktım tabi aşkımda panik içinde bide kızdım onaa nası alıyosun be içerde nefes öldürmeyemi çalışıyosun beni diyee :86: başladı kahkaha atmaya doğrusunu anlattı:27: olayın üstünden kaç yıl geçmesine raamen hala havuza gidelim dediğimde içerdeyken nefes alma diye dalga geçiyo benlee :14::86:

Telefon açtım. Çalıyor çalıyor bakan yok. En son kapatacaktım tam bir kadın açtı :53:
Şu anda müsait değil, müsait olunca sizi arar dedi ve kapadı. :53::53:
Ben deliye döndüm yarım saat sonra telefonum çalıyor baktım arıyor açmadım.
Bir açmadım, iki açmadım, üç açmadım en sonunda açmak zorunda kaldım. Sinirlendim tabi. Aynen şöyle bağırıyorum:
"Sen neredesin, kiminlesin. Niye müsait değilsin? Napıyordun, o kadın kimdi? Niye o açtı telefonu. Anladııım anladıııım ben senin naptığını. (Konuşmuyor cevap yok çünkü ben nefes almadan devam ediyorum) Sus konuşma! Tüm hayallerimi yıktıın! Aferin bravo sana bravo. Hiç tanıyamamışım seni hiiç!

Telefonu kapattım iki dakika sonra mesaj geldi:
Hayatım ben dişçideydim. Telefonum çalınca konuşamadığım için rica ettim o açtı. Anladın dimi benim ne yaptığımı. Tanıyamadın kısmına da katılıyorum. Ama ağzımda kaç çürük olduğunu da bilmek zorunda değilsin bebeğim.

Ben : :53::52:

Sonra aradım mırın kırın özür diledim ama o baya gülüyorduuu:)

gece gece yeni gelişmiş bir rezilliğim size...

eşimin akrabası geldi almanyadan eşi türkçe hiç bilmiyor..
neyse ben mutfağa geçtim çay hazırlıyorum kız başladı böyle şaşkın bakışlarla bana birşeyler demeye o andada cam açık karşıdaki mağzanın alarmı çalıyor..
kadın bişeyler demeye başlayınca ben başladım bağıra bağıra anlatmaya işte hızrsız alarm diye bağırıyorum hani genelde yabancılara bağırarak konuşunca anlarlar yaa..:27:
ama ben ondan değil yüksek alarm sesinden bağırıyorum bir baktım kapıda eşim ve o kadının eşi nasıl gülüyorlar ama ben bi yandan hırsızı anlatıyorum kadın bir yandan bana bişeyler anlatıyo...
meğer demliklerimi çok beğenmiş porselen nerden aldın diyormuş bende yarım saatden beri hırsızı anlatıyorum..:9::9:
ne alakaysa bana hep güldüler o akşam...:63:

gece gece yeni gelişmiş bir rezilliğim size...

eşimin akrabası geldi almanyadan eşi türkçe hiç bilmiyor..
neyse ben mutfağa geçtim çay hazırlıyorum kız başladı böyle şaşkın bakışlarla bana birşeyler demeye o andada cam açık karşıdaki mağzanın alarmı çalıyor..
kadın bişeyler demeye başlayınca ben başladım bağıra bağıra anlatmaya işte hızrsız alarm diye bağırıyorum hani genelde yabancılara bağırarak konuşunca anlarlar yaa..:27:
ama ben ondan değil yüksek alarm sesinden bağırıyorum bir baktım kapıda eşim ve o kadının eşi nasıl gülüyorlar ama ben bi yandan hırsızı anlatıyorum kadın bir yandan bana bişeyler anlatıyo...
meğer demliklerimi çok beğenmiş porselen nerden aldın diyormuş bende yarım saatden beri hırsızı anlatıyorum..:9::9:
ne alakaysa bana hep güldüler o akşam...:63:

:60::60::60::60:çok güzel anlaşmışsınız maşaallahhh.......:9:

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza tam rezillik denemez ama ben şokkk... :53:
Akşam işyerinden eve geldiğimde banyoya girdim ve aman allahım bir baktımki regl olmuşum. bütün dolapları altüst ettikten sonra anladımki pedim yok :53: hemen telefona sarıldım ve eşimi aradım ''hayatım regl oldum pedimde kalmamış gelirken getirirmisin? ama orkid istemiyorum molped al'' dedim. ''tamam hayatım'' dedi ve telefonu kapattı. 1 saat sonra eve geldiğinde baktımki elinde ped namına hiçbirşey yok... ''eee hayatı nerde benim pedim'' dediğimde ise bir de ne desin kızlar... '' hayatım molped yoktu orkid vardı bende almadım dedi bense hönk diye bakakaldım... napıcam ben şimdi sabaha kadar diyerek bağırıyorum molped yoksa orkid nie almadın diyorum ve bitanecik kocişimden gelen cevapla magmaya doğru yol alıyorum ''çorap koy sende '' :53:

kızım 4 aylık olana kadar inanılmaz kolit sancıları çekerdi.ne gece durur ne de gündüz....sürekli ya eşimin kucağında ya da benim kucağımda hafif zıplar pozisyonda dolaştırılıp sırtına ritmik olarak hafif hafif vurulurdu...birgün eşim artık eczaneye gidip bitkisel bişeyler bakınacağını söyleyip çıkmıştı evden.kızım zıvanadan çıkmış bağırıyo ciyak ciyak.artık suratımda uykusuzluk,stres ve çaresizlik nasıl bi ifade bıraktıysa,o zamanlarda 7 yaşında olan oğlum yanıma gelip:'anne,kardeşim seni neden bu kadar üzüyo?'demişti.zoraki tebessüm ederek onun da bunu istemediğini,ama pırtlama sesi duyulana kadar onun susmayacağını anlatmıştım.oğlum da bana yardımcı olma isteği ile:'anne,madem o pırtlayamıyo o zaman ben yapiim de o sussun...'diip zart diye salıverdi.:53:ben hem bu kadarlık bir veledin nası böylesine bi ses çıkarabildiğine hem de mantığına şok oldum...çıkan sesten kızım bile irkilip anlık olarak susmuştu....

hahhaahhayy süperrr yaaaaaa bu topiği seviyorummmm ♥ :66::66::66:

ahaa bitane daha aklıma geldi:1:
bigün gezmeye gittik çok yorulduk ama eve zor attık kendimizi o kadar yorulmuşumkii hemen yatağa attım kendimi eşmde sen uyu hayatım ben yanında uzanırım dedi:69:
tamam aşkım ben uyuyorum dedim .... sızmışım.
uyku sersemine kendi kendime konuşmaya başlamışım :1:
BEN=esat aşkım sen sünnetlimisin demişim adama :60:
kocamın kahkahalarıyla uyandım:64:
noldu bee niye gülüyon dedim uyku sersemi:59:
ama o hala gülüyo söylesene diyorum yooookkkkkk
sonra söyleyince nediyeceğimi şaşırdım:77:
ama verdiği cevap beni kendime getirdi:60:
O. aşkım sen bilmicende kim bilcek bu sorunun cevabını:69::77::27:

Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo:66::66::66::66::66:

bomba...... :52:

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza tam rezillik denemez ama ben şokkk... :53:
Akşam işyerinden eve geldiğimde banyoya girdim ve aman allahım bir baktımki regl olmuşum. bütün dolapları altüst ettikten sonra anladımki pedim yok :53: hemen telefona sarıldım ve eşimi aradım ''hayatım regl oldum pedimde kalmamış gelirken getirirmisin? ama orkid istemiyorum molped al'' dedim. ''tamam hayatım'' dedi ve telefonu kapattı. 1 saat sonra eve geldiğinde baktımki elinde ped namına hiçbirşey yok... ''eee hayatı nerde benim pedim'' dediğimde ise bir de ne desin kızlar... '' hayatım molped yoktu orkid vardı bende almadım dedi bense hönk diye bakakaldım... napıcam ben şimdi sabaha kadar diyerek bağırıyorum molped yoksa orkid nie almadın diyorum ve bitanecik kocişimden gelen cevapla magmaya doğru yol alıyorum ''çorap koy sende '' :53:

ahahahh çorap koy ahahha

varan 1:bugün sözlüm ben kız kardeşi havaalanına gidiyoruz yolda trafik polislerini gördük çevirme yapıyolar aşkım siz olmasaydınız çevirirdi kesin dedi bizimki bende ne alaka ya falan diyorum evet öyle oluyo hayatım arabada yalnız gördüklerini çeviriyolar aileye pek dokunmuyolar dedi bende tezini çürütücem ya illa yooo biz küçükken bursaya gidiyoduk babam kullanıyodu bide üç kadın yinede çevirdi polis 1,5 saat güneşte bekletmişti arabadanda inmemize izin vermemişti diyodum ki hee yengenmi vardı yanınızda bide dedi.yok halam,kardeşim,annem,ben dedim ee aşkım 4 oldunuz dedi :53: bende yiğitliğe bok sürdürmicem ya kardeşimle ben topla 1 ediyoruz dedim :61:

varan 2:yine bugün sözlümün evindeyiz annesi,babası,kardeşi arka bahçede mangal yapıyo ben evde salata yapıyorum sözlümde ön bahçede arabayı yıkıyo soğanlar gözlerini yakar dedi kaynanam suya koydu neyse diğer malzemeleri doğradım sıra soğana geldi anam bi başladım doğramaya salya sümük ben eyeliner aktı suratım çarşamba pazarına döndü sokak kapısıda açıktı bi taraftanda sözlüme mutfaktan laf yetiştiriyorum bak ağlattın beni yandı gözlerim diye geliceğini tahmin etmemiştim koştu geldi senin neyine soğan diyerek sarıldı öptü benim eller soğanlı müdahalede edemiyorum neyse çekilirkende lafını koydu hayatım sümüklerin suratımda şu anda :53:

Not:bu arada ne zaman onunla buluşucam hemen aklıma bu topic geliyo inş. bi rezillik yapmam korkusuyla evden çıkıyorum rezil olma fobisi oluştu bende

Son düzenleme:
Telefon açtım. Çalıyor çalıyor bakan yok. En son kapatacaktım tam bir kadın açtı :53:
Şu anda müsait değil, müsait olunca sizi arar dedi ve kapadı. :53::53:
Ben deliye döndüm yarım saat sonra telefonum çalıyor baktım arıyor açmadım.
Bir açmadım, iki açmadım, üç açmadım en sonunda açmak zorunda kaldım. Sinirlendim tabi. Aynen şöyle bağırıyorum:
"Sen neredesin, kiminlesin. Niye müsait değilsin? Napıyordun, o kadın kimdi? Niye o açtı telefonu. Anladııım anladıııım ben senin naptığını. (Konuşmuyor cevap yok çünkü ben nefes almadan devam ediyorum) Sus konuşma! Tüm hayallerimi yıktıın! Aferin bravo sana bravo. Hiç tanıyamamışım seni hiiç!

Telefonu kapattım iki dakika sonra mesaj geldi:
Hayatım ben dişçideydim. Telefonum çalınca konuşamadığım için rica ettim o açtı. Anladın dimi benim ne yaptığımı. Tanıyamadın kısmına da katılıyorum. Ama ağzımda kaç çürük olduğunu da bilmek zorunda değilsin bebeğim.

Ben : :53::52:

Sonra aradım mırın kırın özür diledim ama o baya gülüyorduuu:)

E dişçide bi garipmiş yani öyle söyleyeceğine ''ben eşinizin dişçisiyim şu anda konuşamayacak durumda''dese ya:19:

Back
X