acaba benim aklıma da girebilir mi ki :82::86::86:
yaptırmaz ki o bana,süslü sevdicek nolcek :90:
nişanlımla ben farklı ama yakın şehirlerde çalışıyoruz. nişanlımın ailesi de farklı bir şehirde yaşıyor. babası ve annesi çok kaliteli çok güzel çok iyi ve benim için çok değerli insanlar gerçekten onlara saygım sonsuz. neyse. babasının bu taraflara yakın bir şehirde işi çıktı birgün, gelmişken oğlumu da kızımı da (beni) göreyim öyle döneyim demiş. işi bitince nişanlımın çalıştığı şehire gidiyor, bekliyor, ama nişanlımın toplantısı çıkıyor görüşemiyorlar. baba da kalkıyor kızımı bari görmeden dönmicem diye benim yanıma geliyor zaten 1 saat yol. ben onu karşılamak için giderken nişanlım anca çıktı toplantıdan, ben metrodayım telde konuşuyoruz. 'olaya bak ya ben oğluyum babam dibime kadar geliyor ben göremiyorum ama sen görebiliyorsun' falan diye şakayla kıskançlık yapıyor takılıyor falan. be de 'ee ne sandın pabuç damda alışacaksın artık' falan diye takılıyorum. neyse babamız geldi, ben işten çıktım o da yol geldi ya, yemek yiyelim dedik girdik bir yere, babam aldı telefon açtı 'kıskan bak sen göremedin ben gördüm eksik kaldın' falan daha neler neler diyor ben de 'kıskan kıskan bak senin değil benim yanımda çatla' diye gülüp bağırdım telefona doğru, ben öyle dedikçe baba gülüyor ama dur işareti yapıyor telefonu uzaklaştırmaya çalışıyor derken bana demez mi 'kızım al annen (kayınvalidem)' ama anlatamam kızlar anlatamam o rezilliği o utancı o yerin dibini anlatamamneyse ki çok anlayışlılar anlamış sonra nişanlım sandığımı ama 'bana desen de ne olacak kızım' falan dedi nezaketinden ama çok ayıp oldu ya şuraya yazarken bile hem sırıtıyorum hem kızarıyorum :78:
girermi girer valla acık zorla
yaptırmazsa yapacak bişey yokamann yapmada zaten
nişanlımla ben farklı ama yakın şehirlerde çalışıyoruz. nişanlımın ailesi de farklı bir şehirde yaşıyor. babası ve annesi çok kaliteli çok güzel çok iyi ve benim için çok değerli insanlar gerçekten onlara saygım sonsuz. neyse. babasının bu taraflara yakın bir şehirde işi çıktı birgün, gelmişken oğlumu da kızımı da (beni) göreyim öyle döneyim demiş. işi bitince nişanlımın çalıştığı şehire gidiyor, bekliyor, ama nişanlımın toplantısı çıkıyor görüşemiyorlar. baba da kalkıyor kızımı bari görmeden dönmicem diye benim yanıma geliyor zaten 1 saat yol. ben onu karşılamak için giderken nişanlım anca çıktı toplantıdan, ben metrodayım telde konuşuyoruz. 'olaya bak ya ben oğluyum babam dibime kadar geliyor ben göremiyorum ama sen görebiliyorsun' falan diye şakayla kıskançlık yapıyor takılıyor falan. be de 'ee ne sandın pabuç damda alışacaksın artık' falan diye takılıyorum. neyse babamız geldi, ben işten çıktım o da yol geldi ya, yemek yiyelim dedik girdik bir yere, babam aldı telefon açtı 'kıskan bak sen göremedin ben gördüm eksik kaldın' falan daha neler neler diyor ben de 'kıskan kıskan bak senin değil benim yanımda çatla' diye gülüp bağırdım telefona doğru, ben öyle dedikçe baba gülüyor ama dur işareti yapıyor telefonu uzaklaştırmaya çalışıyor derken bana demez mi 'kızım al annen (kayınvalidem)' ama anlatamam kızlar anlatamam o rezilliği o utancı o yerin dibini anlatamamneyse ki çok anlayışlılar anlamış sonra nişanlım sandığımı ama 'bana desen de ne olacak kızım' falan dedi nezaketinden ama çok ayıp oldu ya şuraya yazarken bile hem sırıtıyorum hem kızarıyorum :78:
allah iyiliğini versin çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıskan kıskan bak senin değil benim yanımda çatla
ama maşallah muhabbetinize de hayran oldum annenizle-babanızın (bu durumda onlara kayınvalide-kayınpeder bile denmez herhalde)
ooy kız kıyamam kııız, kıyamayınca da çekemem, çekemeyince de sonu nolur bilmiyom
inanki denmez. benim dilim varmıyor. onlardan bahsederken karışıklık olmasın diye kullanıyorum bazen işte. allah bozmasın hem saygılıyız hem sevgiliyiz. darısı sizlerin, yüreği temiz olan herkesin başına.
:) ya cadı biri olsaydı karşımda, anlasa bile anlamazlığa gelirdi gelin bana neler dedi derdi ama demez mi ne demek ya 'kıskan bak senin değil benim yanımda çatla' demek ne demek kolay mı
amin canım amiiiinn!!maşallaah size deee
susu herkese söyleme nazar değmesin size
al bendende bir rezillik;
sevgilimle ilk dışarda görüşmemiz tabi sevgilide değiliz henüz.. neyse üninin orda stada kadar bir yol var bayağı güzel orda yürüyoruz konuşup gülüyoruz hafif yağmur var tek şemsiye bayağı romantik bir hava yani herşey güzel... neyse durağa kadar öle devam ettik durağın orda yol ikiye ayrılıyor bizde aşağıki tarafta duruyoruz " ya gel yukarıya geçelim burda durmaz otobüs" dedim "eminmisin?" dedi gayet kendimden emin bi şekilde "ewet" dedim. yukarıya geçtik neyse otobüs geliyor ve yüzümüze bile bakmadan aşağı ki taraftan yolcuları alıp gidiyor tabi bençocuk zavallım aynı şekilde bişeyde diyemedi ama
yine aynı günün akşamındayız karanlık çökmüş.. patronun eşine imzalatmam gereken evraklar var.. onların evin ordan geçiyoz "şunları imzalatayım "dedim. "evdemidir "diye sordu "ewet" dedim "baksana araba burda 25 ... 900 "diye plakayı söledim arkamı döndüm bu eğilmiş plakaya bakıyor "gıcıkcadı bunun neresinde 25 ... 900 yazıyor"ben tabi rezillerde yine " ne olacak canım modeli aynı ben plakaya bakmadım bile" dedim ama yermi halen dalga geçiyor. " aşkım başkasının arabasına binme diye plakaya bak diyecem ama sen onuda yanlış görmüyon" die
ben pek anlamadım bunu,hem üni, hem patron...
Hem daha sevgili değilsiniz hem de sana "aşkım" diyor
vallahi ben hiiiiiiiiiiiç acımam cart diye çekerim
ooy kız kıyamam kııız, kıyamayınca da çekemem, çekemeyince de sonu nolur bilmiyom
inanki denmez. benim dilim varmıyor. onlardan bahsederken karışıklık olmasın diye kullanıyorum bazen işte. allah bozmasın hem saygılıyız hem sevgiliyiz. darısı sizlerin, yüreği temiz olan herkesin başına.
üüüfff kız milletiyiz vesselam, şu kıskanclıklarımız yok muu
lise yıllarıbdayım sanırım ilk sınıf. benimde regl günüm gelmiş haberim yok. tam çıkacağım ki bişiy hissettim wc ye gittim ki regl olmuşum. kız lisesiydi kızlara sordum kimsede pedyok. dedim zaten eve gidiyom bi selpak koyayım. arkadaşım sağolsun selpak verdi. neyse koyuldum yola ben nasıl yanıyom ama varya ateş fışkırıyo sanki bi yerlerimden. kendimi yiyecem o derece. meğerse selpak mentollüymüş. eve gittiğimde bitmiş bi haldeydim:)))
vallahi ben hiiiiiiiiiiiç acımam cart diye çekerim
bizim yolunmadık yerimiz kalmıyo onlarında minnacıcıcık yeri yolunsun oooooooh
benim planlarım var zaten ola ki evlenirsek doğumda falan canım çok yanarsa acımı paylaşsın diye yatırıp ağda yapcam her yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?