kızlar gulmekten catladım tesekkurlerımı sunuyorum sızee ıykı varsınız
ben kaynanamla ılk yemegımde rezıl olmustum onu anlatiim bır degıl 2 3 rezıllk bı aradasevgılım aradı dedı annem yemege davet edıyo dısarda balık yıyelım fılan ıyı tamam dedım bende aslnda tanısıyoruz ama ılk defa boyle bı bulusma olcak neyse bı heycan hazırlandım gıttım fılan..gıttım avm nın onunde beklıyorum sevgılım dedıkı annem arabada beklck ben senı alıcam,tmm dedım.ama nasıl heycanlandım soguk terler dokuyorum nıyeyse
neyse bırını gordum onumde durdu arkası donuk ama..baktım duruyo heh geldı dedım pat dıye ay askım nerde kaldın off heycanlıyım benn dedım hemen gırdım koluna şöyle bi döndüm
başka bı adam
ayyyy pardon pardon dedım o sırada arkadan bı ses askımm noluyo
ayyyy dedım sen sandım askm yaa cok benzettim bi anda filan..
benımknın gozler sınırden acılmıs
neyse olayı anlattım dıyo elın adamına sarılmış fılan soylenıyo
araba karşıda hadı dedım şöyle bi baktım kaynanam önde oturmuş yüz ifadesi bu
![]()
neyse bındık hoşgeldn fılan 'o adam kimdi şafimu?' ben eeeee şey bı yanlışlık oldudaa önemli bişey değil yaniii
bu arada sevgılım kopmuş halde :78: gıttık oturduk yemege..balık geldı ama çekiniyorumda braz
kaynanam benı süzmelerde
catal bıcak aldm elıme baktım elımle yıyemıcem ınsanlar var hep,nasıl yaptıysam bırden bıcakla bastırdım balık tabagımdan uçtu
kaynanm
sevgılım
garsonlar
hop dıye gıttı yere dştu balık ben bide dıyorum ki ayy ben alırım tmm tmm
garson aldı onemlı degıl fılan dedı sevgılm bı gulmeye basladı o baslayınca bende koptum tabı gulduk baya
snra aldı sevgılm elımzle yedık rahat et dedı :78: oyle bı rezıllıkler olmuştu hatırladıkça kopuyoruz
![]()
ya buda süper miş hani eşi de bende oldu malesef