• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar gulmekten catladım tesekkurlerımı sunuyorum sızee ıykı varsınız :52:
ben kaynanamla ılk yemegımde rezıl olmustum onu anlatiim bır degıl 2 3 rezıllk bı arada :60::52: sevgılım aradı dedı annem yemege davet edıyo dısarda balık yıyelım fılan ıyı tamam dedım bende aslnda tanısıyoruz ama ılk defa boyle bı bulusma olcak neyse bı heycan hazırlandım gıttım fılan..gıttım avm nın onunde beklıyorum sevgılım dedıkı annem arabada beklck ben senı alıcam,tmm dedım.ama nasıl heycanlandım soguk terler dokuyorum nıyeyse :37: neyse bırını gordum onumde durdu arkası donuk ama..baktım duruyo heh geldı dedım pat dıye ay askım nerde kaldın off heycanlıyım benn dedım hemen gırdım koluna şöyle bi döndüm :53: başka bı adam :53: ayyyy pardon pardon dedım o sırada arkadan bı ses askımm noluyo :53: ayyyy dedım sen sandım askm yaa cok benzettim bi anda filan.. :52: benımknın gozler sınırden acılmıs :60: neyse olayı anlattım dıyo elın adamına sarılmış fılan soylenıyo :60: araba karşıda hadı dedım şöyle bi baktım kaynanam önde oturmuş yüz ifadesi bu :53: :53: neyse bındık hoşgeldn fılan 'o adam kimdi şafimu?' ben eeeee şey bı yanlışlık oldudaa önemli bişey değil yaniii :37: bu arada sevgılım kopmuş halde :78: gıttık oturduk yemege..balık geldı ama çekiniyorumda braz :52: kaynanam benı süzmelerde :37: catal bıcak aldm elıme baktım elımle yıyemıcem ınsanlar var hep,nasıl yaptıysam bırden bıcakla bastırdım balık tabagımdan uçtu :52: kaynanm :53: sevgılım :53: garsonlar :53: hop dıye gıttı yere dştu balık ben bide dıyorum ki ayy ben alırım tmm tmm :52: garson aldı onemlı degıl fılan dedı sevgılm bı gulmeye basladı o baslayınca bende koptum tabı gulduk baya :60: snra aldı sevgılm elımzle yedık rahat et dedı :78: oyle bı rezıllıkler olmuştu hatırladıkça kopuyoruz :60:

ya buda süper miş hani eşi de bende oldu malesef :59: hep bu heyacandan oluyor :1:

bende bşeyler yazmak istiyorum arkadaşlar:)iş çıkışı nişanlımın işyerine gidip sürpriz yapmak istedim tabi iş çıkışı havada kararmıştı kış olduğu için.neyse mağazalarının olduğu sokağa girdim ve yürürken heyecanlıyım ve mağzayıda görüyorum.yaklaştıkça gözlerim giriş kapısını aramaya başladı nişanlımı görüyorum yanındada erkek kuzeni var aramız çok ii.neyse artık çok yavaş yürümeye başladım giriş kapısı açık ama ben hala göremiyorum tüm cesaretimi topladım ya cama gircektim ya içeri:)bilerek çok yavaş attım kaldırıma adımımı onlarda beni gördü sonra tabi gülümsedim bende ardından toss diye bi engel:)allahım bana nasıl gülüyorlar tabi çaktırmamak için bende güldümm ama ağlycam yani.nyse nişanlımla biz çıktık kuzeni orda kaldı.yolda hala gülüyor tm aşkım yeter diyrum bnde gülyrum ama sinir gülmesi.tm gülmycem flan dedi.benim ses titriyor tabi gtkçe altta kalırmıyım hemen dırdıra başladım tm aşkm özr dlerim dedi ama ben durduramadım kendimi ağladım:):=tabi o akşam onun burnundan geldiibidahada asla gülmez böle şeylere:=

Bende geçenlerde sözlümle tv izliyorum "futbolcular ve attıkları müthiş goller" bi futbolcu çıktı 3 kere aynı şekilde milimetrik hesapla ve her seferinde kalenin sol üst köşesinden gol attı bende çok biliyorum ya yorum yapıyorum "vayy bee adamın taktiğe bak, hep aynı yerden nasıda attıyo golleri" falan sözlüm gülmeye başladı, bende ne var neye gülüosun komik bişeymi gördün gibisinden boş gözlerle ona bakıyorum meğersem o aynı golün 3 farklı açıdan gösterimiymiş o izlediğimiz mütiş taktik(!) :) tabi kaldım ben öle o boş gözler rezil oldun kızım iç sesiyle kalakaldı anlıycanız :))

bu arada çok komik bişey daha geldi aklıma.ailede yakın zamanda cenazemiz olduğu için nişan ve sözkesimini bizim evde yaptık.eşimin ve ben,im akrabalarımdan hemen herkes gelmişti.neyse takılar takıldı tatlı geldi bana kimse bişey sölemedi tabağı çatalı tutuşturdular elime o sırada nişanlımda biriylemi konuşuyordu bişyle ilgileniyodu.kamerada burnumuzun dibine kadar gelmiş bizi çekiyor.bende o şaşkınlıkla ne yaptığımı bilemedim tatlıyı önve ona yedireceğime canım istemesede kendi ağzıma atıverdim.etraftakiler güldü tabiki bnde kıpkrmızı bi surat ve sahte bi gülümsemeyle onun ağzınada bi çatal tatlı verdim snrada dişlerim sağlsun dizilişinden dolayı aralarnda ceviz fındk kalmış:)benimde ağzım geniş biraz ve çok gülerim 32 dişim görünür.snra kız kardşim kulağma eğildi ve 'kes abla artık şu yırtık gülümsemeni git lavaboya dişlerini temzle'anında ağzmı kapatıp lavbya koştum:))bnde nie knuşurken ağzma bakıyolar die düşünüyodum:))

diş demişsin aklıma geldi arkadaş gurubuyla yemeye gitmiştik karşımda oturan arkadaşın dişinde maydonoz vardı dişinde maydonoz var demeye çalışıyorum ne herşeye maydonozmu oluyorum nerden çıktı filan diyo ya yok maydonoz dişinde diye yüksek sesle söyledim bütün masa dikketlice arkadaşın ağzına bakıp seni açmış böyle daha güzel olmuşsun dedi oda bana birazdaha bağırsaydında garson kürdankla gelseydi rezil ettin beni masaya dedi ama napayım ben maydonoz dedikce lafımı bitirmeden espiri yapcakya bürsürü laf kalabalığı yaptı

diş demişsin aklıma geldi arkadaş gurubuyla yemeye gitmiştik karşımda oturan arkadaşın dişinde maydonoz vardı dişinde maydonoz var demeye çalışıyorum ne herşeye maydonozmu oluyorum nerden çıktı filan diyo ya yok maydonoz dişinde diye yüksek sesle söyledim bütün masa dikketlice arkadaşın ağzına bakıp seni açmış böyle daha güzel olmuşsun dedi oda bana birazdaha bağırsaydında garson kürdankla gelseydi rezil ettin beni masaya dedi ama napayım ben maydonoz dedikce lafımı bitirmeden espiri yapcakya bürsürü laf kalabalığı yaptı

:52::52::52::52: garson kürdanlikla getirseydi demesine yarıldım yaa:60::60::60::60:

Bende taze taze anlatayım rezilliğimi:)

Sevgilimle dolaşıyorduk bugün 11 gibi. El ele yürüyoruz sokakta. Bende ayy şuna bak ne kadar güzel bukleleri var kadının diye mağazadaki kadını gösterdim. Sevgilim gülmye başladı ama susmuyor ben bozuldum tabi, ne oldu diye sorup duruyorum. 'O cansız mankenin kafasına geçirilmiş bir peruk' demesin mi! Kıpkırmızı oldum. Ama napayım ters koymuşlar arkadan görünüyordu bende kadın ssandım:)

Bir de bir mağazaya girdik. Hemen girişin sağına oturan ellerini dizine koymuş bir 'manken' koymuşlar. Bende girer girmez göz ucuyla baktım. Mankeni otutturdukları yerde vitrinin arkası yani oturulmayacak bir yer. Sevgilime, 'Baksana kadın nerede oturuyor Hey Allahım ne insanlar var!' dedim. O da 'Canım iyi misin sen bugün. Kafana güneş geçti heralde o manken!' dedi. Sonuç: ŞAPKA ALDI BANA MAĞAZADAN, KAFAMA GÜNEŞ GEÇMESİN DİYE :):)

bende taze taze anlatayım rezilliğimi:)

sevgilimle dolaşıyorduk bugün 11 gibi. El ele yürüyoruz sokakta. Bende ayy şuna bak ne kadar güzel bukleleri var kadının diye mağazadaki kadını gösterdim. Sevgilim gülmye başladı ama susmuyor ben bozuldum tabi, ne oldu diye sorup duruyorum. 'o cansız mankenin kafasına geçirilmiş bir peruk' demesin mi! Kıpkırmızı oldum. Ama napayım ters koymuşlar arkadan görünüyordu bende kadın ssandım:)

bir de bir mağazaya girdik. Hemen girişin sağına oturan ellerini dizine koymuş bir 'manken' koymuşlar. Bende girer girmez göz ucuyla baktım. Mankeni otutturdukları yerde vitrinin arkası yani oturulmayacak bir yer. Sevgilime, 'baksana kadın nerede oturuyor hey allahım ne insanlar var!' dedim. O da 'canım iyi misin sen bugün. Kafana güneş geçti heralde o manken!' dedi. Sonuç: şapka aldı bana mağazadan, kafama güneş geçmesin diye :):)

olsun böylelikle şapka sahibi olmuş oldun :52::9::9:

Böyle güldüren bir topik ne duydum ne gördüm:52: Allah senden razı olsun Flock:46: Ne zamandır takipteyim ama benim hiç rezilliğim yok diyordum ki bir tane aklıma geldi.
9 aylık evliyiz. Eşimin yanaklarını sıkmaya bayılırım. Yine o bayıldığım şeyi yapıp eşimin yanağına asıldım biraz fazla asılmış olacağım ki eşim yuhhh koparsaydın aşkım dedi :53: Hadi canım o kadar sıkma ile acır mı? Senin de canın çok tatlıymış falan diye takılıyorum ben. Dur bide ben sıkayım dedi. :18: nasıl tırsıyorum ama canım çok tatlıdır çünkü. Sıkıyor yanağımı sözde ben dur diyene kadar sıkacak. Arada şiddetini arttırıyor. Ben de kendime laf ettirmicem ya acıdan ağlıcam ama yok acımıyor diyorum.:43: Benim gözlerden yaşlar akmaya başlayınca eşim bıraktı yanağımı. Aynı anda yüzümde bi hafiflik oldu :28: kesin kopardı. Ben başladım kopardın dimi, beni öpebileceğin tek yanağım kaldı dimi,o istemediğin allığımı sürmiyeyim diye kopardın dimi diye saçmalamaya. Eşim bir yandan gülüyor bir yandan yaşlarımı siliyor. Dakikalar sonra canımın acısı geçince anladımki yanağım yerinde. Artık eşim hafif bi el şakası yapmaya kalksa eli havada kalır şimdi ağlarsın sen der hemen. İyi ki bi diline düştük yanii :19:

Eşimin ailesi beni istemeye bayaa bi kalabalık geldiler 30 kişi kadarlardı ee bizde 20 kişi falanız salonda öyle bi kalabalık var yani ben kahveleri getiriyorum süzüle süzüle dağıtıyorum 2 annane yanyana oturuyor benimki ve eşiminki tam onlara kahveyi verirken ordan eşimin yengesi gelinimizde çok şeker cici fln gibi bişiler sölüyo bende bakıp sırıtıp teşekkür ediyorum o esnada -amann amann olsun canım aydınlık ferahlıkk- falan diye sesler yükseliyo önüme bi bakıyorum kahveyi verebilmişim ama sular devrilmiş annanelerin kucağına eteklerine ve yere akıyor :))ve başta sırıtan eşim ve tüm salon bana bakıyor koşarak içeri kaçtığımı hatırlıyorum en son :))

alın size taptaze bi rezillik daha:1:
dün eşim izinliydi saat geç oldu ben bi tarş olayım dedi.
bende tamam dedim.
traş olduktan sonra yanaklarında ufak tüyler kalmış bende gel ben ağda yapayım dedim:60:
neyse bu tamam dedi normalde berberde yaptırır yanaklarına alışkın...
ben hazırladım malzemeleri biraz fazla ısıtmışım galiba cossss adamın yanağını yaktım:77:
derisi kalktı esatt iyimisin aşkım dedim ....
ses yok
iyimisin dedimm
yandım anammmmmmm diye bi çığlık ve gözlerimizden yaşlar gelene kadar gülme krizi...
naptın bana yaa ben nasıl insan içine çıkcam dedi ve işe öylece gitti elma gibi yanaklarlarla işe gitti herkes dalga geçmiş:1:
napim aşkım özür dilerim gülerken yanlışlıkla oldu dedim tamam canım önemli değil dedi:78::1:
demin telefon etti akşama kaçacak delik ara diyee:60:
söz bidaha yanağına ağda yapmıcam aşkım :69::60:

Böyle güldüren bir topik ne duydum ne gördüm:52: Allah senden razı olsun Flock:46: Ne zamandır takipteyim ama benim hiç rezilliğim yok diyordum ki bir tane aklıma geldi.
9 aylık evliyiz. Eşimin yanaklarını sıkmaya bayılırım. Yine o bayıldığım şeyi yapıp eşimin yanağına asıldım biraz fazla asılmış olacağım ki eşim yuhhh koparsaydın aşkım dedi :53: Hadi canım o kadar sıkma ile acır mı? Senin de canın çok tatlıymış falan diye takılıyorum ben. Dur bide ben sıkayım dedi. :18: nasıl tırsıyorum ama canım çok tatlıdır çünkü. Sıkıyor yanağımı sözde ben dur diyene kadar sıkacak. Arada şiddetini arttırıyor. Ben de kendime laf ettirmicem ya acıdan ağlıcam ama yok acımıyor diyorum.:43: Benim gözlerden yaşlar akmaya başlayınca eşim bıraktı yanağımı. Aynı anda yüzümde bi hafiflik oldu :28: kesin kopardı. Ben başladım kopardın dimi, beni öpebileceğin tek yanağım kaldı dimi,o istemediğin allığımı sürmiyeyim diye kopardın dimi diye saçmalamaya. Eşim bir yandan gülüyor bir yandan yaşlarımı siliyor. Dakikalar sonra canımın acısı geçince anladımki yanağım yerinde. Artık eşim hafif bi el şakası yapmaya kalksa eli havada kalır şimdi ağlarsın sen der hemen. İyi ki bi diline düştük yanii :19:

yaş gelene kadar sıktığına göre morarmıştır o yanak:60:

Dün gece msj attım erkek arkadaşıma cevap vermedi uyuyakalmış tospaa
Attığım msj şöyleydi: "dışardamısın evdemisin uyuyormusun yani napıyorsun???"
Sabah aradı beni konuşmamız aynen şu:

O- yeni uyandım. dün gece güzelbir kız msj atmış bana.:53: uyuyakalmışım cevap veremedim. Bi arıyım sesini duyim dedim:5:
Ben- (yattığım yerden kalktım ve avaz avazz)
nee?? kim mesaj atmış sana?? ne yazmış?? neden atmış?? (ağlamaklı bir ses tonuyla) niyee aradınkiii aramasaydın.:57:
O- Aşkım günaydın yat uyu sen ayılınca ararsın:26:

Biraz düşününce dank etti beynime geri aradım:28:
Ben-Hayatım yaaa bazen duruyor kafam böyle:9:
O- aşktandır aşktan:69:
Ben- üüüfffff kabarma hemen yine rezil oldum zaten sana:57::78::78:

selam kızlar uzun zamandır gülerek yazdıklarınızı okuyorum.bende eşimle ilk kez yemeğe gittiğimizde elimden tutuğu an karabiber ve kırmızı biberi devirmiştim masayı temizlemeye başladım utanarak :78:heyecandan hala aklımıza geldiğinde benimle dalga geçer:60:

alın size taptaze bi rezillik daha:1:
dün eşim izinliydi saat geç oldu ben bi tarş olayım dedi.
bende tamam dedim.
traş olduktan sonra yanaklarında ufak tüyler kalmış bende gel ben ağda yapayım dedim:60:
neyse bu tamam dedi normalde berberde yaptırır yanaklarına alışkın...
ben hazırladım malzemeleri biraz fazla ısıtmışım galiba cossss adamın yanağını yaktım:77:
derisi kalktı esatt iyimisin aşkım dedim ....
ses yok
iyimisin dedimm
yandım anammmmmmm diye bi çığlık ve gözlerimizden yaşlar gelene kadar gülme krizi...
naptın bana yaa ben nasıl insan içine çıkcam dedi ve işe öylece gitti elma gibi yanaklarlarla işe gitti herkes dalga geçmiş:1:
napim aşkım özür dilerim gülerken yanlışlıkla oldu dedim tamam canım önemli değil dedi:78::1:
demin telefon etti akşama kaçacak delik ara diyee:60:
söz bidaha yanağına ağda yapmıcam aşkım :69::60:

süper yaaa... evde ağda :1:
benim sevdiceğim de berberde yaptırıyo ama benim evlenince yapmak hiç aklıma gelmemişti :9:
bi de ben mi cosslatsam ki acaba :28::9::9:

Dün gece msj attım erkek arkadaşıma cevap vermedi uyuyakalmış tospaa
Attığım msj şöyleydi: "dışardamısın evdemisin uyuyormusun yani napıyorsun???"
Sabah aradı beni konuşmamız aynen şu:

O- yeni uyandım. dün gece güzelbir kız msj atmış bana.:53: uyuyakalmışım cevap veremedim. Bi arıyım sesini duyim dedim:5:
Ben- (yattığım yerden kalktım ve avaz avazz)
nee?? kim mesaj atmış sana?? ne yazmış?? neden atmış?? (ağlamaklı bir ses tonuyla) niyee aradınkiii aramasaydın.:57:
O- Aşkım günaydın yat uyu sen ayılınca ararsın:26:

Biraz düşününce dank etti beynime geri aradım:28:
Ben-Hayatım yaaa bazen duruyor kafam böyle:9:
O- aşktandır aşktan:69:
Ben- üüüfffff kabarma hemen yine rezil oldum zaten sana:57::78::78:

:9::9::9: üüüfff kız milletiyiz vesselam, şu kıskanclıklarımız yok muu :69:

Back
X