çizmeler benim oldu ama...
alışverişte ipini koparmış vahşi bir boğa gibi mağazalara dalan kaç kişi var aranızda bilmiyorum ama,ben geçen hafta kafamda hayal edip de uzuncana bir zaman bulamadığım bir çizme tipini karşımda bulunca,ona bir an önce sahip olabilmek için gereğinden çabuk hareket ettim galiba...sanırım o kadar hızlıydım ki,kapının açılmasını beklemeden güm diye cama yapıştım ve kapıyla birlikte kenara kaydım. mağazanın içindekiler bir an irkildiler ve dönüp bana baktılar,eşim bu utançtan dolayı dişlerini sıktı ve yanıma gelerek:'flocke,ışık hızınla açılan bir kapı daha icaat edilmedi,yaptın gene yapıcaanı,herkes gene bize bakıyo!'dedi...kafamı toparladıktan sonra,bir baktım,başka bir kadın daha o çizmelere ilgi gösteriyor!!! eşimin koluna girdim ve:'hadi çabuk ol,sonna söylenirsin,kadın ciddi ciddi çizmelere bakıyor!'diyip eşimi mağazaya sürükledim.bu sefer kapının açılmasını bekledim ama...
alışverişte ipini koparmış vahşi bir boğa gibi mağazalara dalan kaç kişi var aranızda bilmiyorum ama,ben geçen hafta kafamda hayal edip de uzuncana bir zaman bulamadığım bir çizme tipini karşımda bulunca,ona bir an önce sahip olabilmek için gereğinden çabuk hareket ettim galiba...sanırım o kadar hızlıydım ki,kapının açılmasını beklemeden güm diye cama yapıştım ve kapıyla birlikte kenara kaydım. Mağazanın içindekiler bir an irkildiler ve dönüp bana baktılar,eşim bu utançtan dolayı dişlerini sıktı ve yanıma gelerek:'flocke,ışık hızınla açılan bir kapı daha icaat edilmedi,yaptın gene yapıcaanı,herkes gene bize bakıyo!'dedi...kafamı toparladıktan sonra,bir baktım,başka bir kadın daha o çizmelere ilgi gösteriyor!!! Eşimin koluna girdim ve:'hadi çabuk ol,sonna söylenirsin,kadın ciddi ciddi çizmelere bakıyor!'diyip eşimi mağazaya sürükledim.bu sefer kapının açılmasını bekledim ama...
ilk gece ,sarhos oldum midem bulanıyor dedım daha osnrasında ıse lavaboya gıdemeden ,avucuna kustum :92:
daha fazla rezıl bir durum olamazdı ..
KULLANICI TALEBİ İLE İÇERİK SİLİNMİŞTİR
teşekkür ederim...mücadeleye değdi doğrusu...Alabildin mi peki cizmeleri? Merak ettim
Almissin, simdi okudum, güle güle giy
zaten izin verilse bile siz iki kere düşünüp yine de vazgeçersiniz herhal....Emin ol daha rezili var. Eşim tecilliydi biz evlendikten 2 yıl sonra askere gitti.
Askerlik öncesi eşimin kuzeleri ile bizim evde toplandık yedik içtik, ben içebilen biri değilim aslında ama rakıya karşı bir sempatim var, fakat asla bira içemem. 6 kişiyiz eşim, ben, eşimin kardeşi, 2 kuzen biri evli eşiyle beraber. Yurtdışından köpüklü şarap gelmişti onu içelim dedik açtık bir kadehi kuzenin eşi ve ben birlikte içtik, erkekler istemedi ve bizim içmeyeceğimizi düşündüklerinden kendilerine göre rakı almışlar. Neyse şarap bizi tatmin etmeyince bizde onların rakısına ortak olduk tabi kısa zamanda şişenin dibi geldi.Bunlar hadi bira alalım dediler yengem bende içerim dedi ee herkes içecek ben geri kalırmıyım, zaten depresifim kocam askere gidecek ağlıyorum arka fonda en içli türküler çalıyor dedim bende içerim hay demez olaydım dilimi eşşek arıları soksun. Bende ortama uyup bir bira içtim ama midem fena. Yerimden kalktım tam lavaboların olduğu koridora kendimi attım içimdekilerin büyük çoğunluğu dışarıda, eşim arkamadan topluyor. Beni gören yengemde başladı kusmaya koridora yatmış kahkaha atıyor abim (eşimin büyük kuzeni) ayılsın diye tokatlıyor falan ama ben kırılıyorum gülmekten banyoda hem gül, hem kus hemde gitmeyin bu gece burada kalın diye bağırıyorum. Vel hasıl bunlar gittiler, eşim üstümü değiştirip yatırdı banyoyu toplamaya gitti, geldi ki yatak leş gibi kaldırıp üstümü ve nevresimleri değiştirdi, o bunları toparlarken ben tekrar çıkardım ama rezil bir durum kalkacak mecalim yok sağa çıkarıyorum sola yatıyorum orasıda batıyor alt tarafa geçiyorum o gece zavallı kocacığım kusmuk temizlemekten bitap düşmüştü. Üzerinden 2,5 yıl geçti hala konuşup güleriz, tabi bana artık alkol yasak.
HaRaKiRi çok iyiydi.
Bence psikolojik destek almalısın diğer alışkanlığınla ilgili. Çok ilginç ya.
zaten izin verilse bile siz iki kere düşünüp yine de vazgeçersiniz herhal....bunu uç kategoriye koyup size de bir kupa veriyorum:
bu çoooook iyimiş....Bende paylaşayım kızlar..
eşimle üniversitede tanıştık biz.çıkmaya başladığımız ilk zamanlardı..dersten çıktım,merdivenlerden iniyordum tam o da yanıma geliormuş.. benim ayağım merdivende bir kaydı ki..direk onun ayaklarına kapandım...aman allahım bir gülmeye başladı ,milleti topladı başımıza...bir kahkaha atıor ki.ben kıpkırmızı oldum tabi.hemde içimden sayıyorum ona...o ara ne dese beğenirsiniz:
- Canım,yaa.hiç gerek yoktu ayaklarıma kapanmana....
Düştüğümemi yanayım,dediği lafa mı... :96:
Epey bi zaman dalga geçmişti benimle...
gülünmiicek gibi değil ki...yapışık ikizler gibi...kızlar gülmekten gözümden yaş geldi
bir tanede benden eşimle flört dönemindeyiz bir kış günü işten çıktık yolda yürüyoruz eşim sol elini cebine sokmuş soğuk diye sağ elinide benim omzuma atmış bende sağ elimle onun omzumdaki elini tutuyorum sol elimle de onun beline sarılmıştım öyle sarmaş dolaş bir güzel yürüyoruz tam yolun karşısına geçtik ikimizde ayağımızı kaldırıma atmamızla ayağımızın kayıp yere yapışmamız bir oldu sarmaş dolaş olunca bir an evvel toparlanıp kalkamadıkta aynı zamanda birde orada minibüs durmuş yolcu indiriyor rezil olmuştuk herkez bize bakıp gülüyordu tabi bizde çok gülmüştük halimize
kızlar gülmekten gözümden yaş geldi
bir tanede benden eşimle flört dönemindeyiz bir kış günü işten çıktık yolda yürüyoruz eşim sol elini cebine sokmuş soğuk diye sağ elinide benim omzuma atmış bende sağ elimle onun omzumdaki elini tutuyorum sol elimle de onun beline sarılmıştım öyle sarmaş dolaş bir güzel yürüyoruz tam yolun karşısına geçtik ikimizde ayağımızı kaldırıma atmamızla ayağımızın kayıp yere yapışmamız bir oldu sarmaş dolaş olunca bir an evvel toparlanıp kalkamadıkta aynı zamanda birde orada minibüs durmuş yolcu indiriyor rezil olmuştuk herkez bize bakıp gülüyordu tabi bizde çok gülmüştük halimize
yok canım estafurullah,için güzelleşin ve gelin burda paylaşıneşimle ilk yılbaşımızdı evde hazırlık yaptım ve başbaşa kutladık güzel bir gündü yedik içtik güldük eğlendik derken ben sarhoş olmuşum ve gecenin sonunda eşimi yatak odamıza sokmamışım çık odamdam kimsin sen evliyim ben diye çığlık kıyamet atmışım odadan sabh eşim anlatınca öğrenmiştim
birgünde eşimle dışardaydık ve ben çok az içmeme rağmen yine sarhoş olmuştum eve geldiğimizde ise kapıda görümcemlerin arabası varmış biz ozaman kayınpederimle aynı binada oturuyorduk görümcemler onlara gelmiş eşim beni sessiz sessiz eve sokmaya çalışıyor kimse görmeden ben kıkır kıkır gülüyorum neyse zor zahmet eve sokmuş beni ama ben illaki yukarı çıkıp hoş geldin dicem onlara diye tutturmuşum eşimde akla karayı seçmiş tabi beni zaptedene kadar sabah öğrendiğimde ise hiçbirini hatırlamıyordum:)
arkadaşlar beni alkolik sanmayın sakın sadece özel günlerde bir iki kadeh içeriz eşimle başbaşa yani 6 yıllık evliyiz 3 kere falan sarhoş oldum:26: