- 19 Ocak 2011
- 186
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi tane de benden gelsin...biz 5 6 yıldır evliydik birgün hediyelik eşya fuarına gittik. ama iğne atsan yere düşmez okadar kalabalık yürürken eşimle habire konuşuyorum gülüyorum sonra kalabalık rahatsız etti eşimin koluna gireyim dedim :26:koluna girmeye çalışıyorum kolunu çekiyo bi kaç denemeden sonra tam kızacam neden izin vermiyosun diye kızmaya başladım kafamı bi kaldırdım başka bi adam arkadanda hop hop diye bi ses eşim nasıl şaşırmış hop hoptan başka bişey diyemiyo...artık adamdan şok tabi özür diledim falan ama çok utandımeşim benle epey dalga geçti kalabalık yerlerde aman elimi tut nolur nolmaz diye kaç yıl geçti hala anlatır güleriz
hay allah konu sahibinden razı olsun
bir pazar sabahı eşim "bak sana ne dinleticem" dedi ama nasıl neşeli nasıl keyifli
şu telefon şakaları vardır ya onlardan sandım "aa neymiş hadi dinlet" dedim... bir başladı resmen aslan kükremesi!!! ve aslan da benim!!! :86:
Ayyy Allah göstermesin yaa... Ne kadar iğrenç ve utanç verici. :26::26: Benim eşim yanımda öyle bir şey yapmış olsa çok çok soğurdum herhalde. İnsanlık hali tabi ama çok feci eş yanında yapılması. Aman Allah yaşatmasın. Çok dikkatli olmak lazım. :18::18:
her zaman bekleriz maip ,aklına gelir gelmez yaz....çok hoşsun vallahi flocke, takipçinim, sayende manyak gülüyorum
aklıma gelince ben de yazcam, hatta gelmesini beklemedim, bayağıdır düşünüyorum, inan hiç bir tane bile gelmiyor, belki de yeniyiz ya, ondan mı ki acaba, ama her gün uğruyorum bu topike, rezil olur olmaz vakit kaybetmeden gelip yazacağım
Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaa Yüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştım Tabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)
çoğu arkadaş burada paylaşımlarda bulunmak istiyor fakat hatırlama sıkıntısı çekiyor.böyle bir durumunuz var ise,benden size tavsiye,eşinize danışın.o size istemediğiniz kadar çok anı sayacaktır.hatta siz sinir olana kadar sayacaktır....tamam hayatım deseniz bile saymaya devam edecektir
yo yo dur kaçma...deş bakeem biraz eminim matrakçana bişey çıkar...bi sorayım bakalım, madem konu rezil olmak, komik bir durum değil ama, benimki ailemi pek begenmez, aslında ben çok iyiler sanırdım da megersem begenmiyormuş sonradan öğrendim, bazı konuları anlatınca nasıl da rezil olduğumu anlatamam şimdi burda, bu komik konunun da içine limon sıkmadan ben gideyim
yo yo dur kaçma...deş bakeem biraz eminim matrakçana bişey çıkar...
bu da bi yöntem tabi...ben ciyaklamayı tercih ediyorum,hem deşarj olmuş olarak uyyabiliyon hem de bilinçaltın ayna gibi oluyo valla...bomboş....gerçi tüm strei eşim alıyo üstüne ve bana:manyak woman...diye bağırınıyo ama olsun....yok yok, son derece can sıkıcı olaylar, deşmek yok, üzerine bir kamyon toprak taş yığmak var
hayatın nasıl geçeceğini çok iyi öğrendim artık, canın mı sıkıldı, bir avuç toprak üstüne, bi şey mi oldu hemen göm diplere, hatta bol bol kat ki yüzeye çıkmasın, sonra ohh mis gibi temiz hava
bu da bi yöntem tabi...ben ciyaklamayı tercih ediyorum,hem deşarj olmuş olarak uyyabiliyon hem de bilinçaltın ayna gibi oluyo valla...bomboş....gerçi tüm strei eşim alıyo üstüne ve bana:manyak woman...diye bağırınıyo ama olsun....
çoğu arkadaş burada paylaşımlarda bulunmak istiyor fakat hatırlama sıkıntısı çekiyor.böyle bir durumunuz var ise,benden size tavsiye,eşinize danışın.o size istemediğiniz kadar çok anı sayacaktır.hatta siz sinir olana kadar sayacaktır....tamam hayatım deseniz bile saymaya devam edecektir
alışverişte ipini koparmış vahşi bir boğa gibi mağazalara dalan kaç kişi var aranızda bilmiyorum ama,ben geçen hafta kafamda hayal edip de uzuncana bir zaman bulamadığım bir çizme tipini karşımda bulunca,ona bir an önce sahip olabilmek için gereğinden çabuk hareket ettim galiba...sanırım o kadar hızlıydım ki,kapının açılmasını beklemeden güm diye cama yapıştım ve kapıyla birlikte kenara kaydım. mağazanın içindekiler bir an irkildiler ve dönüp bana baktılar,eşim bu utançtan dolayı dişlerini sıktı ve yanıma gelerek:'flocke,ışık hızınla açılan bir kapı daha icaat edilmedi,yaptın gene yapıcaanı,herkes gene bize bakıyo!'dedi...kafamı toparladıktan sonra,bir baktım,başka bir kadın daha o çizmelere ilgi gösteriyor!!! eşimin koluna girdim ve:'hadi çabuk ol,sonna söylenirsin,kadın ciddi ciddi çizmelere bakıyor!'diyip eşimi mağazaya sürükledim.bu sefer kapının açılmasını bekledim ama...
çizmeler benim oldu ama...bir gün bnde yapıcam diye korkuyorm güzel tecrübe olmuş