Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

derincim çok güldüm ya çok yaşayın valla:) senin yaptığını benim de eşim yapmıştı nikahta:) nikah memuru lafı uzattıkça uzattı, eşim de o sırada sabırsızlıktan ayağını vuruyormuş yere, sonra memur durdu dedi ki neyse ben mevzuya geliyim damat bey ayağıma basıp duruyor:) millet yarılmıştı gülmekten

akşam akşam öldüm gülmekten ya aklıma gelse bende yazacagım ama su an gülmekten gelmiyor karnım agrıdı valla hatta gülmekten agladım diyebilirim of yaa

benim arşivde daha var 3-5tane,ama o kadar absürd şeyler ki inandırıcılığım kalır mı acep diye tartıp duruyorum kafamda....şunu da biliyorum,anlatırsam burası hepten kopar ama ben tümden soytarı durumuna düşerim....

ayy o nikah memurları da çok uzatıyor:) Eşin de ben gibi heyecandan ne yaptığını şaşırmış heralde

Hadi bir tane daha:) evliliğimiz 1.5 ayındaydık,bayram dönüşüydü,memleketten gelmiştik, bu arada biz eşimle ayrı şehirlerde yaşayacaktık 5 ay falan iş-tayin durumlarından dolayı,neyse ben de okuldan 1 hafta rapor aldım,bir hafta daha geç gidecektim işe, baş başa kalabilmek için Çünkü doğru dürüst bir araya gelemeyecektik:) Neyse akşam oldu,yatıcaz artık eşimi odaya yolladım ben üstüme bişeyler takıp geliyorum dedim ateşli ateşli:) eşimde boşver falan diyor,tabi kim dinler...Gittim banyoya geceliklerden giydim:) Bi de altına tüylü topuklu bi terlik giydim Tam hazırım yani tam kapıya yöneldim kütttt diye bir ses geldi ben yerlerde Eşim geldi hemen kolum kalkmıyor benim:) acile gidicez halim hal değil üst baş değiştirdik,Doktora gittik tabi,ben kolumu kırmışım...o haftada öylece yalan olmuştu:) Ben gene eşime rezil olmuştum:)

ayy canım geçmiş olsun ya fena düşmüşsün demek ki, ama o terliklerle de yürünmüyo gerçekten:)

ilk hamileliğim,3-4aylık bişey.bir tatil beldesindeyiz.eşim akşama bir bara gidelim dedi.bulantılarım daha bi katlanır haldeydi o vakit,tamam dedim.akşam oldu gittik bara oturuyos.eşim kendisine bira aldı bana da alkolsüz bir meyve kokteyli söyledi.neyse siparişlerimiz geldi.bardağı o kadar güzel süslemişler ki anlatamam,adam sanat yaratmış resmen.hani şemsiye filan klasik ama limonu incecik doğrayıp yelpaze haline getirip onu bir de pipetten geçirmiş...benim canım aşerdi o sıra!meyve kokteyli değil,gözüm habire o incecik limonlarda!!!alıcam,hem eşimden hem etraftan çekiniyorum.eşim o sırada wc.ye kadar gitti.ben ve limonlar baş başa kaldık.sağ sola baktım millet uçmuş,kimse benim limonlarla olan aşkımla ilgilenmez.zaten etraf da loş,eh eşim de yanımda değil...yeteri kadar hızlı davranırsam eşim gelmeden bu limonları tarihe karıştırabilirim diye düşündüm.bardağı kavramamla diğer elimle limonları avuçlamam bir oldu.bu aceleyle kokteylin bi kısmı döküldü.avuçla ağızıma tıktım dilimleri tam nirvanaya ulaşıyordum ki eşim masanın başına dikildiğini fark ettim.yarı sırıtık,çoğu 'sen manyaksın' ifadesi ile bana bakıyo...limonun suyu spastik gibi ağızımın kenarından damlamış,yanağın teki şişik sırıtmaya başladım ben de...eşim olayı kavradıktan sonra:'çabuk yut bari...'dedi.

Hemde tüylü topuklu terlik haaa onlarlada yürünmez bee iyi kurtarmısın ama

allahım harika yaaa bayıldım gülmekten artık takipcisiyim ben buranınn

anlat, anlat en olur, hepsini isteriz

-----------------------------------

Son düzenleme:
şimdilik yeni katılanların anılarını okuyarak keyif alıyorum,bilahare hepsini derleyip toplayıp size anlatacam.sen de dinlemekle kalma ama,geçmişe sayfalara bakarsan maip'cim,senin için bişeyler karaladım buraya...:82:

ayy canım geçmiş olsun ya fena düşmüşsün demek ki, ama o terliklerle de yürünmüyo gerçekten:)
Sağol canım.Denedim,gördüm yürümek yetenek işi valla:)

Hemde tüylü topuklu terlik haaa onlarlada yürünmez bee iyi kurtarmısın ama

:) Bence de...Zaten daha yüüzüne bakmadım o terliklerin

Rezil olmakta hiç geç kalmadım, balayında rezilliğim tavan yaptı...Dakika bir gol bir...

İçtiklerim yüzünden benim boşaltım sistemim gayet aktif çalıştı...

Neyse; şehirler arası bir yolda benzinlikte ihtiyaç molası verdik...

Tuvalete gittim; oraları silen temizlikçiler vardı tabi. Çıkarken benimki de beni karşılamaya geliyor, kibar çocuk...Eh, ne de olsa ilk günler.

Neyse, wc.den çıkarken kaygan zeminde benim ayağım kaydı direkt çanak üstü yere yapıştım

Hakikaten sağlam,sert bir inişti...

Yere yakın olmak daha önceden hiç bu kadar rezalet olmamıştı kendi adıma...

Halen aklıma geldikçe gülerim...

bu anlatacağım olay çok ta eski sayılmaz. eşimin yine çok yoğun çalıştığı zamanlardı. alışverişten dönmüşüm posta kutusuna baktım. yine sadık dostlarımız orda bizi bekliyordu kadim dostlarımız elektrik idaresi, su işletmesi ve bizi öpmeye doyamayan banka ekstreleri hepsi de sevgi saygı ve bağlılıklarını iletip son ödeme tarihlerini hatırlatıyorlardı. eve geldim poşetleri yere bıraktım kart ekstrelerini incelemek istedim. yalnız bi tanesi dikkatimi çok çekti bayağı satır vardı üstünde. odaklanınca hiç gitmediğimiz barların, cafelerin ve alışveriş merkezlerinin ödemeleri gözlerimi faltaşı gibi açtı... tabikii o mutlulukla cebime sarılıp eşimi aradım. eşim işim var sonra görüşsek demesine kalmadan ben ahizenin içinden elimi sokup gırtlağına yapıştım bile. ben içimde biriktirdiğim o güzel nefret sözcüklerini aklımda yarattığım kadına sıfat takarak birleştirirken eşim sadece ama ama bi hata olması gerek demeye çalışyodu. konuşma ulan diyip cebi suratına kapatarak elimdeki faturaya tekrar bakınca gözlerimde sayın ...... ifadesi şimşek gibi çaktı. evettttttt o sayın ....... tabiki eşim değil üst komşumdu. eeee bundan sonra eşim eve gelince yaşananları ben hatırlamak istemiyorumki anlatayım bildiğim tek şey benim eşimin de ağzından köpükler çıkabiliyomuş:78::78::78:

çok hoşsun vallahi flocke, takipçinim, sayende manyak gülüyorum
aklıma gelince ben de yazcam, hatta gelmesini beklemedim, bayağıdır düşünüyorum, inan hiç bir tane bile gelmiyor, belki de yeniyiz ya, ondan mı ki acaba, ama her gün uğruyorum bu topike, rezil olur olmaz vakit kaybetmeden gelip yazacağım

Kızlar yazdıklarınıza koptum hakkaten süpersiniz.Dünden beri düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor komik olarak ama hakikaten rezil olan bir şey anlatayım.
Nişanlımla ilk tanıştığımız sıralar taksime gitmiştik.Bişeyler yedik içtik salına salına istiklalden aşağı iniyoruz.Ama sindirim sistemim çok salınmamamız gerektiğinin sinyalleri vermeye başladı.Karnımda inanılmaz bir ağrı garip garip sesler...Sürekli bir sindirim problemim olduğundan bu sinyallerin çok yakın bir zamanda gelecek cır cırın habercisi olduğunu anlamakta zorlanmadım...Nişanlıma acil wc bulmamız gerektiğini söyledim ama bilirsinizki istanbulda öle ha diyince wc bulamazsınız.Birine soruyoruz aşağıda diyor aşağı iniyoruz birine soruyoruz daha aşağıda diyor...Böyle sora sora dura kalka beyoğlundan karaköye 20 dk da gittik.Artık son haddime gelmiştim ki bi tane bulduk.Kendimi direk içeri attım.Pantolonumu indirdim oturuyordum ki bünyem benden daha çabuk davrandı .Bi kısmı gitmesi gereken yere bi kısmı bembeyaz pantolonuma :18:.işimi bitirdikten sonra üstümü başımı temizledim yarım saatten sonra nişanlımın yanına gittim.Allahtan lekeli kısım bel bölümüne denk geldi de t shirtle kamufle ettim.Bu sebeple günümüzde kısa sürdü eve gitmek sorunda kaldık tabi....

Çok iğrenç oldu sabah sabah ama ilk rezilliğim bu oldu nişanlıma karşı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…