Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

2004 yılında x bir firmaya işe başlamıştım 18 yaşındayım o sıralar eşimle o iş yerinde karşılaşmıştık ilk bir hafta iki hafta 1 ay 2 ay derken eşimin ban karşı ilgisinin olduğunu hissediyordum bende ona karşı doluydum ama daha sadece birbirimizin ismini biliyoruz ve sürekli bakışıyoruz uzaktan uzağa bakıp gülüm süyor sürekli neyse bir gün masadan yere kalemi düşürdüm eğilip alıyım dedim bulamadım neyse girdim masanın altına kalemi buldum birden kafamı kaldırdımki eğilince saçbaş öne gelmiş birbirine geçmiş bir baktım bana bakıp gülüyor çok utanmıştım hemen saçımı düzeltmeye çalıştım bi yandanda üstümü başımı çekiştiriyorum...

hadi benden bi tane daha:))))
bi gece uyuyoruz birden bi sallantıyla uyandık deprem oluyor ama nasıl anlatamam(elazığ depremi)
ikimizde yatakta oturduk önce ,sonra kocam yere yat yere diyerek kendini yere attı,bende onu taklit ettim aynı şekilde kendi tarafıma yattım,sonra içime sinmedi sürüne sürüne yanına gittim üstüne serildim:))bide baktım olmuyo bide üstümüze battaniye çektim üzerimize bişey düşmesin diye:)))o da yazık boğulmak üzere ama beni öpüyo durmadan:KK52:
velhasıl adamı depremden değil boğulmaktan öldürecektim az daa:KK60::KK60:

bi gece uyuyoruz birden bi sallantıyla uyandık deprem oluyor ama nasıl anlatamam(elazığ depremi)
ikimizde yatakta oturduk önce ,sonra kocam yere yat yere diyerek kendini yere attı,bende onu taklit ettim aynı şekilde kendi tarafıma yattım,sonra içime sinmedi sürüne sürüne yanına gittim üstüne serildim:))bide baktım olmuyo bide üstümüze battaniye çektim üzerimize bişey düşmesin diye:)))o da yazık boğulmak üzere ama beni öpüyo durmadan:KK52:
ama battaniyeyi iyi akıl etmişsiniz,hani tavan filan çökseymiş o kesin korurmuş...:KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kalkıp üstümüze bişey aldıktan sonra güle güle annemlere gitmiştik:))
orda anlattı tabii gülmekten deprem korkusunu unuttuk:90:

ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhh:KK33:diye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde:KK17:
:KK60:süpersin yaa

askımla yolda yururken aygımda cızmelerım ve kumas pantolon var yokus asagı ınıoruz askım elımı tutuo ben bı kaydııım ıkı bacagım nasıl ayrıldıysa ayakabı patladı pantolon onden arkaya sokuldu hem cnm yanıo ama caktırmıorum sınırımden aglıycam o derece nese askım kapsonlusunu verdı belıme bagladık yırtık ayakabıyla eve kadar yurudum neysekı eve 5 dk kalmıstıııı:KK53::KK53:

bigün sevgilimle okuldan çıktık ve beni eve bırakacak.neyse arabanın kapılarını açtı ve bindim.ama sevgilim binmedi cebinde birşeyler arıo.ve o anda o güzel cümle döküldü ağzımdam 'sevgilim noldu yoksa arabanın anahtarınımı kaybettin' aşkımın tepkisi: 'hayatım anahtarı kaybetsem sana kapıları açablirmiyim' :KK1:

süper süper süper :KK19::KK19::KK60::122:

Bir oturuşta 30 küsür sayfayı okudum ve yıkıldım gülmekten resmen kızlar süpersiniz yaa.

Ben 8 yıllık evliyim ama hiç eşime rezil olmamışım üzüleyimmi sevineymmi bilemedim sadece bir keresinde 4-5 sene önce

Büyük alışveriş merkezlerinden birinde yürüyen merdivenden inerken dükkanın birinde gömlek 5 tl yazıyordu. Aşkımm bak gömlekler felan çok uygunmuş girip bi bakalımmı dedim. Eşim baya bi gülerek aşkım orası kuru temizlemeci demişti. Aslında kuru temizlemeciyi vs. ilk defa gördüğümden değil ama nedense o sırada anlamamışım. Eşim hala kuru temizlemeci gördüğümüzde fiyatlar çok uygun girelimmi diyor :KK69: :KK9:

bunda eşimle ikimiz rezil olmuştuk. Öncelikle şunu belirteyim eşimin ailesi çok sert ve ciddidirler.

Kayınpederim video almış. Eşimde meraklıdır işide gereği aldı eve getirdi bakayım özelliklerine die. Bende öyle elimde bişey uğraşıyorum. Eşim kayıt açmış bana aşkııııım diyor muck diye öpüyor uzakta, sonra ben bakıyorum tebessüm ediyorum aşkııım diyorummuck diye öpüyorum. sonra eşim videoyu sildi tabi vermeden önce

gel zaman git zaman kayınvalidemlerdeyiz. kayınpederim çektiği görüntüleri izleyelim die videoyu açtı ortaokula giden kaynım apuk sapuk şeyler çekmiş kafaüstü durup vs. bi yandan izleyip gülüyoruz bi yandanda içimden şimdi bizim videolar çıksa amma kötü olurya diyorum.

ve birden olamaz bizim video çıkmazmı benim saç baş dağanık aşkııım muckkk :KK52: herkez dond kaldı eşim kalktı videoyu kapadı. Çok sert mizacı olan kayın pederim ve kayınvalidem de dondu kaldı bişey diyemediler. Baya bi rezil olmuştuk. :KK52: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Geçen yıl eşimin kuzeni evlendi. Nikahtan sonra takı takarken eşimle takımızı taktık gelini tebrik edip kucaklıycaktım ki elimi heyecanla bi kaldırmışım iğne tutan kızın eline çarptı, iğneler havaya uçtu ben rezil oldum. eşimin abisi tam karşımda pis pis nasıl gülüyor du yaa :KK50::KK9:

Bir oturuşta 30 küsür sayfayı okudum ve yıkıldım gülmekten resmen kızlar süpersiniz yaa.

Ben 8 yıllık evliyim ama hiç eşime rezil olmamışım üzüleyimmi sevineymmi bilemedim sadece bir keresinde 4-5 sene önce

Büyük alışveriş merkezlerinden birinde yürüyen merdivenden inerken dükkanın birinde gömlek 5 tl yazıyordu. Aşkımm bak gömlekler felan çok uygunmuş girip bi bakalımmı dedim. Eşim baya bi gülerek aşkım orası kuru temizlemeci demişti. Aslında kuru temizlemeciyi vs. ilk defa gördüğümden değil ama nedense o sırada anlamamışım. Eşim hala kuru temizlemeci gördüğümüzde fiyatlar çok uygun girelimmi diyor :KK69: :KK9:
hiç rezil olmadın diyon ama bak çorap söküğü gibi geliyo...:KK1:düşün bak daha neler çıkacak:KK9:

olduğu olacağı bu kadar sanırım :KK9: olursa anlatırım. Zaten olmuşuz rezil olacağımız kadar :KK9:

Şu gaz olayınıda abartmışlar bence. Ben bu ay tüp bebe yaptırdım ve bilenler bilir tam transfer esnasında altına yapacak kadar idrarın ıkışık olması lazım. Hemşire transferden sonra sürgü verdi ama ben yapamadım onların yanında. sonra eşimin yanında artık patlama noktasına geldim. ve tabiki yaptım :KK9: 15-20 dk. sonra tekrar geldi bu sefer eşim koydu sürgüyü napıcaksın evlilik bu insan her halini görüyor. Rabbim eksikliklerini göastermesin :KK69::KK9:

Ben de eşime sordum bi şeyler daha yapmışım ben:KK1: Anlatıverdi bana:)
Biz nişanlanmıştık 1 hafta sonra da eşimin kuzenin düğünü vardı. Düğünde ben lavaboya gidicektim. Eşim de ben seni götüreyim dedi.Neyse lavaboların olduğu bölüme gittik büyük bi kapı içerde erkek-bayan ayrılıyor. Eşim o kapıdan geçmedi ben burdayım dedi. Tabi ben akıllı geçmişim erkek tuveletine. Hiç anlamadım da...Kimsede yok.Lavaboya girdim erkek sesleri geliyor...O an aklım başımdan gitti. Çıkamıyorum utancımdan...Bekle bekle adamlar gitmiyor.Epey bekledim çıkamıyorum:KK43: Eşim de merak etmiş bayanlar tuvaletinin önünde çıkanlara tarif ediyormuş içeride öyle biri var mı? Adam tutuşmuş hatun yok diye:) Nerdeyse ananos yaptırcakmış:KK1: Tabi aklından bile geçmiyor benim erkek tuvaletinde olacağım:KK1: Ben eşime msj attım "Hayatım ben yanlışlıkla erkek tuvaletine girmişim çıkamıyorum gel beni kurtar" Eşimden gelen yanıt "Yuhhh aşkım,nasıl başardın bunu? Takdir ettim geliyorum seni kurtarmaya"

hepsi harika çok güldüm
bende düşünüyorum bi tane var çok rezil olduğum ama çok müstehcen :kk77:
hepiniz harikasınız iyi oldu valla stres attım:86:

Son düzenleme:
biz de adettendir bilenler bilir,bayramda likör yanına gümüş tepside madlen çikolata sunulur misafirlere (istanbulluyum).yanlız likörün ya nane ya da vişne olması gerekiyor.ben arıyom ya,her iki çeşiti de kıymete bindi yok!ara tara,YOK!eşim de:'neyse bu seferlik ahududu likörü olsun'dedi.iyi dedik,aldık.pek çok içkinin tadına bakmışımdır ama ahududu likörünü hiç denemediğimi fark ettim o an.bayram geldi,ikram yapıldı ve likörlerden bir şişe arttı.bayram nasıl olsa bitti diye mutfakta ufak bi kadeh fondip yaptım.güzel olduğunun tespitinde bulunup bi fondip daha bi fondip daha derken zom oldum!ufaklığı yatırma vakti geldi,kız masal istiyor...eşime de durumu çaktırmak istemiyorum,hade gittim kıza masal okumaya:KK1:.açtım kitabı ama dilime hakim değilim zorluyom kendimi:'bir vormiiiş,bir yohmiiiiş....'bir yandan aksana kıkırdıyom bir yandan da kendimi düzeltmeye çalışıyorum.derken eşim duymuş olmalı ki yanımda bitiverdi. ciddiyetle suratına bakmaya çalışıyorum o da yüzümü okumaya çalışıyo.en son güldüm:'ne be!'dedim.anlamsızca bakarak:'hadi kalk kalk,bugün ben anlatırım masalı...'dedi.kızımın çok komiğine gitmiş olmalı ki bi müddet:'bir vormiiiiş bir yohmiiiş'diye ortalıkta dolanıp durdu.bunu her söylediğinde eşim de dik dik bakıp dururdu bana!ya rab,bunu kıza unutturana kadar göbeğim çatladı...

X