Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ya kızlar süpersiniz bayıldım buraya:) gülmekten çatlıycam iş yerinde herkes çalışıyo sorsalar anlatamam da:)

benimki tamamen benim salaklığım... bi sınava girecektim iş değiştirmek için uğraştığım ve aylardır beklediğim önemli bi sınavdı. eşime de o gün beni sınava götürebilmesi için izin aldırdım iş yerinden.şehir dışından geldi. sınav günü geldi sabah erkenden kalktık gittik şekerler sular elimde. sınav yerine geldik kapıda güvenlik ama bi gariplik var kimsecikler yok. adama anlatıyorum bi de elimde sınav giriş belgem biz sınava gelmiştik falan diye. adam ne sınavı bizim haberimiz yok dedi. sonra elimdeki kağıda bi daha baktım. sınav bi hafta sonraymış:44: tabi çaktırmıyorum kimseye aa neyse tamam biz gidelim pardon dedim adama. eşim de şokta bakıyo bana öyle, dedim ki sınav haftayaymış ben yanlış hatırlamışım bütün gün benimle dalga geçmişti aşık seni aklın nerde diye, yeni evliyiz tabi aklın nerde biliorum ben dedi

Bu başlığa ben de bayılıyorum da aklıma birşey gelmiyor paylaşacak. lilypos harikaydı. Şöyle bir canlandırdım da şekerler mekerler...:86:

Bu başlığa ben de bayılıyorum da aklıma birşey gelmiyor paylaşacak. lilypos harikaydı. Şöyle bir canlandırdım da şekerler mekerler...:86:

benim de gelmiyordu ama okudukça ilham geldi anılarım canlandı:) unutmaya çalıştığım rezil anlarımı hatırladım ayesercim

Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaa Yüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)

Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştım Tabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)

bravoo derin çok güldüm valllaaaa tabi laf ağızdan birkere çıkar geri dönüşü olmamıştır senin için.

bravoo derin çok güldüm valllaaaa tabi laf ağızdan birkere çıkar geri dönüşü olmamıştır senin için.

Evet dönüşü olmadı canım,eşim geri gelmişti bıraktığı yere,sonra evimizin adresinden o bulmuştu evi:) çok gülmüştük hala anlatır anlatır güler kendisi;babaaa ben kayboldumm diyerek

ne kadar sıyrık olursanız,o kadar millet sizden uzak durur,size bulaşmaktan çekinirler.flocke bunu bilir,böyle yaşar

ne kadar sıyrık olursanız,o kadar millet sizden uzak durur,size bulaşmaktan çekinirler.flocke bunu bilir,böyle yaşar

gerçekten öyle kızlar 5 yıllık evliyim eşimin dedikodusunu yapayım size bi mevzu olsun eğer ben susuyorsm ya da uyumluysam bakıyorum eşim çığırından çıkıyoo. O yüzden susmak son çareniz olsun heleki haklıysanızz insaları iki kere düşünerek harekete zorlayın.

maip,yakalandınnnnn!!!!!sen de evliymişsin,hani rezilliklerin?!yok öyle okuyup gülüp geçmek...:82:

maip,yakalandınnnnn!!!!!sen de evliymişsin,hani rezilliklerin?!yok öyle okuyup gülüp geçmek...:82:

hahahahaha hem yorum yapıyoruz hem yapmayanları yakalıyoruz anılarını anlatmayan anılarını anlatana gülemezzzzz... yeni sloganımızz....

Hahaha ne güzel, bunlara cok güldüm
Hele o "evladim" sözüne

harıkaymıs yaaa bayıldımmmm ama cok tatlısın gercektennn

topici yeni keşfettim okumaya başladım aklıma rezilliğim geldi yarıda bırakıp yazıp sonra dvm edicem okumaya

eşimle çıkıoruz o zmnlar e ilk zaman olunca telefona yapışık yaşıoruz konuşurken dalgınlıkla wc ye girdim konuşuoruz sonra sifonu çektim eşim şok melis sen tuvalettemiydin dedi bende yok ayol makinaya çamaşır atmıştım makina su alıor onun sesi dedim ama yemedi bir ebru şallının birde senin tuvalete girmenize çok şaşırdım dedi

Harikasın tatlım bayıldımmm bayıldımmm.

Flört esnasında ben Bakırköy'de oturuyorum, o Kadıköy'de.Karşı tarafa bir iki kez dolmuş ve otobüsle geçmişim.Bana o gün "deniz otobüsüne atla gel Kadıköy'e" dedi.Ben de epey süs püs derken gecikmiştim, koşturdum deniz otobüsüne.Daha önce hiç binmemişim, attım jetonu, baktım millet koşuyor, ben de koşarak bindim.Koşarak son anda yetiştiğim deniz otobüsü elbette Kadıköy'e gidecek , zira tüm yollar oraya çıkıyor ya! Hay benim minik aklım! Meğer Bakırköy-Avcılar deniz otobüsüymüş.Adam beni Kadıköy'de bekliyor ben Avcılar'a gidiyorum! Gittim de, sonra anlatmak zorunda kaldım.Epey dalga geçmişti.

Haftada iki kez düzenli bir biçimde hala kaybolmayı başarırım.Ekmek falan lazım olsa eşim der: "aman sen gitme, dönüşte gene kaybolursun"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…