Bu başlığa ben de bayılıyorum da aklıma birşey gelmiyor paylaşacak. lilypos harikaydı. Şöyle bir canlandırdım da şekerler mekerler...:86:
Ben eşime göre daha ağır basıyorum evde o yüzden benim istemediğim hiçbirşey yaşanmıyo kayınvalidemden ben de haz etmem ama o beni çileden çıkaracak harektler yapmaya cesaret edemiyoo. Sen bayağı kararlısın canım galiba bu konudaki ilk hareketini destekliyorum ve ayrıntılarıyla dinlemek için sabırsızlanıyorumm..[/QUOTE
benimki ayrı şehirde am atelefonla yetişir herşeye kayınbabam çok iyiydi benimle adam şimdi azarlamadan telefonu kapayamıyor gıcık kaptı bana neden anlayamadım saygılı biriyim asla isteklerim olmadı ama bir süre çalışmadım o sürede nefret etti benden.. oysa herkes kendine tavır alır ve geleceği hiç düşünmüyorlar
ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) eşime değil herkese aslında....nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaaYüzüne bakıyorum hiç tepki yok...devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
bir tane daha:) eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştımTabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)
bravoo derin çok güldüm valllaaaa tabi laf ağızdan birkere çıkar geri dönüşü olmamıştır senin için.
ne kadar sıyrık olursanız,o kadar millet sizden uzak durur,size bulaşmaktan çekinirlerBen eşime göre daha ağır basıyorum evde o yüzden benim istemediğim hiçbirşey yaşanmıyo kayınvalidemden ben de haz etmem ama o beni çileden çıkaracak harektler yapmaya cesaret edemiyoo. Sen bayağı kararlısın canım galiba bu konudaki ilk hareketini destekliyorum ve ayrıntılarıyla dinlemek için sabırsızlanıyorumm..
ne kadar sıyrık olursanız,o kadar millet sizden uzak durur,size bulaşmaktan çekinirler.flocke bunu bilir,böyle yaşar
Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaaYüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştımTabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)
maip,yakalandınnnnn!!!!!sen de evliymişsin,hani rezilliklerin?!yok öyle okuyup gülüp geçmek...:82:
defterime not alıyom ben hepinizi...ona görehahahahaha hem yorum yapıyoruz hem yapmayanları yakalıyoruz anılarını anlatmayan anılarını anlatana gülemezzzzz... yeni sloganımızz....
Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaaYüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştımTabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)
Hahaha ne güzel, bunlara cok güldüm
Hele o "evladim" sözüne
harıkaymıs yaaa bayıldımmmm ama cok tatlısın gercektennn
Harikasın tatlım bayıldımmm bayıldımmm.