ortaokuldayım bayan hocamız erkek ögrencileri dışarı çıkarıp bizlerle genç kızlıga adım projesinde bilgilendirme amaçlı ped dagıttılarbizlerde utana sıkıla aldık kitapların arasına soktuk herkesin suratı kıpkırmızı çıktık derse başlıcaz herkes kendince egleniyor bende saf ufo gören masum köylü gibi pedi koydugum kimya kitabını al masaya koy kimya hocası sınıfa geldi ders anlatacak benim kitabı alıp sayfaları cevirip bana bakıyo sonra eline pedi alıp kızım mektuplarını unutmuşsun diyerek pedi elinde sallıyor arkadan bir erkek arkadaş hocaaaaaaaaam o orkid orkiddd kızlar şey olunca k.çına takıyolar demesiyle şoktayım 1 hafta alay konusu olmuştum
ayy kızlarr süpersiniz yaaa çok komik bi topik olmuşş bayıldımm
bi tanede ben anlatıyım eşimle ilk gecemizde malum iş için ugraşıyoruz ne yapsak olmadı bi türlü kafayı yiycez ama en sonunda sinirlendim ayaga kalktım bi taraflarımdan öyle sesler geldiki bögürdü resmen tabi ben o utançla içeri kaçtım eşimde bia yandan gülüyo bi yandan bagırıyo seninki baya kızmış bize falan diye çok komik bi geceydi ya.ama başarısız tabi ertesi günde kremle falan deniyelim dedik tabi kremin naneli oldugunu anlıyamamışız ve sonuç yatakta cayır cayır yanan iki kişi
bi anımda orta okula giderken tatile kuşadasına geldik saat akşam üzeri 5 falan o heyecanla kardeşimle birlikte büyük babama yalvarıyoruz denize gidelim diye iyiy dedi oda babanem ve büyükbabm aldı bizi denize götürdü neyse biz girdik kardeşimle büyükbabamda bize bişi olmasın diye girdi üzerindede şort var babanemde kumsalda elinde şemsiye bacaklarını kuma gömmeye çalışıyo tam o sırada bi dalga geldigini gördük kardeşimle ben büyüykbabama nasıl asılmışsak adamın donu yerle bir oldubabanemde biyandan gülüyo biyandanda herif örtsene lan diye bagırıyo çok komikti ya
Koptum gülmekten ya alemsiniz hepiniz
Kizlar bende yeni evliyim 4 aylik evliyim.. Malum dügünden sonra balayina Misira gittik.. gidenler bilir ordaki suda bakteri oldugundan gelen turistlerde circir olma ihtimali 99,99999999999999%.. cok dikkat etmek gerekiyor yiyip ictiklerimize ordaki sebzeler felan hep o suyla yikaniyormus.. ben bi hastalandim bi hastalandim anlatamam ilk günlerimiz daha evliligin ama napcan basa gelen cekilir.. geceleri abartisiz her yarim saatte bi WC ye kosuyorum odalar zaten kücük.. düsünün benim halime adam uykudan uyaniyordu o derece :78::78::78: cok kötüydü benim icinama allahtan iki günde atlattimda geriye kalan birbucuk haftamizi doya doya gecirdik ...
aklimiza geldiginde hala yerlere yatariz gülmekten
ayyy konu dışında ama anlatmadan edemiycem yine büyükbabamların bi komşusu var rahmetli asiye teyze ve memet amca bunlar haca gidiyolar ilk gittikleri gün adam o sıcakta karpuz yiyo ve ishal oluyo geçiyolar odalarında adam girüyo wc ye klozet var tabi ama gecekonduda OTURUYOLAR VE ÇOK YAŞLILAR NERDEN BİLİCEK KLOZETİ İNDİRİYO DONUNU çıkıyo klozetin üstüne kapagıda görmüyo tabi neresine yapılıyo derken salıveriyo duvarlara dogru rahmetli asiye teyzenin bi anlatışı vardı ibadet etmeye gittik b..k temizledik diye hala kulaklarımda yaaa
ayyy konu dışında ama anlatmadan edemiycem yine büyükbabamların bi komşusu var rahmetli asiye teyze ve memet amca bunlar haca gidiyolar ilk gittikleri gün adam o sıcakta karpuz yiyo ve ishal oluyo geçiyolar odalarında adam girüyo wc ye klozet var tabi ama gecekonduda OTURUYOLAR VE ÇOK YAŞLILAR NERDEN BİLİCEK KLOZETİ İNDİRİYO DONUNU çıkıyo klozetin üstüne kapagıda görmüyo tabi neresine yapılıyo derken salıveriyo duvarlara dogru rahmetli asiye teyzenin bi anlatışı vardı ibadet etmeye gittik b..k temizledik diye hala kulaklarımda yaaa
Ya bende biraz önce yaşadım ama biras sansürlü yazsammı acep, banlanırmıyım?
Ya burası tam morali bozuk olanlara süpermiş hala gülüyorum
ayy kızlarr süpersiniz yaaa çok komik bi topik olmuşş bayıldımm
bi tanede ben anlatıyım eşimle ilk gecemizde malum iş için ugraşıyoruz ne yapsak olmadı bi türlü kafayı yiycez ama en sonunda sinirlendim ayaga kalktım bi taraflarımdan öyle sesler geldiki bögürdü resmen tabi ben o utançla içeri kaçtım eşimde bia yandan gülüyo bi yandan bagırıyo seninki baya kızmış bize falan diye çok komik bi geceydi ya.ama başarısız tabi ertesi günde kremle falan deniyelim dedik tabi kremin naneli oldugunu anlıyamamışız ve sonuç yatakta cayır cayır yanan iki kişi
bi anımda orta okula giderken tatile kuşadasına geldik saat akşam üzeri 5 falan o heyecanla kardeşimle birlikte büyük babama yalvarıyoruz denize gidelim diye iyiy dedi oda babanem ve büyükbabm aldı bizi denize götürdü neyse biz girdik kardeşimle büyükbabamda bize bişi olmasın diye girdi üzerindede şort var babanemde kumsalda elinde şemsiye bacaklarını kuma gömmeye çalışıyo tam o sırada bi dalga geldigini gördük kardeşimle ben büyüykbabama nasıl asılmışsak adamın donu yerle bir oldubabanemde biyandan gülüyo biyandanda herif örtsene lan diye bagırıyo çok komikti ya
Eylülcüm sen takıl buraya gör bak stres filan kalmıyor ne rezillikler var bizde hiç sorma
Oh beeeee sonuna ulaştım sonunda.. Günlerdir deli gibi oturup okuyorum... Harikasınız kızlar....
Bende düşünüyorum nasıl rezil oldum diye? Daha aklıma gelmedi ama ablamın bir rezilliğini paylaşmak istiyorum...
Ablam teknik konusunda biraz kıtdır... (Buralardadır kesin okuyunca öldürecek beni :)) Birgün MSN'den hafif bir flört durumu yaşadığı kişi ile konuşuyor.. Birden karşıdaki arkadaşı MSN'yi kapattı. Tabi ablamın suratı asıldı. İki dakika geçmeden açıldı tekrar oturum... Diyalog aynen bu....
X: Ya kusura bakma düştüm....
Ablam: aaaaaaaaa inanmıyorum. Birşey oldu mu? İncitmedin değil mi bir tarafını???
Tabi biz yerlerde.....