Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bı tane daah aklıma geldı kızlar annemın takma dısı vardır ve ne zamn dısarda yemek yesek lavobada onları bı çitiler temızler bı gun gene boyle temızlıyo çocugun bırı geldı korkan gozlerle baktı annnesıne dogru anne teyzenın dısler düşmüş kocası dövdu galıba dıye aglamaya basladı ,ben tabı annemı tanımamazlıktan gelerek olay yerınden fıydım

ben de bi tane anlatıyım;
kuaföre ağdaya gitmişim. kız dön dedi nasıl döndüysem şu sedye gibi olan şeyden aşağıı küüt düştüm.

adam ne çok korkmuştur hahaha çok güzel ya

merhaba flocke konunun her sayfaasını okudum nerdeyse çok beğendim nerden aklına geldide böyle bi konu açtın bilmem ama iyiki açtın ben bi konu yazamadım çünkü evli değilim hnüz ama anıları paylaşmak çok güzel ,,, teşşekkürler,,,

ayyyyyy
aboooo ben ölürdüm heraldeeee

ya sen daha önce nerdeydinnnn

canım evli olman şart değil ki!hani tamam,ilk konu açma amacı buydu ama evli olmayan arkadaşlar da bize katılıp sevgililerinle ya da nişanlılarınla hoş ya da nahoş anılarını paylaşmak istediler.çok da iyi ettiler.bu yüzden varsa senin de böylesine hoş bir anın paylaş bizimle.
aklıma nerden bööle bi konu açmak geldi demişsin ya,açılış fikri de en az buradaki anılar kadar absürt aslında.ben 23kasım gecesi müthiş bi diş ağırısı çekiyordum.bütün gece tepinip durdum anlicaan!bi yandan şişmiş yanağımı ovalayıp dişime küfrediyordum öte yandan narkoz yemiş gibi uyuyan eşime gıptayla bakıyordum.ona bi ara bakakaldım ve 14 yıldır girip çıkmadığımız yol ve halin kalmadığını düşündüm.derken ilk günü hatırladım ve sırıtmaya başladım.sonra içimdeki muzip ortaya çıktı ve içimden:'lan yarın dişçiden bi döniim,ilk yapcaam şey bunu yazmak olcak demiştim.ve böylece bu konu açıldı!kel alakadan hoş bir şey doğdu!!!

eskisi kadar sık giremiyorum arkadaşlar,ama anlık da olsa paylaşımlarınızı okuyup çıkıyorum.harıl harıl kitapla meşgulüm.burcum,sen de varsın içinde

dün akşam bir arkadaşa anlatırken aklıma geldi bir anım

yeni evliyiz o zamanlar çok tartışıyoduk ota b.ka kızıyoduk neyse
bir akşam şarkı söyleyerek yemek hazırlıyordum eşimde ben kızgınım söyleniyorum sanıp oda içerden bana söyleniyormuşmutfaga gelmiş tam bana kızacakken benim elimde mutfak havlusuyla halay çektiğimi görünce atmıştı kendini yere

yine teyzemden bir inciii

bundan 5 6 yıl önce istanbulda teyzemdeyiz, sahil kenarına gideceğiz, yiyecek bişeyler hazırlanıyor büyük bir telaş ile ama o ne tava yok
teyzem arıyor tarıyoor yok yok yok fırını bile çekiyor arkasına bakıyor biz gülmekten yerlerde sanki evde baska tava yok gibi yok illa o olacak
en sonunda pes ediyor ve bombayı patlatıyor kesin ... götürdü diyor, eniştem için,
büyük bi sinirle telefona gidiyor, ama etraftan hiçbirimizi duymuyor, ve eniştemi arıyor direk konuya giriyoor "... tava nerde naptın tavayı cabuk söyle? "
eniştem kadın sana iyice bi haller oldu ne tavası tövbe tövbe diyor kapatıyor telefonu

en sonunda nerde bulduk hatırlamıyorum ama o gün sahile gidebilmiştik

Kızlar geçenlerde iş yerinde cnm sıkılıyor arkadaşımla msn de sohbet ediyorduk

Bende ona bi şey için hayırlı olsun dedim oda bana darısı başına yazmış bende amin yazıyordum Dahili hattım çaldı

Ben telefonu AMİN diye açtım ve karşımdaki müşteri neye
uğradığını şaşırdı Durumu zor toparladım

çok güzelmiş ya bayıldım

zılgıtta çekseysin kıssss,lülüülülüüüüü

ayy kızlarr süpersiniz yaaa çok komik bi topik olmuşş bayıldımm
bi tanede ben anlatıyım eşimle ilk gecemizde malum iş için ugraşıyoruz ne yapsak olmadı bi türlü kafayı yiycez ama en sonunda sinirlendim ayaga kalktım bi taraflarımdan öyle sesler geldiki bögürdü resmen tabi ben o utançla içeri kaçtım eşimde bia yandan gülüyo bi yandan bagırıyo seninki baya kızmış bize falan diye çok komik bi geceydi ya.ama başarısız tabi ertesi günde kremle falan deniyelim dedik tabi kremin naneli oldugunu anlıyamamışız ve sonuç yatakta cayır cayır yanan iki kişi

bi anımda orta okula giderken tatile kuşadasına geldik saat akşam üzeri 5 falan o heyecanla kardeşimle birlikte büyük babama yalvarıyoruz denize gidelim diye iyiy dedi oda babanem ve büyükbabm aldı bizi denize götürdü neyse biz girdik kardeşimle büyükbabamda bize bişi olmasın diye girdi üzerindede şort var babanemde kumsalda elinde şemsiye bacaklarını kuma gömmeye çalışıyo tam o sırada bi dalga geldigini gördük kardeşimle ben büyüykbabama nasıl asılmışsak adamın donu yerle bir oldu babanemde biyandan gülüyo biyandanda herif örtsene lan diye bagırıyo çok komikti ya

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bittim bunaaaaaaaaa

tövbe tövbe tvde erbakanın defnini izliyoruz annem babam ve ben tabiki burayı okurken tuttu beni gülme krizi öksürükle bastırmaya çalışıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…