Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Öyle valla ankım neler kaçırmışım aslında tüm moral yerine geldi valla

rezillik deme be iyiki olmuşda herkes güldü sayenizde

Ne pırtlar ne çişler var burada bir okusan varyaaa altına edersin bunlardan biriside benim

Son düzenleme:
Eşim oturmuş pc başına adam takılıyor kendi halinde bende yanındayım ama bir baktım alttan sayfa açıldı xxx sizi konuşmaya davet ediyor diyo .
Kim ulan o kadın dedim seni nerden tanıyor ben tanımıyom dedimm bide seksi resim var sormayın adam gülecek gülemiyorr iyice sinir oldum
Sonra öğrendim ki sanal olarak çıkıyormuş sayfalardan garibimi suçladım bende ..
Bir günde benim pc den çıktı koştummmm gell diye ne oldu diyoooo bak didimmm aynısı banada oldu..
Pc cahilliği bu olsa gerek

kitap isimlerini not aldım canım,ama kitabın adını 'eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz' olarak koymak istemiyorum.itina ile nick'lerinizi sildim,paylaşım esnasında adı geçen isimleri ya sildim ya da değiştirdim.buna paylaşım esnasında verilen yerler de dahil.hatta,o kadar titiz davranıyorum ki,'kociş' 'totiş' vb. kelimeleri bile düzenliyorum.çünkü bu tip kelimeler buraya has (ekşi sözlükten özellikle baktım).şimdi olur da-ki inşallah emeklerim boşa gitmez-bu kitap yayınlanırsa,meraklı bazı kişiler kitabın adınla google'a yazıp burayı özellikle bulmaya çalışacaklardır.o vakit de ben boşa uğraşmış olurum.zamanı geldiğinde,bu topiğin kapanmasını bile isteyebilirm duruma göre...

benimde bi rezilligim geldi aklima.. bi kac arkadas toplandik geziyoruz arabayla soförde benim ya hava 1500 dolasiyoz falan bi yandan konusuyoz.. yavas gidiyorum heraldeki arkamizdaki araba iyice yaklasti bizim arabaya bende aynada söyle bi göz attim baaya yaklasiyo bu..
birden atildim "manyaga bak ya arkamdan giriyo"

öyle demek istememistim ama aniden cikiverdi agzimdan.. türkce iste nereye cekersen oraya gidiyo
kizlar kopmustu ama...

.....

bence de ismini bu şekilde koyma ve diğer topiğindeki yani başınızdan geçen ilginç olaylar topiğindeki anılardan da ekle mutlaka benceç orda da süper cevherler var. özellikler senin ve hevukunkilere bayılıyorum ben. umarım başarılı bir çalışma olur...

Lisedeyim. Formam dizlerimin altında tabi süper minik napıyor kıvırıyor süper mini yapıyor. Disipline gitmişiz gene. İfademizi vermişiz. Nasıl sinirliyiz. Tabi eteği diz altına indirmişim. ama daracık. O sinirle (tabi okulun havalılarındanız) burnumdan soluyorak yürüyorum. Merdivenleri çıkışıyoruz akıl 5 karış havada olunca ben 2 merdiveni bir çıkmaya çalıştım tabi etek izin vermedi ayak takıl merdivene ben okulun koridorlarını öpüyorum , sevgilim karşımda bana gülüyor, ben küfür ediyorum. Kalkıyorum, eteği mini konumuna getirip sınıfıma gidiyorum. Tabi pancar gibi bir suratla.

Cok rezil hareketler bunlar
Rezillik dukkan
Şizofrenik reziller
Aklima bunlar geldi yine aklima gelirse koyarim:2:

kızlar burası çook güzelmiş.. gece gece bayıldım gülmekten. Bir tanede benden.Ramazanda annem,yengem ve komşularla teravihe gittik.Camide o kdar kalabalık ki kıpırdamaya yer yok. Yanımızdaki komşu başladı kıpırdanmaya. yok yerinde duramıyor yanındakine söyledikçe başlıyorlar gülmeye ne oldu dedim çok sıkışmış duramıyacak haldeymiş. ee çık hemen abla dedim. durdu dur du yok artık gerek kalmadı, olan oldu dedi ..artık bizimde gülmekten namaz kılmaya halimizde kalmadı tabii Ve kimse anlamasın diyede namazı kılarmış gibi devam etti...

çok güldüm çokbendende bi anı ıyurgezerlik anısı yeni evliyim 4,5 aylık gece uyanşım eşimde en ufak sesi duyar sonra mutfağa gitmişim,raftan kuru fAsülyeyi almışım,çine suyu dökmüşüm eşim sormuş ne yapıyosun diye bende sen dedin ya kuru fasülye ısalt yarın pişireceğim diye demişim. sonra bi güzel yatmışım.sabah kalktım tezgahta tencere duruyo dedim akşamdan mutfağı temizlemiştim baktım kuru fasülye düşünüyorum eşim geldi gülüyo akşam ısladın diye sonra bir kaç ay kapıyı kitledi anahtarıda benim görmediğim bir yere sakladı gece dese eşim baba rüyamda git maydonoz topla felan çıkarım dışarıya mazallah ayyyyyyy

gece gece öldüm gülmekten kızlar muhteşemsiniz sabah nöbete gidicem ama kalkıp yatamıyorumm

akılma yine geldi:) bi gün akrabalardayız babam çiğ köfte yoğuruyor neyse köfte bitti tabaklara sıktı koydu annemler de sofrayı kuruyor sofra kuruldu tabağın teki yok oldu annem arıyor tarıyor yok ya şuraya koymuştum ne oldu diyor bende ısrarla anne burada yok görmüyor musun diyorum kadın hayret içinde iki saniye önce koyduğu tabak yok en sonunda bende bakmak için kalktım ayağaaa ve rezilliğim o anda ortaya çıktı meğersem tabağın üstüne oturmuşum köfteler dümdüz ve altımdaki tabağı farketmiyorum idda ettiğimle kalıyorum burda yoktu diye baya bi rezil olmuştum(tabağı koltuğun üstüne koymuştu yumuşak yumuşak fark edemedim napıyım yani:):)

Son düzenleme:
Anca son 2-3 sayfayi okudum, super topikmis bu kizlar... Tam morali bozuk olanlara..

208 sayfayi nasil okuycam, ben onu dusunuyorum...

flockecum yaaa haklısın yoğunsun ama bizide boşlama senin paylaşımlarının tadı bir başka özletme arkadaşım kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…