Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bı tane daah aklıma geldı kızlar annemın takma dısı vardır ve ne zamn dısarda yemek yesek lavobada onları bı çitiler temızler bı gun gene boyle temızlıyo çocugun bırı geldı korkan gozlerle baktı annnesıne dogru anne teyzenın dısler düşmüş kocası dövdu galıba dıye aglamaya basladı ,ben tabı annemı tanımamazlıktan gelerek olay yerınden fıydım:KK1::KK1::KK1::KK1:

ben de bi tane anlatıyım;
kuaföre ağdaya gitmişim. kız dön dedi nasıl döndüysem şu sedye gibi olan şeyden aşağıı küüt düştüm. :KK24::KK24:

:KK60::KK60::KK60:

istanbula dogalgazın ilk geldiği yıllar teyzem ve 2 komsusu abonelik için düşerler yola..
binerler otobüse ama hangi durakta ineceklerini bilmiyorlar, adamın birinin elinde aynı dosya, hıı derler bu adam da abone olacak bizde o nerede inerse inelim
adam otobüsten iner bizim 3 kafadar da ardında.. adam durumdan şüphelenir, hızlanmaya baslar :KK53:
teyzemin bir komsusu kalp hastası, biri dizinden ameliyatlı, teyzeme sen hızlan kaçırma bizde ardındayız derler..
teyzem koşar adam koşar :KK53: teyzem koşar adam koşar :KK53:
akşam geldi teyzem bizi arıyor, ben böyle böyle bişey yaptım niye sormamki adama dogru düzgün diye :KK17:
adamcagız akşam evinde anlatamazda bugün beni 3 kadın kovaladı diye :KK37:

:KK60::KK60:adam ne çok korkmuştur hahaha çok güzel ya:KK60::KK60:

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....

merhaba flocke konunun her sayfaasını okudum nerdeyse çok beğendim nerden aklına geldide böyle bi konu açtın bilmem ama iyiki açtın ben bi konu yazamadım çünkü evli değilim hnüz ama anıları paylaşmak çok güzel ,,, teşşekkürler,,,

ben yaklaşık 5 sene bir cağrı merkezinde çalıştım...
ilk defa çağrı alıcaz ve gece vardiyasındayız çok heyecanlıyız 3 arkadaş yan yana oturuyoruz...çokta yoğun değil hatlar...yanımdaki arkadaşımın ismi Sibel...neyse Sibele cağrı geldi -iyi akşamlar ben Sibel nasıl yardımcı olabilirim?dedi.bende saf saf ona bakarken bana çağrı geldi.boş bulunup bende şöyle dedim -iyi akşamlar ben sibel nasıl yardımcı olabilirim?" :KK53::KK53:tabi ben şok oldum sibel şok oldu:KK53::KK53:...geride alamadım yanlış söyledim ben eylem de diyemedim...neyseki çok uğraştırmamış ve işlemini yaptırıp kapatmıştı müşteri...
ayyyyyy :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bir günde iş çıkışı servise bindim...servis güzergahı berbat ötesiydi en son ben inecektim...şoförümüzde yaşlı bir amcaydı İsmail amca...neyse ben servisin en arkasına cam kenarına oturmuş ve mp3 çalarımı son ses açmış giderken uykuya dalmışım...ama ne uyku...İsmail amca bizim şirketin personelini dağıttıktan sonra bir fabrikadan personel alıyormuşş...neyse ben öyle bir yayılmışım ki ismail amca serviste benim olduğumu farketmemiş.fabrika yakınlarındaki bir kahvenin oraya parketmiş servisi ve çay içmeye gitmiş...tabi ben güzellik uykusundan uyandım...serviste kimsecikler yok...camdan dışarı bakıyorum saçma sapan bir yerdeyim...ağlamaya başladım...ama nasıl bir korku?kaçırdılar beni falan diye düşünüyorum:18::18::84::84:kalktım kapıyı acmaya yeltendim kii ismail amca geldi beni görünce adamın yüreğine iniyordu tabiki...neyse önce fabrikaya gittik beraber sonra beni evime bıraktı...:KK1::KK1:
aboooo ben ölürdüm heraldeeee:KK1:
kızlar ben o zamnlar 14 yasında felanım 31 çekme dıye bısey duydum tabı cok merk ettım sadece erkeklerle ılgılı bı durum oldugunu anladım ,neyse bı gun arkadasıma msj cektım bacım 31 cekmek ne demek felan dıye sordum bu mesaj erkek arkadasıma gıtmıs benım haberım yok sonra cvp geldı sevgılımden ,her ayın 31 nde erkeklerin belinden gelen bı sıvı gelır felan dıye teorık seyler anlatmıs da anlatmıs tabı ben sasırdım gıttım kızlara anlattım arkadasımın bırı subat 28 cektıgıde noluyomus felan dedı,bende utana sıkıla sevgılıme sordum o da subat ayı 28 cektıgın de de 28 cekılıyo sıvı agzından gelıyo felan demıstı,salak ya bende yıllar boyunca erkekelrınde kızlar gıbı adet gıbı bısey yasadıklarını sandım:63:

kızlar bı de annemle babamın hıkayesını anlatayım,annemle babam nısanlılarmıs annemın 2 tane abısı var babm bı gun orda kalmıs babm tuvalete cıktıgında gece hep beraber cıkıyolarmıs ,neyse babm annemı salonda yakalamıs yalnızken babm annemı bı yoklamıs ellemıs tabı annem cok sınırlenmıs babmda ne var kız nısanlıyız felan demıs teyzemde bunları rontgenlermıs benı her gordugunde bu hıkayelerı bana anlatır teyzem :KK52:

ya sen daha önce nerdeydinnnn:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

merhaba flocke konunun her sayfaasını okudum nerdeyse çok beğendim nerden aklına geldide böyle bi konu açtın bilmem ama iyiki açtın ben bi konu yazamadım çünkü evli değilim hnüz ama anıları paylaşmak çok güzel ,,, teşşekkürler,,,
canım evli olman şart değil ki!hani tamam,ilk konu açma amacı buydu ama evli olmayan arkadaşlar da bize katılıp sevgililerinle ya da nişanlılarınla hoş ya da nahoş anılarını paylaşmak istediler.çok da iyi ettiler.bu yüzden varsa senin de böylesine hoş bir anın paylaş bizimle.
aklıma nerden bööle bi konu açmak geldi demişsin ya,açılış fikri de en az buradaki anılar kadar absürt aslında.ben 23kasım gecesi müthiş bi diş ağırısı çekiyordum:KK60:.bütün gece tepinip durdum anlicaan!bi yandan şişmiş yanağımı ovalayıp dişime küfrediyordum öte yandan narkoz yemiş gibi uyuyan eşime gıptayla bakıyordum.ona bi ara bakakaldım ve 14 yıldır girip çıkmadığımız yol ve halin kalmadığını düşündüm.:KK9:derken ilk günü hatırladım ve sırıtmaya başladım.sonra içimdeki muzip ortaya çıktı ve içimden:'lan yarın dişçiden bi döniim,ilk yapcaam şey bunu yazmak olcak demiştim.ve böylece bu konu açıldı!kel alakadan hoş bir şey doğdu!!!:KK60::KK60::KK60:

eskisi kadar sık giremiyorum arkadaşlar,ama anlık da olsa paylaşımlarınızı okuyup çıkıyorum.harıl harıl kitapla meşgulüm.burcum,sen de varsın içinde:KK1:

dün akşam bir arkadaşa anlatırken aklıma geldi bir anım

yeni evliyiz o zamanlar çok tartışıyoduk ota b.ka kızıyoduk neyse
bir akşam şarkı söyleyerek yemek hazırlıyordum eşimde ben kızgınım söyleniyorum sanıp oda içerden bana söyleniyormuş:KK1:mutfaga gelmiş tam bana kızacakken benim elimde mutfak havlusuyla halay çektiğimi görünce :KK53::KK53::KK53:atmıştı kendini yere:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

yine teyzemden bir inciii :KK37:

bundan 5 6 yıl önce istanbulda teyzemdeyiz, sahil kenarına gideceğiz, yiyecek bişeyler hazırlanıyor büyük bir telaş ile ama o ne tava yok :KK53:
teyzem arıyor tarıyoor yok yok yok fırını bile çekiyor arkasına bakıyor biz gülmekten yerlerde :KK66: sanki evde baska tava yok gibi yok illa o olacak :KK53:
en sonunda pes ediyor ve bombayı patlatıyor kesin ... götürdü diyor, eniştem için, :KK53: :KK66:
büyük bi sinirle telefona gidiyor, ama etraftan hiçbirimizi duymuyor, ve eniştemi arıyor direk konuya giriyoor "... tava nerde naptın tavayı cabuk söyle? :63: :KK55: "
eniştem kadın sana iyice bi haller oldu ne tavası tövbe tövbe diyor kapatıyor telefonu :KK37: :KK66: :KK19:

en sonunda nerde bulduk hatırlamıyorum ama o gün sahile gidebilmiştik :KK19::KK64:

Kızlar geçenlerde iş yerinde cnm sıkılıyor arkadaşımla msn de sohbet ediyorduk

Bende ona bi şey için hayırlı olsun dedim oda bana darısı başına yazmış bende amin yazıyordum Dahili hattım çaldı

Ben telefonu AMİN diye açtım ve karşımdaki müşteri neye
uğradığını şaşırdı Durumu zor toparladım :KK51:

Bende ona bi şey için hayırlı olsun dedim oda bana darısı başına yazmış bende amin yazıyordum Dahili hattım çaldı

:KK9::KK9::KK9::KK66::KK66: çok güzelmiş ya bayıldım

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

dün akşam bir arkadaşa anlatırken aklıma geldi bir anım

yeni evliyiz o zamanlar çok tartışıyoduk ota b.ka kızıyoduk neyse
bir akşam şarkı söyleyerek yemek hazırlıyordum eşimde ben kızgınım söyleniyorum sanıp oda içerden bana söyleniyormuş:KK1:mutfaga gelmiş tam bana kızacakken benim elimde mutfak havlusuyla halay çektiğimi görünce :KK53::KK53::KK53:atmıştı kendini yere:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1: zılgıtta çekseysin kıssss,lülüülülüüüüü:KK64::KK64:

ayy kızlarr süpersiniz yaaa çok komik bi topik olmuşş bayıldımm:KK1::KK1::KK1:
bi tanede ben anlatıyım eşimle ilk gecemizde malum iş için ugraşıyoruz ne yapsak olmadı bi türlü kafayı yiycez ama en sonunda sinirlendim ayaga kalktım bi taraflarımdan öyle sesler geldiki bögürdü resmen tabi ben o utançla içeri kaçtım eşimde bia yandan gülüyo bi yandan bagırıyo seninki baya kızmış bize falan diye çok komik bi geceydi ya.ama başarısız tabi ertesi günde kremle falan deniyelim dedik tabi kremin naneli oldugunu anlıyamamışız ve sonuç yatakta cayır cayır yanan iki kişi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bi anımda orta okula giderken tatile kuşadasına geldik saat akşam üzeri 5 falan o heyecanla kardeşimle birlikte büyük babama yalvarıyoruz denize gidelim diye iyiy dedi oda babanem ve büyükbabm aldı bizi denize götürdü neyse biz girdik kardeşimle büyükbabamda bize bişi olmasın diye girdi üzerindede şort var babanemde kumsalda elinde şemsiye bacaklarını kuma gömmeye çalışıyo tam o sırada bi dalga geldigini gördük kardeşimle ben büyüykbabama nasıl asılmışsak adamın donu yerle bir oldu :KK1::KK1::KK1::KK1: babanemde biyandan gülüyo biyandanda herif örtsene lan diye bagırıyo çok komikti ya:KK1::KK1::KK1::KK1:

hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo:KK1:.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın?:KK53:' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bittim bunaaaaaaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

tövbe tövbe tvde erbakanın defnini izliyoruz annem babam ve ben tabiki burayı okurken tuttu beni gülme krizi öksürükle bastırmaya çalışıyorummmm :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ayy kızlarr süpersiniz yaaa çok komik bi topik olmuşş bayıldımm:KK1::KK1::KK1:
bi tanede ben anlatıyım eşimle ilk gecemizde malum iş için ugraşıyoruz ne yapsak olmadı bi türlü kafayı yiycez ama en sonunda sinirlendim ayaga kalktım bi taraflarımdan öyle sesler geldiki bögürdü resmen tabi ben o utançla içeri kaçtım eşimde bia yandan gülüyo bi yandan bagırıyo seninki baya kızmış bize falan diye çok komik bi geceydi ya.ama başarısız tabi ertesi günde kremle falan deniyelim dedik tabi kremin naneli oldugunu anlıyamamışız ve sonuç yatakta cayır cayır yanan iki kişi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bi anımda orta okula giderken tatile kuşadasına geldik saat akşam üzeri 5 falan o heyecanla kardeşimle birlikte büyük babama yalvarıyoruz denize gidelim diye iyiy dedi oda babanem ve büyükbabm aldı bizi denize götürdü neyse biz girdik kardeşimle büyükbabamda bize bişi olmasın diye girdi üzerindede şort var babanemde kumsalda elinde şemsiye bacaklarını kuma gömmeye çalışıyo tam o sırada bi dalga geldigini gördük kardeşimle ben büyüykbabama nasıl asılmışsak adamın donu yerle bir oldu :KK1::KK1::KK1::KK1: babanemde biyandan gülüyo biyandanda herif örtsene lan diye bagırıyo çok komikti ya:KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK60: :KK60: :KK60:

X