Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh beeeee sonuna ulaştım sonunda.. Günlerdir deli gibi oturup okuyorum... Harikasınız kızlar....
Bende düşünüyorum nasıl rezil oldum diye? Daha aklıma gelmedi ama ablamın bir rezilliğini paylaşmak istiyorum...
Ablam teknik konusunda biraz kıtdır... (Buralardadır kesin okuyunca öldürecek beni :)) Birgün MSN'den hafif bir flört durumu yaşadığı kişi ile konuşuyor.. Birden karşıdaki arkadaşı MSN'yi kapattı. Tabi ablamın suratı asıldı. İki dakika geçmeden açıldı tekrar oturum... Diyalog aynen bu....
X: Ya kusura bakma düştüm....
Ablam: aaaaaaaaa inanmıyorum. Birşey oldu mu? İncitmedin değil mi bir tarafını???
Tabi biz yerlerde.....
Oh beeeee sonuna ulaştım sonunda.. Günlerdir deli gibi oturup okuyorum... Harikasınız kızlar....
Bende düşünüyorum nasıl rezil oldum diye? Daha aklıma gelmedi ama ablamın bir rezilliğini paylaşmak istiyorum...
Ablam teknik konusunda biraz kıtdır... (Buralardadır kesin okuyunca öldürecek beni :)) Birgün MSN'den hafif bir flört durumu yaşadığı kişi ile konuşuyor.. Birden karşıdaki arkadaşı MSN'yi kapattı. Tabi ablamın suratı asıldı. İki dakika geçmeden açıldı tekrar oturum... Diyalog aynen bu....
X: Ya kusura bakma düştüm....
Ablam: aaaaaaaaa inanmıyorum. Birşey oldu mu? İncitmedin değil mi bir tarafını???
Tabi biz yerlerde.....
Öyle valla ankım neler kaçırmışım aslında tüm moral yerine geldi valla
rezillik deme be iyiki olmuşda herkes güldü sayenizde
kitap isimlerini not aldım canım,ama kitabın adını 'eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz' olarak koymak istemiyorum.itina ile nick'lerinizi sildim,paylaşım esnasında adı geçen isimleri ya sildim ya da değiştirdim.buna paylaşım esnasında verilen yerler de dahil.hatta,o kadar titiz davranıyorum ki,'kociş' 'totiş' vb. kelimeleri bile düzenliyorum.çünkü bu tip kelimeler buraya has (ekşi sözlükten özellikle baktım).şimdi olur da-ki inşallah emeklerim boşa gitmez-bu kitap yayınlanırsa,meraklı bazı kişiler kitabın adınla google'a yazıp burayı özellikle bulmaya çalışacaklardır.o vakit de ben boşa uğraşmış olurum.zamanı geldiğinde,bu topiğin kapanmasını bile isteyebilirm duruma göre...kızlar merhaba gene coşmuşsunuz bakıyorumda
flockem beni merak ettin mi bilmem ama cuma günü yoğun birşekilde calışyordum akşama doğru rahatsızlandım derken cuma akşamından bugune kadar öldüm öldüm dirildim diyebilirim.
boğaz ağrısı iltahap, kulak , ateş 6 ilaca rağmen geçmeyen baş ağrısı vücüdumun her yerinin sızlaması lime lime parçalanması çok fena bir hastalık illeti yemekde yiyemiyorum miyde bulantısı çok fenaydı şu an ayağa kalktım bembeyaz olmuş bir suratla .antibiyotik lere devam.
kızlar kendinize ii bakın salgın varmış.....
Buarada flockem burda bi konu daha vardı sevgilinize ilk nezaman rezil oldunuz gibi birşeydi adı onuda sen mi açmıştın?
kitap adı için konun orjinal adını koy?
eşinize ilk nezaman rezil oldunuz?
yada'' rezillik diz boyu''
''rezilim rezilsin rezil''
daha akılıma gelir benim yazarım
.....benimde bi rezilligim geldi aklima.. bi kac arkadas toplandik geziyoruz arabayla soförde benim ya hava 1500 dolasiyoz falan bi yandan konusuyoz.. yavas gidiyorum heraldeki arkamizdaki araba iyice yaklasti bizim arabaya bende aynada söyle bi göz attim baaya yaklasiyo bu..
birden atildim "manyaga bak ya arkamdan giriyo"
öyle demek istememistim ama aniden cikiverdi agzimdan.. türkce iste nereye cekersen oraya gidiyo
kizlar kopmustu ama...
kitap isimlerini not aldım canım,ama kitabın adını 'eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz' olarak koymak istemiyorum.itina ile nick'lerinizi sildim,paylaşım esnasında adı geçen isimleri ya sildim ya da değiştirdim.buna paylaşım esnasında verilen yerler de dahil.hatta,o kadar titiz davranıyorum ki,'kociş' 'totiş' vb. kelimeleri bile düzenliyorum.çünkü bu tip kelimeler buraya has (ekşi sözlükten özellikle baktım).şimdi olur da-ki inşallah emeklerim boşa gitmez-bu kitap yayınlanırsa,meraklı bazı kişiler kitabın adınla google'a yazıp burayı özellikle bulmaya çalışacaklardır.o vakit de ben boşa uğraşmış olurum.zamanı geldiğinde,bu topiğin kapanmasını bile isteyebilirm duruma göre...
ya ben bu siteyi geç keşfetmişim