Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yazık adama ya ama olsun sen hamişsin sana yasak yok

''best of rezillik'' kitabül rezillik''
not aldım...yanına da bi yıldızcık koydum,çok hoşuma gitti...
canom birsen'in 'kalabalıkta okuma beni'sini beğenmiş,onunkine de iki yıldızcık koydum.iki favori var şu an yani...

Son düzenleme:
bende eşler arasında hiçbirşeyin problem olmamasından yanayım. benim eşimin gaz çıkartmasını uyurken bile anlarım. gece arkam dönük sırt sırta vermişiz totosuyle resmen ittiriyor ben acık gidiyorum yine dayıyor acık gidiyorum yine aynı en son yatağın ucuna geldim hadi bakalım nereye kadar itecen dedim bir koyverdi ben gülmekten geberiyorum. eşim ne dese " noldu aşkım ne gülüyorsun bende sana gülüyorum dedim hımm tamam dedi döndü uyudu ben zor tabi hemen banyoya koştum iyice güldüm öyle geldim yattım :)))))
geçen ay tüp bebk transferim yapıldı sonuç negatif ama gazı meşhurdu sağolsun. her akşam erkenden uyuya kalıyordum saatlerce eşim dinlemiş zart zurtlarımı yazık uyandığımda bir dalga geçerdi. sen benide geçtin bee demesinmi bir gün gece gece kopmuştuk ikimizde komşular bile uyanmıştır vallahi.
yeni evliyiz pencere tarafında yatıyorum ışığı kapattım eşimin üzerinden atlayacak sözde bir atlamışım hüppp yere bir çıyaklama eşim kalktı hemen ışığı açtı benim ayaklar kafama değmiş kalorifere yapışmışım gülüyorum. eşim gülüncede ona kızıyorum ne gülüyorsun diye.

vukuatlarım çok fazladır bide bazen çopcuk gibi ağlamam yokmu eşim daha beter güler sonraki günlerde ağzından düşürmez tabi.

ampul paylaşımında bi tane de benim aklıma geldi...çamaşır makinası beni bi güsel salladıktan sonna,tanrının bana inşallah önce sağlıklı mutlu bir ömür vermesini diliyor ardından da ecelim geldiğinde çarpılmayı ölüm kategorisinden çıkarmasını temenni ediyorum...baya acıtıyo.amin dedikten sonna olay mahalline dönüyorum.evde bigün ampul patladı.çıktım merdivene değiştirecem.bi yandan patlak ampulü değiştiriyorum bi yandan da kelime-i şahadet getiriyorum.tam o sırada eşim mesaiden döndü beni ööle özgürlük heykeli gibi tek el yukarda şahadet getirirken buldu:'aşkım sen harbi manyaksın,lan ampul değiştiriyon gören de idam sehpasına çıktı sanacak!'demişti.tek el hala yukarda kıstım tek gözümü:'dalga geçme ülen,çamaşır makinası seni de bi sallasaydı,sen bırak ampul değiştirmeyi,ışığı açmak için şaltere basarken bilem iki kere düşünürdün!ben gene cesur davranıp şansımı zorlayabiliyom!'diye çemkirmiştim...

flocke sen hep yaz e'mi

Benim henüz bir fikrim yok kitab ismine dair amaaaaa 'Kalabalikta okuma beni' cok güzel bur ornek olmuş begendimmmmm

gencim güzelim rezilim

rezillik sanatı

rezil doğulmaz olunur

bi rezillikte benden olsun

rezilliğinizin farkındamısınız

rezillik diz boyu

kahkaha garantili rezilliklerimiz....

şimdilik bu kadar devamı gelir umarım flockecum bu arada sözünü tuttum açtım topic söz verdiğin gibi bekliyorum paylaşımlarını

Son düzenleme:
not aldım...yanına da bi yıldızcık koydum,çok hoşuma gitti...
canom birsen'in 'kalabalıkta okuma beni'sini beğenmiş,onunkine de iki yıldızcık koydum.iki favori var şu an yani...

ay rezilliğimi koymamışındır belki ama kitab adında olmayı isterim zuhaaaa:86:

çok iyi ya,bayıldım bunlara da...
en çok tuttuğum 'bir rezillik de benden olsun'......
son duruma göre şincik şööle arkadaşlar:
kalabalıkta okuma beni:
best of rezillik:
kitab-ül rezillik:
bi rezillik de benden olsun:

Son düzenleme:
ay rezilliğimi koymamışındır belki ama kitab adında olmayı isterim zuhaaaa:86:
ben hepinizi almaya gayret ediyorum,sen de olmalısın içinde...şimdi nickleri silerek aldığım için hepsi birbirine giriyo,ama sen de varsın....öyle hatırlıyorum....

esasa aldığım benim kişisel beğenilerimden ziyade,rezilliğin eş sevgili sözlü vb. ile yani esas oğlan'lı olanları alıyorum...ve yine benden ziyade,sizlerin en çok beğenip de alıntı ile cevapladıklarınız var.tabi yeni gelenleri de eklicam ama şimdilik tüm hepsini aldım,ayıklama işine geçtim.bölüm bölüm ayırmaya çalışıyorum.bi bölüm örn. sırf sizin metan gazınızdan oluşma olacak ...

müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee flockem
benimde aklima geldi bir rezilligim. aksama yazicam.

ben hepinizi almaya gayret ediyorum,sen de olmalısın içinde...şimdi nickleri silerek aldığım için hepsi birbirine giriyo,ama sen de varsın....öyle hatırlıyorum....

Aslında kitabın ön hazırlığında parantez içine alabilirsiniz isimleri, son düzenleme silmek üzere.Böylece karışmaz sanırım. Ya da karışıp karışmaması önemli değil mi? Kapak resminide düşünmek lazım.
...

Kolay gelsin flocke ,bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…