ayyy kalabalıkta okuma beni güzelmişşşşşş
dün gece başıma gelen olayı anlatayım
eşimin burun tıkanıklıgı sorunu var tv de seda sayana çıkan bir adam ılık suya tuz koyup sırınga ile burnunuza sıkıp rahatlayın demiş eşimde bunu yapmak için beni çagırdı yeni yemek yemişiz dedim hayatım yapamam sen yap yok yapamam yardım et dedi ve giriştik olaya eşim yattı ben tınında burnuna sıkıyorum tabi genzine kaçınca ve ben hamileliğimden dolayı bulantımın çogalmasıyla eşimin yüzüne kusssseşimin bir sıçrayışı vardı inanılmaz bir refleks şok oldum günlerdir kusamayan ben dün gece rahat bir gece yaşadım ama olan eşime oldu
not aldım...yanına da bi yıldızcık koydum,çok hoşuma gitti...''best of rezillik'' kitabül rezillik''
zaman var daha,düşünmeye devam.tüm herşeyi toparlamama yakın baskı kurcam üstünüzde...bunlar ne güzel fikirler böyle yahu kendimden utandım azcık zeka belirtisi göstermem lazım diye
ampul paylaşımında bi tane de benim aklıma geldi...çamaşır makinası beni bi güsel salladıktan sonna,tanrının bana inşallah önce sağlıklı mutlu bir ömür vermesini diliyor ardından da ecelim geldiğinde çarpılmayı ölüm kategorisinden çıkarmasını temenni ediyorum...baya acıtıyo.amin dedikten sonna olay mahalline dönüyorum.evde bigün ampul patladı.çıktım merdivene değiştirecem.bi yandan patlak ampulü değiştiriyorum bi yandan da kelime-i şahadet getiriyorum.tam o sırada eşim mesaiden döndü beni ööle özgürlük heykeli gibi tek el yukarda şahadet getirirken buldu:'aşkım sen harbi manyaksın,lan ampul değiştiriyon gören de idam sehpasına çıktı sanacak!'demişti.tek el hala yukarda kıstım tek gözümü:'dalga geçme ülen,çamaşır makinası seni de bi sallasaydı,sen bırak ampul değiştirmeyi,ışığı açmak için şaltere basarken bilem iki kere düşünürdün!ben gene cesur davranıp şansımı zorlayabiliyom!'diye çemkirmiştim...
ampul paylaşımında bi tane de benim aklıma geldi...çamaşır makinası beni bi güsel salladıktan sonna,tanrının bana inşallah önce sağlıklı mutlu bir ömür vermesini diliyor ardından da ecelim geldiğinde çarpılmayı ölüm kategorisinden çıkarmasını temenni ediyorum...baya acıtıyo.amin dedikten sonna olay mahalline dönüyorum.evde bigün ampul patladı.çıktım merdivene değiştirecem.bi yandan patlak ampulü değiştiriyorum bi yandan da kelime-i şahadet getiriyorum.tam o sırada eşim mesaiden döndü beni ööle özgürlük heykeli gibi tek el yukarda şahadet getirirken buldu:'aşkım sen harbi manyaksın,lan ampul değiştiriyon gören de idam sehpasına çıktı sanacak!'demişti.tek el hala yukarda kıstım tek gözümü:'dalga geçme ülen,çamaşır makinası seni de bi sallasaydı,sen bırak ampul değiştirmeyi,ışığı açmak için şaltere basarken bilem iki kere düşünürdün!ben gene cesur davranıp şansımı zorlayabiliyom!'diye çemkirmiştim...
oooooooo kimler gelmiş kimlerrrrflocke sen hep yaz e'mi
not aldım...yanına da bi yıldızcık koydum,çok hoşuma gitti...
canom birsen'in 'kalabalıkta okuma beni'sini beğenmiş,onunkine de iki yıldızcık koydum.iki favori var şu an yani...
çok iyi ya,bayıldım bunlara da...gencim güzelim rezilim
rezillik sanatı
rezil doğulmaz olunur
bi rezillikte benden olsun
rezilliğinizin farkındamısınız
rezillik diz boyu
kahkaha garantili rezilliklerimiz....
şimdilik bu kadar devamı gelir umarım flockecum bu arada sözünü tuttum açtım topic söz verdiğin gibi bekliyorum paylaşımlarını
ben hepinizi almaya gayret ediyorum,sen de olmalısın içinde...şimdi nickleri silerek aldığım için hepsi birbirine giriyo,ama sen de varsın....öyle hatırlıyorum....ay rezilliğimi koymamışındır belki ama kitab adında olmayı isterim zuhaaaa:86:
ben hepinizi almaya gayret ediyorum,sen de olmalısın içinde...şimdi nickleri silerek aldığım için hepsi birbirine giriyo,ama sen de varsın....öyle hatırlıyorum....