Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ABLALARIM BIRAZ YAVAS YAZIN YA. KAC GÜNDÜR PEK ZAMANIM OLMAMASINA RAGMEN OKUYORUM .AYARLARIMDA FARKLI EN FAZLA MESAJ GÖSTERI SECTIM.SUAN 100 SAYFA VAR VE BEN HALA 20.SAYFADAYIM NASIL YETISCEM ORAYA KADAR JET GIBI OKUMM LAZIM GÜLMEDEN:KK1::nazar:En Büyük KK

o zamanlar 8 aylık olan yeğenim kucağımda,misafirleri karşılıyoruz kapı önünde.
yeğenim öyle bir pırtlıyorki(o sesin ondan çıkması imkansız ötesi)
herkesin gözü üstümde ,benim de yeğenimde:KK53:.okadar utanmıştımki.

neyseki başka birgün aynı şey ablamın görümcesininde başına gelmiş ve aklanmıştım:KK1:

ortaokuldayım bayan hocamız erkek ögrencileri dışarı çıkarıp bizlerle genç kızlıga adım projesinde bilgilendirme amaçlı ped dagıttılar :KK1:bizlerde utana sıkıla aldık kitapların arasına soktuk herkesin suratı kıpkırmızı:KK17::KK17:çıktık derse başlıcaz herkes kendince egleniyor bende saf ufo gören masum köylü gibi pedi koydugum kimya kitabını al masaya koy kimya hocası sınıfa geldi ders anlatacak benim kitabı alıp sayfaları cevirip bana bakıyo sonra eline pedi alıp kızım mektuplarını unutmuşsun diyerek pedi elinde sallıyor arkadan bir erkek arkadaş hocaaaaaaaaam o orkid orkiddd kızlar şey olunca k.çına takıyolar demesiyle:KK53::KK53::KK53::KK53:şoktayım 1 hafta alay konusu olmuştum :63::63::63:

ayy şu ampul değiştirme hikayesine bayıldım:KK60::KK60::KK60::KK60:
flocke sen kendi rezil olduğun durumları yazmaya kalksan zaten bir kitap çıkarmış ortaya alem kadınsın vesselam:KK9::KK9:

ampul paylaşımında bi tane de benim aklıma geldi...çamaşır makinası beni bi güsel salladıktan sonna,tanrının bana inşallah önce sağlıklı mutlu bir ömür vermesini diliyor ardından da ecelim geldiğinde çarpılmayı ölüm kategorisinden çıkarmasını temenni ediyorum...baya acıtıyo:KK1:.amin dedikten sonna olay mahalline dönüyorum.evde bigün ampul patladı.çıktım merdivene değiştirecem.bi yandan patlak ampulü değiştiriyorum bi yandan da kelime-i şahadet getiriyorum.tam o sırada eşim mesaiden döndü beni ööle özgürlük heykeli gibi tek el yukarda şahadet getirirken buldu:'aşkım sen harbi manyaksın,lan ampul değiştiriyon gören de idam sehpasına çıktı sanacak!'demişti.tek el hala yukarda kıstım tek gözümü:'dalga geçme ülen,çamaşır makinası seni de bi sallasaydı,sen bırak ampul değiştirmeyi,ışığı açmak için şaltere basarken bilem iki kere düşünürdün!ben gene cesur davranıp şansımı zorlayabiliyom!'diye çemkirmiştim...:KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60:

ayy kzılar valla nerdeyse sırf buraya yazıyım diye bi rezillik çıkarasım var :KK60: ben birgün marketteyim kasada elimde orkid paketi arkamdada sınıf arkadaşım erkek nasıl utanmıştım anlatamam ya:KK25:

müstakbel kitabımız hayırlı olsun :KK66::KK66: flocke sana da kolay gelsin :KK9::KK9: Arkadaşların kitap isimleri çok güzel ve orijinal hemen hepsini çok beğendim.bende kitap ismi sölemek istedim
Şahdık, Şahbaz olduk
(yanındada büyütülmüş şekilde şu smiley) :KK53:
Reziliz, pişman değiliz

halada bitiremedim yazilari.neyse KONU SAHIBESI :) kitap cikartmayi düsünüyormussun.isim bence üstteki arkadasin dedigi isim güzel sahsik sahpaz olduk yada uygun bir atasözü deyim zaten bol türkcemizde.resim icinde kadin ve erkek resimleriyle bezenmis bir kapak yüzler kizarik biri utaniyor biri gülüyor yani konulara göre uygun bir kapak gerci cok secenek var bunun icin.mesela kitap aralarinada cok komik olan yada konuyla alakali resimler konulabilir."el cizimi" cikarsa harika bir kitap olur zaten.böyle kadinlar kulubü logolu pembe kalpli bir kitap:) pstpne bir kadin yüzü kirmizi mahcup adam gülüyor ): ne güzel olur ama:nazar:En Büyük KK

mrb arkadsalr bene coktan beri yazılanları okuyodum ancak bugün bitirdim veeeeeeeeeee bende anlatmaya başlıyorummm
bende daha küçüğüm 15 16 yaşındayım ablamlar falan var onlarda 20 21 yasında görücüler falan gidip geliyo eve ama aynı zamanda ablamlar da okuyo bigün annemler düğüne gitmişler orda birileriyle tanışmışlar neyse baya konuşmuşlar sıra çocuklara gelmiş bizim kızlar var okuyo demişler onlarda demişki bizimde oğlanlar var biri doktor diğeri mühendis falan diye bunlar annemle babamı cok sevmişler(babamda iyi bir yerde müdür olduğu için güvenmişler) bir gün geliriz demişler ayrılmışlar aradan 1 hafta geçiyo biz her yatmadan önce evi toplar yatarız tabii cok kardes olunca o günde düzeltip yatıyoruz ertesi sabah kalkıyoruz annem kahvaltı hazırlıyo buzde mutfakta yıcez o sırada 2 küçük kardeş kavga edıyolar bütün salonu mahvedıyorlar yastıklar yerde dantelller yerde yanı salon bıtık durumda o sırada kapı calmasın ablam kapıya bakıyo tabıı tanımıo kadınlarda hemen içeri atlıyo dırek salona gırıyolar ve bıttıgımz an... annnem rezil oluyo kadınlarda bı daha gelmıyo ...cok utanmıstık....şimdi evliyim yatmadan heryeri toplayıp yatıyorum ...

bir insan bütün gün buradakiler okuyup okuyup güler mi??çatlayana kadar güldüm yaa...süpersiniz...

ben daha önce farklı bir topicte yazmıştım ama aradım aradım bulamadım...
bir gün duştan çıktım...bazen hızlı düşünürüm ve kelimelerin hecelerinin yerlerini değiştiririm...kendi kendime söyleniyorum...o sırada telefonum çaldı erkek arkadaşım arıyor...naber canım?dedi bende off KUKAMA SU KAMA dedim...oda ne bu japonca mı dedi??? aslında tam olarak KULAĞIMA SU KAÇTI...demek istemiştim...

Erkek arkadaşımın annesiyle tanışmaya gittim ama nasıl heyecan dilim tutulmuş resmen...kapıda karşıladı bizi HOŞGELDİNİZ dedi sarıldı...bende sizde HOŞGELDİNİZ dedim :KK43:

Sonraki görüşme de evdeki çiceklerinden bahsediyor SİZDE ÇİÇEK YETİŞTİRİR MİSİNİZ dedi...
bende ben pek anlamam ama annem yetiştiriyor dedim..işte sarmaşık,KAYNANA DİLİ v.s. dedim...sonra uzun bir sessizlik oldu...

Erkek arkadaşımın müdürü yabancıydı.(paul amca)bir gün erkek arkadaşım iş yerinden bir kaç arkadaşı paul amcanın evine gittiler...neyse ben aradım...karşımda ingilizce ''merhaba ben paul.onur tlfnunu unutmuş''diyen bir yabancı...başka şeylerde söyledi tabi ama ben anlamadım sadece "alo"dedim o kadar paul amca durdu bekledi hafif bir tebessüm o sırada erkek arkadaşım diğer hattından beni arıyor...ben paul amcaya cok anlıyormuş gibi "1 dk" dedim ve erkek arkadaşım tlfnu orada unuttuğunu v.s. anlattı...paul amcada tlfnu kaptmıştı hoş kapatmasa da ne söylicektimki??ertesi gün tlfnu erkek arkadaşıma verirken kız arkadaşının ingilizcesi çok iyi,uzun bir sohbet ettik demiş ve gülmüş...

ben yaklaşık 5 sene bir cağrı merkezinde çalıştım...
ilk defa çağrı alıcaz ve gece vardiyasındayız çok heyecanlıyız 3 arkadaş yan yana oturuyoruz...çokta yoğun değil hatlar...yanımdaki arkadaşımın ismi Sibel...neyse Sibele cağrı geldi -iyi akşamlar ben Sibel nasıl yardımcı olabilirim?dedi.bende saf saf ona bakarken bana çağrı geldi.boş bulunup bende şöyle dedim -iyi akşamlar ben sibel nasıl yardımcı olabilirim?" :KK53::KK53:tabi ben şok oldum sibel şok oldu:KK53::KK53:...geride alamadım yanlış söyledim ben eylem de diyemedim...neyseki çok uğraştırmamış ve işlemini yaptırıp kapatmıştı müşteri...

bir günde iş çıkışı servise bindim...servis güzergahı berbat ötesiydi en son ben inecektim...şoförümüzde yaşlı bir amcaydı İsmail amca...neyse ben servisin en arkasına cam kenarına oturmuş ve mp3 çalarımı son ses açmış giderken uykuya dalmışım...ama ne uyku...İsmail amca bizim şirketin personelini dağıttıktan sonra bir fabrikadan personel alıyormuşş...neyse ben öyle bir yayılmışım ki ismail amca serviste benim olduğumu farketmemiş.fabrika yakınlarındaki bir kahvenin oraya parketmiş servisi ve çay içmeye gitmiş...tabi ben güzellik uykusundan uyandım...serviste kimsecikler yok...camdan dışarı bakıyorum saçma sapan bir yerdeyim...ağlamaya başladım...ama nasıl bir korku?kaçırdılar beni falan diye düşünüyorum:18::18::84::84:kalktım kapıyı acmaya yeltendim kii ismail amca geldi beni görünce adamın yüreğine iniyordu tabiki...neyse önce fabrikaya gittik beraber sonra beni evime bıraktı...:KK1::KK1:

off bende rezil olmuştum eşime ve tanımadığım br çok kişiye,annemlere oturmaya gidiyoruz eşim pastaneden pasta alalım dedi,sağa yanaştı bende indim aldım çıktım arabanın önüne geldim kapıyı açtım bir sürü tanımadığım insanlar hönk oldum tabiki meyer eşim arabayı biraz öne almış aynı model araba arkasına yanaşmış bende başkasının arabasına biniyodum çok fena rezil oldum eşim kornaya basıyo dart dart gülmekten kıramp girmişti karnına benimde sinirden oyyyy...

kızlar ben o zamnlar 14 yasında felanım 31 çekme dıye bısey duydum tabı cok merk ettım sadece erkeklerle ılgılı bı durum oldugunu anladım ,neyse bı gun arkadasıma msj cektım bacım 31 cekmek ne demek felan dıye sordum bu mesaj erkek arkadasıma gıtmıs benım haberım yok sonra cvp geldı sevgılımden ,her ayın 31 nde erkeklerin belinden gelen bı sıvı gelır felan dıye teorık seyler anlatmıs da anlatmıs tabı ben sasırdım gıttım kızlara anlattım arkadasımın bırı subat 28 cektıgıde noluyomus felan dedı,bende utana sıkıla sevgılıme sordum o da subat ayı 28 cektıgın de de 28 cekılıyo sıvı agzından gelıyo felan demıstı,salak ya bende yıllar boyunca erkekelrınde kızlar gıbı adet gıbı bısey yasadıklarını sandım:63:

kızlar benım kucuk bı kardesım var tam bı cadı bı gun oturuyoruz komusmuz da hamıle karnına cok kotu kramp gırdı bızde ıcerı yatırdık kadını bızım kucukde kadının yanına gıtmıs ,ayy benmde karnım cok agrıyo sanırım bende hamıleyım ama herıfım yok cocugum babsız buyuyecek demıs çatlak kerdesım daha 6 yasında,kk aday adayı:KK9::KK9::KK9:

kızlar bı de annemle babamın hıkayesını anlatayım,annemle babam nısanlılarmıs annemın 2 tane abısı var babm bı gun orda kalmıs babm tuvalete cıktıgında gece hep beraber cıkıyolarmıs ,neyse babm annemı salonda yakalamıs yalnızken babm annemı bı yoklamıs ellemıs tabı annem cok sınırlenmıs babmda ne var kız nısanlıyız felan demıs teyzemde bunları rontgenlermıs benı her gordugunde bu hıkayelerı bana anlatır teyzem :KK52:

X