- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ampul paylaşımında bi tane de benim aklıma geldi...çamaşır makinası beni bi güsel salladıktan sonna,tanrının bana inşallah önce sağlıklı mutlu bir ömür vermesini diliyor ardından da ecelim geldiğinde çarpılmayı ölüm kategorisinden çıkarmasını temenni ediyorum...baya acıtıyo.amin dedikten sonna olay mahalline dönüyorum.evde bigün ampul patladı.çıktım merdivene değiştirecem.bi yandan patlak ampulü değiştiriyorum bi yandan da kelime-i şahadet getiriyorum.tam o sırada eşim mesaiden döndü beni ööle özgürlük heykeli gibi tek el yukarda şahadet getirirken buldu:'aşkım sen harbi manyaksın,lan ampul değiştiriyon gören de idam sehpasına çıktı sanacak!'demişti.tek el hala yukarda kıstım tek gözümü:'dalga geçme ülen,çamaşır makinası seni de bi sallasaydı,sen bırak ampul değiştirmeyi,ışığı açmak için şaltere basarken bilem iki kere düşünürdün!ben gene cesur davranıp şansımı zorlayabiliyom!'diye çemkirmiştim...
kitabül rezillik''
bi rezillikte benden olsun
oooooooo kimler gelmiş kimlerrrr
Reziliz, pişman değiliz