Eşinize hediye gelse....

kendine çeki düzen vermesi gereken kişi eşiniz maalesef. evli olan iş arkadaşlarımıza hatta evlilik öncesi samimi olduğumuz bir çok arkadaşımıza evlendikten sonra oldukça mesafeli davranıyoruz. bu bir kural bence. eşiniz demek ki hiç siz rahatsız olursunuz diye düşünmüyor, hatta bu durumdan hoşlanıyor olabilir. ayrıca abartmıyorsunuz bende olsam aynı tepkiyi gösterirdim.

Hersey kisinin kendisinde bitiyor. Esinizi ciddi bir sekilde uyarin. Helal olsun ben buraya konu acacak o sakinligi bulamazdim.

Yukarıda bir arkadaş daha yazmış, iş yerine git, kıza haddini bildir diye. Bu kadını (konu sahibini) küçük düşürücü bir taktik ama. Kocasının en başından sınırlarını bilmesi gerekiyor. Karısının yapacağı kabadayılıklara kaldıysa ilişki ayarları, ne bir değeri var ne de bu taktik sonsuza kadar işe yarar. Sonuçta kocasının başında 7/24 gardiyan gibi bekleyecek hali yok. Konu sahibinin, kocasının sahipsiz olmadığını göstermesi değil, kocasının kendi kendine sahip çıkabilmesi gerekiyor.

Ayrıca kocasının dediği doğruysa ve kız "karın abartmış" demişse, konu sahibi iş yerine gidip kıza hesap sorsa kadın üste çıkıp "kadın olsaydın da kocana sahip çıksaydın" minvalinde cümleler kursa konu sahibi daha küçük düşer.

arkadasligin her seviyesi
ciftlerin durumuna gore normal karsilanabilir.

Yani bu yapilanlarda bir sey yok, eger ki siz de bu tarz arkadasliklar edinebiliyorsaniz.

Ama cok ciddi bir u donusu yapmamis mi esiniz,
kizi engellemeler falan,
asil bunlar insani baya dusunduruyor.

bir de is arkadasina toplanip hediye alan var mi merak ediyorum,
biz dogumgunlerinde pasta / baklava olayina girerdik de, hediye isine ancak dugun, cocuk dogumu gibi durumlarda girerdik, onda bile para toplamasi karar vermesi falan zor yani. Kim dogumgunu icin boyle sikintilara girer ki. O kisimda da esiniz kesin yalan soylemis, burada esinizle oturup ciddi bir sekilde konusmalisiniz. Sizin kizacaginiz seyleri bile sizden saklamamasi gerektigini soylemelisiniz bence. Zira onun bir tik ustunun adi aldatma zaten.

Aslinda engellemesini biraz da ben istedm cunku kiz piskin piskin hic birsey olmamis gibi pozlar verip paylasimlar yapiyordu kiz bende ekli o yuzden iyice gicik oldum acikcasi yanlis mi yaptim onu da bilmiyorum ama

Aslinda engellemesini biraz da ben istedm cunku kiz piskin piskin hic birsey olmamis gibi pozlar verip paylasimlar yapiyordu kiz bende ekli o yuzden iyice gicik oldum acikcasi yanlis mi yaptim onu da bilmiyorum ama

yanlis degil de boyle durumlarda ayari kocaya vermek gerekiyor,
cunku sizin yasam tarziniza gore yanlis bir sey bu,
sizin yasam tarziniza uyan samimiyet derecesini kurmakla yukumlu kisi esiniz.

boyle durumlarda esle ciddi ciddi konusmali,
davranislari sebep sonuc iliskisi ile, ve ben de ayni sekilde davransamla anlatilmali.

He tabi soyle de dusunulebilir,
erkekler bu kadar saf midir gercekten de, bilemiyorum.
umarim fazlaca iyi niyet gostermiyorumdur sizin konunuzda,
ama sizin yerinizde ben olsam boyle yaparim ve boyle dusunurum.

Zaten konu sahibi elin kadınlarını bıraksın, kocasının ağzına tükürsün. Belki o kadının derdi flört değil, belki normal şeyler onun için.

Aynı durumda siz olsanız eşiniz ne yapardı acaba:) Doğru değil sınır kaçmış durumda.

Yo normal tepkiniz ama işe yaramaz. Sonuçta aynı işyerindeler ve siz orada değilsiniz.

Yo ne abartması bir kız özellikle tek başına kocama hediye alamaz. Haddini bildiririm. Bende bir kadın olarak arkadaşım bile olsa bir erkeğe hediye yollamam,benim eşimi de rahatsız etmemek için hemde karşı tarafın yanlış anlamaması için. Umarım aldatmıyordur. Peşine düşün bunun bence

10 küsür yıldır iş hayatındayım, bugüne kadar bireysel olarak hiçbir erkeğe hediye almadım kimse de bana almadı. grup olarak aldılarsa neden kızın adı yazıyor, bence eşiniz sizi kızdırmamak adına uydurdu bu durumu. iş dışında ailecek görüşmeler haricinde doğru bulmuyorum açıkçası ben. bence tavrınızı koyun.

Yo abartmıyorsunuz aralarında ya bir şey var ya da olmak üzere bu belli.Zaten içinize doğmuş bir şey olmasa doğmazdı

Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .
Bunu dediğinde diyeceğiniz tek bir şey var.
Bana iş yerimden bir erkek hediye alsa ve ben sana bunun toplu hediye olduğu yalanını söylesem, bunun üzerine gece 11de amaçsız sohbet etsek veya benim odamda kahveler içilse senin için problem olmayacak mı? %100 olacak cevabını alacaksınız. O zaman bu gereksiz arıza olmuyor diyeceksiniz.
Benim de eşimin de karşı cinsten arkadaşlarımız var. Evli olanlarla ailece de görüşüyoruz. Böyle şeylere kapalı değilim yani. Bu doğum günlerinde toplanıp hediye almalar vs de oluyor ama kartta sadece kadının adı yazması ve eşinizin yalan söylediğini yakalamanız çok mide bulandırıcı.

yani ne bileyim 13 yıldır aynı şirkette çalışıyorum . Bekarlık dönemimde bile iş arkadaslarıma hediye almadım bana da almadılar sadece şantıyeye fln gittiklerinde yurtdısı fln oldugunda değişik bi yerse çikolata yada magnet istiyordum .. Hediyeyi geçtim olabilir gözuyle bakıyoum bazen anlaşabiliyorsunz ummadıgınız kişi ile .. ama gece msjları fln bence cok gereksiz. bende şirkette ki erkeklerle sohbetimi yaparım gırgır şamata öğle yemeklerine hep birlikte gideriz fln ama hiçbirine gece gece msj atmadım evli olsalarda bekar olsalarda. yani atsam bile acil iştir ondan öteye geçmez.

Ben abartarak anlattığınızı düşünüyorum sadece kız almış olsa ve kızın ismi yazılı olsa size göstermezdi ya da kızın ismini çıkarırdı oradan yani. Toplanıp alınmıştır. Aralarında birşey olsa saklamaz mı sizce yani alenen gösterir mi? ya da mesajları saklamaz mı.

Hem gerçekten ben sinir oluyorum yok beraber kahve içmişler de story atmışlar yok odasından fotoğraf yollamış vs ya iş arkadaşıyız hiç mi sohbet edilmeyecek bende aynı odada iki beyle çalışıyorum yaşça büyükler baya benden geçenlerde çay ocağından kahve söyledik iş arkadaşlarımda çikolata almışlar kahveyle foto çekip çikolatayı da koyup iş arkadaşlarımdan kahve yanına ikramlar yazdım iş arkadaşımı da etiketledim storye eşi görmüş akşam vay ben istesem almazsın da iş arkadaşına alıyorsun da demiş adam anlatıyor bana valla alırım herşeylerini diyor bir daha tabi asla atmadım öyle birşey ama düşünemedim de yani tüm günümüzü beraber geçiriyoruz o kadar da iletişim olacak yani saklamadığına göre sorunda yoktur

Abartmıyorsun canım abartmıyorsun evli ve iki çocuklu bir adamın bu tarz münakaşalara girmesi bana çok ters geliyor.. ne var sadece arkadaşı diyecek kadar sığ yapıda değilim böyle sığ bir insan varsa da halkında Farklı düşünülür..

Konunuzu şimdi gördüm.. Maalesef kadın kadının düşmanı derler ya haklı çıkaran hemcinslerimiz var maalesef.. İki arkadaşımdan örnek vereyim. İlki çok zengin oldu evlendi çoluk çocuk sahibi ama barlarda eğlenmeyi sever eşini yanında götürmez. Hep söylediği şey şudur. Kadınlar erkeğin parmağında yüzük varsa kendileri gelip sırnaşıyor birine bakan bana da bakar diyen bile çıktı bana diye... O yüzden o iş yeri arkadaşını masum bulamadım... İkincisi bizzat şahit olduğum bir durum.. Bizim iş yerimize birlikte çalıştığımız amirin eşi bir satış görevlisi kadını gönderiyor. İhtiyacı var alım yapın yeni firma modunda konuştu. Gelen firmacı hatun ilk işte çuvalladı altı yedi ay uğrayamadı sonra yine geldi yalvar yakar bana yardım edin diyerek düzenlenen kurslara toplantılara katılmaya amirin peşinden ayrılmamaya başladı.. Bir gün gece yarısı amirim bana mesaj yazmış bu kadından uzaklaşalım ne yazdığını bilmiyor beni taciz ediyor diye.. Şaşırdım takibe başladım.. Kadın güya içmiş cozurtmuş aynen cümle buydu bahanesinin.. Ama benim durumdan haberim olduğundan habersiz.. Güya normalleşti.. Ama her gün iş yerinde amirin odasında.. Bir kaç hafta sonra iş yerinden bizlere tiyatro bileti almalar amire ısrarlar falan amir gitmedi sadece ben gittim ama hiç aklıma gelmedi neden amirin eşi davet edilmiyor diye.. Şüphelenmiyorum ya artık normalleşti sandım.. Bir baktım ki whatsupdan bana sağlıklı beslenme önerileri atmalar, uykumun saat onda olması gerektiğini söylemeler.. Bakıyorum sağlıklı besleniyorum diyen hatun gecenin üçüne kadar whatsupda.. Dayanamadım sordum bir gün.. Ne iş diye.. Benim amiri ve onu kontrol ettiğimi iddia edip amiri kışkırttı bana karşı.. O güne kadarda bakmamıştım.. Ondan sonra bakmaya başladım. Amirin karısı uykuya dalınca bunlar muhabbete başlıyormuş bir farkettim ki kadın meğer ben farkedip yakalıcam diye beni de uyutmaya çalışıyormuş.. Amiri kahvaltılara davet etmeler, evine şarap içmeye davet etmeler ne ararsanız var.. Bunları da amir bizleri de sayarak söylüyor kadının bize daveti yok ama.. Sonra bir gün amir fotoğraf çekimi için telefonunu elime verdi çektim tam vericem bir mesaj "A. sıcaklığının tadını biliyor musunuz? Rüyanızda kimi s.kiyorsunuz?". Amir bana baktı ben amire? Güpegündüz yazdığı mesaj buydu.. Amirde bu arada kirvem kirvem dediği yeni kişilerle tanıştı eşine de sürekli onlarlayım deyip kahvaltılarda gezilerde.. Meğer kadınla geziyormuş.. Bende siz beni aptal yerine koydunuz diye olay çıkardım. Beni suçladı suçlu konumda bıraktı.. Kadın melake ben iftira atan kişi oldum.. Yakalandıkları mesajlarda hasır altı oldu. Amir aslında kadının bu kadar kuruna iyi dayanmış ben olsam bende dayanamazdım muhtemelen... Hala görüyorum kadın gelemiyor artık ama mesajlar, aramalar, amirin eşi yokken netten görüntülü görüşmeler... Bir kere daha yakalandılar ama oralı olmadım.. Konuşmalar ve görüşmelerin cinsel içerikli olduğu ortadaydı.. Ama umrumda değil.. O yüzden o kocana cilve yapan kadın mesajları hiç normal değildir. Bende yıllarca amirin yanında ona babacan görüp hem eşine hem ona hediye veren kişilerdenim hiç art niyetim olmadı. Ama erkekler anında değişirmiş herşey kadında bitiyormuş bunu gördüm. Kendimi korumak için çok mesafeli halim devam ediyor asla ne amirle nede erkek üstlerle yalnız görüşmem... O güven çemberim bitti... Acıma acınacak hale düşersin lafını da amirin eşi haketti.. Ha eşine söylemedin mi diyeceksiniz.. Söylemeye çok çalıştım, çok ipucu verdim, amir hiç yalnız görüştürmedi, kadında beni hemen satar, ona güvenip niye işimi riske atayım yeni bulmuşum zaten diye düşündüm, 24 yıllık evliliğine çok güvenip toz kondurmuyordu vazgeçtim.. Benden bu kadar kendi gözünü açsın... Bazı kadınlar böyle hızlı yükselmek için ya da para kazanmak için yapıyor bunu.. Bu işleri öğrenmeyen kendine yedirmeyen bizlerde yıllarca işsiz geziyoruz.... Çok üzgünüm ama kocan bir kadınla gece yarısı normal mesajlaşmazzzzz... Asla inanmam ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…