-
- Konu Sahibi Welldone20
Yukarıda bir arkadaş daha yazmış, iş yerine git, kıza haddini bildir diye. Bu kadını (konu sahibini) küçük düşürücü bir taktik ama. Kocasının en başından sınırlarını bilmesi gerekiyor. Karısının yapacağı kabadayılıklara kaldıysa ilişki ayarları, ne bir değeri var ne de bu taktik sonsuza kadar işe yarar. Sonuçta kocasının başında 7/24 gardiyan gibi bekleyecek hali yok. Konu sahibinin, kocasının sahipsiz olmadığını göstermesi değil, kocasının kendi kendine sahip çıkabilmesi gerekiyor.Kesinlikle kıza bi göz dağı vermelisin hiç kimseye güven olmaz. Artık ben olsam iş yerine gider eşimin sahipsiz olmadığını bi hatırlatırdım güzelce değil msj yazmak yanından geçemezdi.insanlara çok fazla tölarans tanımayın.herkes çıkarcı
Ayrıca kocasının dediği doğruysa ve kız "karın abartmış" demişse, konu sahibi iş yerine gidip kıza hesap sorsa kadın üste çıkıp "kadın olsaydın da kocana sahip çıksaydın" minvalinde cümleler kursa konu sahibi daha küçük düşer.Yukarıda bir arkadaş daha yazmış, iş yerine git, kıza haddini bildir diye. Bu kadını (konu sahibini) küçük düşürücü bir taktik ama. Kocasının en başından sınırlarını bilmesi gerekiyor. Karısının yapacağı kabadayılıklara kaldıysa ilişki ayarları, ne bir değeri var ne de bu taktik sonsuza kadar işe yarar. Sonuçta kocasının başında 7/24 gardiyan gibi bekleyecek hali yok. Konu sahibinin, kocasının sahipsiz olmadığını göstermesi değil, kocasının kendi kendine sahip çıkabilmesi gerekiyor.
Aslinda engellemesini biraz da ben istedm cunku kiz piskin piskin hic birsey olmamis gibi pozlar verip paylasimlar yapiyordu kiz bende ekli o yuzden iyice gicik oldum acikcasi yanlis mi yaptim onu da bilmiyorum amaarkadasligin her seviyesi
ciftlerin durumuna gore normal karsilanabilir.
Yani bu yapilanlarda bir sey yok, eger ki siz de bu tarz arkadasliklar edinebiliyorsaniz.
Ama cok ciddi bir u donusu yapmamis mi esiniz,
kizi engellemeler falan,
asil bunlar insani baya dusunduruyor.
bir de is arkadasina toplanip hediye alan var mi merak ediyorum,
biz dogumgunlerinde pasta / baklava olayina girerdik de, hediye isine ancak dugun, cocuk dogumu gibi durumlarda girerdik, onda bile para toplamasi karar vermesi falan zor yani. Kim dogumgunu icin boyle sikintilara girer ki. O kisimda da esiniz kesin yalan soylemis, burada esinizle oturup ciddi bir sekilde konusmalisiniz. Sizin kizacaginiz seyleri bile sizden saklamamasi gerektigini soylemelisiniz bence. Zira onun bir tik ustunun adi aldatma zaten.
Aslinda engellemesini biraz da ben istedm cunku kiz piskin piskin hic birsey olmamis gibi pozlar verip paylasimlar yapiyordu kiz bende ekli o yuzden iyice gicik oldum acikcasi yanlis mi yaptim onu da bilmiyorum ama
Yukarıda bir arkadaş daha yazmış, iş yerine git, kıza haddini bildir diye. Bu kadını (konu sahibini) küçük düşürücü bir taktik ama. Kocasının en başından sınırlarını bilmesi gerekiyor. Karısının yapacağı kabadayılıklara kaldıysa ilişki ayarları, ne bir değeri var ne de bu taktik sonsuza kadar işe yarar. Sonuçta kocasının başında 7/24 gardiyan gibi bekleyecek hali yok. Konu sahibinin, kocasının sahipsiz olmadığını göstermesi değil, kocasının kendi kendine sahip çıkabilmesi gerekiyor.
Zaten konu sahibi elin kadınlarını bıraksın, kocasının ağzına tükürsün.Ayrıca kocasının dediği doğruysa ve kız "karın abartmış" demişse, konu sahibi iş yerine gidip kıza hesap sorsa kadın üste çıkıp "kadın olsaydın da kocana sahip çıksaydın" minvalinde cümleler kursa konu sahibi daha küçük düşer.
Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Yo normal tepkiniz ama işe yaramaz. Sonuçta aynı işyerindeler ve siz orada değilsiniz.Aslinda engellemesini biraz da ben istedm cunku kiz piskin piskin hic birsey olmamis gibi pozlar verip paylasimlar yapiyordu kiz bende ekli o yuzden iyice gicik oldum acikcasi yanlis mi yaptim onu da bilmiyorum ama
Yo ne abartması bir kız özellikle tek başına kocama hediye alamaz. Haddini bildiririm. Bende bir kadın olarak arkadaşım bile olsa bir erkeğe hediye yollamam,benim eşimi de rahatsız etmemek için hemde karşı tarafın yanlış anlamaması için. Umarım aldatmıyordur. Peşine düşün bunun benceHerkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Yo abartmıyorsunuz aralarında ya bir şey var ya da olmak üzere bu belli.Zaten içinize doğmuş bir şey olmasa doğmazdıHerkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Bunu dediğinde diyeceğiniz tek bir şey var.Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .
Abartmıyorsun canım abartmıyorsun evli ve iki çocuklu bir adamın bu tarz münakaşalara girmesi bana çok ters geliyor.. ne var sadece arkadaşı diyecek kadar sığ yapıda değilim böyle sığ bir insan varsa da halkında Farklı düşünülür..Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?