Eşinize hediye gelse....

Esime de her yil is yerindeki arkadaslari ortak hediye alir , kocaman bir tebrik kartindaki hediyeye katilan herkesin imzasiyla birlikte iyi dileklerini sunup verirler hediyesini. esinizin bastan yalan söylemesi biraz garip bu yüzden . yalan oldugu yerde abartilan birsey yoktur bence .

Eşinin odasında kahve storyleri paylaşması üstüne hediye alması... eşin yüz vermiş kıza samimiyet kapısı açılmış yürüyor... hediyeyi yasa atsa ne fayda. Neden bu kadar samimi oluyor elin kızıyla. İş arkadaşıysa gereksiz samimiyet kurmamalı. Üzgünüm ama çok haklısın.

Vay be amirin eşi kendi göndermiş kadını resmen kocasının yanına,bu devirde kimseye güvenmemek lazım

Hiç de abartmıyorsun.Seviye düşürmeden yüz göz olmadan o kıza bir şekilde kendini göster.

Bence az bile yapiyorsun ates olmayan yerden duman cikmaz biraz daha dikkatli olmani tavsiye ederim mutluluklar dilerim size

Bir kere işin içinde yalan var. Yalan neden atılır? Gizlenmesi gereken bir durum vardır sizin kizacaginiz birşey vardir. Üstelik gece mesaj atma gereksiz samimiyet. Size bak arkadaşlar almış demesi de suçluluk duygusu. Babamda annemi aldatıyor da resmen aldatma üzerine mastır yaptım

Tekrardan sertçe uyarıda bulundum eşime aksi takdirde bunun dönüsu olmayacagini beni kaybedecegini soyledim.Çok ağladı onu hiç o sekilde görmemiştim ama haketti bunu suan iyiyiz hatta eskisinden daha iyi umarim tekrardan yasamam guven eksikligi gercekten kotu cunku

Hediye konusunda da gercekten yalan olmadigini kizin kendi ismiyle siparis verdigini digerlerinin sonradan hediyeye katildigi icin isimlerinin olmadigini istersem herkese sorabilecegimi soyledi ama ben hala o hediyeyi o kizin dusunup aldigi gerceginin degismeyecegni soyledm....mesajlasma konusunda da özur diledi gunduz kiz cocuklarn videosunu istemis gundz esim de unutmus gunduz atmayi nedense gece gelmis aklina o saatte atmis ama bu konuda haklisin dedi....kizin kahve storyleri konusunda da onceden defalarca sakayla karisik uyarms ama kiz anlamamis ben tepki gosterince esim de kiza sert cikismis

Ağladıysa durum vahim demektir. Erkekler köşeye sıkışınca son çareyi ağlamakta felan buluyorlar. Çok dikkatli olun süslenin bakımınızı yapın işyerine gidin. O kıza kendinizi gösterin hatta iki de laf sokun. Gözü korksun. Bu tür kızlar herşeyi yapar. Erkekte peşinden gider işte.. Allah kötüye uydurmasın. Kocanızın üstüne gitmeyin daha fazla. Gittikçe daha çok itebilirsiniz. Ben sana güveniyorum yapmıcağnı anladım tarzında yumusak konusun. Takibi asla bırakmayın. Gerekirse takip edin gizlice. Çocuklarınızda varmış. Biraz politik oynamak gerek sanırım. Erkekler değiişik varlıklar

Zaten kizi sertce uyarinca bi daha gelmem demis esim de gelmezsem cok cok iyi olur benim icin demis ama nedense hala suphe duyuyorum icimde kaliyor birseyler

Konunuzu takip ediyorum, insan eşine güvenmek istiyor ama bence her şeye kanıtlarıyla inanmadan emin olmayın. Herkese sorabileceğinizi söylediyse sorun birine. Sert çıkışıp çıkışmadığını bilemezsiniz. Bundan da emin olmayın. O kızla tüm bağlarının kesildiğinden emin olmanız lazım. Bu da nasıl olur koca bir soru işareti. Aynı yerde çalşıyorlar çok itici ve sıkıntılı.

Zaten kizi sertce uyarinca bi daha gelmem demis esim de gelmezsem cok cok iyi olur benim icin demis ama nedense hala suphe duyuyorum icimde kaliyor birseyler
Bu konuşmaları duymadınız görmediğiniz okumadınız her neyse. Eşiniz yalan söylüyor olabilir. Bir üyenin yazdığı gibi politik davranıp kıza göz dağı vermeniz gerekiyor bence de. Yoksa bunu inada bindirip eşinizin yakasına yapışabilir eğer kuş beyinliyse. Allah ıslah etsin hepimizi.

Eşiniz birim değiştirebiliyorsa ya da başka bir iş yeri bulabilecekse bunu yapmasını isteyin,böyle aynı iş yerinde kalmaları çok sakıncalı

Kızla konuşursa bu sefer kız daha çok inat yapabilir veya karısı kıskandı diye havalara girebilir.Bence iş yerine gitmeli ama kızla muhattap olmamalı,sen benim muhattabım değilsin havası vermeli

Kızla konuşursa bu sefer koz daha çok inat yapabilir veya karısı kıskandı diye havalara girebilir.Bence iş yerine gitmeli ama kızla muhattap olmamalı,sen benim muhattabım değilsin havası vermeli
Evet haklısınız bu daha mantıklı geldi

Kızla konuşursa bu sefer koz daha çok inat yapabilir veya karısı kıskandı diye havalara girebilir.Bence iş yerine gitmeli ama kızla muhattap olmamalı,sen benim muhattabım değilsin havası vermeli
Kızla konuşursa çaktırmaması lazım kıskandığını ama bunu yapamıcaksa konusmasın tabiki bakış atması bile yeter. Birde elini tut kocanın öyle çık işyerinden gülüş felan. Görsün mutlu evliliğin oldugunu. Sende eşinden story at beraber olan fotolarınızı belki kız o şekilde soğur

Eşim akşam vakti başka bi kıza mesajlar atacak resimler yollayacak kahveler içecek o telefonu kafasına atar avazım çıktığı kadar bağırırım ne varsa fırlatırım bu ne rahatlık hiç bir şekilde göz yumma kendi eşim yapıyormuşcasına krize girdim burada sakın yüz verme gerekirse patlat yaygarayı bu ne genişlik yaaa.

Bilemiyorum evli erkeklerle beraber olmak isteyen ahlaksızlar bu gibi durumlarda daha çok hırslanır diye düşünüyorum.Çevrede çok duydum arkadaşının,tanıdığının evliliğini Mutlu olarak görüp,bu Adam onu Mutlu ediyorsa beni de eder diye elinden almak isteyeni.Böyle tiplerin amacı mutluluk bozmaktır.Genelinin sorunlu bir ailesi vardır,başka ailelere özenip bozmaya çalışırlar.Burada iş bence eşi Adam akıllı korkutmakta bitiyor.Böyle bir şey yapmaya kalkarsa tüm birikimini davada kaybedeceğini,çocuğunun ondan utanç duyacağını ve görüşmek istemeyeceğini,çevrede aldatan Adam olarak görülüp damgalanacağını iyice bilmeli

Olurmu olur Ay Allah'ım bu durumlara düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…