Eşinize hediye gelse....

Çok rahatsız edici bir durum bu. Hediyeyi o sipariş ettiyse bile isim yazdırmayabilirdi yani saçma. Gecenin 11 inde çocukların videosunu atması ne alaka yani bu ayrı bi saçmalık.

Bu yorum hislerime tam anlamiyla tercuman olmus, olayin ozeti budur. Esiniz resmen sizi kucuk dusurmus oldu,elalemin kadinina gidip de oyle diyerek. Kadin da ben gayet dostane yaklasmistim esin abatiyor diyor. Bu daha da fiyasko. Bir kere gercekten iyi niyetli olsa birak oyle demeyi incinir bile. Ayrica esinizin gecenin 11 bucugunda baska isi mi yok da cocuklarin videosunu yolluyor kadina? Ne munasebet??? Cok midem bulandi bu ikisinden. Gozunuzu dort acin.

Hediyeyi kız almış toplu değil.Gece mesajlaşmasına giç gerek yok haklısınjz

Merhaba; eşimin iş yerindeki bekar bir kızla benzeri iletişimi sebebiyle günlerce rezillik yaptığım bile oldu. Bence çok rahatsız edici.
Benim eşimde gece 12 de iş yemeğinden getirip evine bırakmiş ve benim aradığımda o kadar rahat konuşuyordu ki yanında biri mi var dedim öylelikle öğrendim. Telefonunda da ekip selfisi falan vardı eşimin telefonu ile çeken bekar kız verdiği pozlar şimdi bile sinirimi bozdu. Öncesini kaçırmışım bu derece ilerlemişti iş arkadaşı muhabbeti. Yani önleminizi alın lütfen.

Siz neler yaptınız bu durumu engellemek için

Kadınlar hisseder emin olun , samimiyet başlamış ve siz yakalamışsınız.
Ben arkadaş falan anlamam ki bir erkek ve bir kadın arasında mesafe olmalı heleki evliyse iki kat dikkat edilmeli.
Ne diyebilirim ki ? çok üzücü böyle birşeyin yaşanması bile üzücü malesef...
İleride ne olur bilmiyorum insanlara güvenilmez malesef isterse çocuğunuz isterse kocanız abiniz ablanız kim olursa olsun bir kez şaşarsa bin hata gelir.
Keşke insanlar saygılı olsa , saygıyı unuttukça ne bağlılık kaldı ne sevgi kaldı ne sadakat...
Kocanıza sizi kaybedebileceği hissini aşılayın korkutun eğer korkutmazsanız kaybedersiniz. Korkuyu unutturmayın , sıkmayın darlamayın sadece hatırlatın ve hissettirin.

O gece eve gelir gelmez avaz avaz bağırarak başladım önce; gözüm döndü resmen normalde sessiz sakin rezaletten utanan biriyimdir. Elinden telefonu çekip baktım bir de fotoğraflari, pozları hele de arkada eşimin sırıtıp durduğu fotoları görünce iyice çıldırdım. Güya toplu foto ama tek gülümseyen kişi ne hikmetse eşimdi. Kayınpederimi aradım ertesi sabah, görümceyi falan benim kendi ailemden destek her konuda sıfırdır o yüzden bilmelerine de gerek yoktur babası geldi konuştu. 3 gece kadar başını yedim elime kaç kere telefonunu alip kıza ağzıma geleni saymak geldi icimden yapmadım sonra da keşke yapsaydım dedim. Fotoğrafın birinde de resmen dekolte selfisi vardı yüz ifadesi falan afedersiniz kışkırtıcıydı. Whatsapp dan eşimin çekindiği bir kaç akrabasından ablaların gönderdim fotoğrafları bakın iş arkadaşı ile samimiyete bakın diye. Herkese rezil ettim. Yaklaşık 5 sene geçti hala o kızla çalışıyorlar, şimdi evlendi kız. Boşanma davası açıyorum git kiminle görüşürsen görüş falan dedim o zamanlar büyük olay çıkarmıştım. Herkese seviyesini koymayı evli bir erkek bilecek. Eşim sorumlu bişey sormuş mesela kız eşimde; gülen surat göndermiş gibi özel yazışmaları olmuş ben çocuk peşinde tabi dünyadan haberim yok.
Sizi de kışkırtıp gaz verir gibi olacak afedersiniz ama böyle böyle başlıyor baştan ağırlığınızı koymakta fayda var.

Mesela öğle yemeğine falan çıkmışlar ne münasebetse kalabalık çıkmışlar kız eşimin de olduğu videolar atmış falan. Yani hiç ummadığınız kadar hızlı ilerliyor böyle şeyler sanırım.

Abartmıyorsunuz. Siz yapsaydınız ne olurdu?
abartmaz mıydı?
hamile karısına göreve gidiyorum diyip sevgilisiyle tatile giden pislik biri varmış. (sevgilisinin de kocasi var)
Aldatılan taraflar düzenli olarak görüntülü aranıyor. Şüphe uyanmasın diye. Eşyalar toplanıyor vs. Garantiye alındıktan sonra yaşayamadıkları her şeyi birlikte yaşıyorlar (iğrenç detaylar) tatil bitiyor mesailer devam ediyor, mesai tabi mesai değil. Benim hiç alakam yok ama duydum, anlatmaktan keyif alıyorlar. Gizli gizli şeker yiyen çocuk misali.
nefret ediyorum. Sorsan kız sevgilisine aşık; öteki de karısına aşık. Gözlerini açmışlar başkasını görmemişler, aşk böceği. Fotoğraflar, açıklamalı hikayeler of. Ama içi bambaşka. Leş.
Konuya dönersek kızla konuşmasına gerek yok, mesafe koyacak. Mesafe koymak için söze gerek yok. Karım bizi kıskandı demek karşı tarafa pis bir enerji verir.
(pis kavramı kişiden kişiye değişir kimisi üzülür neye sebep oldum diye düşünür kimisinin acayip hoşuna gider bayılır, daha çok rahatsız eder)
Önemli olan karşınızdakinin içinde olmasın. Varsa her türlü yapacağını yapar.

Kızın ilgisi olduğu bariz ortada ayrıca odalara kapanıp story atmak da ne oluyo? Valla 2 taraf da suçlu eşiniz madem çok sadık sizi seviyor neden resti mesafeyi en başta çekmiyor ve hiç bi kız yüz bulamadığı erkeğin yanına yaklaşmaz. O hediye de bireysel bence eşiniz korkudan toplu alındı diyor. Burda tek kız suçlu değil eşiniz samimi olmuş en başta. Kız da devamını getirmiş.

Hiç normal değil bence. Hediye işi inandırıcı gelmedi bana. Ayrıca sürekli odasına gitmesi ve mesajlaşmaları hayra alamet değil. Ben olsam bende çok rahatsız olurdum

Kesinlikle. Mesafeli duran bir adama kimse yaklaşamaz. Adam da karşılık veriyor ve herşeyin farkında bence salağa yatıyor

Kabul etmeyin böyle şeyleri, lüzumsuz hareketler. O benim iş arkadaşım görüşmek zorundayım ortam öyle olunca bişey diyemedim vs hiçbir bahanesini dinlemeyin. İşyerine habersiz ziyaretler yapın geçerken uğradım, sürpriz yapmak istedim gibisinden. Hatta oradan birkaç kanka edinirseniz de çok iyi olur, hem gitme bahanesi olur hem de dedikodu dinlersiniz kimin ne olduğunu öğrenirsiniz.

ayrıca sizin çocuklarınızın videosunun ne işi var elin telefonunda? İzinsiz ev halinizi neden çekiyor? Çocuklarınızı neden teşhir ediyor? Siz bir erkeğe böyle çocuklarınızın videosunu atar mıydınız gecenin bi saati?
Nerden baksan yanlış...

O ne be öyle çocukların fotolarını atıp bak ilerde birlikte büyüteceğimiz çocuklar der gibi. Kızı ara ve ağzının payını ver uzak dursun kocandan. Küfür serbest.

Hiçbir erkeğin iş arkadaşına bu kadar açık sözlü olacağını sanmıyorum.

Kesinlikle kıza bi göz dağı vermelisin hiç kimseye güven olmaz. Artık ben olsam iş yerine gider eşimin sahipsiz olmadığını bi hatırlatırdım güzelce değil msj yazmak yanından geçemezdi.insanlara çok fazla tölarans tanımayın.herkes çıkarcı

hepsı bırden almıs ya guya hedıyeyı o kısım bana ınandırıcı gelmedı oyle olsa ekıp olduklarını belırten bırsey yazardı x ıs yerı arkadasları adına... gıbı bır kart gelırdı mesala

gece vaktı mesajlasmaları sık sık konusmalarıda sacma hepımız ıs hayatındayız gece vaktı nıye konusalım nıye cocuklarının vıdeosunu gondersın cok sacma

ıs arkadaslıgını gecmıs bu herkes yerını bılmelı koca kişisi macera arıyor kendıne ama soyleyın kendısıne bu sekılde sinsi aldatmalar ustelık karsı taraf kadın adamın evlı oldugunu bıle bıle boyle gorusmeler sonucu ıkı taraf ıcınde buyuk tazmınat bedelı var. bır rest cekmeme bakar canımı sıkma kendıne yapılmasını ıstemedıgın seyı bana yapmaya kalkma ben kımseye benzemem demelısınız esınıze bence

ne sanıyor bu erkekler kendısını ya

Kiz hakkeden arsiz yazmayayim dedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…