- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.913
- 33
-
- Konu Sahibi Welldone20
Aldatmış diyemeyiz ama birşeylerin en başını yakalamışsınız. O yüzden hep inkar full inkar. Zaten kendilerine bile itiraf etmedikleri bir aşama bu, normal yani inkar olması.Klise doğum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle gibi birseydi
Esin tam bir leş.
Yurtdısına da gidecek.
Kızı engellemeden kıza durumu bildirdiğine de emınım.
Aklıma bayi toplantısı muhabbeti geldi birden.Esin tam bir leş.
Yurtdısına da gidecek.
Kızı engellemeden kıza durumu bildirdiğine de emınım.
Bugun bir paylasim gordum. Burak ozcivit ceylan capa birde simdi ki esi. Adini unuttum. İste bu ceylanla burak birlikteler ve basrol oyucusu olan diger kizdan kiskandigi icin sabah kadar sette oturuyormus. Fakat simdi burak ve kiz evli birde cocuklari var :) ozetle kadinlar her zaman dogrusunu hisseder :)
O ne eski konu falanmiAklıma bayi toplantısı muhabbeti geldi birden.
Yok, klasik kaçamakçı herif yalanıO ne eski konu falanmi
Haaa birde hep Antalya da falan olur ama simdi bayiler out projeler inYok, klasik kaçamakçı herif yalanı
Kiz istemişte gunduz atmayi unutmus beyefendi gece aklina gelmisHediyeyi geçtim eşin neden video atıyor ki
Toplu alınan hediyede bir kişinin ismi yazmaz ki bu çok nettir yaniHerkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Aynen öyleToplu alınan hediyede bir kişinin ismi yazmaz ki bu çok nettir yani
Bence siz hem eşinize bi ayar çekin hem de işyerine ani bir ziyaret gerçekleştirinAynen öyle