- 2 Ağustos 2013
- 34.125
- 101.512
- Konu Sahibi Welldone20
Çok rahatsız edici bir durum bu. Hediyeyi o sipariş ettiyse bile isim yazdırmayabilirdi yani saçma. Gecenin 11 inde çocukların videosunu atması ne alaka yani bu ayrı bi saçmalık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yorum hislerime tam anlamiyla tercuman olmus, olayin ozeti budur. Esiniz resmen sizi kucuk dusurmus oldu,elalemin kadinina gidip de oyle diyerek. Kadin da ben gayet dostane yaklasmistim esin abatiyor diyor. Bu daha da fiyasko. Bir kere gercekten iyi niyetli olsa birak oyle demeyi incinir bile. Ayrica esinizin gecenin 11 bucugunda baska isi mi yok da cocuklarin videosunu yolluyor kadina? Ne munasebet??? Cok midem bulandi bu ikisinden. Gozunuzu dort acin.Ben olsam acikcasi kizi bu sekil puskurtse daha cok rahatsiz olurum. Beni one surmeden, bu pozisyona sokmadan kendin mesafe koymayi bilmiyor musun derim. Evli barkli adam kimle nasil iletisim kuracagini bilmesi gerekir. Bi de kiz nasil esinizden yuz buluyor da sizin hakkinizda abartiyor diyebiliyor ne hadle. İki tarafi da iyi niyetli bulmadim.
Hediyeyi kız almış toplu değil.Gece mesajlaşmasına giç gerek yok haklısınjzHerkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Siz neler yaptınız bu durumu engellemek içinMerhaba; eşimin iş yerindeki bekar bir kızla benzeri iletişimi sebebiyle günlerce rezillik yaptığım bile oldu. Bence çok rahatsız edici.
Benim eşimde gece 12 de iş yemeğinden getirip evine bırakmiş ve benim aradığımda o kadar rahat konuşuyordu ki yanında biri mi var dedim öylelikle öğrendim. Telefonunda da ekip selfisi falan vardı eşimin telefonu ile çeken bekar kız verdiği pozlar şimdi bile sinirimi bozdu. Öncesini kaçırmışım bu derece ilerlemişti iş arkadaşı muhabbeti. Yani önleminizi alın lütfen.
Hiç normal değil bence. Hediye işi inandırıcı gelmedi bana. Ayrıca sürekli odasına gitmesi ve mesajlaşmaları hayra alamet değil. Ben olsam bende çok rahatsız olurdumHerkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Kesinlikle. Mesafeli duran bir adama kimse yaklaşamaz. Adam da karşılık veriyor ve herşeyin farkında bence salağa yatıyorKızın ilgisi olduğu bariz ortada ayrıca odalara kapanıp story atmak da ne oluyo? Valla 2 taraf da suçlu eşiniz madem çok sadık sizi seviyor neden resti mesafeyi en başta çekmiyor ve hiç bi kız yüz bulamadığı erkeğin yanına yaklaşmaz. O hediye de bireysel bence eşiniz korkudan toplu alındı diyor. Burda tek kız suçlu değil eşiniz samimi olmuş en başta. Kız da devamını getirmiş.
O ne be öyle çocukların fotolarını atıp bak ilerde birlikte büyüteceğimiz çocuklar der gibi. Kızı ara ve ağzının payını ver uzak dursun kocandan. Küfür serbest.Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Hiçbir erkeğin iş arkadaşına bu kadar açık sözlü olacağını sanmıyorum.Güya kıza söylemiş bir daha yanıma gelme istemiyorum diye eşim rahatsz oluyor hediye konusunda da cok rahatsz oldu diye o da ne var ki bunda ben dostane yaklaşmistim cok abartmis demis aptal kiz esim de sosyal medyadan her yerden engelledi ama ayni yerde olduklari icin icim icimi yiyor esimi sevmesem inanin dakika durmam ayrica proje ekibinde beraberlerdi yurtdisina gideceklerdi beraber ekipten de cikti gitmiycem hicbir yere dedi
Kesinlikle kıza bi göz dağı vermelisin hiç kimseye güven olmaz. Artık ben olsam iş yerine gider eşimin sahipsiz olmadığını bi hatırlatırdım güzelce değil msj yazmak yanından geçemezdi.insanlara çok fazla tölarans tanımayın.herkes çıkarcıHerkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Kiz hakkeden arsiz yazmayayim dedim amaGüya kıza söylemiş bir daha yanıma gelme istemiyorum diye eşim rahatsz oluyor hediye konusunda da cok rahatsz oldu diye o da ne var ki bunda ben dostane yaklaşmistim cok abartmis demis aptal kiz esim de sosyal medyadan her yerden engelledi ama ayni yerde olduklari icin icim icimi yiyor esimi sevmesem inanin dakika durmam ayrica proje ekibinde beraberlerdi yurtdisina gideceklerdi beraber ekipten de cikti gitmiycem hicbir yere dedi