Eşinize hediye gelse....

Esime de her yil is yerindeki arkadaslari ortak hediye alir , kocaman bir tebrik kartindaki hediyeye katilan herkesin imzasiyla birlikte iyi dileklerini sunup verirler hediyesini. esinizin bastan yalan söylemesi biraz garip bu yüzden . yalan oldugu yerde abartilan birsey yoktur bence .

Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?

Eşinin odasında kahve storyleri paylaşması üstüne hediye alması... eşin yüz vermiş kıza samimiyet kapısı açılmış yürüyor... hediyeyi yasa atsa ne fayda. Neden bu kadar samimi oluyor elin kızıyla. İş arkadaşıysa gereksiz samimiyet kurmamalı. Üzgünüm ama çok haklısın.

Konunuzu şimdi gördüm.. Maalesef kadın kadının düşmanı derler ya haklı çıkaran hemcinslerimiz var maalesef.. İki arkadaşımdan örnek vereyim. İlki çok zengin oldu evlendi çoluk çocuk sahibi ama barlarda eğlenmeyi sever eşini yanında götürmez. Hep söylediği şey şudur. Kadınlar erkeğin parmağında yüzük varsa kendileri gelip sırnaşıyor birine bakan bana da bakar diyen bile çıktı bana diye... O yüzden o iş yeri arkadaşını masum bulamadım... İkincisi bizzat şahit olduğum bir durum.. Bizim iş yerimize birlikte çalıştığımız amirin eşi bir satış görevlisi kadını gönderiyor. İhtiyacı var alım yapın yeni firma modunda konuştu. Gelen firmacı hatun ilk işte çuvalladı altı yedi ay uğrayamadı sonra yine geldi yalvar yakar bana yardım edin diyerek düzenlenen kurslara toplantılara katılmaya amirin peşinden ayrılmamaya başladı.. Bir gün gece yarısı amirim bana mesaj yazmış bu kadından uzaklaşalım ne yazdığını bilmiyor beni taciz ediyor diye.. Şaşırdım takibe başladım.. Kadın güya içmiş cozurtmuş aynen cümle buydu bahanesinin.. Ama benim durumdan haberim olduğundan habersiz.. Güya normalleşti.. Ama her gün iş yerinde amirin odasında.. Bir kaç hafta sonra iş yerinden bizlere tiyatro bileti almalar amire ısrarlar falan amir gitmedi sadece ben gittim ama hiç aklıma gelmedi neden amirin eşi davet edilmiyor diye.. Şüphelenmiyorum ya artık normalleşti sandım.. Bir baktım ki whatsupdan bana sağlıklı beslenme önerileri atmalar, uykumun saat onda olması gerektiğini söylemeler.. Bakıyorum sağlıklı besleniyorum diyen hatun gecenin üçüne kadar whatsupda.. Dayanamadım sordum bir gün.. Ne iş diye.. Benim amiri ve onu kontrol ettiğimi iddia edip amiri kışkırttı bana karşı.. O güne kadarda bakmamıştım.. Ondan sonra bakmaya başladım. Amirin karısı uykuya dalınca bunlar muhabbete başlıyormuş bir farkettim ki kadın meğer ben farkedip yakalıcam diye beni de uyutmaya çalışıyormuş.. Amiri kahvaltılara davet etmeler, evine şarap içmeye davet etmeler ne ararsanız var.. Bunları da amir bizleri de sayarak söylüyor kadının bize daveti yok ama.. Sonra bir gün amir fotoğraf çekimi için telefonunu elime verdi çektim tam vericem bir mesaj "A. sıcaklığının tadını biliyor musunuz? Rüyanızda kimi s.kiyorsunuz?". Amir bana baktı ben amire? Güpegündüz yazdığı mesaj buydu.. Amirde bu arada kirvem kirvem dediği yeni kişilerle tanıştı eşine de sürekli onlarlayım deyip kahvaltılarda gezilerde.. Meğer kadınla geziyormuş.. Bende siz beni aptal yerine koydunuz diye olay çıkardım. Beni suçladı suçlu konumda bıraktı.. Kadın melake ben iftira atan kişi oldum.. Yakalandıkları mesajlarda hasır altı oldu. Amir aslında kadının bu kadar kuruna iyi dayanmış ben olsam bende dayanamazdım muhtemelen... Hala görüyorum kadın gelemiyor artık ama mesajlar, aramalar, amirin eşi yokken netten görüntülü görüşmeler... Bir kere daha yakalandılar ama oralı olmadım.. Konuşmalar ve görüşmelerin cinsel içerikli olduğu ortadaydı.. Ama umrumda değil.. O yüzden o kocana cilve yapan kadın mesajları hiç normal değildir. Bende yıllarca amirin yanında ona babacan görüp hem eşine hem ona hediye veren kişilerdenim hiç art niyetim olmadı. Ama erkekler anında değişirmiş herşey kadında bitiyormuş bunu gördüm. Kendimi korumak için çok mesafeli halim devam ediyor asla ne amirle nede erkek üstlerle yalnız görüşmem... O güven çemberim bitti... Acıma acınacak hale düşersin lafını da amirin eşi haketti.. Ha eşine söylemedin mi diyeceksiniz.. Söylemeye çok çalıştım, çok ipucu verdim, amir hiç yalnız görüştürmedi, kadında beni hemen satar, ona güvenip niye işimi riske atayım yeni bulmuşum zaten diye düşündüm, 24 yıllık evliliğine çok güvenip toz kondurmuyordu vazgeçtim.. Benden bu kadar kendi gözünü açsın... Bazı kadınlar böyle hızlı yükselmek için ya da para kazanmak için yapıyor bunu.. Bu işleri öğrenmeyen kendine yedirmeyen bizlerde yıllarca işsiz geziyoruz.... Çok üzgünüm ama kocan bir kadınla gece yarısı normal mesajlaşmazzzzz... Asla inanmam ben...
Vay be amirin eşi kendi göndermiş kadını resmen kocasının yanına,bu devirde kimseye güvenmemek lazım

Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Hiç de abartmıyorsun.Seviye düşürmeden yüz göz olmadan o kıza bir şekilde kendini göster.

Bence az bile yapiyorsun ates olmayan yerden duman cikmaz biraz daha dikkatli olmani tavsiye ederim mutluluklar dilerim size

Bir kere işin içinde yalan var. Yalan neden atılır? Gizlenmesi gereken bir durum vardır sizin kizacaginiz birşey vardir. Üstelik gece mesaj atma gereksiz samimiyet. Size bak arkadaşlar almış demesi de suçluluk duygusu. Babamda annemi aldatıyor da resmen aldatma üzerine mastır yaptım

Tekrardan sertçe uyarıda bulundum eşime aksi takdirde bunun dönüsu olmayacagini beni kaybedecegini soyledim.Çok ağladı onu hiç o sekilde görmemiştim ama haketti bunu suan iyiyiz hatta eskisinden daha iyi umarim tekrardan yasamam guven eksikligi gercekten kotu cunku

Hediye konusunda da gercekten yalan olmadigini kizin kendi ismiyle siparis verdigini digerlerinin sonradan hediyeye katildigi icin isimlerinin olmadigini istersem herkese sorabilecegimi soyledi ama ben hala o hediyeyi o kizin dusunup aldigi gerceginin degismeyecegni soyledm....mesajlasma konusunda da özur diledi gunduz kiz cocuklarn videosunu istemis gundz esim de unutmus gunduz atmayi nedense gece gelmis aklina o saatte atmis ama bu konuda haklisin dedi....kizin kahve storyleri konusunda da onceden defalarca sakayla karisik uyarms ama kiz anlamamis ben tepki gosterince esim de kiza sert cikismis

Tekrardan sertçe uyarıda bulundum eşime aksi takdirde bunun dönüsu olmayacagini beni kaybedecegini soyledim.Çok ağladı onu hiç o sekilde görmemiştim ama haketti bunu suan iyiyiz hatta eskisinden daha iyi umarim tekrardan yasamam guven eksikligi gercekten kotu cunku
Ağladıysa durum vahim demektir. Erkekler köşeye sıkışınca son çareyi ağlamakta felan buluyorlar. Çok dikkatli olun süslenin bakımınızı yapın işyerine gidin. O kıza kendinizi gösterin hatta iki de laf sokun. Gözü korksun. Bu tür kızlar herşeyi yapar. Erkekte peşinden gider işte.. Allah kötüye uydurmasın. Kocanızın üstüne gitmeyin daha fazla. Gittikçe daha çok itebilirsiniz. Ben sana güveniyorum yapmıcağnı anladım tarzında yumusak konusun. Takibi asla bırakmayın. Gerekirse takip edin gizlice. Çocuklarınızda varmış. Biraz politik oynamak gerek sanırım. Erkekler değiişik varlıklar 🤦

Zaten kizi sertce uyarinca bi daha gelmem demis esim de gelmezsem cok cok iyi olur benim icin demis ama nedense hala suphe duyuyorum icimde kaliyor birseyler

Hediye konusunda da gercekten yalan olmadigini kizin kendi ismiyle siparis verdigini digerlerinin sonradan hediyeye katildigi icin isimlerinin olmadigini istersem herkese sorabilecegimi soyledi ama ben hala o hediyeyi o kizin dusunup aldigi gerceginin degismeyecegni soyledm....mesajlasma konusunda da özur diledi gunduz kiz cocuklarn videosunu istemis gundz esim de unutmus gunduz atmayi nedense gece gelmis aklina o saatte atmis ama bu konuda haklisin dedi....kizin kahve storyleri konusunda da onceden defalarca sakayla karisik uyarms ama kiz anlamamis ben tepki gosterince esim de kiza sert cikismis
Konunuzu takip ediyorum, insan eşine güvenmek istiyor ama bence her şeye kanıtlarıyla inanmadan emin olmayın. Herkese sorabileceğinizi söylediyse sorun birine. Sert çıkışıp çıkışmadığını bilemezsiniz. Bundan da emin olmayın. O kızla tüm bağlarının kesildiğinden emin olmanız lazım. Bu da nasıl olur koca bir soru işareti. Aynı yerde çalşıyorlar çok itici ve sıkıntılı.

Zaten kizi sertce uyarinca bi daha gelmem demis esim de gelmezsem cok cok iyi olur benim icin demis ama nedense hala suphe duyuyorum icimde kaliyor birseyler
Bu konuşmaları duymadınız görmediğiniz okumadınız her neyse. Eşiniz yalan söylüyor olabilir. Bir üyenin yazdığı gibi politik davranıp kıza göz dağı vermeniz gerekiyor bence de. Yoksa bunu inada bindirip eşinizin yakasına yapışabilir eğer kuş beyinliyse. Allah ıslah etsin hepimizi.

Eşiniz birim değiştirebiliyorsa ya da başka bir iş yeri bulabilecekse bunu yapmasını isteyin,böyle aynı iş yerinde kalmaları çok sakıncalı

Bu konuşmaları duymadınız görmediğiniz okumadınız her neyse. Eşiniz yalan söylüyor olabilir. Bir üyenin yazdığı gibi politik davranıp kıza göz dağı vermeniz gerekiyor bence de. Yoksa bunu inada bindirip eşinizin yakasına yapışabilir eğer kuş beyinliyse. Allah ıslah etsin hepimizi.
Kızla konuşursa bu sefer kız daha çok inat yapabilir veya karısı kıskandı diye havalara girebilir.Bence iş yerine gitmeli ama kızla muhattap olmamalı,sen benim muhattabım değilsin havası vermeli

Kızla konuşursa bu sefer koz daha çok inat yapabilir veya karısı kıskandı diye havalara girebilir.Bence iş yerine gitmeli ama kızla muhattap olmamalı,sen benim muhattabım değilsin havası vermeli
Evet haklısınız bu daha mantıklı geldi

Kızla konuşursa bu sefer koz daha çok inat yapabilir veya karısı kıskandı diye havalara girebilir.Bence iş yerine gitmeli ama kızla muhattap olmamalı,sen benim muhattabım değilsin havası vermeli
Kızla konuşursa çaktırmaması lazım kıskandığını ama bunu yapamıcaksa konusmasın tabiki bakış atması bile yeter. Birde elini tut kocanın öyle çık işyerinden gülüş felan. Görsün mutlu evliliğin oldugunu. Sende eşinden story at beraber olan fotolarınızı belki kız o şekilde soğur

Eşim akşam vakti başka bi kıza mesajlar atacak resimler yollayacak kahveler içecek o telefonu kafasına atar avazım çıktığı kadar bağırırım ne varsa fırlatırım bu ne rahatlık hiç bir şekilde göz yumma kendi eşim yapıyormuşcasına krize girdim burada sakın yüz verme gerekirse patlat yaygarayı bu ne genişlik yaaa.

Kızla konuşursa çaktırmaması lazım kıskandığını ama bunu yapamıcaksa konusmasın tabiki bakış atması bile yeter. Birde elini tut kocanın öyle çık işyerinden gülüş felan. Görsün mutlu evliliğin oldugunu. Sende eşinden story at beraber olan fotolarınızı belki kız o şekilde soğur
Bilemiyorum evli erkeklerle beraber olmak isteyen ahlaksızlar bu gibi durumlarda daha çok hırslanır diye düşünüyorum.Çevrede çok duydum arkadaşının,tanıdığının evliliğini Mutlu olarak görüp,bu Adam onu Mutlu ediyorsa beni de eder diye elinden almak isteyeni.Böyle tiplerin amacı mutluluk bozmaktır.Genelinin sorunlu bir ailesi vardır,başka ailelere özenip bozmaya çalışırlar.Burada iş bence eşi Adam akıllı korkutmakta bitiyor.Böyle bir şey yapmaya kalkarsa tüm birikimini davada kaybedeceğini,çocuğunun ondan utanç duyacağını ve görüşmek istemeyeceğini,çevrede aldatan Adam olarak görülüp damgalanacağını iyice bilmeli

Bilemiyorum evli erkeklerle beraber olmak isteyen ahlaksızlar bu gibi durumlarda daha çok hırslanır diye düşünüyorum.Çevrede çok duydum arkadaşının,tanıdığının evliliğini Mutlu olarak görüp,bu Adam onu Mutlu ediyorsa beni de eder diye elinden almak isteyeni.Böyle tiplerin amacı mutluluk bozmaktır.Genelinin sorunlu bir ailesi vardır,başka ailelere özenip bozmaya çalışırlar.Burada iş bence eşi Adam akıllı korkutmakta bitiyor.Böyle bir şey yapmaya kalkarsa tüm birikimini davada kaybedeceğini,çocuğunun ondan utanç duyacağını ve görüşmek istemeyeceğini,çevrede aldatan Adam olarak görülüp damgalanacağını iyice bilmeli
Olurmu olur 😲 Ay Allah'ım bu durumlara düşürmesin 🤲

X