Konunuzu şimdi gördüm.. Maalesef kadın kadının düşmanı derler ya haklı çıkaran hemcinslerimiz var maalesef.. İki arkadaşımdan örnek vereyim. İlki çok zengin oldu evlendi çoluk çocuk sahibi ama barlarda eğlenmeyi sever eşini yanında götürmez. Hep söylediği şey şudur. Kadınlar erkeğin parmağında yüzük varsa kendileri gelip sırnaşıyor birine bakan bana da bakar diyen bile çıktı bana diye... O yüzden o iş yeri arkadaşını masum bulamadım... İkincisi bizzat şahit olduğum bir durum.. Bizim iş yerimize birlikte çalıştığımız amirin eşi bir satış görevlisi kadını gönderiyor. İhtiyacı var alım yapın yeni firma modunda konuştu. Gelen firmacı hatun ilk işte çuvalladı altı yedi ay uğrayamadı sonra yine geldi yalvar yakar bana yardım edin diyerek düzenlenen kurslara toplantılara katılmaya amirin peşinden ayrılmamaya başladı.. Bir gün gece yarısı amirim bana mesaj yazmış bu kadından uzaklaşalım ne yazdığını bilmiyor beni taciz ediyor diye.. Şaşırdım takibe başladım.. Kadın güya içmiş cozurtmuş aynen cümle buydu bahanesinin.. Ama benim durumdan haberim olduğundan habersiz.. Güya normalleşti.. Ama her gün iş yerinde amirin odasında.. Bir kaç hafta sonra iş yerinden bizlere tiyatro bileti almalar amire ısrarlar falan amir gitmedi sadece ben gittim ama hiç aklıma gelmedi neden amirin eşi davet edilmiyor diye.. Şüphelenmiyorum ya artık normalleşti sandım.. Bir baktım ki whatsupdan bana sağlıklı beslenme önerileri atmalar, uykumun saat onda olması gerektiğini söylemeler.. Bakıyorum sağlıklı besleniyorum diyen hatun gecenin üçüne kadar whatsupda.. Dayanamadım sordum bir gün.. Ne iş diye.. Benim amiri ve onu kontrol ettiğimi iddia edip amiri kışkırttı bana karşı.. O güne kadarda bakmamıştım.. Ondan sonra bakmaya başladım. Amirin karısı uykuya dalınca bunlar muhabbete başlıyormuş bir farkettim ki kadın meğer ben farkedip yakalıcam diye beni de uyutmaya çalışıyormuş.. Amiri kahvaltılara davet etmeler, evine şarap içmeye davet etmeler ne ararsanız var.. Bunları da amir bizleri de sayarak söylüyor kadının bize daveti yok ama.. Sonra bir gün amir fotoğraf çekimi için telefonunu elime verdi çektim tam vericem bir mesaj "A. sıcaklığının tadını biliyor musunuz? Rüyanızda kimi s.kiyorsunuz?". Amir bana baktı ben amire? Güpegündüz yazdığı mesaj buydu.. Amirde bu arada kirvem kirvem dediği yeni kişilerle tanıştı eşine de sürekli onlarlayım deyip kahvaltılarda gezilerde.. Meğer kadınla geziyormuş.. Bende siz beni aptal yerine koydunuz diye olay çıkardım. Beni suçladı suçlu konumda bıraktı.. Kadın melake ben iftira atan kişi oldum.. Yakalandıkları mesajlarda hasır altı oldu. Amir aslında kadının bu kadar kuruna iyi dayanmış ben olsam bende dayanamazdım muhtemelen... Hala görüyorum kadın gelemiyor artık ama mesajlar, aramalar, amirin eşi yokken netten görüntülü görüşmeler... Bir kere daha yakalandılar ama oralı olmadım.. Konuşmalar ve görüşmelerin cinsel içerikli olduğu ortadaydı.. Ama umrumda değil.. O yüzden o kocana cilve yapan kadın mesajları hiç normal değildir. Bende yıllarca amirin yanında ona babacan görüp hem eşine hem ona hediye veren kişilerdenim hiç art niyetim olmadı. Ama erkekler anında değişirmiş herşey kadında bitiyormuş bunu gördüm. Kendimi korumak için çok mesafeli halim devam ediyor asla ne amirle nede erkek üstlerle yalnız görüşmem... O güven çemberim bitti... Acıma acınacak hale düşersin lafını da amirin eşi haketti.. Ha eşine söylemedin mi diyeceksiniz.. Söylemeye çok çalıştım, çok ipucu verdim, amir hiç yalnız görüştürmedi, kadında beni hemen satar, ona güvenip niye işimi riske atayım yeni bulmuşum zaten diye düşündüm, 24 yıllık evliliğine çok güvenip toz kondurmuyordu vazgeçtim.. Benden bu kadar kendi gözünü açsın... Bazı kadınlar böyle hızlı yükselmek için ya da para kazanmak için yapıyor bunu.. Bu işleri öğrenmeyen kendine yedirmeyen bizlerde yıllarca işsiz geziyoruz.... Çok üzgünüm ama kocan bir kadınla gece yarısı normal mesajlaşmazzzzz... Asla inanmam ben...