Eşinize hediye gelse....

Genelde evliler evlilerle görüşmek istiyorlar o yüzden. Eşi mesela beni evine yemege davet etti tanışmaya. Ben de cok memnun oldum eşiyle de samimi oldum. Kotu niyetim olmadığını anladi kadin da rahatladı. Yani konu sahibi de tanışabilir diye düşündüm. Ama tabi herkes benim kadar iyiniyetli olmayabilir. Karşı taraftaki kadının düşüncelerini de bilemiyoruz.
Ben kizi taniyorum zaten ama samimiyetimiz yok eşimle gereksz samimiyetini ise odasinda kahve storyleri atmasindan anladm biraz takip ettim esimin telinden esim de gece mesaj atmasi daha sonra hediye olayi üstuste geldi

Ben kizi taniyorum zaten ama samimiyetimiz yok eşimle gereksz samimiyetini ise odasinda kahve storyleri atmasindan anladm biraz takip ettim esimin telinden esim de gece mesaj atmasi daha sonra hediye olayi üstuste geldi
İşyerlerinde insanlar çok fazla birlikte vakit geçirdikleri için bazen fazla samimiyet olabiliyor. Ama evli insanların daha dikkat etmesi gerekir. Ama dediğim gibi ille de flört ediyorlar diye bi durum olmayabilir. Siz dikkatli olun yine de. Çaktırmadan gözlemleyin.

Kızın size abartmış diyebiliyor olması eşinizden cok yüz bulduğunu kanıtlıyor. O abartıyı alır yediririm ona
Ben olsam utanırım ya, yüzüm pembe pembe olur. Karşısına çıkar kadının, anlatırım kendimi. Hanfendi pişkin pişkin '' Abartmış yeaaaa'' mı demiş gerçekten? Hiçbir açıklama borcu hissetmemiş mi?

Ben olsam utanırım ya, yüzüm pembe pembe olur. Karşısına çıkar kadının, anlatırım kendimi. Hanfendi pişkin pişkin '' Abartmış yeaaaa'' mı demiş gerçekten? Hiçbir açıklama borcu hissetmemiş mi?
Aynen öyle valla pişkin pişkin hemde. Eee koca olacak beyefendi ona bu hakkı vermiş demekki. Dış kapının mandalını karısından önemli kılmış

Hediyeyi bilemem belki de gercekten soyledigi gibidir ama gece mesajlasmalar onun odasinda caylar kahveler cocuklarinizdan o kiza ne esinizin de onlarin videosunu atması banada ters geldi bence haklisiniz.

Güya kıza söylemiş bir daha yanıma gelme istemiyorum diye eşim rahatsz oluyor hediye konusunda da cok rahatsz oldu diye o da ne var ki bunda ben dostane yaklaşmistim cok abartmis demis aptal kiz esim de sosyal medyadan her yerden engelledi ama ayni yerde olduklari icin icim icimi yiyor esimi sevmesem inanin dakika durmam ayrica proje ekibinde beraberlerdi yurtdisina gideceklerdi beraber ekipten de cikti gitmiycem hicbir yere dedi
Çok aşırı buldum eşinizin tepkilerini. Ben şu durumda daha fazla işkillenirdim şahsen. Rahatsız olmayayım diye bu kadar aşırı şeyler yaptığını düşünmezdim. Hayrola apar topar neyin üstünü örtüyor diye düşünürdüm.

Eşiniz bariz suçlu psikojisine girmiş, eşim rahatsız diye konuşmuşta, gece vakti çocuklarınizın videosunu gönderen kendi değil mi?

Kız eşinizin odasına gidiyorsa kendisinden aldığı samimiyettendir, aynı şekilde hediye içinde geçerli. İlk başta hediyeye sevinen, size yalan söyleyen eşiniz değil sanki.

Şimdi sadece kız mi suçlu ve aptal oldu? Hı hı evet:KK51:

Elektronik ortam çiçek sepeti sitesinden
Belki hesap onun adına olduğu için adı çıkmıştır. Ben kullanmadım bilmiyorum. Ama o isim yazılan ajanda,anahtarlık,kalem setini bir akrabam işine yardımcı olduğu için meslektaşına teşekkür amaçlı alacaktı ordan biliyorum.
Hediye önemli değil de eşinizin size yalan söylemesi ve gereksiz samimiyeti ilgilenilmesi gereken bir durum

Onun biti kanlanmis aliver iki tirnaginin arasina bir citlat
Ayrica kizin kalkipta esin abartmis demeside yuzsuzlugun gereksiz samimiyetin gostergesi

Kocan ergenmi Allah askina kalkip kiza karim sorun yapiyor diycek sosyal
Medyadan engelliycek odama gelme falan bir defa bunlar kendisi icin eksi puan oyle bir karakteri kim ciddiye alir is ortaminda

Kadini bilmem kocan salmis ipini Gozunu ustunden cekmedigini belli et

Ben olsam ( ki bunu çok yaptım) süslenir, puslenir iş çıkışı eşimin yanına gider, herkese bir selam veririm. Oradan yemeğe giderdim.

Eşimin çalıştığı kurumda bekar kızlar var. Eşime değil ama kızıma hediye aldilar. Aynı şekilde erkeklerde kizimiza hediye aldı.

Eğer kızdan rahatsız oluyorsanız dikkatli olun.

Eşimin kurumunda öyle kolay kolay baş başa kahve içilmez. Kahve storysi bana hediyeden daha tehlikeli geldi nedense.

Adı soyadı yazılı defter kalem anahtarlık seti
Belki hesap onun adına olduğu için adı çıkmıştır. Ben kullanmadım bilmiyorum. Ama o isim yazılan ajanda,anahtarlık,kalem setini bir akrabam işine yardımcı olduğu için meslektaşına teşekkür amaçlı alacaktı ordan biliyorum.
Hediye önemli değil de eşinizin size yalan söylemesi ve gereksiz samimiyeti ilgilenilmesi gereken bir durum
çiçeksepetinden almıştır o hediyeyi eminim
ve çiçek sepetinden hediye alırken notu otomatik birşey seçebilirsiniz ama isim yazmak zorunda değilsiniz. göndericinin (yani hediyeyi yollayan kişinin) ismi olmak zorunda değil
yani kız nota ismini mecburiyetten yazmamış. bilerek yazmış
madem ortaklaşa aldılar, hadi siparişi kız kendi verdi diyelim.
ortaklaşa herkesin adını yazamamış mı?

hadi üşendi diyelim. şirket adını yazsaymış ?

Öğretmenler gununde bi grup ogrencim ciceksepetinden bonnyfood siparis etmislerdi, kartta 1 kisinin ismi yaziyordu, onun adına gonderilmisti kargo; olabilir yani..
Onun dışında mesajlaşmalar ve samimiyet rahatsiz etmiş olabilir, haksiz gormedim sizi..

Çok merak ettim, ne yazmış kız notta? Vallahi alakasız bir merak içindeyim şu an.

Güya kız siparis etmis internet sitesinden ondanmis ama notta niye yazarki isim ben de onu anlamiyorum.Bu arada ben de ayni soruyu sordum bana da bir erkek hediye yollasa ne yapardin diye ben de rahatsz olurdum dedi.

Madem rahatsız olurmuş niye gereksiz kıskançlık yapacağını bildiğimd için söylemedim diyor. O kıskanınca gerekli sen kıskanınca gereksiz herhalde.
Yemedim ben eşinizin palavralarını düpedüz sıyrılmaya çalışmış. Ne münasebet hediye yollamak gece mesajlaşmak

X