- 19 Temmuz 2020
- 20
- 37
- 35
-
- Konu Sahibi Welldone20
Ben kizi taniyorum zaten ama samimiyetimiz yok eşimle gereksz samimiyetini ise odasinda kahve storyleri atmasindan anladm biraz takip ettim esimin telinden esim de gece mesaj atmasi daha sonra hediye olayi üstuste geldiGenelde evliler evlilerle görüşmek istiyorlar o yüzden. Eşi mesela beni evine yemege davet etti tanışmaya. Ben de cok memnun oldum eşiyle de samimi oldum. Kotu niyetim olmadığını anladi kadin da rahatladı. Yani konu sahibi de tanışabilir diye düşündüm. Ama tabi herkes benim kadar iyiniyetli olmayabilir. Karşı taraftaki kadının düşüncelerini de bilemiyoruz.
İşyerlerinde insanlar çok fazla birlikte vakit geçirdikleri için bazen fazla samimiyet olabiliyor. Ama evli insanların daha dikkat etmesi gerekir. Ama dediğim gibi ille de flört ediyorlar diye bi durum olmayabilir. Siz dikkatli olun yine de. Çaktırmadan gözlemleyin.Ben kizi taniyorum zaten ama samimiyetimiz yok eşimle gereksz samimiyetini ise odasinda kahve storyleri atmasindan anladm biraz takip ettim esimin telinden esim de gece mesaj atmasi daha sonra hediye olayi üstuste geldi
Ben olsam utanırım ya, yüzüm pembe pembe olur. Karşısına çıkar kadının, anlatırım kendimi. Hanfendi pişkin pişkin '' Abartmış yeaaaa'' mı demiş gerçekten? Hiçbir açıklama borcu hissetmemiş mi?Kızın size abartmış diyebiliyor olması eşinizden cok yüz bulduğunu kanıtlıyor. O abartıyı alır yediririm ona
Aynen öyle valla pişkin pişkin hemde. Eee koca olacak beyefendi ona bu hakkı vermiş demekki. Dış kapının mandalını karısından önemli kılmışBen olsam utanırım ya, yüzüm pembe pembe olur. Karşısına çıkar kadının, anlatırım kendimi. Hanfendi pişkin pişkin '' Abartmış yeaaaa'' mı demiş gerçekten? Hiçbir açıklama borcu hissetmemiş mi?
Çok aşırı buldum eşinizin tepkilerini. Ben şu durumda daha fazla işkillenirdim şahsen. Rahatsız olmayayım diye bu kadar aşırı şeyler yaptığını düşünmezdim. Hayrola apar topar neyin üstünü örtüyor diye düşünürdüm.Güya kıza söylemiş bir daha yanıma gelme istemiyorum diye eşim rahatsz oluyor hediye konusunda da cok rahatsz oldu diye o da ne var ki bunda ben dostane yaklaşmistim cok abartmis demis aptal kiz esim de sosyal medyadan her yerden engelledi ama ayni yerde olduklari icin icim icimi yiyor esimi sevmesem inanin dakika durmam ayrica proje ekibinde beraberlerdi yurtdisina gideceklerdi beraber ekipten de cikti gitmiycem hicbir yere dedi
Belki hesap onun adına olduğu için adı çıkmıştır. Ben kullanmadım bilmiyorum. Ama o isim yazılan ajanda,anahtarlık,kalem setini bir akrabam işine yardımcı olduğu için meslektaşına teşekkür amaçlı alacaktı ordan biliyorum.Elektronik ortam çiçek sepeti sitesinden
Onun biti kanlanmis aliver iki tirnaginin arasina bir citlatBen kizi taniyorum zaten ama samimiyetimiz yok eşimle gereksz samimiyetini ise odasinda kahve storyleri atmasindan anladm biraz takip ettim esimin telinden esim de gece mesaj atmasi daha sonra hediye olayi üstuste geldi
Biz ne abi kardeşler gördük, gül gül öldük.Bu ne samimiyet...çok üzüldüm adınıza,eşinize abi demiyor bu bayan çünkü. Desede ben asla inanmam... ama eşiniz olacak adam sizi saf yerine koyuyor asıl en kötüsü bence bu
Adı soyadı yazılı defter kalem anahtarlık seti
çiçeksepetinden almıştır o hediyeyi eminimBelki hesap onun adına olduğu için adı çıkmıştır. Ben kullanmadım bilmiyorum. Ama o isim yazılan ajanda,anahtarlık,kalem setini bir akrabam işine yardımcı olduğu için meslektaşına teşekkür amaçlı alacaktı ordan biliyorum.
Hediye önemli değil de eşinizin size yalan söylemesi ve gereksiz samimiyeti ilgilenilmesi gereken bir durum
Güya kız siparis etmis internet sitesinden ondanmis ama notta niye yazarki isim ben de onu anlamiyorum.Bu arada ben de ayni soruyu sordum bana da bir erkek hediye yollasa ne yapardin diye ben de rahatsz olurdum dedi.
Subliminal olmasın o cahil“sadece iş arkadaşıysa” iş dışında çoluğun çocuğun video ve resimlerini göndermesindeki amaç ne anlamayamadım? subniminal mesaj mi vermeye çalışmış?
Klise doğum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle gibi birseydiÇok merak ettim, ne yazmış kız notta? Vallahi alakasız bir merak içindeyim şu an.