• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinize hayatınızı değiştirecek güzel haberi...

canım hayırlısı olsun! Allah kucaginda gormeyi nasip etsin :nazar:

ben olur da insallah bir gun o cift cizgiyi gorursem.. bi tane kargo poşeti alicam ustune esimin adini yazip hazirlicam vs. vs. gonderen bolumune de bizim soyadımızı yazıcam sadece

sonra aksam dicem sana bir paket gelmis ama alıcı kısmında kim oldugu yazmıyo bi bak istersen dicem..

bi acacak : "babacıgım henuz kız mıyım erkek miyim bilmiyorum o yuzden ismimi yazamadim ama ........ tarihlerinde yanınızda olucam. simdilik aileye katidigimi soylemek istedim, 9 ay sonra gorusuruzzz !!" yazacak..

ahh ahhh..., nasıl fikir?:Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlısı olsun! Allah kucaginda gormeyi nasip etsin :nazar:

ben olur da insallah bir gun o cift cizgiyi gorursem.. bi tane kargo poşeti alicam ustune esimin adini yazip hazirlicam vs. vs. gonderen bolumune de bizim soyadımızı yazıcam sadece

sonra aksam dicem sana bir paket gelmis ama alıcı kısmında kim oldugu yazmıyo bi bak istersen dicem..

bi acacak : "babacıgım henuz kız mıyım erkek miyim bilmiyorum o yuzden ismimi yazamadim ama ........ tarihlerinde yanınızda olucam. simdilik aileye katidigimi soylemek istedim, 9 ay sonra gorusuruzzz !!" yazacak..

ahh ahhh..., nasıl fikir?:Saruboceq::Saruboceq:

güzel fikir bence en kısa zamanda planını uygularsın inşallah:Saruboceq:

bende her ay bunun hayaliyle yaşıyorum
her ay farklı bi plan hazırlıyorum ama olmuyo işte
5 yıldır her ay hayal kırıklığı daha nasip olmadı
planlarımı uygulamaya koymal inşallah bigün banada nasip olur:çok üzgünüm:

bende allahın izniyle bi gebe kalabilirsem inş şunları yapmak isterim;
öncelikle en güzel yemeklerimi yaparım masayı çok güzel hazırlarım mum ışıklarıyla evi aydınlatıp çok güzel bir elbise giyinip saçımı makyajımı yaparım ve masanın kenarına onun görebileceği bir yere gebelik testimi koyarım çift çizgiyi görünce ben demeden o anlasın ve bana sarılsın istiyorum.alkisalkisalkis

bizimki planlı bi gebelik oldu bi çocuğumuz olsun istedik ve allahım hiç bekletmeden o ay bize bebişimizi verdi benim adetim düzensiz oluyodu ama hiç geçikmezdş hep günümden erken olurdum eylülün 6 sında en son adetimi görmüştüm ekimin 3 gibi olur diyodum ama olmadım üzerinden 5 gün geçti ben hamileyim herhalde diyodum annemin yanına gittim ona dedim oda hadi eczaneye gidelim test yaptıralım dedim neyse gittik yaptırdık pozitif çıktı çok karışık duygular içindeyim o an zaten eşimede demiştim günüm geçti felan diye test yaptırıcam dedim oda tamam demişti eczaneye varana kadar yüz kere arayıp sordu vardınızmı gittinizmi bende az kaldı felan diyorum neyse pozitif çıktığını telde söledim arayıp sordu ama sesi o kadar neşeli geliyoki böyle havalarda uçuyo o kadar sevinmişti daha farklı sölemek istiyodum hayal ediyodum ama olmadı nasip böyleymiş

bende hamile olursam bebek patiğini ve sonucu paket yapıcam sonra eşimi arayıp sonuç negatif moralim çok bozuk eve gitmek istemiyorum dışarda buluşalım diyeceğim sonra bir restaurant ta bekleyeceğim sonra garson yemekleri getirecek ama eşime yemek yerine paketi vericek yarın aşılamam var inşallah bu ay hayallerim gerçek olur aminnnnnnnnnnn

yillardir ugrasan arkadaslarim kizmasin ama bizde 3 denememizde basarisiz olunca ummudumuz kesilmisti o ay hic ama hic beklemedik hamile olucagimi ama günüm gecince belki dedim test yaptim ve pozitifti gözlerime inanamadim,guzel sik bir kutu aldim icine gebelik ve bebekle ilgili bir kitap bi cift beyaz patik,test sonucu ve bir not:babam kadar iyi bir baba ólman dilegiyle umarim benim babamla yasayamadiklarimi sen cocugumuzla yasarsin(BABAMI 10 YIL ONCE KAYBETTIM)babamin benim icin ne kadar onemli oldugunu bilir...kutuyu acti test elinde bakiyo ama anlamiyo bi bes on saniye sonra idraak edim defalarca hamilemisin diye sordu hem cok duygusal hemde komik bi andi.Allah isteyen herkese yasatsin insallah:Saruboceq:

ahh ne guzel yaa. siz anlatin ben aglayayim.senağlama okumasi bile ne buyuk mutluluk... Allah isteyen herkese hayirlisiyla tattirsin bu duyguyu. AMIN...a.s.

canım benim ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin darısı bizlere olsun:Saruboceq:

amin canım ama ben bebgimi erken dogum yaptım kaybettim allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı allahım isteyen herkeze hayırlısı ne zamnsa ozaman versin...

merhaba ben hamile oldugumu ogrendigim ilk an kesinlikle aglayacagimi biliyorum..biraz sakinlesince de esime ,oturup minik bebisimizin agzindan bir mektup yazarak bu mektubu onun gelis saatine yakin posta kutusuna koymak istiyorum...esimin asansorde mektuplari acip okuma gibi bir huyu vardir eve kadar sabredemez..bu da bu anlamda iyi bir plan olacak ama iste..henuz hamile degilim..insallah en kisa zamanda hepimiz hamile kalir ve bu guzel planlari hayata gecirebiliriz..insallah..

Back
X