Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim öyle planlarim vardiki anlatamam ama saolsun annem müjdeyi benden önce vermisdi
insallah ikincide süprizle karsilayacagim
ben güzel bir aksam yemegi planliyodum
ve bi paket hazirlamak istiyodum
bi pembe bi mavi patikler ama ikisininde tekini koymak
biberon emzik bez vs gibi
ondan sonrada duygularimi anlatan bir mektup ve kocaman bir not baba olmaya ne dersin diye
ha bide gebelik testimide icine koyup o notu ona ip yada kurdaleyyle bagliyarak koymak istiyodum
rabbim herkeze isteyenlere nasip etsin ve melek versin insallah
benım adetım cok gecıkmıstı benım ıcımde hıc hamıle olacagım duygusu yoktu her karnım agrıdıgında kocama aha yarın hasta olurumm bak hamıle degılım dıyordum esımde bana ''YA KIZIMI RAHAT BIRAK HAMILESIN ISTE BEN ANLARIM ''' dıyordu sureklı dedıgıde cıktı hamıleydım cok sevınclıydı ama sevıncımız kursagımızda kaldı ve bebegım dustuuuuuu
canım vardı bu konu daha öncede.benimde çok güzel bir planım vardı çok eğlenceli olacaktı ama biz doktora beraber gittik kist şüphesiyle ama kızım ben burdayım dedi ve babasına kendi söyledi
Eşim genelde regli günlerimi bilir ve o yüzden de 2 gün gibi bir gecikme oluyor sadece bende...Ve müjdeli haberi vermem için 1 hafta geçmesi lazım bende:)) Eşimle beraber test yapmayı isterim Çünkü nasıl yapıldığını görmek istiyor...Müjdeli haberi beraber almak umuduyla sadece beklemedeyiz canım bunu sende biliyorsun...Stres yapmamak lazım ...Rabbim en güzel zamanı o bilir heyecana kapılıp üzülmek istemem ve kendime söz verdim 1 hafta geçmeden test yapmam ...İlk bebek düşündüğümüzde reglim 2 gün geçikti ve heyecanla gidip test aldım eşimi beklemeden o geldiğinde ağlıyordum ve beni bir daha böyle üzgün görmek istemedğini belirtti ve reglim gecikirse de 1 hafta başımda durup beraber bakıcaz:)))) en güzel süpriz ikimizinde aynı anda pozitifi görmek olacak:)))
Şimdi doğal yolla deniyoruz temmuz ayında da olmazsa ağustosta aşılama olacak...Rabbim en güzek müjdeleri önce sana sonra bana versin tatlım ...Sende eşinle aynı zamanda yaşıyorsun olayları bence sizde ikiniz aynı anda bakın süpriz yapmana gerek yok bence canımm...Şuan sana melekler gibi bakıyor ve en güzel hediye böyle olsun canım...
Ve tüm dileklerin gerçekleşmesi umuduyla seni çok seviyorum sen benden önce hakediyorsun bu mutluluğu ....
Sevgilerimlea.s.:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5
ben neler hyaal ettim nasıl haber verdim:) hayalim güzel bir sofra, şık bir kıyafet, tabağının altına da bir not koyacaktım koridoru geç filan gibi koridora da yatak odasına bak diye not iliştirecektim yatak odasına da bir patik veya biberon koyup babacııım ben geliyorum artık üzülme diye yazacaktım ama eşim her şeyimi bilir benim, adetim gecikti hiç test yapasım da yoktu 2 yıldır bekliyorum her gecikmede test yapıyorum negatif çıkınca da ağlıyorum eşimde üzülüyor tabii neyse sabah eşim daha yataktayken kalktım yavaşça, testi yaptım ama bu sefer pozitif çıktı amaann inanamadımm ağlaya böğüre:) yatak odasına koştum elimde de test çubuğu, eşim bi fırladı aman aşkım üzülme demedim mi ben sana bebeğimiz olcak bizim de nolur ağlama filan diyor bir yandan da bana sarılmış saçımı okşuyor ben ağlamaktan zar zor konuştum hayır pozitif pozitiff diyebildim eşim inanamadım teste baktı sarılıştık ağlaştık:) işte böyle:)
Canım benim ben geçen ay sana yazmıştım eşimle birlikte bu güzel haberi öğrenmek isterim diye...Ne var ki biz geçen hafta tatile gittik regli olucağım diye bekliyorum ne var ki bir türlü olamadım.Eşim bile günlerimi biliyor dedim o bile hala olmadın değil mi dedi? Bende olmadım sanırım yaa hava değişikliği yada stresten dedim 5 günü aksamı eşim alışverişe gidecekti bende açık eczane bulursan test alırmısının dedim? O da almış ne var ki hemen bakmadım teste 6 günü öğleden sonra aklımıza geldi sen bakmadın bir bakta haber ver dedi bana testi yaptım ve POZİTİF hemen eşimi çağırdım ve ne yapacağını ne diyeceğini bilemedi yazlıkta olduğumuzda eşimin ailesi de ordaydı.İstanbula gittiğimizde dr'una gidersin kesin haberi alırız dedi.
Ve bugün Dr.uma gittim Dr'uma 9 Haziranda regli oldum dedim dr da Prolaktinin yükselmiş olabilir mi diye sordu bende Hayır TEST yaptım POZİTİF çıktı dedim ve çok mutlu oldu Çünkü eğer pozitif olmasaydı Aşılama yapılacaktı Ağustos ayında bu çok güzel bir haber dedi. Ultrasonda keseyi gördük ve gözümüz aydın dedi kese gayet istenilen büyüklükte dedi ve kağıdı verdi .Tabii eşim aradı ona haberi verdim aksam da bilgisayarının üzerine ultrason kağıdını koydum ve küçük bir not.21.07.2009...BEN GELİYORUM BABACIM diye yazdım .Eşim pc nin başına oturdu ve notu gördü şimdi bu bizim MİNİĞİMİZ mi dedi:)))) çok mutlu oldu
Sen de biliyorsun canım ben bu ay regli olurum içimde bir umut yok demiştim ama Rabbim en uygun zamanı bugüne nasip görmüş 8 ay sonra miniğimle tanıştık bugün Hayırlısı herşey çok erken ama bu haberi de paylaşmak istedim.....Herkesin gönlüne göre versin ve umudlarını kaybetmesin...Stresli dönemlerime rağmen bu duyguyu yeni yeni tatmaya başlıyorum ....Hakkımızda hayırlısı ................:Saruboceq:
benimde adetim geçikmişti test almış gelmiş eşim yarın hasta olmazsam yaparım dedim uyku uyuyamamıştım zaten sabah erkenden yaptım sehpanın üzerine koyup gittim eşim bakmış hemen çıktı çizgi dedi ve birlikte sarılıp agladık mutlulugumuzu yaşadık güzel bir andı...