- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
Bazi hanimlar gizliden birikim yapmayi suc , ayip saymislar..gizliden biriktirince sanki gidip dostumuzla metresimizle falanmi yiyoruz acaba :))) bizimde bir ay evvel kizimiz evlendi...bende tipki annen gibi kenara attiklarimla esimi hic zora sokmadan kizimin tüm ceyizini, yatak odasi takimini, babasinin hediye olarak dügünde taktigi taki setini ve birde kendim taktigim 22 ayar 50 gr bilezigi aldim..bunlarin hepsi kurus kurus birikti inanin..kizim nisanlandi, sigarayi biraktim..bi paket sigara alacagima kizimin ceyizine bir havlu alirim dedim..esime hepsi süpriz oldu..eli cebine kina gecesi icin tuttugumuz salonun parasini öderken girdi bir tek..sizce kötümü yapmisim biriktirmekle???
bravo gercekten
benım annem de kına yerıne oturduklerı ılcede bana dugun yaptı, o dugunun parasını emeklı olmasına ragmen yaptıgı satıs pazarlama ısınden kazandıgı parayla kısa surede kapattı, dugunde takılanları bana verdı kendı bısey talep etmedı, keske bende annem gıbı olabılsem, her zaman 3,5 kurus parası olur, benı sallasan 3,5 mılyar dokulur benden der:)))