eşinizden gizli birikim yapıyormusunuz?

Annem hep gizli saklı işten hayırda gelmez,berekette der her zaman. Ben çok niyetine girdim aslında biriktirim tatatamm diye çıkarayım ihtiyaç olduğunda diye ama bir türlü nasip olmadı. Ağzdımdan kaçırdım hep şu kadar var,bu kadar var diye:) annemin sözü ne kadar işlemişse artık bilinçaltıma..olmadı yani

Birikim yapıyorum ama eşimden gizli değil...onunla paylaşmak, ortak hayaller kurup ortak hedefler belirlemek daha çok keyif veriyor bana...
Ne güzel yazmışsın canım. Olmuş bayağı yazalı ama. Çok hoşuma gitti.
Bende senin gibi düşünüyorum.
Sonuçta o benden gizli biriktirse ve öğrensem çok bozulurum

Ne güzel yazmışsın canım. Olmuş bayağı yazalı ama. Çok hoşuma gitti.
Bende senin gibi düşünüyorum.
Sonuçta o benden gizli biriktirse ve öğrensem çok bozulurum
:KK200::KK200::KK200:
canımsın...
şimdi şu mesajın üzerine düşündüm de, eşim karşıma geçip ben gizliden para biriktirdim bak bu da banka hesabım .....bin tl var dese, üstüne yürürüm vallahi :))))

saklıyorum ama kirli çıkı olduğumuda bilir sorar bana söyle ne kadar biriktirdiğini der. ama ona kanıp her söyleyişimdede para çar çur olur elimde hiçbişeycikler kalmaz oyuzden acil durumlar çin küçük küçük atmayı tercih ediyorum. +not (evli değilim) :olamaz:

Esimden gizli birikim yapmam. Onunda haberi olur. Ortaktir bizde. Ha esine guvenmeyen olur gizli birikim yapar anlarim tabiki. Insanoglu bu cig sut emmis.

Bnde birikim yapıyorum ama eşim biliyo birikim yaptığımı. Hatta arada belli miktarlarda para verir ekle diye.

Esimden ayri bir hesapta onu hic karistirmadan birikim yapiyorum.
Ama gizli degil. Haberi var. Miktarini pek sormaz didiklemez ama tahmin edebilir. Her ay maasimi alinca soylerim x lira attim hesaba diye. Ay sonunda da yine elimde x lira var birikime katicam diye soylerim.

Zulalarimiz yan yana:KK70:
Ama o benim parama asla bakmaz ben arada bakrm :sus:
Ama tabiki kendinde kalmadigi zaman ben veririm hic cekinmeden :KK69:
Evlilik demek birlik demek bncr

gizli birikim neden?
ya tekmeyi basarsam diyemi hayal ediyolar

Erkekler birikim yapmayi beceremiyor bu bir gercek. Yeri geldiginde cocuklarinin dugun masrafini, ceyizini bilmem nesini yapamiyor. Hadi yapmayi birak elinde belli bir miktari bile olmuyor. Sanki her gizli biriktiren kocamdan bosanirim diye biriktiriyor. Ne gereksiz yorumlar yapilmis.

Birikim yaptığımı biliyor. Arada kendisi de para yatırıyor hesabıma.
Ama meblağ hakkında bilgisi yok. Denk gele yanında çekersem falan görür ama hiçbir zaman gördüğü gibi kalmıyor ya artıyor ya azalıyor. :KK70: Kestiremiyor o sebeple. :KK70:
Bende onun yaptığını biliyorum ama bende ne kadar olduğunu bilmiyorum. Arada görüyorum ama onunkide hep değişiyor. :KK70:

Kenarda para oldugunu bilince onca borca ragmen kullanan birisiyse gelecegimiz icin yapmaliyiz diye dusunuyorum. Yuvayi disi kus yapar diye bosuna denmemis. Erkekler gunluk yasayan insanlar genel anlamda gordugum bu. Ben para bulunca kenara koymak isteyenlerdenim esim hemen disarda yemege cikmak isteyenlerden :)

X