- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e madem evinize çocuğunuza harcıyorsunuz neden eşinizden gizli biriktiryorsunuz onu anlamış değilim.ne yapmanız gerektiğini söylemiyorum zaten sadece bişey sordum ne bu öfke vicdan mı yaptınız yoksa?
valla kızlar bende sizin gibiydim habersiz harcamazdım. düşünkü eşimin belirli bir geliri yok. gün geliyor evinin huzurunu annesi , ablası için kaçırıp seni boşayacağım dediğinde ( oğlum 4 aylıktı o zaman, üzerime yürümüştü) anladım ki değmez. boşasa avukata verecek param dahi yoktu. ev kredisi çocuğun bakıcı parası faturalar yemek içmek hep benim maaşımla oluyor. cebinde tek kuruş çıkmıyor. yinede yaranamadım. şimdi 2 yıldır kendimce birikim yapıyorum. anneme gönerdiğim paraları biriktiriyor bilezik altın felan yaptı benim adıma.tavsiyem sizde yapın. hep iyi gününüz oluyor hanımlar. kötüyüde düşünmek lazım
bu öfke sebebim eşiniz için çok acı cümlesiniz kullanmanız anlamadığınız konu için,çünkü eşime söylediğim zaman birşey alınacaksa boşver alma gerek yok diyor,ama gerekli ,yada ödenecek bişey varsa sende para var sen öde diyor para tutamıyoruz bu seferde ,bu kelimeleri duyduğum için söylemiyorum artık ,ev alalım yok diyor,araba alalım yok diyor,yani korkuyor ama ölene kadar kiradamı oturucaz illaki borca giricez bborçsuz bişey ödenmiyor, eşimde işine güvensizlik korkusu var bu yüzden bazı şeylere girmek istemiyor ,bende tam tersi
bi arkadaş toplantısında bu konuyu tartıştık...sizinn fikriniz nedir?
Peki. Uzduysem sizi Özür dilerim. Allah hayirlisini versin hakkınızda.
Bekarım ama bence biriktirilebilir evlilik demek illa herşeyini bilmek demek değil ki hatta biraz sırlı kalmak insanı daha değerli kılar çalışan bayanlar zaten evin ortak ihtiyacını giderdikten sonra kendine para kalıyorsa bence bunun hesabını eşine vermek zorunda değil aynı şekilde erkek de herkes kendi çabasıyla biryere gelmiş parasını istediği gibi harcar yada biriktirir evhamınlarına gelince eşiniz zaten o parayı size veriyor çocuğunuzun boğazından kısmamak şartıyla bir kenara ayırır kendine bilezik alır takar yada biraz biriktirip araba alır kendini şımartacak birşeyler yapar bence güzel bir alışkanlık keşke herkes yapsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yorumları okudukça kararımı verdim sayılır. birikim yapmak en doğrusu olacak.... sonuçta yıllarca okumuşum ailemden ayrı. kendi çabamla bi işe girmişim. maaşımın 3/4 ü zaten krediye gidiyor. kalanınıda kendime ayırmanın vakti gelmiş. yıllarca ikimiz için birikm yaptım harcamadım. ne oldu? değer bilenmi var. ev aldırmışım ona die bana kızıyor sanki borcun hepsini kendisi ödüyor yarı yarıya ödüyoruz. ben olmasam beş kuruşumuz olmazdı evimizde olmazdı....ama bilen yok...
maşallah yani yazdıklarımdan bunu çıkardınız ya sizi ayakta alkışlamalı ben öle bişey belirtmişmiyim hayır,eşii ölen kadın birikimi zevk içinmi yapar ben tek olsam karnımı her şekilde çalışır doyururum ama çocuğum var onun geleceğini düşünmek zorundayım. ne alaka yazımı birdaha okuyun ayrıca eşim için değil de sizin için acı bir durum çünkü müthiş derecede alakasız yorum yapmışsınız.yazmak için yorum yapmayın anlayarak yorum yapın.zamanında annemde bizim çeyizlerimizi bu şekilde aldı çünkü erkelere göre herşey gereksiz.iyikide yapmış canımm anneem çocukları için yapmış şimdi sıra bende. benim biriktiridiğimde sonuç olarak bizim paramız başkası için biriktirmiyoruz heralde.
ikinci kere beğenemediğim için bu BEĞEN benden size gelsin...