- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kafamıda bu karıştırıyor. eskiler hep kendine ait birikimin olsun diyorlar,erkekleer güven olmaz diyorlar. tabiki boşanmayı düüşnmüyorum ama hayat bu ne olacağıda belli olmaz diyorum. bu arada yeni evlide değilim yani. evleneli yıllar oldu. ilk defa aklıma böyle bir konu geldi. getirdiler doğrusu...
hayır yapmıyorum herşeyimiz ortak hayatımız ortak aynı evi hayatı paylaşıyoruz. Birikimleri ayırmak bence çok saçma ve çiftleri benciliğe iter
gizli para biriktiren bayanlara bencillik,evlilik sağlam temelli olmaz diyen arkadaşlar lütfen biraz daha yazdıklarınıza dikkat edelim birikim yapan kişi gizli yapıyorsa gizli yemek içinn değil yarın birgün başına ne geleceğin beli olmaz diye saklıyor gördünüz kaç tane erkek öldü somada o kadınlar ne yapacak şimdi belki çelışmış birikimleri olsa bir süre en azından onlarla idare edebilirdi.sağlam temelli evlili olmaz diyen arkadaşa gelincede, valla ben 15 yıllık evliyim daha bu konu temelimi sarsmadı.evet biriktiriyorum ve geleceğe yatırım yapıyorum ,bununlada gurur duyuyorum yarın bişey olsa ortaya çıkarıcak bir garantim var
Allah korusun eşiniz ölürse rahat yaşamak için mi eşinizden gizli birikim yapıyosunuz. ne kadar acı bir durum eşiniz için!
bende bazen gizli biriktiriyorum..
gizli derken arttırdığımı kenara atıyorum eşime söylemiyorum...
ama çok sıkıştığımız zamanlarda çıkarıp verince çok mutlu oluyo..
biriktirdiğimi biliyo yani aslında
maşallah yani yazdıklarımdan bunu çıkardınız ya sizi ayakta alkışlamalı ben öle bişey belirtmişmiyim hayır,eşii ölen kadın birikimi zevk içinmi yapar ben tek olsam karnımı her şekilde çalışır doyururum ama çocuğum var onun geleceğini düşünmek zorundayım. ne alaka yazımı birdaha okuyun ayrıca eşim için değil de sizin için acı bir durum çünkü müthiş derecede alakasız yorum yapmışsınız.yazmak için yorum yapmayın anlayarak yorum yapın.zamanında annemde bizim çeyizlerimizi bu şekilde aldı çünkü erkelere göre herşey gereksiz.iyikide yapmış canımm anneem çocukları için yapmış sıra bende
valla kusura bakmayın hiç alakasız bi yorum değil benim ki. somada hayatını kaybeden işçilerin eşlerinden örnek vermişsiniz hatırlıyorsanız!eşinizin bi şekilde haberi olsa ondan habersiz yaptığınız birikimden size olan güveni sarsılmaz mı?
evli değilim ama evlensem kesinlikle gizli birikim yaparım. lüksü ve kendimi şımartmayı severim bu yüzden kıyıda köşede hep param olmalı hem dünya hali para önemli bir güç kesinlikle biriktirirdim
siz bizim yaşantımızı ben de sizinkini bilemem 8 aylık evlisiniz ben 15 yıllık evliyim aradaki farka önce bakın, ne yapacağımı ne yazacağımı size soracak değilim.benim eşim 6 ay işsiz kaldı benim birikimimle iş bakmaya gitti kimse arayıp sormadı işsiz kaldığında paran varmı demedi.bende aynı durumda işten çıksam eşimde çıkarır verir.başımıza ne geleceği belli olmuyor diyorum hala güvenden bahsedyorsunuz.ben biiriktirdiğim parayı dışarıda başkalarıyla yemiyorum yine evim çocuğum için biriktiriyorum varmı anlaşılmayan bir konu bu zamana kadar da kimseye muhtaç kalmadık ne eşim ne ben.pişmanmıyım değilim ben 8 aylık evli olsam güven vs düşünürdüm artık sizin dediğiniz konuları geçeli yıllar oldu