Bende birikim yaparim yaptigimi bilir ama miktarini bilmez.bana gore su akarken tasi doldurmali para gencken biriktirilir.yaslanincada harcanir.2 evladim var onlarin geleceginden bir anne olarak sorumluyum.ben annesiz buyudugum icin ceyiz namina bir ignem bile yoktu.bunun ezikligini hep yasadim.bunu kendi evlatlarima yapmaya cabaliyorum.birde erkek ceyizde her ayrintiyi bilemez,bunu anne daha iyi bilir.kizim okuyacak anne sen ye dusunme ben kendi paramla alirim desede olmaz derim.her ay duzenli taksitim var ceyiz icin oderim.kizim dershaneye gidiyor onun icin
atarim.malum ev yapiyoruz borc cok. esim harclik verir harcamam ve her ay bi ceyrek atmaya calisirim.cocuklarimin gelecegi icni.insan.icine cikicaz kolay degil.a birde ceyiz ole ha deyince olacak bir sey degil zaman ister ve ben bir anne olarak yaptigim isten gurur duyuyorum.
atarim.malum ev yapiyoruz borc cok. esim harclik verir harcamam ve her ay bi ceyrek atmaya calisirim.cocuklarimin gelecegi icni.insan.icine cikicaz kolay degil.a birde ceyiz ole ha deyince olacak bir sey degil zaman ister ve ben bir anne olarak yaptigim isten gurur duyuyorum.