eşiniz yanlız başına tatile çıkmak istese ne yapardınız

aileye ve evliliğe aykırı bi davranış bence.o zaman herkes herşeyi ayrı yapsın.ee nerde kaldı paylaşım.iş için şehirdışına gitmesi gerekse tamamda sırf tatil eğlence için evini bırakıp gitmemeli.aslında gidememeli,yalnız gitmeyi istememeli.kendi evliliğim için söylüyorum, eğer eşim bana böyle bişey söylerse,evliliğimde ters giden bişey var demektir ozaman.

eşim benden ayrı tatile gitmek istese sanırım bozulurum.
ama ayrı gidip beni aldatacağından korktuğum için değil.
aldatmak istedikten sonra burnumun dibindede yapar çünkü.
beni asıl üzen benden ayrı tatile gitmek istemesi olur.
normalde eşlerin her an dip dibe olmamasından yanayım.kendi arkadaşlarımızlada gezelim,birbirimizden ayrıda zaman geçirelim isterim.her an dip dibe olmak sıkar insanı çünkü.
ama tatil başka bişey.insanın rahatlayacağı,kafasını dağıtabileceği zaman demek.bu zaman diliminide benden ayrı geçirmek isterse üzülür ve evliliğimde ters giden bir şeyler olduğunu düşünürüm.

BENSİZ gitmesi için gecerli bir acıklamsı olması gerekir ki ben hiç sanmıyorum bensiz bir yere gidecegini bende onsuz:))))

Her insanın aile kavramına bakışı farklıdır diye düşünüyorum.Gönderirim diyenleri de yadırgamıyorum buna hakkım da yok zaten..
Ama ben gerçekten göndermem ve altında ararım neden gitmek istediğini.
1.5 yıldır evliyiz ama 8.yılımız olucak birlikte geçirdiğimiz.Böyle alışmadık ve alıştırmadıkki birbirimizi.Dolayısıyla istemem yani..
Biz işimiz gereği Eğitimler ve toplantılar nedeniyle bile ayrı kalmak durumunda kaldığımızda bile buna dayanamıyoruz..Eşim istemez bende göndermem bu bu kadar basitt
:icecream::icecream:

döferimwalla o gidiosa bende yalnız gidim:)
hatta bi gidim bi daha dönmim
olar mı:dance::dance::dance:

benim kocam öyle bir laf kaçırdı ağzından morelim bozulduklava:

neee oracıkta parcalarım onu valla haaa. ne demekmıs yanlız tatıle gıtmek yaa. annesınden emdıgı sutu burnundan getırırım...

bır sey daha yazayım bu konuda KOCAM BENSIZ ADIM BILEM ATMAZ tabırı caızse. yok kızlar kıyamam kocacıma yapmaz hıc aklına bıle gelmez boyle bırsey onun.

eşimin bazen iş eğitimleri için İstanbul, Ankara vs. gitmesi gerekiyor. şirket gönderdiği için onun masrafları karşılanıyor. eşimde izin almamı ve masrafları biz karşılayarak benimde onunla gitmemi istiyor.
bu durumda ben onun yanlız tatile çıkma olasılığını düşünemiyorum.
ama fena tepki gösterirdim. git dönme geri klava:

benim kocam öyle bir laf kaçırdı ağzından morelim bozulduklava:

Haydaaa öyle şey mi olur yahu. Tamam eşlerin kendine özel zamanları olmalı, arkadaşlarıyla dışarı da çıkmalı, yemeğe gitmeli vs.vs. Ama kalkıp tatile gidicek ben olmadan haaaaKötü Kazen Hayalini bile kurmasın mahvederim onuklava:

ben göndermem.erkek adam güven olmaz.
ben kadınlardan da korkar oldum artık adam rahat dursada onlar durmaz.göndermem.

Yalnız başına tatile çıkacağını veya gideceğini söyleyen adama ne denilebilirki,gidecem diyene dur diyebiliyormuyuz ki?.Ayrıca durdan anlayan yada karısının tepki göstereceğiini düşünen adam zaten böyle birşey söylemez.Ama biliyormusunuz belki ben tepki alacam ama,"ben yalnız tatile gidiyorum "derse kocam bunu diyebiliyorsa ,dur dersem demekki tartışacak,gitme desem zaten umrunda olsa söylemezdi,beni istese yanında benimle gitmek isterdi değilmi?!!gidecem diyene dur deme huyum yok.Tepki sessiz olur.Kurban bayramındna sonra izin almıştı.Ailesinin yanına bensiz tatile gitmişti.Aslına bakarsanız umursamadım.zaten çalışıyordum.Çalışmasamda gittiğim yere temizlik benden önce gidiyor.Yorumlup geliyorum.Dolayısıyla yalnız gitti.Bişeyde demedim.

ne münasebet asla izin vermem
ona evli olduğunu hatırlatırım:1closedeyes:
ve öyle bir başının etini yerim ki bir daha asla öyle bir şey teklif edemez.jeyyar

açıkçası bende ızın vermem klava:

ama cok samımı bır arkadaşım var eşi avukat ve bunlar teyze çocukları oluyolar
kocası eşi olmadan arkadaslarıyla mavı yolculuga cıkar ıstedıklerı yerde dururlar.karısına hbr vermeden sık olmasada arkadaslarında kalır fatih nıye hbr vemedın dedıgınde aşkım senı uyandırmak ıstemedım der. arkadasın sımdı 2 . bebegı oldu. her aksam eve gec gelmeler.sorsan muvekıllerıyle toplantıda yemekte onları kıramıyormuş sız olsanız ne düşünürsünüz...Kötü Kazen

bende izin vermem gibi geliyor, ama ayni şekilde belki bende birgün arkadaşlarimlan tek başima tatile cikmak istiyebilirim. Ozamanda o izin vermez büyük bi ihtimal.fisfisfis

esimi iyi taniyorsam. gitsin elbet bu beni üzmez.
derseki bana seni istemiyorum,
iste ozaman altinda baska sebepler ararim.
bazen ayri kalip birbirinin degerini anlamak da gerekir saniyorum.
esimin de benim de yalniz gittigimiz zamanlar oldu.
bu benden cok esime zor geldi..

evlilikle ilgili nedenlerse ok..belkı bıraz ik tarafın da yalnız kalmaya ihtiyacı vardır.boyle bir tatılde eğlenme değil,sakın,huzurlu,sessiz bir yerde kendını dınleme,sorunları için çözüm bulma,tabiri caizse kafa dınleme ne istediğini anlama amacı taşır.dolayısıyla da yalnız olmalıdır.karşılıklı güven duyulmalıdır bu durumlarda ama zaten sorunlu evlılıktır ve neticede eşlerden bırı veye her ıkısı de bırbırıne guven duymaz ve boyle bır tatıl söz konusu olmaz..(bakın bakalı etrafınıza var mı? ben görmedim,duymadım)
amaaaa hiçbir sorun yokken böyle birşey istenemez her iki taraf içinde geçerli.eşler evli olduğunu unutmamalı bnce hiçbir zaman.elbetteki bensiz vakıt geçirecek,iarkadaşlarıyla vakıt geçirecek,fakat abartılmamış zaman ve mekanlarda.ben boyle düşünüyorum arkadaşlar.zaten eşim olmadan tatilin keyfi çıkmaz...bizim evliliğimizde boyle bir şey soz konusu olamaz..

Valla benden boşanır öyle gider.
Güvenle alakası yok bunun.
Benden sıklıdığını beraber vakit geçirmekten hoşlanmadığını düşünürüm.
Buda benim için boşanma sebebidir zaten.

Ah Hayatim Benimkide Geçtiğimiz Yaz Ayni Teklifle Geldi.çok Moralim Bozuldu.neticede Göndermedim Göndermemde Ama Yanliz Giden Ve Eşlerinin Izin Verdiği Arkadaşlari Var Hala Başima Kakar Beni Göndermedin Diye Sinir Olurum Ama Yine Sorsa Yinede Göndermem Erkek Değilmi Neme Lazim Uğraşamam Valla Onla Herkes Yerini Bilecek Onlarin Yeri Bizim Yanimiz öyle Değilmi

Bana böyle bir teklifle geldiyse şayet , hhhhiiiiiiiççç oralı olmam tabi canım git istediğin yere derim. Amaaaa bir şartla! Tüm kredi kartlarına el koyarım , bankadaki tüm parayı çeker harcarım , bol bol da borç bırakırım. Ohh canıma değsin.
Şimdi bu satırları yazarken yanımda bana diyo ki ; ''Sil onu ulan , benim kocam öle şey yapmaz yaz '' diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…