Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hergun hergun aynı adam evde...sıkıcı olmuyo mu? biraz ayrı kalmak, ozlemek iyi gelebilir aslinda ama erkeklere guven olmaz orasi ayri..Biraz kafa dinleme ihtiyaci duymuyor musunuz siz evliler ya, biraz kendinizle kalmak ben olsam isterdim. Heraksam eve gel, yemegini hazirla ye topla tv izle, cok sıkıcı beeee
hergun hergun aynı adam evde...sıkıcı olmuyo mu? biraz ayrı kalmak, ozlemek iyi gelebilir aslinda ama erkeklere guven olmaz orasi ayri..Biraz kafa dinleme ihtiyaci duymuyor musunuz siz evliler ya, biraz kendinizle kalmak ben olsam isterdim. Heraksam eve gel, yemegini hazirla ye topla tv izle, cok sıkıcı beeee
Bence de insanların tek başlarına zaman geçirmeye, kafa dinlemeye ihtiyacı oluyor.
Bu yüzden biz tek başımıza da zaman geçirmeye çalışyıoruz.
cok iyi yapiyorsunuz bence
evli degilim ama ben de iliski yasadim sonucta
evlenince goruyorum kadinlari, butun arkadasliklari bi kenara itip yapisik ikiz gibi hep esleriylelerBoyle olunca bence erkege ben sana bagimliyim imaji verip gozunde gizemi, degeri kalmiyor gibi. Kız arkadaslarindan kopmazlarsa bence bekarliktan gelen ozel hayatlarini korumus ve onlarin da kendilerine ait bir hayatlari oldugunu eslerine gostermis olurlar. Dikkat ederseniz, erkek arkadaslari disliyorum, dogru olmaz evlendikten sonra da gorusmeye devam etmek ozel olarak ama topluca bazen olabilir tabiki....
Sanki bekarlikta hayatin amaci evlenmekti, arkadaslar avutuyordu da evlenince amaca ulasildi arkadasa gerek kalmadi gibi oluyor o zaman, bunu da erkekler yani esler farketmiyor mu saniyorsunuz? Boyle bir imaj vermek iyi olmaz bence.
Es onemli tabiki zamanin cogunu onla gecirmek lazim, ihmal etmemek lazim ama mesela bana sadece sevgili , es yetmez konusacak kisi olarak, arkadasa mutlaka ihtiyac duyarim kendi adima. Ve herseyi de esimle birlikte yapmam gerek diye dusunmem. Esinizi kirmadan, ona ayiracaginiz vakitten calmadan, kendinize ozel zamanlar olusturabilirsiniz. Yani esimi hicbiryere gondermem tek basina gibi bi mantik yanlis geliyor bana, bu kadar sıkınca erkekleri kendi ellerinizle aldatmaya itiyorsunuz. Cunku yasak olan daima caziptir....
Kampa mi gitmek istedi, gitsin. Zaten istemisse bikere, ihtiyac duymustur boyle bi kafa dinlemeye. Ha guven sorunu derseniz, yapacak olduktan sonra evden isten eve gitse bile mutlaka bi yolunu bulur ve yapar.
Ben de bu hatayı yaptım, ayrildigimda bir de baktim kimseler kalmamis etrafimda, sonra toparladim, birdaha ayni hatayi yapmam sanirim...
bence konuyu farklı düşünüyorsun arkadaşımız eşiniz sizden ayrı tatile gitse ne yapardınız diye soruyor.tabiyki iki tarafında kendine ait farklı arkadaşları olabilir farklı vakitler geçirebilir bu çok normal.
4,5 yılllık evliyim eşimi hiç bir şekilde kısıtlamadım oda beni tabiyki arada bir kıskançlık muhakkakki oluyor ama bekarken görüştüğüm arkadaşlarımla halen görüşürüm hatta şu an daha çok arkadaşım var eşimde arkadaşlarıyla görüşür.evli olan insanlar ikizkardeş gibi gezmiyorlar ama tatil bu farklı birşey.eğer bensiz daha çok dinleniyorsa bensiz daha çok eğleniyorsa bu evlilik bitmiş demektir bence.eğer ben onun yanlız tatile gitmesini istemediğim için beni aldatacaksa keyfi bilir valla.
fikirlerine saygı duyuyorum Şeniz ama ben bu şekilde düşünüyorum.
sevgilerimle
ben öyle düşünmüyorum yaaa normal biarkadaşınla bile çok sık görüşünce sıkılıyosun evlenince her gün aynı evde ne bilimm ben gönderirim gitsin biraz özlesin beni...
ben sevgilimi gecen sene yalnız başına antalyaya tatile yolladım ki.. giderken bana dediki gidebilirmiyim gitme dersen gitmem dediii.. git dedim yolladım.. 1 kere aramadım onu sende arama rahat ol dedim ama o beniii her saat başı aradııı... bişe yapmadıgına eminim çünkü boş vakti hiç olamdı aradı...
yani bu demek değilki gidip bişey yapacak bazen bizimde kafa dinlemeye ihtiyacımız yokmu... onlarında olabilir.. ben gönderirim gitsin... eglensin.. bişe yapıyosada kendi bilir... duyarsam biter ama..
aslında göndereceksin..gittiği yere sende ondan habersiz gideceksin tıpkı bir ajan gibi şakkıdı şakkıdı gizliden gizliye izleyeceksin :1ninca: yanlışını gördüğün anda üstüne atlayacaksınki o tatilini burnundan getirceksin :mymeka: ayy çokmu macera filmi izliyom ondanmı geldi aklıma bunlar sırnaşık şey
canım benim düşüncem tek başına tatile giderse beni aldatır değilki.aldatacak kişi normaldede aldatır zaten 24 saat berabermiyiz?
ama bensiz tatil yapıp dinlenebiliyorsa,eğlenebiliyorsa bizim evliliğimiz bitmiş demektir bence.tabi bu benim düşüncem herkezin evliliği hayata bakışı farklıdır.ben bu şekilde düşünüyorum.