eşiniz yanlız başına tatile çıkmak istese ne yapardınız

konusunu bile açtırmam, teklif dahi edemez...
ne münasebet canım :kızgın:

madem tatile yalniz gidecek? o zaman nie evlendi? tabi ki yalniz gidecegi yerlerde olabilir ama kesinlikle tatil degil ayrica tatil koyu falan kesinlikle deil oyarim allah canimi alsinki::::::::

tabi ki gönderirim ama geri dönmemek üzere bir erkek karısı olmadan neden tatile çıksın ki bi sebebi olmalı

Bana böyle bir teklifle geldiyse şayet , hhhhiiiiiiiççç oralı olmam tabi canım git istediğin yere derim. Amaaaa bir şartla! Tüm kredi kartlarına el koyarım , bankadaki tüm parayı çeker harcarım , bol bol da borç bırakırım. Ohh canıma değsin.
Şimdi bu satırları yazarken yanımda bana diyo ki ; ''Sil onu ulan , benim kocam öle şey yapmaz yaz '' diyo :KK70:

:roflol::roflol::roflol: hehehe, koptuuuuummmmmmmmmm

ben onsuz tatile gidemedigim gibi oda bensiz gidemez
saten kocacigim ben olmadan tatlin tadini cikaramaz

ben gonderirim ne var bunda ya ne kiskancsiniz sizde he :) benimle evlendi diye bana zincirlenmedi ya adam ben esime sonuna kadar guveniyorum yanlis yapmaz gitsin stres alsin gelsin ne olcakki

öyle bir şey yapacağını sanmıyorum(eğer evlenirsek) ama bilinmez tabii bunların ne yapacağı. Ben de o geldikten sonra bekar kız arkadaşlarımla çıkmak üzere bir tatil planlarım, asla aynı zamana değil. Eve gelip de ben gidince tatile, eğer yarası varsa içi içini yesin diyesırnaşık şey

ben esıme ızın verırdım mesela yazın arkadaslarıyla gıttı tatıle be halıle oldum ıcın gıdemedım bız bırbırımıze karısmayız da guven olduktan sonra ısterse fılıstıne gıtsın sesım cıkmaz

ben gonderirim ne var bunda ya ne kiskancsiniz sizde he :) benimle evlendi diye bana zincirlenmedi ya adam ben esime sonuna kadar guveniyorum yanlis yapmaz gitsin stres alsin gelsin ne olcakki

tebrıkler sende bendensın bı ımza atıldı dıye adamı hapsedıcek deılızkı sen ızın vermesende o yapıcanı zaten yapar :roflol::roflol::roflol:

O Beni Gönderirse Arkadaşlarim Tek Başima Tatile Ha O Zaman Bende Uygun Görürümm.. Ama Zaten Benim Eşim Beni Birakip Gitmez Ki.. Bensizz Tatil Degil Denize Bile Gitmez.. Allahim Nazarlardan Korusunn.not: Bu Arada 10 Haftalik Hamişim Allah Izin Ederse Doğum Eylüle Geliyo Ve Son Aylarima Denk Geldiği Için Denize Giremeye Bilirim Ha O Zaman Girer Denize Ama Ben Yineeeeeeeeeeee Ayaklarimi Sokarim Hehehehehehehe

eşiniz yanlız başına tatile çıkmak istese ne yapardınız

benim kocam öyle bir laf kaçırdı ağzından morelim bozuldu:eek:klava:

Yavaş git derdim...İlla gidecekse eğer, buyursun gitsin, sonrada gittiği yerde kalsın..:a015:Benim gitmeme asla izin vermez, ayrıca ben de istemem gitmek. Neden ayrı olalımki...Tatil bu ya. İnsan eşi ile gider, eğlenir, aşkını tazeler...İlginç yanii...

hııım öylemi canım.sana iyi tatiller
bende arkasından tek başıma tatile giderim.
madem o gidebiliyor bende giderim.

Sorarım nedenini; makul bir nedense ve çok güveniyorsam gönderebilirim.Ama tabi ben bekarım evlilikte ruh halim nasıl olur bilemem.Şimdi sevgilim yalnız tatile gitmek istiyor gitsiinn bişey demem tabiiki...

gönder gönder bakalım boynuzlarıda cilala şekerim ah galisra demişti dersina.s

adı üstünde "eş"
eğer eşimse o nereye ben oraya veya ben nereye o oraya yalnız gidecekse o zaman bu işin neresinde eş olması?

Türkiye'ye ailesinin yanina gidebilir ama öyle denize falan olmaz.Öyle bir yer aldatmak icin en müsait yer.

Tek başına tatil mi?
Kalbinin içinde bana ait olan herşeyin tükendiğini düşünür; herhalde bu kadar bi' şey yüzünden ömrünün sonuna kadar tek başına çıkacağı tatillerde iyi istirahatler dilerdim. Ama sanırım ben de üzüntünün dibine vurur, kalırdım...

ayol ben daha şimdiden göndermiyorum sevdiğimide bide eşimimi yollicammm yok artıkkkk.. gerçi biraz bencilce olacak ama sewdiğim insan 2. üniyi kazandı geçen sene ve ben yollamadım sakarya üniverstesi 2 yıllık muhasebe bölmümü tutuyodu ama tercih bile yaptırmadım gitme ben sensiz olamam zaten 1. üni bitti bunuda açıktan oku dedim ve şuan açıköğretimde kamu yönetimi okuyoo yani anlicağınız BENSİZ BİYERE GİTMEK YOOOOOKKKKK

bazen ben bunaldığımda eşime söylüyorum biraz yalnız kalmak istiyorum sen hafta sonu git bir yerlere diye
eşim şiddetle karşı çıkar sizin olmadığınız yerde benim ne işim var diye
bir keresinde afyona gitmişlerdi bir gece kalıp geleceklerdi ağzımdan burnumdan getirmişti o bir günü
gecenin 3 ünde telefon açmıştı yeter artık diye bağırmıştım ne yapayım rahat değilim özlüyorum sizleri demişti
yani eşim böyle bir şeyi asla düşünmez ne kendi yalnız tatil yapar nede bana yaptırır
kuralları vardır anca beraber kanca beraber diye
onun için böyle bir şey başıma gelse ne yaparım bilmiyorum ama gelecek gibide değil yani

X