eşiniz yanlız başına tatile çıkmak istese ne yapardınız

Peki !!! eşleriniz sizin tatile gitmenizi istemese aynı tepkiyle karşılaşsanız siz içinizden "benim hakkım yok mu neden bana izin vermiyor" diye düşünmezmisiniz.? (sadece bunu tatil olarak lütfen algılamayın örnekleyebildiğiniz her türlü durum için düşünün. Örnek: annenize bile göndermediğini düşünün bırakın tatili, annesine gidemeyen kadınlarımız var aramızda bu hakkımız değil mi?) bu kadar sert düşüncelere sahip olmamız ne kadar sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Bayanlar yaş grubunuza baktığım zaman genel olarak birbirinize yakın yaşlara sahipsiniz ve verdiğiniz cevapları da bu yüzden normal görüyorum. Evlilik sizin için nedir, nasıl bir anlam taşıyor? Bana göre sevdiğimle aynı mekanda hayatımızı daim ettirmek. Evlilik bir mahkumiyetlik midir? Bana göre paylaşımdır. Evliliklerde bu tip durumlar hem sizin psikolojinizi bozar hemde evliliğinizde istemeden yol açtığınız bir sürü sorunlara sebep verirsiniz. Öncelikle kendinize olan özgüveninize yitirmeyin ve karşısınızdakininde kendi dünyası olduğunu unutmayın (sizinde kendi dünyanızın olduğunu düşünerek). 24 saatin kaç saatinde birlikte oluyorsunuz? bütün gün iş nedeniyle sizden ayrı geçirmiyor mu zamanını!!!. Ne yaptığını nereden biliyorsunuz? bilmiyorsunuz. Yani gözünüzün önünden gittiği zaman mı yapıyor yapacağını yooo..Evlilik bu değil. Karşındakine güvenmeyen, saygı duymayan, onu yönlendirebileceğini düşünen zihniyet mutlu olamaz. Sizinde hayatınız var antisosyal olmak yerine kendinizi mutlu etmeyi öğrenin. Eş sizin tarif ettiğiniz anlamda eş olunmaz. İpi çektiğinizde hem kendinizi hemde karşınızdaki insanı boğarsınız.. Ne haklarını yedir nede başkasının haklarını ye. Herşey eşle mi oluyor arkadaşlar. Erkeklere dikkat edin kendi haklarına taciz ettirmez kimseye. Örnek: maç hastalığı varsa ya gider stadyumda izler ya da tv de izler, av hastalığı varsa da bir hafta sonunu siz ne kadar engelleseniz de yapacağından geri kalmaz gider. Onlar alışkanlıklarına gem vuramıyor da siz evlenince niye değişiyorsunuz kızken ne yapmaktan mutlu oluyorsanız sizde alışkanlıklarınıza devam edin. Ya da yeni alışkanlıklar edinin. Yok böyle birşey, bu dediklerinizi en fazla 5 sene sonra söylemeyeceksiniz emin olun..Şimdiki heyecanınızı çok iyi anlıyorum. Sağlıcakla kalın....a.s.

ben komsum ve kiziyla yazligina gitmistim yani aile ortamiydi cok rahatti
esiminde gidecegi ortam bnmki gibiyse gidebilir ama bekar arkadas ortamiys olmaz

asla gidemez deliririm kıskançlıktan.bende sadece ailemin yanına yalnız giderim.keyfi tatile onsuz asla gitmem.yollamaz zaten

benim eşim de yalnız tatile çıkmak istiyor hem de yurtdışına
daha çok yeni evliyiz çok şaşırdım çok moralim bozuk :KK43:

:dilcikar: valla öyle bişi isterse güle güle bende yalnız tatile çıkmak istiyordum zaten derim
amaaaaaaaaaaa öyle bişi demez benim aşkııım:asigim:

gidebilir haklı bir gerekçesi varsa, belki başını dinlemek ihtiyacı vardır, belki kimseyi görmek istemiyordur ne biliyim yalnız kalmak ve kendiyle başbaşa kalmak istiyorsa bu hakkını kullanabilir.

valla öncelıkle ben ona böle bişi teklıf etsem acar ağzını yumar gözunu ılk dıyeceğı laf boşznırsın ıstedığın tere gıdersın sen evlı bır kadınsın demeye eeee o öle söyleyınce kalkıpta bana böle bişi teklıf edemz ettı dıyelım pekı derım bana da bılet ayarla bende gıdecem tatıle oturur o zaman zaten:KK70:

Benim eşim bana bu şekil bir cümle kurmaz kuramaz. Tatil derken memleketine gitmek istiyorsa o zaman serbest gidebilir.

Valla bensiz tatile gitmek isteyen gitsin ve birdaha geri dönmesin :roflol:
Gerçi döndüğünde bende tatilde olurum :dance:

eşim bu yaz tatile çıkacak 5 sene üzerine.bu seneye kadar hep ben ve kızım gittik babamız işlerle uğraştı bu sene de o gidecek biz işlerle uğraşacağız.hep beraber çıkarsak işler kalır tabiki tek tek sıra ile tatil yapacağız bu tatil eşimin hakkı diye düşünüyorum ben.

bende aynı şekilde asla müsade etmem ne işi var bensiz tatilde gidersekde beraber gideriz ben yoksam oda gidemez:eek:klava: hem aynı şekilde bnde onsuz gitmem zatena.s

X