Eşiniz YALAN söylerse... kafam çok karışık :(

Hadi aldatmıyor diyelim ama elinizden telefonu çekip mesajları silmesi yok arkadaşça görüştüm demeler falan bunlar bile eşimden soğumam için yeterli sebepler. Ben de eşimi çok seviyorum ama böyle gizli kapaklı işler yaptığını görsem çoktan resti çekerdim. Siz çok pasif kalıyorsunuz burada ne yapayım diye sorana kadar ben çoktan eşimle konuşup durumu halletmiştim.

Estağfurullah aptal da ne demek?
Ama sizi aldatan adamın sizi sevdiğine inanıyorsanız takıntılısınız bence!
Seven adam aldatır mı ayol?

ortada farklı bi olay var ama.. eşim aslında sadece dost olark görüyo ihtimali gerçek olamaz mı ?
ama benden saklıyor çok mu safım. çokmu iyi niyetliyim ben yaa
ben görüşmesine takılmıyorum bile yalan söylemesine takılıyorum

lütfen kızma ama gerçekten safsın iyi o zaman sizde eski sevgilinizle arkadaş olarak görüşün bakalım o size aynı toleransı gösterebilecek mi?

bi erkek neden telefonuna gelen mesajı gizler ki? aldatma olmasa da sizin bilmenizi istemediği bişey var belli. insanı daha çok şüphelendirmekten kafandan kurmaktan başka bişeye yaramıyor yaptıkları. evli çiftler arasında gizlilikler olmamalı, en çok kızdığım şeylerden biri benim de.

canım senın actıgın dıger konuda da uzulmustum ama belkı de arkadası dıcem ama nıye yalan soyluyo veya gızlıyo sılıyo ,anlamadım,Allah saan sabır versın

haklısın arkadaşım ogünden bırakmalıydım ama yapamadım işte ama hp aklımda kaldı işte. ve yine karşımda. çok yıprandık biz zaten karşıma alıp konuşurdum eskiden olsa hallederdim ama su an bşka elimd net bişey olmadan konuşursam belki de yine beni kandırabilir

Bu işi çözmeden geçirdiğiniz her gün size zehir olacak. Sizin çekinecek bir durmunuz yok direk o numarayı baska birinin telefonundan arayıp konusun. esınızede ciddi bir tehditte bulunun.
sizi kaybetme korkusu olsun en azından.

canım elinde net bir şey olması için mesaj falan gerekir eşinin telefonundan msj at o zaman eşinmiş gibi...gelecek cevaba göre sürdür biraz mesajlaşmayı kızın yazdıklarından çıkarırsın zaten aralarındaki ilişkinin arkadaşlıkmı yoksa başka bi şeymi olduğunu

Kaybetme korkusu olsun olmasın önemi yok cnm eğer böyle bişy varsa herseyi bitiririm.

siz hep toleransli davranmissiniz. daha evlenmenizden once yakaladiginiz ilk mesajda tavrinizi net ortaya koymaliydiniz. hadi orda olmadi sizden gizli gorusmus istememissiniz sonradan yine razi olmussunuz gorusmesine. birakin evli adami, sevgilinin bile oyle her gun her gun mesaj attigi dostu olmaz. ben soyle dusunuyorum siz bu kadar yumusak davrandiginiz icin bu konuda bu zamana kadar, bundan sonra tavrinizi cok net bi sekilde ortaya koymaniz gerekicek bu durumdan kurtulmak icin ve bu malesef o kadar kolay bisey degil cogu zaman cok buyuk seyleri goze almak gerekiyo, iliskiyi bitirmek gibi, ve bence esinizin dost olarak gormesi ihtimali konusunda affedin ama safca dusunuyosunuz..

bugüne kadar hep toleranslı davranan ben oldum aradığı ve istediği tüm özellikler bende var. mutlu olsun diye biçok şeyi görmezden geldim. hakettiğim buymuş demekki. tüm olumsuz davranışlarını güzelce anlatıp aşmaya çalıştım ama o hiç anlamadıııı :95:

o numarayı arayıp o bayanla gorusmek ıstediginizi soyleyın. ben .....magazasından veya ....bankasından arıyorum bize bu numara bırakılmıs ,gorusmem lazım deyin ortaya çıkar.

Valla canım sen tepkinin dozunu iyi ayarlayamamışsın yada bu adamın umrunda değil seni kaybetmek böle bi durumda ben ortalığı yıkardım tekrarlaması hallinde de o tercihini yapmış olurdu iyi niyet bazı insanlarda malesef ters tepiyo

en sonkinde ağladı yalvardı.. intihara kadar kalkıştı bende affettim. iyi bi ders oldu dedim ama anlaşılan haklısınız iyi niyet ters tepki yapıyo bazı insanlarda.keişke keşke...keşke..keşke diyebiliyorum şu an sadce

Keşke keşke deme canım ama ağlayıp kırgın olma daha dik dur ve ben bu durumu kaldıramıyorum de tercihini yap de böyle devam edemezsin çünkü o da halen görüşmeye devam ederse sana yapcak bişey kalmıyor malesef

al sana yorum eşin geçmişte o kızı sevmiş kızda eşini kısa dönemlı bır sey yaşamışlar ve her ne olmuşsa olmuş yolları ayrılmış sonra eşiniz kızı unuttum sanarak evlenmiş ama hala aklı ve kalbi onda bence tamamen olay bu

kelemelek selam

eşin seni daha önce aldatmışmıydı ki,bu kez filan diyorsun?
ben diğer konunu okumuş ve yorum da yapmıştım ama orda öyle bir durumdan söz ettiğini hatırlamıyorum ben:44:

bu konuya gelince,o kız kocana musallat olmuş gibime geldi benim..
ve eşin de bu durumdan kurtulmaya çalışır gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…